Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

SoMuch Tante Betsy happiness

Hey girls wow wat een geslaagde dag vandaag bij SoMuch Fashion te Heerenveen. Zoveel enthousiaste Tante Betsy girls kwamen vandaag naar de winkel en zelfs die lieve Tante en haar team kwamen op bezoek.

Ik mocht vandaag de honneurs waarnemen en het lintje doorknippen en de winkel officieel openen. Ik wens SoMuch Fashion, SoMuch succes, SoMuch luck, SoMuch happy customers en SoMuch abundance.

Het is vooral leuk om al die Tante Betsy girls te zien en ontmoeten. Leuk dat er toch heel wat dames speciaal op bezoek kwamen ter ere van de opening.

En ja zelfs het Tante Betsy team kwam een bezoekje brengen zo leuk dat Alisa, Anita en Nicole er waren.

En oh wat is die Betsie caravan leuk!

Lieverds ik ga gewoon foto’s delen en dan kunnen jullie zo mee genieten. We gaan nu wat eten, het was een lange dag en anders lukt het me niet om de blogpost online te krijgen.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

58 Comments

 • Reply Jelka

  Wat jammer dat die overhemden niet in productie zijn gegaan. Knappe mannen zo! ?
  Het ziet er reuze feestelijk uit!
  Fijn weekend!

  28 september 2018 at 19:40
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja zo jammer hè, manlief baalde echt. Het was dan ook een super verrassing dat Binnie een paar voor hem en haar man geregeld heeft. Kan hij toch in een Tante Betsy rondlopen. Zo leuk er ligt al een overhemd klaar voor het feest van zijn tante Bets vandaag. Normaal draagt hij nooit overhemden, maar wel t-shirts. Dus helemaal happy met deze overhemden! Hoop zo dat ter zijner tijd toch nog een mannenlijn wordt opgezet. Het is leuk om te twinnen in Tante Betsy ?????

   29 september 2018 at 06:41
 • Reply Heidi

  T lijkt een geweldig gave dag. Jammer, zo jammer dat ik er dit weekend niet bij kan zijn. Maar de foto’s zijn al zo leuk. Ben ik er toch een beetje bij ???

  28 september 2018 at 19:44
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja het was zo gezellig en zo leuk weer zoveel Tante Betsy girls gezien en gesproken te hebben. En als kers op de taart kwam Tante en haar team langs, ik heb een paar weken mijn mond kunnen houden (ik wist het stiekem al). Binnie was hevig geëmotioneerd ervan, zo leuk om te zien! Het was dan ook een super geslaagde dag en hoop dat het voor SoMuch een fantastisch openingsweekend wordt. Vandaag en morgen gaat het feest natuurlijk gewoon door ;). Knuff??

   29 september 2018 at 06:45
 • Reply chucky1012

  Zo leuk dat jij het lint mocht doorknippen voor die winkel ?
  Dat ziet er gezellig uit op de foto’s.
  Mooie foto van jou bij de caravan….

  Fijne avond ?

  28 september 2018 at 19:46
 • Reply Peet

  Heel erg leuk! Echt een feest!?

  28 september 2018 at 19:47
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja het was echt een heerlijk feestje met zoveel leuke dames. En whahaha ook in die Betsie caravan. We hadden allemaal zoiets van moeten we wat iets geks en opvallends aan doen, we zijn van onszelf al kleurrijk genoeg. Maar toch was het wel heel leuk om zo gek op de foto te gaan????

   29 september 2018 at 06:50
 • Reply Jacqueline Harbers

  Aaahhh wat ziet het er gaaf uit, super gezellig! En wat een leuke meiden waren er allemaal ?…. jammer dat ik het niet redde, maar SoMuch/Binnie is zeker een adres waar ik graag kom! Binnie heel veel succes gewenst in je nieuwe, mooie pand en Susan bedankt, dat je ons “thuisblijvers” heerlijk hebt laten meegenieten! Voor nu smakelijk eten ?

  Dikke kus, lekker uitrusten strakjes en tot snel!

