Follow:
BeYoutiful, Blog, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts

Spreading love with Susan

Spreading love with Susan

Hey lieverds oh wow ik werd me toch emotioneel van een lieve reactie op mijn extra blogpost. Spontaan begonnen de tranen te stromen, dat komt aan een kant van pure oververmoeidheid. En aan de andere kant zo mooi dat er zoveel lieverds zijn onder de Tante Betsy girls en jurkenzusjes. Zoveel liefde en aandacht voor elkaar. En ja ik treed iedereen tegemoet met een open hart en gewoon heerlijk als mezelf. Zonder bijbedoelingen maar vanuit pure liefde omdat dat mijn levensdoel is.

Spreading love with Susan

Dit is ook de enige reden waarom ik het volhoudt om te bloggen. Want mennn wat gaat er veel tijd in zitten. En op de dagen dat ik nu niet meer blog, slaak ik wel eens een zucht van verlichting dat ik dan meer tijd heb voor andere dingen. Maar ik word ook zo blij van de wetenschap dat ik anderen mag helpen op hun pad. Dat ik cameraschuwe vrouwen zie veranderen in vrouwen vol zelfvertrouwen die tegenwoordig de leukste outfitfoto’s delen. En te weten dat ik daar met mijn blog een steentje aan mag bijdragen.

Spreading love with Susan

Zo lief dat er vrouwen aanwezig waren op de Tante Betsy fandag en die me vertellen hoeveel steun ze vinden aan mijn blogs. Ook al hebben ze de energie niet om te reageren. Dat geeft helemaal niks lieverds, ik weet wat het is om op een zondagmiddag in bed te liggen en tot niks in staat te zijn. Okay ik schrijf dit van me af op zondagmiddag, terwijl ik ook wat anders zou kunnen doen met mijn tijd. Maar dit is mijn levensdoel en die vervul ik met liefde. Dit is waarom bloggen op mijn pad is gekomen. Ik wil die liefde aan jullie verspreiden. En ook al ben ik total loss na zo’n meeting, het is zo fijn om me te kunnen wentelen in jullie liefde.

Spreading love with Susan

En andersom mogen jullie dat ook. Te mogen geven, maar ook ontvangen. Niks mooiers als dat lieverds. Blijf jouw liefde verspreiden lieverd, open je hart en weet dat je deel uitmaakt van iets veel groters dan ons. Er is niks mooiers als heerlijk jezelf zijn en daarmee het grote voorbeeld voor je kids te zijn en voor de mensen om je heen. Weet dat als jij aan jezelf werkt, dat je anderen iets schenkt. Omdat ze ook mogen zien dat het goed is en belangrijk is om goed voor zichzelf te zorgen. Echt waar lieverd hou je niet langer klein maar straal je licht over deze wereld uit. Wees gewoon heerlijk jezelf! Er is echt niets mooiers als dat als jij je niet meer langer inhoudt. Maar gewoon heerlijk gaat stralen en in je kracht gaat staan.

Spreading love with Susan

Nu op maandagnamiddag na het maken van een ketting voor bij de diverse items die ik heb in de Gardenia print, ben ik eigenlijk nog steeds leeg. Die batterij is eigenlijk ook nooit meer vol geweest hoor sinds ik mijn cva heb gehad in 2005. Alhoewel ik wel merk dat ik tegenwoordig nog meer last heb van vermoeidheid en overprikkeling als voorheen. Het kan zijn dat ik me er meer van bewust ben of dat de energie nu zo hoog is dat ik nog eens extra gevoelig ben. Ik werd gisteren al gek van het geluid van stromend water. Een paar uur daarvoor kon ik het niet verdragen dat de magnetron en de waterkoker op hetzelfde moment aan stonden. Daarom ook dat ik me zoveel mogelijk terug trek in mijn eigen wereld om tot rust te komen.

