Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Spirituality

Spread a light

Hey girls gisteren heb ik weer een dagje overgeslagen met bloggen. Maar vandaag ben ik er weer, ik heb gelukkig een goede nacht achter de rug. Genoeg slaap krijgen is zo belangrijk voor je gezondheid. Vanavond heb ik een avondje uit gepland staan en dan is dat wel heel belangrijk dat ik er uitgerust heen kan gaan. Ik ga samen met dochterlief naar een kerstlezing, een spirituele avond.

Manlief kan jammergenoeg niet mee naar de kerstlezing, waarbij er door verschillende mediums een boodschap wordt gegeven. Die kon gisterenavond geen ‘Nee’ zeggen tegen zijn baas. Dochterlief was de reddende engel die wel met moederlief mee wilde. Ik hoop dat haar opa van zich laat horen, ik gun haar een mooie boodschap. En ik hoop stiekem dat mijn ex-vriend van zich laat horen.

Ja lieverds ik gooi het maar meteen in de groep, dan kunnen de dames die niks hebben met boodschappen van overleden dierbaren meteen heel hard wegrennen ;). Jaren geleden nog voordat ik met manlief heb leren kennen, was ik met mijn vriendin naar een spirituele bijeenkomst. Zo eentje waar allemaal mensen aan tafeltjes zitten en waar je kaarten kunt laten leggen enzo. Ik maakte voor het eerst een bloemenlezing mee. Ik had geen idee wat te verwachten en was nog een beetje nat achter de oren op dat gebied.

Ik kreeg ook een boodschap van iemand uit mijn vaders familie. Een man op klompen… Het zei me helemaal niks, nou ja de boodschap wel, maar niet wie het zou kunnen zijn. Want mijn opa was een heel gedistingeerde man. Het bleek de opa te zijn van mijn vader, toen ik er mijn vader naar vroeg. Nu was het toeval dat ik wel altijd zijn graf bezocht, als ik over het kerkhof in Maastricht wandelde.

Ik hou er enorm van om over oude kerkhoven te lopen, met van die hele oude graven. Ik voel me daar thuis, een met de aarde en met de hemel. Vroeger liep ik intuïtief over het grote kerkhof in Maastricht aan de Tongerseweg, van engel tot engel, van Mariabeeld tot Mariabeeld.

Ik heb niet zo veel overleden dierbaren in de hemel. Mijn opa’s en oma’s en een tante. Zes jaar geleden is wel mijn ex-vriend overleden. Ik had een hele sterke intuïtieve band met hem. Ik heb hem in Maastricht leren kennen, maar na een gezamenlijke vakantie in Miami en Jamaica verhuisde hij naar Miami. Ik heb hem daar in twee jaar tijd een aantal keren opgezocht. Maar door die enorme afstand werd het een knipperlicht relatie. Hij is uiteindelijk wel terug naar Maastricht gekomen, maar het hield geen stand. Toch is er altijd een hele dierbare band tussen ons gebleven. Wat mooi is dat ik meteen na zijn overlijden een bericht kreeg van zijn zus. Hij stierf aan een hartstilstand op 51-jarige leeftijd.

Ook mijn schoonvader, de opa van Nicky stierf 22 jaar geleden op 51-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Een man waar ik een hele hechte band mee had. Het zou zo mooi zijn als hij vanavond zou doorkomen.

Ja girls ik geloof er inmiddels al heel wat jaren heilig in dat de zielen van dierbaren overledenen heel dicht bij ons zijn. Misschien heb jij je overleden dierbare wel eens gevoeld, over hun gedroomd. Hun favoriete liedje dat je opeens hoort of dat je een geur ruikt die heel markant is voor hun. Zoiets kan ontzettend veel troost geven wetende dat ze bij je zijn.

Blijkbaar zijn er vanavond verscheidene mensen die op hun eigen manier een boodschap mogen doorgeven. Dat kan ook zijn door middel van psychometrie, dat je een ring van jezelf of zo neerlegt en ze intappen op de energie van het voorwerp. Ik laat me verrassen en ik hoop dat dochterlief ook positief verrast zal zijn. Ze is wel ooit een keer met ons mee geweest naar een spirituele dag. Ze heeft veel minder met het spirituele, maar heeft wel ooit als kind de energie van haar opa aan het bed van haar oma gezien toen ze daar logeerde. Mooi dat ik deze avond samen met mijn dochter mag delen en dat ze mee wilt.