  28 september 2018 at 19:47
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd ja jij hebt leuke andere plannen hè lieverd, was natuurlijk wel leuk om je in een kleinere setting te zien en te spreken. Maar dat gaat binnenkort ook lukken ;). Geniet enorm van je modeshow vandaag of was het morgen. En ik vond het ook zo leuk om te doen voor Binnie en haar team en gezin, ze doet ook altijd zoveel leuks voor ons Betsy girls dan doe je dat met liefde terug. Tot gauw! Knuff??

   29 september 2018 at 06:52
 • Reply Tamara

  Ziet er geweldig uit! Fijn weekend!

  28 september 2018 at 19:47
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel! Ja het was echt een feestje. Nu wel veel te vroeg wakker in mijn vrije weekend, maar och ja wel een aantal uren goed geslapen ;). Wie weet draai ik me zo nog eens stiekem om. ???

   29 september 2018 at 06:54
 • Reply Hennie Rijnders

  Het was erg gezellig en leuk om zoveel enthousiaste TBgirls te zien, en natuurlijk Binnie, het TB team en jou Susan. Tot de volgende keer, het was de reis zeker waard.
  Fijn weekend,
  ? Hennie

  28 september 2018 at 19:55
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Zo leuk Hennie dat je bent gekomen helemaal vanuit Eindhoven. Dat heeft Binnie zeer zeker gewaardeerd en zo leuk om je weer te zien en even te spreken. Wat was het gezellig samen met de dames hè, leuk dat je er bij was! ???

   29 september 2018 at 06:56
 • Reply Deborah Essers

  De lol spat van het scherm! Wat een gezelligheid. ? Fijn weekend!

  28 september 2018 at 19:57
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja hihi was zo gezellig! Leuk om er samen een leuk feestje van te maken. Volgens mij hebben we stuk voor stuk genoten. Knuff???

   29 september 2018 at 06:57
 • Reply Hilde

  Dat ziet er super gezellig uit zeg! Genieten vanaf een afstand door deze blog. Xxx

  28 september 2018 at 19:57
 • Reply Gracia

  Wauw. Ik geniet mee vanaf een afstand. Ziet er super leuk en gezellig uit.
  ❤️❤️❤️

  28 september 2018 at 19:59
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja leuk is dat kunnen jullie toch een beetje mee genieten. Binnie heeft keihard gewerkt om alles tip top in orde te hebben. Ze had heel veel keuze, niet alles van de Tante Betsy collectie hangt in de winkel…er liggen nog meerdere maten in het magazijn. Dus voor de dames die vandaag nog gaan gewoon vragen als je maat er niet bij hangt! ???

   29 september 2018 at 07:01
 • Reply Caro

  Heerlijk! Wat een feestdag voor Binnie!! En zo verdiend?. Harde werker?. En ja, die mannen stelen echt de show hoor met hun unieke, one-of-a-kind blouses?. Hoop dat Tante alsnog een mannenlijn gaat opzetten!!! Geniet lekker van het mooie Noorden van ons landje??

  28 september 2018 at 20:02
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja het was echt een geslaagde dag en ook zo leuk voor Binnie dat er zoveel dames speciaal voor het openingsweekend zijn gekomen en wie weet nog gaan komen. Het feestje gaat vandaag en morgen gewoon nog door! Ik wens het SoMuch team een super feestweekend toe??????

   29 september 2018 at 07:04
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   En jaaa ik hoop dat Tante inderdaad alsnog een mannenlijn gaat opzetten, ik hoorde toch van meerdere dames dat hun mannen dat leuk zouden vinden. Wie weet ooit! Voor nu kan manlief zeggen dat hij ook een Tante Betsy kan dragen????

   29 september 2018 at 07:08
 • Reply Sjieuwke Dijkstra

  Erg leuke ervaring??

  28 september 2018 at 20:09
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ik moest even op Facebook zoeken wie je alweer was hihi. Zo leuk dat jullie er waren en wat was het gezellig hè. Leuk dat we nog gezellig op de foto zijn geweest. Tot een volgende keer!???

