Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy kids, Tante Betsy shops

Spoil yourself and your loved ones, Tante Betsy for little girls

Hey girls vandaag ga ik jullie eens heerlijk laten mee genieten van de Tante Betsy collectie voor meisjes. De collectie is nu al beschikbaar vanaf maat 98/104 t/m 146/152 (164) in diverse Tante Betsy verkooppunten. En natuurlijk ook binnenkort in de webshop van Tante Betsy!  Zoals jullie van de week al in mijn blogpost More news about Tante Betsy AW2018 collection, hebben kunnen lezen, gaat dit in week 34 zijn. Klik op Read More om alle leuke foto’s te zien en de lijst met verkooppunten die de kids collectie verkopen.

Er zijn twee nieuwe webshops bijgekomen die items van de Tante Betsy kids collectie verkopen. Maar er blijken ook heel wat bestaande Tante Betsy verkooppunten die de jurkjes en vestjes voor meisjes hebben gekocht. Vandaag ga ik die winkels in het zonnetje zetten en een zo goed mogelijk overzicht delen waar je allemaal terecht kunt.

Ik weet niet of jullie je hier zelf in herkennen, maar vroeger voordat ik Tante Betsy leerde kennen viel ik altijd kleine meisjes lastig of ze die leuke vrolijke jurk ook in mijn maat hadden. Natuurlijk was dat niet zo, maar sinds ik Tante Betsy in 2014 heb ontdekt, hoef ik geen kleine meisjes meer lastig te vallen. 

Er zijn natuurlijk genoeg meisjes die ook wel zo’n gave Tante Betsy jurk als mama zouden willen hebben. Vanaf deze AW2018 wintercollectie kan dat en kunnen jullie heerlijk twinnen. En al is dat niet in exact dezelfde jurk, maar wel bijvoorbeeld in dezelfde kleur zoals Frederike en haar dochter (maat 122/128) in Dress Sporty (Girl) Gardenia.  

Ze kochten hun jurken bij SoMuch te Heerenveen, waar naast een grote collectie voor dames ook veel leuke hippe kinder merken verkocht worden, nu dus ook Tante Betsy voor meisjes. Maar zo’n gave Sporty Jacket kan natuurlijk ook voor jongens!

Amis Mode te Meppel deelde een heuse fotoshoot sessie op hun Facebook pagina om de Tante Betsy collectie voor meisjes onder de aandacht te brengen. Wat een geweldige modellen zijn Jo-Lynn en Lot, die hebben zo te zien enorm veel plezier gehad. Amis Mode blijkt niet meer veel te hebben dankzij die geweldige fotoshoot, maar wie weet doen ze snel een nabestelling als het Tante Betsy team terug is van vakantie. Informeer even bij Gerda.

Ook Oui Couture te Axel (Zeeland) heeft ook de Tante Betsy collectie voor meisjes ingekocht en deelde op haar Facebook pagina leuke outfit foto’s. De webshop is per 1 september online, maar op hun Facebook pagina kun je nu alvast shoppen. Joy was het eerste tantetje dat kwam shoppen bij Oui-Couture. Wat een dotje!

En de foto van moeder en dochter in hun Happy Camper jurk (Dress Sporty Girl Happy Camper Black en Dress Lemonade Happy Camper Black) deelde ik al in de blogpost Tante Betsy girls love Happy Camper. Nu kun je dus heerlijk twinnen samen met je dochter, kleindochter of nichtjes. Ziet het er niet super uit?!

Ik heb ook toestemming gekregen van diverse Tante Betsy dames en jurkjeszusjes om foto’s van hun dochter te mogen delen. Zoals Suus die hier Dress Pepper Girl Gnome Love Red draagt in maatje 98/104 (Suus is bijna 3 jaar oud).

Louise van 7 heeft ook voor Dress Pepper Girl Gnome Love gekozen in de kleur roze (hij heet Red), ze draagt hier maat 134/140. 

De zwarte is terug gegaan en stond Louise ook prachtig. Maar ik snap heel goed dat ze voor de roze heeft gekozen als liefhebber van roze ;).

En oh kijk toch eens hier hoe leuk het is om samen met mama te twinnen in hun Gnome Love jurken en Sporty JacketsMijs is onlangs drie geworden en draagt normaal maat 98/104, maar heeft hier maat 110/116 aan. Inge verteld dat de mouwen wel omgeslagen moeten worden (dus heerlijk op de groei). Oh ja Inge draagt zelf maat S in de jurk Dress Holiday Gnome Love Green en maat M in Sporty Jacket Red.

Tante Betsy verkooppunten (op alfabetische volgorde van plaatsnaam) die ook Tante Betsy voor kleine dametjes verkopen:

Oui Couture te Axel.

Poortman Mode te Bemmel.

‘t Lant van Teksel (Winkel op Texel) in Den Burg op Texel.

Het Zwaailicht in Domburg.

La Vie en Rose in Enkhuizen.

Diezijner te Groningen.

SoMuch te Heerenveen.

38 dresses te Leeuwarden.

Amis Mode te Meppel.

Si-sa-soep in Middelburg.

Fifth in Nijmegen.

BlendUT in Utrecht conceptstore met ‘rent-a-shelf’ winkel van Hippie Chic Style

S-ter in Winterswijk

Hippe Wolfjes is een webwinkel met vooral ecologische en biologische Scandinavische kinderkleding met een plukje van de kidslijn van Tante Betsy.

Kleingebleven is een nieuwe Tante Betsy webshop met duurzame en leuke kinderkleding.

Lillefant, een webwinkel met kleurrijke kleding nu ook voor Tante Betsy meisjes.

Retro Boutique is een Belgische webshop die nu ook de kids collectie verkoopt.

Let op de AW2018 collectie is al even te koop in diverse verkooppunten, dus het kan zijn dat inmiddels al enkele maten/jurken uitverkocht zijn. Hierboven staan ook links naar diverse webshops, dus check het even of neem contact op met de winkel als je van verder weg moet komen. Ontbreekt er een Tante Betsy verkooppunt aan dit overzicht die ook de kids collectie verkoopt, meld het dan even (ik had er geen lijst van dus zelf moeten uitzoeken en tips gekregen van Tante Betsy girls). 

De Tante Betsy shops lijst is er inmiddels ook op aangepast, dit staat apart vermeld met een sterretje*. UPDATE 12/08/2018 Ik heb twee winkels toegevoegd aan het lijstje die ook de kids collectie verkopen. Een winkel in Den Burg (Texel) en in Nijmegen.

Als het straks bij Tante Betsy in de webshop staat zal het vast ook heel hard gaan. Is het model van Tante Betsy, Cato, trouwens geen schatje <3.

Heb jij ook zo’n leuk klein dametje die samen met mama, oma of tante of zelfs als buurvrouw wilt gaan twinnen en altijd zuchtend naar die mooie jurkjes van jou kijkt?

Lijkt het jou ook leuk als ik hier een keer een foto van jullie of van je dochter (of zoon) met een item van de nieuwe AW2018 collectie van Tante Betsy deel? Dan hoor ik het graag via een mailtje of een pb.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.