Spreading love with Susan

Toch heb ik het ervoor over om naar zo’n geweldige meeting te gaan en me te mogen verbinden met zoveel lieverds. Ik weet dat er zoveel meer vrouwen zijn die dit ook hebben, dat ze hier langere tijd lichamelijk last van hebben. We maken allemaal onze eigen keuzes hierin. Keer op keer maak je de afweging of het je ook energie oplevert of alleen maar kost. Ik voel me zo rijk met zoveel lieverds om me heen, ook al is het grootste deel alleen een online contact.

Spreading love with Susan - Tante Betsy Dress Zipp Meadow & Betsy Zipp Sweetbird & Sweatvest Nicky Velours

En ik voel me ook enorm rijk met zo’n lieve vriendin als Jacqueline. Vanmiddag hebben we even heerlijk gebeld…nou ja even is bijna niet mogelijk bij ons whahaha. Ik bleek door toedoen van lieve jurkenzusjes na loting een jurk van haar te mogen overnemen. En wellicht gaat Jacqueline weer een jurk van mij overnemen. En ik ga binnenkort het zusje van de ‘gewonnen’ jurk weer doorverkopen op de Tante Betsy koop en verkoopgroep (dat had ik beloofd). Dankjewel lieverds dat jullie voor me hebben mee geloot. Gelukkig weet ik dat Jacqueline net zoals ik is en eerlijk geloot heeft, dus hoef ik me ook niet schuldig te voelen.

Spreading love with Susan - Tante Betsy Dress Carmen Sweetbird & Carmen Frida

Fijn om met elkaar te kunnen delen hoe het met ons gaat qua energie. Om elkaar tips te kunnen geven hoe hier mee om te gaan. Hoe het een volgende keer beter aan te pakken op zo’n meeting of door elkaar de volgende keer erop te wijzen dat we over onze grenzen gaan. Mooi om zo’n lieverd te leren kennen die ook heerlijk zichzelf is. Mooi hoe de liefde voor jurkjes ons met ons allen verbindt. Ik ben hier zo enorm dankbaar voor.

Spreading love with Susan - Tante Betsy Dress Skippy Nicky Velours

Daarom blijf ik ook bloggen lieverds en wil ik mijn liefde voor de jurkjes van Tante Betsy met jullie blijven verspreiden. Geheel op mijn eigen manier, door er meer verdieping in te brengen. Door jullie te inspireren en motiveren. Gewoon door heerlijk mezelf te zijn, want dat is de enige manier. Straal met me mee lieverds, verspreid op je eigen manier jouw liefde en jouw energie. Wees een voorbeeld voor anderen en samen maken we de wereld een prachtige plek. Dikke dikke knuffels!

Spreading love with Susan - Tante Betsy Dress Zipp Meadow

Lots of love from Susan

PS Vanochtend droeg ik Tante Betsy Dress Zipp Meadow, die verruilde ik later voor Dress Sporty Gardenia Blue. Dress Zipp Meadow ga ik smaller maken in de taille (daar valt hij ruimer en na dragen helemaal). Ik werd er vandaag niet blij van en had meer kleur nodig ;).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Bouke

  Zo heerlijk om met je mee te lezen. Doordat je zo écht jezelf bent voelt het puur. Nooit een laagje er doorheen wat niet klopt. ❤️❤️❤️ Voor jou. Prachtig mooi mens?

  11 november 2019 at 19:36
  • Reply Ellen

   Wat was t leuk vrijdag. Die vermoeidheid en sneller overprikkelt zijn herken ik helaas. Neurofeedback training heeft bij mij wel geholpen maar t wordt tijd voor nieuwe trainingen( dat wordt jurkjes verkopen….) mooie foto’s had je weer bij jouw blog samen met Jacqueline. Toch fijn dat je zo’n vriendin hebt gevonden.