   29 september 2018 at 07:06
 • Reply Ria

  Leuk dat we via deze weg mee kunnen genieten! Je man en die van Binnie staan leuk met de vosjeshemden! Spijtig dat mijn man zoiets niet wil dragen (hij draagt trouwens enkel zwart… ?) Veel succes met de vernieuwde zaak Binnie ???

  28 september 2018 at 20:18
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja jammer dat de hemden niet geproduceerd zijn geworden. Gelukkig past manlief in de samples. Hij is er in ieder geval heel blij mee en voor vandaag ligt er al een hemd klaar voor het feest van zijn tante Bets. Zo leuk!???

   29 september 2018 at 07:11
 • Reply Corine

  Hardstikke leuke blog zo, fijn dat wij zo ook mee kunnen genieten!! Knuffels Corine

  28 september 2018 at 20:18
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja leuk is dat om te zien hè, de gezelligheid spat er vanaf. Zo leuk ook dat het voor Binnie een geslaagde dag was en het feestje gaat vandaag en morgen gewoon door. ???

   29 september 2018 at 07:13
 • Reply Monique

  Dat ziet er leuk uit!
  Zal vast een geslaagde dag zijn geweest!
  Fijn weekend!

  28 september 2018 at 20:25
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja ik heb genoten en de rest ook. Het was echt superleuk om al die Tante Betsy girls te zien, te spreken en te adviseren. Zo bijzonder ook hoe Tante Betsy ons verbind. ???

   29 september 2018 at 07:14
 • Reply Martine

  Dat ziet er supermooi en gezellig uit. Wat super dat al die dames naar Binnie zijn gekomen speciaal voor de opening. Dat geeft wel aan hoe geliefd SoMuch is! Geniet nog van jullie tijd in het noorden!
  Knuffels!

  28 september 2018 at 20:34
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja dat was echt zo bijzonder hè. Zo blij ook dat het een geslaagd begin was van het openingsweekend voor Binnie en het SoMuch team. Hoop dat de rest van het weekend ook een geweldig feestje voor ze is. Wij gaan vandaag heerlijk in relaxstand. Alhoewel ik wellicht wel wat outfit foto’s ga maken met eens een andere achtergrond hihi, viel me opeens vanochtend vroeg in ???

   29 september 2018 at 07:17
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Oooooh, wat ziet dat er gezellig uit! Zooo jammer dat ik op vrijdag altijd moet werken ? Heel veel plezier nog en dank je voor het delen van de foto’s van deze leuke happening!

  28 september 2018 at 20:39
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Gewoon vandaag gaan! Vandaag zullen er vast ook nog een heel aantal Tante Betsy girls heen gaan. Doen jullie het nog eens dunnetjes over ???

   29 september 2018 at 07:19
 • Reply Annette Elias

  HEt was zo’n leuke dag! IK heb genoten! Een prachtige winkel, geweldige jurkjes, en dan zo veel leuke mensen bij elkaar! LEuk om iedereen te zien en je zo thuis te voelen bij elkaar!

  28 september 2018 at 20:47
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja wat was het bijzonder leuk om zo met een heel aantal girls samen te komen. Leuk dat je toch diverse jurken in maat 3XL hebt kunnen passen en zo beter weet wat je wel of niet mooi staat. Zo gezellig ook al die stuiterende en gezellig kwebbelende dames. Het was heerlijk genieten! Ik hoop dat de rest van het weekend ook een geslaagd feestje gaat zijn. Knuff???

