Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Review, Tante Betsy, Tante Betsy shops

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline

Hey lieverds zoals jullie gisteren al konden lezen op mijn Facebook pagina deel ik vandaag de fotoshoot van de Tante Betsy SS2020 zomercollectie. Jacqueline en ik hebben diverse jurkjes, maar ook tops, rokjes en vestjes van de nieuwe zomercollectie gepast. We bezochten Tante Betsy verkooppunt B-Beth in Nederweert en BieAnja in Heythuysen. Ze hebben er geen uitgebreide Tante Betsy collectie, ze verkopen daarnaast ook nog andere leuke merken in deze winkels. Net zoals dit het geval is in meerdere Tante Betsy verkooppunten. Toch heb ik een aantal wishlist items kunnen passen en hebben we genoeg om aan jullie te showen.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Dress Sweetheart Black AW2019

Als je mijn outfitpost gisteren gezien hebt op mijn Facebook pagina ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ begonnen we bij B-Beth in Nederweert. Ik had gezien dat vanaf donderdag zelfs 70% korting was op sale items en hoopte nog wat leuks te kunnen scoren van de wintercollectie. Én yess dat is gelukt, ik kocht Tante Betsy Dress Sweetheart Black. Ik had dit model al eens in het rood gepast, maar ik was er toen niet weg van. In het zwart vind ik haar wel super gaaf.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline at B-Beth Nederweert

Meten=Weten

Maar jullie zijn benieuwd naar de nieuwe collectie ;). Bij B-Beth in Nederweert hebben ze drie jurken van de eerste lichting van de Tante Betsy SS2020 zomercollectie. Dit bleken alledrie jurken te zijn die ik heel graag wilde passen en het is maar goed ook, want ik heb van alledrie een andere maat nodig.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Meten is Weten - Dress Betsy Zipp Stars Red (AW2019)

Tante Betsy Dress Kyra Poppy Green

We begonnen met Tante Betsy Dress Kyra Poppy Green. Ik heb als allereerste met de jurken opgemeten voordat we ze zouden passen. Ik had al bij een ander Tante Betsy verkooppunt (webshop Love, Peace & Joy) afmetingen van Dress Kyra Poppy gezien en had me al bedacht dat ik zelfs maat S nodig zou hebben. En jawel deze jurk valt heel ruim, okay als ik normaal langer zou zijn geweest zou een maat M ook goed zijn geweest. Dus het kan ook volstaan als je een maat kleiner neemt. Maar voor mijn lengte van 1.57m is een maat S beter.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Dress Kyra PoppySS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Dress Kyra Poppy

Jacqueline heeft deze natuurlijk ook gepast in maat S en in maat M. Jacqueline is 1.72m om je een idee te geven. Jacqueline zit eigenlijk wel tussen een M en een L in. We schelen ons wel 17 cm in de bustewijdte en taillewijdte.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Dress Kyra PoppySS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Dress Kyra Poppy

Tante Betsy Dress Kyra Poppy Blue

Ik heb Tante Betsy Dress Kyra Poppy Blue ook nog bij BieAnja in Heythuysen gepast. In maat S, maat M én in mijn eigen maat L. Die laatste stond van geen meter en ik was net een oud wijf in die jurk whahaha. Ik heb het voor mijn figuur nodig dat een jurk aangesloten valt, dan worden mijn vrouwelijke vormen het mooiste benadrukt en komt mijn figuur het beste tot recht. Dit kan voor iedereen anders zijn.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Dress Kyra PoppySS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Dress Kyra Poppy

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Dress Kyra Poppy

Tante Betsy Dress Lila Savon Rose Blue

Er hing gisteren bij B-Beth pas een jurkje, wat rokjes en een shirt van de nieuwe zomercollectie. Maar er bleken nog meer jurkjes te zijn achter in het magazijn. En yesss ze hebben Tante Betsy Dress Lila Savon Rose Blue. Dit jurkje gaat wellicht hét jurkje worden wat ik ga dragen op de bruiloft van dochterlief, waarschijnlijk wel in het roze ;). Ik was daarom heel blij dat ik deze kon passen, ik had namelijk al gezien dat ik ook deze in een maatje kleiner moest hebben. Ik ben zelf wel geen fan van die aangerimpelde stof bij de taille/buik bij dit model. Toch word ik wel heel blij van deze jurk, als ik de foto’s nog eens bekijk. Ook deze heb ik dus in maat M gepast. UPDATE Let op deze jurk blijkt wel op maat te vallen!