Ik koos vandaag voor mijn Dress Lola Vintage Deer en heb daarbij mijn Cardigan Rose Gold aan. En op mijn Curvy Super-Stretch panty van Pamela Mann (Aqua Green) heb ik mijn Clumpy’s enkellaarsjes, model Lien in de kleur Mel. Met de links verwijs ik naar de reviews. Alle info over de jurkjes vind je hier.

Een niet te opvallende jurk, die toch helemaal mij is met mooie bijpassende edelstenen sieraden. Ik ben er blij mee. Lieverds heb een fijne avond!

Lots of love from Susan

Ps. Ik trok nog wat kaarten van het set Talking to Heaven, mediumship cards. Ik gebruik deze eigenlijk nooit. Maar wow wat een mooie boodschappen.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply Neeltje

  Ik hoop dat je een mooie lezing zult hebben. Je ziet er in ieder geval prachtig uit!

  12 december 2018 at 19:56
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd en ja het was een hele leuke avond. Er waren vier grote tafels om aan te gaan zitten. Overal zaten al wat mensen of hingen er jassen. We kozen uiteindelijk voor een tafel waar we toch goed zicht zouden hebben. De juiste keuze, wat een heerlijk gezellige mensen waar we voorafgaand aan de lezing, tussen de pauze en achteraf ons heerlijk mee geamuseerd hebben. Heerlijk gelachen ook.
   Er was naast onze zaal een andere zaal van de vrouwenbond waar een koor zong. Wow prachtig en zo mooi dat we daar tijdens de readingen heerlijk mee van konden genieten.
   Er waren eigenlijk niet echt boodschappen van overledenen, maar wel mooie boodschappen. Dochterlief kreeg al vrij snel een mooie boodschap, dat was heel bijzonder. Daarna kreeg ze nog een keer even een groet van een oma in de hemel, naar alle waarschijnlijkheid de moeder van haar oma aan haar vaders kant.
   Ook ik kreeg een boodschap, ik kon hem niet helemaal plaatsen maar toch gaf het verlichting. Er waren twee dames die invielen voor twee zieke mediums en wow wat waren deze twee dames goed. Ik heb genoten van de avond en van dochterlief en onze gezellige tafelgenoten. Dikke knuffels???

   13 december 2018 at 10:50
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hé lieverd, ik wens jullie een heel mooie avond en ik duim, dat jullie mogen ontvangen waar je naar verlangt! Ook ik weet zeker, dat de zielen van onze dierbaren die overgegaan zijn, om ons heen zijn! En hoe troostend is dat? Ik ben mijn vader verloren toen hij pas 62 jaar was. Hij is een van de weinigen in mijn leven (geweest), die onvoorwaardelijk van me houdt. Niets terugvroeg voor zijn liefde, nooit een vraag stelde bij mijn beslissingen, nooit getwijfeld heeft aan mijn oprechtheid en integriteit…. als ik nu soms weleens twijfel of ik het juiste doe en een indringende “zware shag lucht” ruik, weet ik dat ik volle kracht vooruit kan! Als ik hem mis, of mijmerend aan hem denk, laat hij “zijn muziek” klinken, om me te laten weten dat ik niet alleen ben…

  Laat je vanavond inspireren, motiveren, verrassen en misschien zelfs “helen”

  Dikke knuffel ?

  12 december 2018 at 20:05
  • Reply Jacqueline Harbers

   En ooooohhhhh jaaaaaaa wat ben je mooi ?

   12 december 2018 at 20:06
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd ja ook op zo’n avond is het zo dat je krijgt wat je nodig hebt. Zo werkt het altijd in de hemel. Ze weten het beste wat jij nodig hebt om te horen en te helen. Ik schreef mijn ervaring als antwoord op Neeltje ;).
   Wat mooi dat je vader je nog steeds ondersteunt en bij je is. Ik kan me voorstellen dat het heel troostend en sterkend werkt.
   Het lijkt me heel moeilijk als je iemand al zo vroeg moet missen en dan is het wel heel fijn dat je op deze manier toch contact met hem hebt en daar kracht mag uit putten. Dikke knuffels??