   29 september 2018 at 07:22
 • Reply Monique den Boer

  Wat een geweldige dag hebben jullie gehad zeg en heerlijk dat wij via deze weg met jullie mee mogen genieten. Ook leuk om Tante te zien en haar team , het valt me trouwens op dat Anita wel in tante kleding loopt en Alisha niet. Leuk om al die dames zo enthousiast te zien heerlijk genieten zo met elkaar. En wat een mooie winkel heeft Binnie gekregen zeg. Bedankt voor je mooie blog vandaag en een fijn weekend gewenst. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  28 september 2018 at 20:59
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi ja Tante zelf loopt hoogst zelden in haar eigen creaties. Terwijl ik denk dat die haar wel prachtig zouden staan. Daar zijn wij een heel goed voorbeeld van…iedereen in een Tante Betsy hihi. Anita was natuurlijk al jaren fan van de kleding van Tante Betsy, die was vroeger altijd al het XXL doorpasmodel voordat ze er een aantal jaren geleden is gaan werken. Zo leuk ook dat Nicole (in het zwarte vest) ook altijd wel iets van Tante Betsy aan heeft en Wendy die er niet was draagt ook op haar eigen manier altijd wel iets van Tante, maar dan een paar heerlijke sweatpants ???

   29 september 2018 at 07:26
 • Reply Ger da

  Zo leuk, dat ik een middag van dit plezier heb mee mogen maken. Wat een gezelligheid. En wat een mooie winkel is het geworden, super!
  Zelf helemaal vergeten om foto’s te maken dus ik geniet nu lekker van jou foto’s en van die van de dames op de groepen. En de laatste foto van de twee mannen, die is echt toppie! Nog een heel fijn weekend, en feliciteer tante Bets morgen maar namens mij. ?

  28 september 2018 at 21:13
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hey lieverd wat leuk dat je er was, zo gezellig dat je heerlijk mee kwam genieten van het feestje. Wat hebben we genoten hè. En ook heerlijk geslaagd feestje! Ja de mannen zijn blij met hun wel heel speciale Tante Betsy hemden, er ligt er al eentje klaar voor het feest van tante Bets. Dat is wel heel bijzonder omdat hij nooit hemden draagt, maar dit is gewoon een sjiek t-shirt wat manlief wel graag draagt. Tot gauw! ???

   29 september 2018 at 07:29
 • Reply Tjaaktje

  Het was een superleuke dag, ik loop hier thuis nog na te stuiteren. Zo gezellig allemaal! Binnie’s ‘snoepwinkel’ is natuurlijk ook ontzettend mooi, een hele uitgebreide collectie. En een feest om zoveel mooie en lieve Betsy’s te ontmoeten! Nu lekker nagenieten van mijn aankopen!!

  28 september 2018 at 21:14
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Jaaa wat was het leuk om elkaar live te zien en samen met zoveel Tante Betsy girls samen te genieten in zo’n mooie snoepwinkel. Het is toch altijd zo bijzonder hoe Tante ons verbindt, gewoon alsof we ons allemaal al jaren kennen. Stuiter nog maar heerlijk na lieverd???

   29 september 2018 at 07:31
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Wat is het een geweldige middag geweest!!! Allemaal Betsy fans en erg leuk om Alisa de hand te schudden. Zonder haar stonden wij er niet. En natuurlijk ook niet als Binnie deze opening niet had ♥️. En wat was het leuk om iedereen te ontmoeten. Het was echt een feestje. En hoe leuk is het, dat je elkaar herkent, omdat je samen dezelfde passie deelt in een groep op Facebook. Susan ik vond het ook leuk om jou te ontmoeten! En je man zag er super hip uit met z’n prachtige overhemd ?
  Dank je wel voor die gezellige foto’s!

  28 september 2018 at 21:37
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja het was echt enorm genieten hè zo samen met gelijkgestemde dames die dezelfde liefde voor Tante Betsy jurkjes delen. Mooi dat er zo’n bijzondere vriendschappen uit ontstaan en dat het ons samen zoveel moois brengt. Ik heb er in ieder geval enorm van genoten om jullie allemaal te zien en te spreken. Geniet nog maar heerlijk na! ???

   29 september 2018 at 07:35
 • Reply Dagmar

  Wat leuk om van thuis uit via jou blog en alle leuke Posts mee te kunnen genieten! Bedankt Susan en heel ceel geluk Binnie met dd nieuwe winkel !