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Natuurlijk heeft Jacqueline Dress Lila Savon Rose ook gepast in maat M. Ze werd er niet blij van, ook al staat ze breed glimlachend op de foto whahaha. Wellicht had ik haar een maatje S moeten laten passen ;).

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Tante Betsy Hippie Dress Cherry in Blossom Blue

Ze bleken bij B-Beth ook Tante Betsy Hippie Dress Cherry in Blossom Blue te hebben. Ik was heel benieuwd hoe die me zou staan qua lengte omdat ik natuurlijk klein ben. Máár omdat er een flink gevuld lijf in de jurkjes van Tante Betsy gaat, worden ze wel vanzelf een stuk korter. Ook deze jurk heb ik in maat M gepast omdat de afmetingen overeenkomen met een normale maat L.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Hippie Dress Cherry in Blossom

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Hippie Dress Cherry in Blossom

En natuurlijk moest Jacqueline er ook aan geloven. Ze werd wederom niet blij van deze jurk, máár toen ze deze jurk in maat S heeft gepast vond ze hem wel leuker staan. Daarom raad ik jullie aan om áltijd de jurkjes op te meten voordat je ze gaat passen (meet thuis je favoriete jurkjes eens op in de taillewijdte en de oksel tot okselwijdte). Of doe in een verkooppunt ook eens een maatje groter en een maatje kleiner aan. Want het kan dus zomaar zijn dat je dan wel blij van een jurk wordt.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Hippie Dress Cherry in BlossomSS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Hippie Dress Cherry in Blossom

Tante Betsy Skirt Poppy Green

Jacqueline en ik hebben ook de rokjes gepast. Ik trek de rokken van Tante Betsy meteen op tot onder mijn buste, zo staan ze me beter. Van de rokken heb ik trouwens wel een maat L gepast en Jacqueline ook. De paarse Tante Betsy Top Dolly draagt Jacqueline in maat M en ik in maat XL.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Skirt Poppy Green

Tante Betsy Midi Skirt Botanical Bird Black

Tante Betsy Midi Skirt Botanical Bird Black in maat L. Jacqueline werd er niet blij van en ik draag eigenlijk geen rokken meer. Toch vond ik het wel leuk uitzien met de rok hoger opgetrokken. Net zoals Tante Betsy Skirt Poppy Green.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Midi Skirt Botanical Bird

Tante Betsy Shirt Nelly Poppy Green

Bij BieAnja te Heythuysen hebben we Tante Betsy Shirt Nelly Poppy Green gepast. Ik draag maat XL draag (ik heb in tops maat XL nodig ;)) en Jacqueline maat L. Omdat BieAnja geen rokjes van Tante Betsy had, hebben we er even wat andere rokjes bij gezocht. Ik weet het merk niet meer van het rokje dat Jacqueline aan had. Ik had een rokje uit de sale aan van 4FunkyFlavours.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Shirt Nelly Poppy SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Shirt Nelly Poppy

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Shirt Nelly Poppy

Tante Betsy Cardigan Lolly Long Green

Ik heb er ook nog Tante Betsy Cardigan Lolly Long Green in maat L bij aangehad. Ik vond dit vest in eerste instantie niet leuk staan, maar ik bleek nog shirt Nellie Poppy uit het rokje te hebben. Nadat ik deze weer in het rokje gedaan had, vond ik het dunne lange Tante Betsy vest opeens wel mooi staan whahaha.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Cardigan Lolly Long Green & Shirt Nellie Poppy