   13 december 2018 at 10:57
 • Reply Annelies van der Valk

  Ik heb drie keer een ervaring met overledene gehad. Twee keer mijn vader en een nacht voor het overlijden van mijn moeder zag ik mijn zus in mijn droom. Ze zat lachend naast mijn moeder. Ik hoop voor jou dat je een mooie ervaring mag krijgen. Fijne avond.

  12 december 2018 at 20:07
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wow wat mooi lieverd. Ik kan me voorstellen dat dit heel bijzonder is. Dat maakt het toch een stuk draaglijker dat je weet dat je overleden dierbare omringd wordt door andere overleden dierbaren.
   Ik schreef mijn ervaring als antwoord op Neeltje. Geen boodschap van een overleden dierbare, maar dat geeft niet. Ik kreeg een boodschap die ik nodig had. Dikke knuffels???

   13 december 2018 at 11:00
 • Reply monique den Boer

  Wat je schrijft klopt echt hoor Susan, ik had echt een super goede band met mijn oma eigenlijk beter dan met mijn eigen moeder maar ja soms zijn dingen niet anders. Mijn oma had altijd 1 bepaald luchtje op zon oma luchtje en soms als ik in mijn huis bezig ben ruik ik ineens dat luchtje. Bizar hé. Ik hoop dat je samen genoten hebt met je dochter, fijne avond. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

  12 december 2018 at 21:14
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wow wat mooi Monique dat je oma zo af en toe nog even gezellig op bezoek komt. Volg je gevoel maar op dat soort momenten en probeer wellicht ook in te tappen op wat ze op zo’n moment komt vertellen.
   Wellicht weet je dat ook wel al op die momenten, net zoals Jacqueline hierboven beschrijft. Dikke knuffels??

   13 december 2018 at 11:03
 • Reply Annette

  Mooie verhalen Susan! ook ik heb mooie ervaringen gehad, met name met onze overleden zoon. IK hoop dat je een mooie avond gaat hebben met integere mediums. Fijn om samen met je dochter te gaan. EN wat ben je mooi, op de een of andere manier straal je in deze outfit!

  12 december 2018 at 22:16
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd ja echt een hele mooie outfit, ben ik heel blij mee. En wat bijzonder lieverd dat je zo’n mooie momenten hebt mogen mee maken met je overleden zoon. Dat geeft troost en kracht om het gemis wat draaglijker te maken, heel bijzonder.
   Op zich waren alle mediums heel integer, maar ik merkte wel dat er toch ook soms wat onzekerheid onder zat bij een dame, wat helemaal niet nodig was. Ook was er een dame die pendelde, maar niemand (op een iemand na) had een vraag. Ik denk dat ook die dame in haar kracht mag gaan staan en op een andere manier haar boodschappen mag gaan delen. Er waren twee dames die invielen voor twee zieken en die waren allebei heel right to the point. Het was een mooie en zelfs heel leuke ervaring, mede door onze gezellige tafelgenoten. Ik heb echt genoten van een avondje uit samen met dochterlief. Dikke knuffels??

   13 december 2018 at 11:11
 • Reply Petra

  Ik hoop dat deze avond je veel moois heeft gebracht. ?

  12 december 2018 at 22:52
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja hoor lieverd ik beschreef het al bij Neeltje en net ook bij Annette. Het was een geslaagde en leuke avond. Dikke knuffels???

   13 december 2018 at 11:12
 • Reply Daniëlle

  12 december 2018 at 23:42
 • Reply chucky1012

  Prachtige verhalen met dierbare herinneringen ❤️
  Fijn dat jij naar de speciale avond was geweest.
  Hoop dat het mooi en fijn geweest was zoals jij je had voorgesteld.
  Zo een prachtige outfit had je aan.
  Hoop dat het rusten jou geholpen had.
  Een mens heeft nodig om eens het hoofd goed leeg te kunnen maken.