   12 november 2019 at 10:17
 • Reply Hennie

  Het was een topdag vrijdag, ik heb genoten van alles. Maar ook ik heb dan ook rust en vooral stilte nodig. Denk aan jezelf lieverd. Lieve groetjes Hennie

  11 november 2019 at 19:44
 • Reply Corine

  Lieve Susan, wat een heerlijk blog weer, ik ben nu ook nog aan het bijkomen van afgelopen vrijdag, het was een fantastische dag, maar heeft er wel ingehakt bij mij. Fijn ook om te lezen, dat ik bij lange niet de enige ben met dit. Grote knuffels Corine

  11 november 2019 at 19:46
 • Reply Wilma

  Lieve Susan wat weer een heerlijk blog. Fijn om te lezen dat je zo genoten hebt op de TB fandag. En dan is de energie op. Wat goed dat je hier aan toegeeft en echt je rust neemt. Jammer dat ik er hierbij konijn en dus jou lieve knuffel gemist heb. Die halen we zeker een keertje in! Knuf!

  11 november 2019 at 19:53
 • Reply Irma

  ?

  11 november 2019 at 19:54
 • Reply Annette

  Wat weer een heerlijke warme blogpost. Ze maken altijd iets in mij los, jouw posts. Herkenning, erkenning… het komt binnen. Je bent gewoon zo lekker puur en dat kom je niet zo vaak tegen… dankjewel dat je zo lekker jezelf bent. Superfijn je te hebben gezien en gesproken en een heerlijk knuffel uit te wisselen. Liefs!

  11 november 2019 at 19:56
 • Reply Annelies

  Ik begin vandaag pas een beetje meer energie te krijgen na het heerlijke uitje. Maar het was dubbel en dwars waard. Ik heb zo genoten en zo blij jou ontmoet te hebben. Blijf maar lekker bloggen dat is zo inspirerend voor mij. En ook al sla je eens een keertje over het is altijd goed. Ik heb respect voor je dat je dat elke keer weer doet wat veel werk is. Liefs Annelies

  11 november 2019 at 19:58
 • Reply Jacqueline Aarts

  Ach lieverd, wat een lieve woorden, ben er een beetje stil van. Gewoon omdat het samen met jou zijn mij geen energie kost, omdat ik mijzelf kan zijn en jij ook heerlijk jezelf bent in je puurheid en enthousiasme. Ik vind het geweldig dat je door de jurkjes op mijn pad bent gekomen, moest gewoon zo zijn. Ook mij heeft de fandag veel energie gekost, maar ik kreeg er ook energie voor terug. En ik had het bijtanken ingepland ?

  11 november 2019 at 20:06
 • Reply Alexandra

  Ik werd ook overweldigd door de drukte. Eigenlijk al in de trein. Ik reis nooit met het openbaar vervoer en ben de drukte niet gewend. Maar het was het waard. Ik voelde ook de positieve energie die er hing bij de Tante Betsy fandag en die nam ik ook in me op. Ik kwam super vrolijk en happy thuis. Dat ik dan de volgende dag vermoeider ben heb ik er ook voor over. Ik heb genoten.
  Mooi beschreven Susan. En ik heb bewondering voor alle tijd die je in je blogs stopt!

  11 november 2019 at 20:30
 • Reply Caro

  Bijzonder hoe iedereen op een andere manier de prikkels probeert op te vangen van afgelopen fandag…: jij schreef een extra blog (respect), ik kroop diep weg in mijn schulp…, kon zelfs bijna geen post schrijven voor facebook… Ik kom nu pas weer een beetje boven Jan. Het bloggen is leuk om te doen maar vooral fijn als je terug krijgt hoe mensen erdoor geïnspireerd raken. De reacties onder een blog zijn mij dierbaar. Jouw blog blijft ook zo’n fijn plekje op het internet. Gelukkig ga je nog een poosje door?

  11 november 2019 at 20:43
 • Reply netty

  Lieve Susan, leuk jou en Jaqueline te hebben ontmoet vrijdag. je blogs zijn altijd leuk om te lezen!

  12 november 2019 at 13:34
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat een herkenbare blog weer Susan…

  12 november 2019 at 21:47
 • Reply Esther Scholten

  Fijn zeg zon vriendschap met iemand die je aanvoelt, geen energie kost… bijzonder ❤️
  Sterkte met alle prikkels en het herstel.
  Koester alle mooie energiegevende momenten en tank daarvan. Wees lief voor jezelf zodat he weer kunt uitdelen ?

  15 november 2019 at 22:44
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.