Tante Betsy Button Shirt Secret Garden

Jacqueline heeft ook het Tante Betsy Button Shirt Secret Garden (in maat M) gepast en gecombineerd met een King Louie broek uit de sale. Ik vond trouwens dat BieAnja een verrassend breed aanbod heeft van diverse leuke merken.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Button Shirt Secret Garden

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline at BieAnja Heythuysen

Tante Betsy Dress Polly Botanical Bird Blue

Natuurlijk hebben we bij BieAnja ook Tante Betsy jurkjes gepast. Daar zijn we ook mee begonnen ;). Als allereerste met Tante Betsy Dress Polly Botanical Bird Blue. Jacqueline heeft deze in maat M gepast en ik heb een maat L genomen. Ik had deze wel al opgemeten voor het passen en gezien dat ik hier ook een maat M van nodig had. Dit is voor Jacqueline een wishlist jurkje én voor mij ook maar ben nog niet helemaal uit over de kleur. Deze is er ook in het roze en in het zwart ;).

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Polly Botanical Bird BlueSS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Polly Botanical Bird Blue & Kyra Poppy Blue

Tante Betsy Cardigan Summer Frutti Pink

We deden er ook Tante Betsy Cardigan Summer Frutti Pink bij aan. Jacqueline in maat M en ik in maat L. Een heel leuk vestje, maar die ziet er dicht toch het leukste uit.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Polly Botanical Bird & Cardigan Summer Frutti

Tante Betsy Dress Sports Vintage Garden Blue

Tante Betsy Dress Sports Vintage Garden Blue was een van mijn wishlist items. Dit jurkje valt netjes op maat, maar is wel van een hele dunne stof. Ik heb haar in maat L gepast en Jacqueline moest dan maar even maat M passen ;). Jacqueline vond deze jurk te veel aftekenen. Ik had speciaal een hoge slimfit onderbroek aan en mijn Snag Tights aan die tot onder mijn bh komt en had daar geen last van. Toch werd ik niet blij van deze blauwe kleur, ik heb echte knalkleurtjes nodig, een meer heldere kleur blauw.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Dress Sports Vintage Garden

Jacqueline heeft de jurk ook even in maat L gepast. Die was stiekem al wat uitgerekt door al mijn weelderige vormen. Zoals ik al schreef schelen we ons 17 cm in omvang ter hoogte van onze buste en buik. Toch voelt Jacqueline zich vaak prettiger in een L. Vooral bij zo’n dunne stof als deze die aftekent. Kijk haar eens heerlijk gek doen whahaha.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Dress Sports Vintage Garden

Tante Betsy Dress Tango Secret Garden Black

Daarna was Tante Betsy Dress Tango Secret Garden Black aan de beurt, deze jurk valt netjes op maat. Het is niet echt mijn model en ik vind de print zelf ook niet leuk. Maar ik kan me voorstellen dat er genoeg dames zijn die dit wel heel leuk vinden. Anja had deze jurk zelf ook aan en ze draagt trouwens een XL. Ze zag er niet uit als een XL’er, maar ze is wel lang en voelt zich prettiger in een XL.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Tante Betsy Dress Tango Secret Garden at BieAnja te Heythuysen

Als ik een stuk langer zou zijn zou ik waarschijnlijk met mijn omvang ook een XL dragen. Maar voor mij doet een maat L het meeste omdat de jurkjes door mijn omvang wat hoger uit vallen en de jurkjes vaak toch op knielengte zijn. Jacqueline heeft even een M van deze jurk aan gehad. BieAnja heeft een maatserie hangen, maar ik zag wel dat er items t/m 3XL hingen. Niet van alle modellen, maar wel fijn als er ook aan de grotere maten gedacht wordt.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline at BieAnja te Heythuysen

