Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts

Stay positive with Susan

Hey lieverds vanochtend begon nog niet zo fris en fruitig als dat ik uitzag in Mijn Tante Betsy jurk, Dress Garden van de SS2015 collectie. In de loop van de ochtend kon ik mijn gevoelens weer omzetten naar een portie positiviteit. En dat positieve gevoel heb ik ook weten door te zetten naar de rest van de dag.

Blij dat ik toch nog een aantal dingen heb gedaan op het gebied van opruimen. Ik ben eens even door mijn lingerie la gegaan en alle oude bh’s, ondergoed, sokken en panty’s eruit genomen en gewoon hup in een plastic zak voor de kledingcontainer. Items die ik al jaren niet meer had aangedaan, omdat ze niet meer lekker zaten of te klein zijn geworden. Het geeft stiekem toch wel een goed gevoel om die te kunnen loslaten. Ik kocht in Engeland nieuwe bh’s bij Victoria’s Secret.

Ik hoop die flow te kunnen blijven vasthouden en daarmee afscheid te nemen van overbodige, ongebruikte of oude items. Dat is wel nodig, want ons huis is overvol. Ik zie overal mogelijkheden in en weggooien behoort niet tot mijn vocabulaire ;). Dan maak ik er liever andere mensen blij mee.

Gisteren liepen we in België over de rommelmarkt en scoorde ik gave emaille borden. Ik werd meteen vrolijk van die mooie kleuren en patronen op de borden. Ik hou van oude emaille gebruiksvoorwerpen en ook van die oude gave emaille reclame borden. Ik ben ermee opgegroeid. Nu weet ik nog niet of het slim is om hiervan te gaan eten, vast wel want dat deden ze vroeger ook ;). Ik heb ze allemaal afgewassen en al afwassend en daarna afdrogend werd ik er gewoon weer blij van.

Manlief zal hier niet om zitten te springen en die vroeg zich ook af wat ik met die emaille borden ging doen. Bewaren of verkopen was mijn antwoord. Ik ben nu eenmaal een verkoopster in hart en nieren. Dus ik zie ook op die manier mogelijkheden in spullen. Maar voordat er dames zijn die spontaan beginnen te stuiteren en hopen dat ik ze op marktplaats zet… Ik ga ze bewaren ;). Ik maak wel plek in een van de keukenkastjes, kan er meteen wat weg dat er toch al jaren staat te staan whahaha.

Nou lieverds eigenlijk had ik een blogpost met diepgang willen maken naar aanleiding van de inspiratie die ik vanochtend kreeg. Maar de dag is omgevlogen en manlief komt dadelijk naar huis (ik schrijf dit in de late namiddag). Dan gaan we even wat wegbrengen wat ik verkocht heb via mijn Marktplaats account. Een tent en een opblaasbare ligmat gaan op reis ;). Het pakket is wat te groot om op de fiets te vervoeren whahaha. Wie weet komt er binnenkort ook weer wat leuks voor jurkenzusjes te koop. Ik heb wel alle schoenen, laarzen en jurkjes in prijs verlaagd. Wie weet zit er wel wat voor je bij.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply chucky1012

  Wat een prachtige borden had je gekocht.
  Fijn dat je wat opgeruimd had.
  Zo leuk dat je nieuwe bh’s geshopt had bij VS in Engeland.
  Ik dacht altijd dat ze dat alleen verkochten voor jongere meisjes en kleine maten.
  Dan moet ik eens op hun site kijken…..

  Een mooie avond Xoxo

  26 augustus 2019 at 19:40
 • Reply Natasja

  Oh die borden zijn echt super super super gaaf, die moet je inderdaad lekker zelf houden! ♥

  26 augustus 2019 at 20:13
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  Wat een leuke oude foto. Gave gordijnen.
  En zo’n shirt met open mouwen heb ik ook gehad.
  Heel herkenbaar allemaal. Daar word ik blij van.
  Vintage I love it!
  Liefs Rebelle

  26 augustus 2019 at 20:54
 • Reply Caro

  Ooh die borden schreeuwen gewoon om fijne terracotta plantenpotten met planten erin? Op je terras etc?. Goeie vangst!

  26 augustus 2019 at 21:21
 • Reply Annette Elias

  Ohh zo gaaf die borden! Die zouden ook leuk staan aan de muur, in een groepje bij elkaar! Lekker dat je weer opgeruimd hebt… elke keer een klein stukje, dan komt het goed!

  27 augustus 2019 at 00:52
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.