  28 september 2018 at 22:12
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Met liefde gedaan! Ik moest wel even aan het einde van de dag toen de Tante Betsy girls weg waren en de zaak gesloten werd even niet zo sociaal zijn om te zorgen dat er wel iets online kwam hihi. Ik hoop dat het voor de rest van het weekend ook een enorm geslaagd feest gaat worden en er nog veel Tante Betsy girls langs gaan komen bij SoMuch in de winkel ???

   29 september 2018 at 07:37
 • Reply Christel

  Geweldig, die heren in hun vosjes overhemd.
  En ziet er uit als een gezellige dag

  28 september 2018 at 22:15
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja wat zagen ze er mooi uit hè. Zo leuk dat ze deze bijzondere one of a kind items mochten dragen. Manlief is in ieder geval heel blij met zijn Tante Betsy hemden!???

   29 september 2018 at 07:39
 • Reply Binnie

  Lieve Susan, zo fijn dat jij en Arno speciaal vanuit t zuiden naar t hoge noorden zijn gekomen. Zo super leuk. En al die Betsy Girls die ook speciaal er waren , zo super blij met jullie komst allemaal. Het is fijn om te zien dat het ons allemaal zo blij maakt en goed staat natuurlijk. En ja ik was emotioneel en blij verrast dat de dames van het Tante Betsy team, Anita, Nicole en Alisa voor Mn neus stonden. Dat deed me toch wel wat. Ik ken Alisa persoonlijk al heel wat jaren, verkoop t al heel lang, een jaar of 8 nu denk ik en de komst van Anita , Nicole en ook Wendy in t team mee gemaakt. Super tof om te zien dat Tante Betsy nu zoveel gedragen wordt. Zelf ben ik ook al jaren fan en t doet me goed om dit zo dus te zien. Blij worden we er allemaal van. Ik wil samen met jullie nog jaren genieten en leuke dingen mee maken met dit allemaal. Wens jullie allemaal een heel fijn weekend en alle goeds. Liefs Binnie

  29 september 2018 at 08:08
 • Reply Ellen Jacobs

  Wat een heerlijke impressie van een mooie opening waarbij vooral pleziereen hoofdrol lijkt te spelen.

  29 september 2018 at 08:45
 • Reply Alexandra

  Wat een heerlijk blog is dit. De gezelligheid spat er vanaf. Wat bijzonder voor je dat je het lint mocht doorknippen Susan. Super dat iedereen zo’n mooie dag heeft gehad. En wat leuk dat de mannen een Tante Betsy overhemd dragen. Ik wens Binnie ook veel succes en werkplezier in de nieuwe winkel.

  29 september 2018 at 09:05
 • Reply Janna

  Zo blij dat ik vanuit mijn slaapdienst toch even langs ben gegaan. Echt een feestje om erbij te mogen zijn. Binnie (en al haar assistenten) hadden het top voor elkaar.

  29 september 2018 at 09:08
 • Reply Marjon

  Wat een vrolijkheid! Tof dat jij de winkel mocht openen! Leuk om de foto’s te zien!

  29 september 2018 at 09:09
 • Reply Jobke

  Wat ziet het er ontzettend gezellig uit! Ik kon jammer genoeg gisteren niet maar zo heb ik toch even mee kunnen genieten. Fijn weekend nog samen met manlief!

  29 september 2018 at 10:46
 • Reply Carola

  Wat zijn die mannen overhemden leuk!!!!!!

  29 september 2018 at 10:49
 • Reply Wilma

  Lieve Susan wat laat je ons heerlijk meegenieten van dit feestje! Wat een eer dat jij de winkel mocht openen! Zo leuk! Wat een vrolijke foto’s en je ziet dat jullie het heerlijk hebben met elkaar. Veel succes voor Binnie en haar team in de mooie nieuwe winkel! Knuf!

  29 september 2018 at 19:23
 • Reply Maria Louisa

  Zo jammer van die herenoverhemden met de vosjes, die zijn echt echt te leuk om zomaar niet gepriduceerd te worden.

  29 september 2018 at 21:59
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.