Nou lieverds volgens mij was het dat wel, we waren gisteren allebei gaat. We zijn anderhalf uur bij B-Beth geweest en een uur en een kwartier bij BieAnja. Ook daar hebben we tussendoor nog heerlijk koffie en thee gedronken én gezellig gekletst. Jacqueline kocht er nog een Blutsgeschwister bloesje voor op haar geruite Tante Betsy rokje van vorige zomer.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline at BieAnja te Heythuysen

Oh ja ze deed ook even een rode top aan van Tante Betsy in maat L, maar die is niet knalrood. Dat is meer een herfsttint rood. Jacqueline had gisteren haar Tante Betsy broek aan en showde hem nog even.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline at BieAnja te Heythuysen

Lieverds heb een fijn weekend en als het goed is komt dit weekend of vandaag al de collectie bij de Tante Betsy webshop online. Toch hoop ik dat jullie ook die leuke winkels gaan bezoeken. Fijn ook om advies te krijgen, meerdere maten te kunnen passen en het is toch ook mooi om kleine hardwerkende ondernemers te steunen met je aankoop. De Happy Tante Betsy shops list is weer up to date.

SS2020 Tante Betsy fotoshoot with Susan ánd Jacqueline - Happy Tante Betsy Shops list - Tante Betsy verkooppunten

Ik hoop dat jullie dat met deze blogpost hebben kunnen zien én dat ik jullie heb kunnen helpen met maatadvies.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

31 Comments

 • Reply EstherK

  Erg leuk om te lezen! Bij B-Beth was ik al geweest neuzen tussen de TB-items (om vervolgens met een ander merk naar buiten te komen 😉). Leuk ook om te zien wat BieAnja heeft ingekocht.Heel anders weer. Bij BieAnja ben ik nu nog niet geweest, van het najaar wel een keer geweest. Ik bof maar met 2 van die leuke winkels in de buurt! ☺️

  28 februari 2020 at 16:17
  • Reply Neeltje

   Wat een mooie collecties hebben ze ingekocht. Jammer dat er veel jurken groot vallen. Is voor de kleine maatjes dan weinig om uit te kiezen.

   28 februari 2020 at 16:32
 • Reply Annette Elias

  Wat een heerlijkheden zeg! Prachtig om alles even “aan” te zien en fijn dat er zoveel keuze was! Er is heel veel wat ik jullie,prachtig vind staan! Vooral de knalkleuren uiteraard!
  Je keuze voor je feestjurkje lijkt me je geweldig mooi staan trouwens! Hopelijk is het roze hiervan ook echt frisroze!
  Ik vind de Botanical rok trouwens ook verrassend mooi staan bij je Susan! En valt dat paarse shirt trouwens op maat?
  Superbedankt lieve Susan en Jacqueline, voor deze uitgebreide passessie!

  28 februari 2020 at 16:24
  • Reply Happy Susan blogger

   Jaaa dat paarse shirt valt op maat. Ik draag XL in tops van Tante Betsy😜😂
   Heel effe snel tussendoor gereageerd😉😃😘

   28 februari 2020 at 16:40
 • Reply Ann DB

  Toffe blog, met veel info!
  Dankjewel hiervoor 🙂…

  28 februari 2020 at 16:32
 • Reply Caro

  Fijn dat jullie weer een passessie hebben gedaan!! Ook al waren het niet mijn eerste keus items, ik geniet enorm van jullie pas-avonturen❤️❤️

  28 februari 2020 at 16:33
 • Reply patricia

  Wat eenleuk en gezellig blogje weer ! Super dat jullie zoveel hebben kunnen laten zien.Zo krijg je een goed idee van de maten en hoe ze eigenlijk staan. Leuke foto’s ook.
  Bedankt en lfs Patricia.
  Ps Hoop dat er nog meer zulke leuke passessie komen….

  28 februari 2020 at 16:36
  • Reply Mina

   Super gaaf weer julliebpassessie! Zo lief van jullie! Dikke kus voor jullie allebei!