  Xoxo

  13 december 2018 at 03:30
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja lieverd het heeft me goed gedaan, ik beschreef het al in de reactie op Neeltje en Annette. Ook vanochtend heerlijk kunnen uitslapen, nadat ik wel wakker ben geworden toen manlief ging werken.
   Gelukkig was ik deze week zo verstandig om toch nee te zeggen op de vraag van manlief of ik mee ging helpen ivm zijn werk (hij moest vandaag iets ophalen voor zijn werk in het midden van het land en had een hand hulp nodig). Ik had eerst ja gezegd, maar de dag erna me toch bedacht dat het helemaal niet wijs was voor mij. Nu is hij met een vriend gegaan en stiekem is dat nog beter. Die kan hem beter helpen en heeft hij gewoon een leuk uitje met zijn vriend en ik heb heerlijk kunnen uitslapen ;).

   Ik ga vandaag ook al heb ik goed kunnen slapen toch een dagje bloggen overslaan.
   Ik wil wat doen in huis en zal daar mijn energie bij nodig hebben.
   Manlief zal waarschijnlijk ook op tijd thuis zijn en dan kan ik er ook echt voor hem zijn of nog wat samen gaan doen zonder bezig te zijn met mijn blog.
   Dus ik neem vandaag weer een dagje vrijaf ;). Dikke knuffels voor jou en iedereen die dit meeleest???

   13 december 2018 at 11:19
 • Reply Wilma Rommelse

  Wat een mooi diepgaand blog ❤️ en wat fijn dat jullie een fijne avond gehad hebben en hebben gelachen. Heerlijk! Hoop dat het je weer wat energie geeft en ik kijk weer uit naar je volgende blogs. Diepgaand, kwebbel en weer om mensen te enthousiasmeren voor mooie dingen, ik lees ze met plezier. ?

  13 december 2018 at 13:54
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Lieve Susan,
  Wat fijn om te lezen dat je zo’n mooie avond met je dochter hebt gehad. Ook geloof heilig dat er meer is tussen hemel en aarde. Toen René (mijn man) pas overleden was, was het regelmatig onrustig in huis. Deuren die klapperden in de sponning als ik op een doordeweekse dag te laat naar bed ging. Radio’s die spontaan aan of uit gingen met bepaalde muziek, het was best spooky. Toen ben ik op een gegeven moment bij een dame geweest die foto’s kon lezen. Wat bleek, ik had thuis een foto bij de urnen (mijn kinderen hebben beiden een kleine urn met de as van hun vader, de rest is uitgestrooid op het strand, dat wilde hij) staan en dat was een foto gemaakt in mei 2007 (hij overleed in september 2007). Op die foto was hij al heel erg ziek en dat kon je ook zien uiteraard. Ik vond het zelf een mooie foto. René was het daar niet mee eens. Ik hield hem in leven met pijnlijke herinneringen, vond hij. Dus toen heb ik de foto vervangen voor een foto toen hij in goede gezondheid was, sindsdien spookt het niet meer in huis en heeft hij denk ik zijn rust gevonden. Er waren nog veel meer dingen die die vrouw mij kon vertellen, wat ze absoluut niet kon weten, dus het was echt een hele bijzondere ervaring. Ik hoop ooit nog eens contact te kunnen maken, hij zal ongetwijfeld meekijken hoe prachtige jongvolwassenen zijn kinderen zijn geworden.
  Ik houd erg van jouw blogs, we hebben zoveel gemeen. Ik hoop dat je nog lang je mooie verhalen met ons zult delen ???

  15 december 2018 at 11:49
 • Reply Alexandra

  Wat een bijzondere avond Susan. Ik ben blij in de reacties te lezen hoe het is geweest, want ik was erg benieuwd. Ik ben heel benieuwd naar zo’n avond, maar ben nog niet gegaan, omdat ik het ook wel een beetje eng vind. Fijn om te lezen dat het voor jou een mooie ervaring was en voor anderen ook lees ik in de reacties. Heel bijzonder. Maar ja, er is zeker meer tussen hemel en aarde.

  17 december 2018 at 19:26
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.