Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Tante Betsy, Tante Betsy shops

SoMuch Tante Betsy news

Hey girls ik merk dat ik vandaag al helemaal in vakantiestand ben. Ik realiseer me opeens dat er nog een blogpost online moet whahaha. Ik postte al mijn outfit op Tante Betsy Facebook groepen. En schreef #tantebetsybloggerontour op weg naar Heerenveen naar het openingsweekend van SoMuch Fashion.

Wow wat een heerlijk weer is het vandaag. Ik heb gekozen om Dress Bobbie Square Rose Black aan te doen. Deze jurk is niet gitzwart, maar antraciet. Ik hou van rozen en ben blij met zo’n gave rozenprint.

Ik koos voor mijn groene Apollo panty, Jolly Green. Groen komt vaak terug in de jurkjes van Tante Betsy, en dit is een mooie bijpassende grasgroene panty. Ik maak er wel altijd meteen een legging van door de teennaad eraf te knippen (zie uitleg in mijn allereerste Live on Facebook video). Maar een minder opvallende kleur panty/legging kan natuurlijk ook.
Ik vind het wel een leuke combinatie samen met mijn rode cowboylaarzen (oudjes van Tante Betsy).

En natuurlijk deed ik ook mijn bijpassende Urban Hippies armbanden aan, Pink Primrose Bracelet en Red Primrose Bracelet. Ik vind dit zulke gave armbanden en draag ze bijna dagelijks bij al mijn Tante Betsy outfits.

Leuk is dat je deze items ook weer terug vind bij de diverse Tante Betsy verkooppunten. En ook daar scoor je bijvoorbeeld ook de katoenen leggings van Tante Betsy die deze winter er weer zijn in bijpassende kleuren.

Zo ook te vinden bij SoMuch Fashion te Heerenveen, waar we vandaag al een kijkje zijn gaan nemen. En ik een paar foto’s maakte om aan deze blogpost toe te voegen.

Morgen zijn we aanwezig bij het openingsweekend! Ik verheug me erop, ik heb gehoord dat er meerdere dames gaan komen. Yihaa we maken er morgen een feestje van. Ik ben heel benieuwd wie er allemaal gaat zijn.

Ik zal er morgenavond een fotoplog van maken (een blog met meerendeels foto’s en weinig tekst) zodat jullie er toch een beetje bij zijn.

Het SoMuch Fashion openingsfeestweekend gaat de rest van het weekend ook gewoon door hoor! Zaterdag en zondag is er ook allerlei leuks in de planning. Check de Facebook pagina of ga er gewoon heen ;).

Wij zijn nu in ons Airbnb huisje in Aldeboarn. Lekker in de relaxstand (behalve dat ik toch even een blogpost ‘moet’ fabriceren’ ;)).

Lots of love from Susan

* In de blogpost Tante Betsy AW2018 collection overview vind je alle info over de afmetingen van deze jurk die ik ontvangen heb voor mijn blog.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply chucky1012

  Jij hebt een prachtige outfit aan op deze zeer zonnige dag ?
  Leuk uitje.
  Prachtige foto’s ?
  Geniet van leuke en fijne dagen…

  Xoxo

  27 september 2018 at 19:36
 • Reply Natasja

  Heerlijk, geniet van de komende dagen! Ik kijk en feest mee via Facebook vanuit het zuiden 🙂

  27 september 2018 at 19:37
 • Reply Trees

  Ooh heerlijk dat je lekker in vakantiestand staat. Lekker aan het water zie ik. Morgen feestje van Somuch. Ik ga dat niet redden morgen. We hebben een bruiloft van een nichtje in Groningen. Ander keertje maar naar Heerenveen.alvast heel veel plezier. En geniet van je mini vakantie.

  27 september 2018 at 19:42
 • Reply Ria

  Geniet ervan morgen, wordt vast gezellig met Binnie. Beetje te ver vanuit hetAntwerpse maar in gedachten ben ik bij jullie. ???

  27 september 2018 at 19:42
 • Reply EstherK

  Veel plezier! Doe de groetjes aan Binnie!

  27 september 2018 at 19:43
 • Reply Corine

  Heerlijk Susan, ziet er geweldig uit!! Geniet ervan, doe de groeten aan Binnie, knuffels Corine

  27 september 2018 at 19:47
 • Reply Ina Sloot

  Dat ziet er goed uit! Zo heerlijk om even een paar daagjes weg te gaan! Geniet ervan Sen!! Grtjs xx

  27 september 2018 at 20:01
 • Reply Alexandra

  Wat zie je er weer prachtig uit! Geniet van het aankomende weekend en deze avond.

  27 september 2018 at 20:01
 • Reply Ann DB

  ‘t Amuzement! Afwisselend genieten van de rust (stralen je foto’s van de omgeving daar toch uit) en de drukte die er aan komt… Iets minder druk, want ik ben er niet! ?…
  Groetjes aan Binnie!

  27 september 2018 at 20:03
 • Reply Jolanda

  Veel plezier in Heerenveen. Wordt vast super gezellig.

  27 september 2018 at 20:17
 • Reply Nienke

  Geniet van je dagen in het mooie Friesland! Helaas kan ik er niet bij zijn, ben hoogzwanger op het moment. Veel plezier voor iedereen die gaat!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  27 september 2018 at 20:21
 • Reply Ger da

  Wat een lekker plekje hebben jullie daar aan het water, en het zonnetje deed ook hier z’n best bij om jullie te verwelkomen. Heel veel plezier morgen, mijn plan is om ook langs te komen,dus tot morgen!

  27 september 2018 at 21:07
 • Reply Jacqueline Harbers

  Heel veel plezier morgen bij Binnie, wordt vast een geweldig feest! Ik ga het helaas niet redden, maar vorige week al gezellig geweest! Heerlijke winkel ?…. ook veel plezier met alle andere dingetjes die dit weekend op de planning staan!

  Dikke knuffel ?

  27 september 2018 at 22:07
 • Reply Marjon

  Heerlijk hoor, er even tussenuit! Wordt vast een feestje dit weekend, lekker genieten!
  Ben benieuwd naar je fotoblog morgen, leuk om te zien allemaal!

  Groetjes!

  27 september 2018 at 22:40
 • Reply Petra van Vliet

  Heel veel plezier dit bijzondere weekend!
  Geniet maar lekker van alle gezelligheid, ik lees graag weer mee over al jouw avonturen ?
  Knuffel

  27 september 2018 at 22:57
 • Reply Marianne Asselman

  Deze outfit staat super en vind ik ook heel mooi. Heel veel plezier dit weekend en ook in jullie huisje. Ziet er prachtig uit zo aan het water. Geniet ze bij So much het weekend en in jullie mooie huisje op dat prachtige plekje. Veel liefs en groetjes

  27 september 2018 at 23:10
 • Reply Neeltje

  Prachtig. Ik heb een cursus en kan niet komen. Maar wens je en jullie een fijn en feestelijk weekend.

  28 september 2018 at 00:10
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.