   28 februari 2020 at 18:03
 • Reply Sigrid

  Heel leuk!
  Jullie hebben een fantastisch uitje gehad ❤️❤️❤️

  28 februari 2020 at 17:07
 • Reply Dagmar

  Wat een leuke blog weer – handige info, leuke foto’s en gewoon gezellig! Dank je wel!

  28 februari 2020 at 17:12
 • Reply Jelma

  Wat fijn om de items aan te zien en te lezen hoe alles valt! Weerveel werk aan gehad zie ik wel, maar erg fijn wanneer er geen stenen winkel in de buurt zit om wat maten te weten. Steeds terug moeten sturen weerhoudt mij er vaak van om via Tante Betsy zelf te bestellen.
  Fijn weekend ❤️

  28 februari 2020 at 17:13
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat een leuke blog weer en zo leuk dat jullie samen kunnen passen. Ik blijf het vreemd vinden dat sommige jurkjes veel groter vallen dan andere het zou gewoon veel makkelijker zijn dat als alle modellen en maten blijvende afmetingen hebben scheelt ook een hoop frustraties met online bestellen. Ik heb de blauwe Boho jurk die jullie hier showen besteld natuurlijk in het rood maar dan in maat xl ga nu al weer twijfelen maar goed we gaan het meemaken. De doorknoop jurk op de site van tante het model wat er in het blauw en zwart is vind ik super, hoop dat er daar meerdere van komen. Bedankt voor jullie leuke blog dames en een fijn weekend. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  28 februari 2020 at 18:18
 • Reply Sylvia W

  Heerlijkkkk,de gezelligheid samen spat d’r weer vanaf! Dank jullie wel meiden. De Tante Betsy Dress Polly Botanical Bird Blue vind ik ‘t gaafst bij jullie en ben heel erg benieuwd hoe deze jou in de roze versie zal staan, erg leuk met ook de zakjes erop. De vestjes zijn zooo cute met het koortje en de kersjes erop. Tjee en tevens dank voor het meten=weten. Tja met mijn lengte is voor mij hoe lang de jurk valt ook heel fijn om te weten. Rustig aan en fijn weekend Knuff xx

  28 februari 2020 at 19:53
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja normaal meet ik de Lengte ook op als ik ze thuis heb. Nu wel ter plekke de taille en de OtO gemeten, maar de exacte maten weet ik niet meer☺️😜😆
   Wat dus wel zo is dat de jurkjes die ik in een kleinere maat aan heb, zijn dus wel rondom de 46/47 cm OtO en rond de 41cm taille. Was wel een jurk die smaller in de taille was😉😃😘

   28 februari 2020 at 20:05
 • Reply chucky1012

  Zulke leuke en vrolijke foto’s!
  Ben net de video aan het bekijken van TB met de pretty items.

  Een héél fijn weekend 😘

  28 februari 2020 at 20:06
 • Reply Petra van Schijndel

  Leuk om alle foto’s te zien en handig met alle maatadviezen op een rijtje.

  28 februari 2020 at 20:09
 • Reply Happy Susan blogger

  Oh ja lieverds Jacqueline schreef; Van het Nellie shirt in de poppy print heb ik maat L aan en jij maat XL 😉

  28 februari 2020 at 20:10
 • Reply Bouke

  Wat een heerlijk overzicht zo! Benieuwd naar wat jullie van de tweede lichting gaan vinden… gezellig samen… zo leuk om te zien🥰

  28 februari 2020 at 21:45
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh maar ik heb best een grote wishlist van deze eerste lichting hoor lieverd. Dus er komt vast ook nog wel meer info 😉😃😘

   28 februari 2020 at 21:53
 • Reply Mirjam missBaksel

  Tnxxx
  Heb meteen weer een smile op mijn gezicht😃

  28 februari 2020 at 22:36
 • Reply Hannelore

  Lieve dames
  Dank weer voor t passen. Wat valt er veel groot uit! Heb ik eindelijk ook weer eens een s…ha ha. Maar voor de kleine maatjes niet zo fijn. Alhoewel de portemonnee dat wel lekker vindt. Dank voor al jullie genomen moeite weer! X

