Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day

Spread your light with Susan

Hey lieverds ik schreef vorige week al een blogpost over dat het belangrijk is om in je kracht te blijven staan tijdens deze roerige tijden. Vandaag een blogpost over het belang ervan dat je je energieniveau hoog houdt.

Naast alle berichten die rondgaan over de crisis en de pandemie waar we nu in zitten, gaan er ook veel hoopvolle berichten rond. Ik als Miss Positive sluit mijn ogen niet voor de situatie, maar focus wel mijn aandacht op het hoog houden van mijn energie. Het is belangrijk aandacht te geven aan al het goede wat voortkomt uit deze crisis.

Gisteren volgde ik een gratis live webinar van Marisa Evelo, zij gaf een heel aantal tips hoe dit te doen. Je kunt deze week die webinar nog bekijken op Youtube en ook de geleide meditatie doen die ze halverwege deze webinar deed. Ik hou van zulke prachtige initiatieven en juich die van harte toe. Ik volg bij haar de online cursus Nieuwetijdstools en ben er enorm bij gebaat. Het zijn fijne meditaties en activaties die me helpen op mijn pad van bewustwording. Ze heeft deze week ook een kortingsactie en als haar webinars je aanspreken en je resoneert hiermee dan is het een aanrader.

Vandaag start ook een Terug in je flow 22 daagse van Margaretha waar ik me voor heb aangemeld. Deze werd tegen een lieve prijs aangeboden en ik ben dan ook heel dankbaar voor al die lichtwerkers die hun licht verspreiden. Ik kocht een aantal maanden geleden Margaretha haar boek; 88 business healings voor intuïtieve ondernemers. En deze 22 daagse sprak me meteen aan.

Ik heb dan wel nog geen bedrijf maar ik zie mezelf wel als lichtwerker en wil op mijn manier mijn licht verspreiden. En natuurlijk doe ik dat al jaren middels mijn blog. Zo mooi om lieve leuke reacties te krijgen van dames die me volgen en blij worden van mijn berichtjes. Zo mooi om mijn steentje bij te kunnen dragen aan het mooier maken van deze wereld.

Ook jij kunt dat en doet dat op jouw geheel unieke manier. Niks mooiers als dat jij heerlijk in je kracht staat en jouw gevoel volgt en leeft vanuit je hart. En ja je kunt dat het beste doen door gewoon heerlijk jezelf te zijn. Doen wat bij jou van nature past en wat je makkelijk af gaat. Ik blijf dat via mijn blog doen en wie weet ook wel door vaker Live te gaan op Facebook als jullie dat leuk vinden als dat intuïtief zo voelt. Gewoon door heerlijk mijn spontane zelf te zijn. Wat doe jij om jouw licht te verspreiden lieverd?

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo mooi en fijn 👌🏽
  Nou jij hebt geen bedrijf…
  Bijna wel want jij steekt er zoveel tijd en werk in om velen goed op de hoogte te houden van de nieuwste trends van het merk Tante Betsy en alles wat erbij past…
  Zoals de pretty boots, de jewelz, accesoires etc..
  Maar ook de engelen kaarten etc….
  Het is geweldig om te doen wat jij doet…
  Zoveel mensen blij kunnen maken…
  Iedereen van harte gefeliciteerd die geloot is voor een item van jouw die jij op marktplaats had geplaatst….

  Een fijne avond 🙋‍♀️😘

  23 maart 2020 at 19:39
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wat enorm lief dankjewel lieverd. Daar gaat mijn hart dan weer van stralen. Jij ook heel erg bedankt voor je lieve reactie(sssss) en ja eigenlijk is het net een baan…nou ja vrijwilligerswerk hihi.
   Maar dat hoort er bij als lichtwerker en ik word goed verzorgd door het Universum. En zo is dat bij iedere lichtwerker, zodat wij ons licht kunnen blijven verspreiden. Dikke dankjewel knuffels😘😘

   23 maart 2020 at 19:56
 • Reply Corine

  Prachtig positief blog weer!!

  23 maart 2020 at 19:41
  • Reply Happy Susan blogger

   Graag gedaan lieverd. Ik had nog zoveel meer willen typen. Maar er moest vandaag ook geloot worden, gemaild worden, jurkjes ingepakt worden, kaartjes geschreven worden en naar het pakketpunt.
   En natuurlijk heb ik manlief thuis die ook aandacht wilt. Die ga ik nu ook maar eens geven😜😂😆. Dikke knuffels😘😘

   23 maart 2020 at 19:57

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.