  29 februari 2020 at 08:41
 • Reply Happy Susan blogger

  Zo lieverds weer een beetje aan het bijkomen van twee enerverende dagen. En hopelijk vandaag zoveel mogelijk in rust stand én dus ook offline.
  Gevalletje overprikkeling van niet aangeboren hersenletsel. Maandag mri in Genk, ben benieuwd of ik dan eindelijk eens wat meer info krijg. Niet dat er iets veranderd is na 14 jaar geleden. Maar nooit echt serieus genomen. Dus ben heel benieuwd. Okay lieverds ik ga weer offline, heb uren werk gehad aan deze blogpost. Maar heb het met veel liefde gedaan voor jullie én voor de Tante Betsy verkooppunten 💃💕
  Maak die kleine ondernemers ook blij😃😘
  https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/happy-tante-betsy-shops-list/

  PS bij Tante Betsy in de webshop staat in de beschrijving de OtO én de Lengte vermeld.
  Voor mij is de Taille het belangrijkste punt, maar wel fijn dat er nu afmetingen vermeld worden 😃👍🏻
  Dikke knuffels van mij😘😘

  29 februari 2020 at 09:07
 • Reply Joyce Siemons

  Wat heerlijk om jullie foto´s te zien en je verhaal te lezen Suzan! Dank je wel 🙂 Veel liefs van Joyce

  29 februari 2020 at 12:31
 • Reply Saskia

  Leuk en gezellig weer. Wat minder keus voor een S-je zoals ik, maar in ieder geval fijn om te weten. Scheelt weer terug sturen. Ik heb helaas geen winkels in de buurt om te passen. Misschien meer geluk met de volgende lichting.

  29 februari 2020 at 13:22
 • Reply Frederike

  Gaaf! Heerlijke collectie, met veel wishlistjurkjes ( en rokjes ). Ik ben persoonlijk niet zo weg van de jurkjes met de ruffles, vind ze jou wel tof staan.

  Fijn weekend, tot bij de ‘live- passessie’ 😉😘!

  29 februari 2020 at 18:36
 • Reply Esmée

  Wat gaaf en altijd erg handig je meten is weten blog. Heel jammer dat de jurken die ik leuk vind dus erg ruim vallen. Ik draag normaal S en dat is soms al net aan de ruime kant. Dat wordt dus niks helaas deze collectie. Ga zo door! Liefs en knufs, Esmeralda

  1 maart 2020 at 03:23
 • Reply Ellen

  Wat een heerlijk informatieve passessie. En de jurk voor de bruiloft is werkelijk een top keuze.

  5 maart 2020 at 10:31
 • Reply Ria

  Wat een gedoe weer met de maten, gelukkig helpen jullie,ons op weg 🤗

  5 maart 2020 at 14:26
 • Reply Petta

  Wat onwijs leuk om jullie in verschillende jurkjes met verschillende maten te zien. Op maat dragen doet een hoop voor je figuur. Leuke meiden zijn jullie

  16 april 2020 at 21:09
 • Reply Saskia

  Ik zou graag willen weten welke kleur legging je draagt onder het blauwe Lila Savon Rose jurkje. Dankjewel! Ik heb ‘m ook en vind de kleur zo gaaf!

  25 augustus 2020 at 15:31
  • Reply Happy Susan blogger

   Hoi Saskia dat is een 50 denier panty van Snag Tights (watermelon).

   Deze heb ik onlangs nog kunnen bestellen als second change panty. Maar die is geloof ik niet meer te bestellen. Vraag anders na bij Snag Tights of ze deze nog hebben en welke kleur erop lijkt.

   Óf neem contact op met Binnie van SoMuch Fashion en informeer of ze deze kleur nog op voorraad heeft.

   Sorry voor mijn late reactie. Warme groetjes van Susan😃😘

   1 september 2020 at 14:43

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.