Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Review, Tante Betsy shops

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

Hey girls vandaag had ik dankzij manlief een onverwacht uitstapje naar Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion te Heerenveen. Wat was het weer een feestje om in de winkel van Binnie te zijn en nog leuker om dit samen te beleven met collega-blogger Joyce van het blog The color of Joy. We maakten samen diverse outfit foto’s, zo krijgen jullie toch weer een leuk beeld van de Tante Betsy SS2019 zomercollectie. Ik heb in ieder geval heel wat eLletjes uit de rekken geplukt. Kijken jullie gezellig mee…

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Arno

Velen van jullie weten wel dat ik in Zuid Limburg woon, en dan is de winkel SoMuch Fashion van Binnie niet zomaar even te bezoeken voor mij. Dus als manlief vraagt of ik zin heb om mee te gaan naar Drachten ivm zijn werk en je erachter komt dat dat in de buurt van Heerenveen ligt zeg je meteen jaaaaaa.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan

Natuurlijk kan ik ook lekker thuis op de bank in de webshop van SoMuch bestellen, wat ik ook wel doe. Ik kocht er onlangs Dress Typ Miep Kitschen Purple, dat kon je lezen in SoMuch happiness with Susan. Maar live gaan winkelen in een Tante Betsy verkooppunt is toch veel leuker. En zeer zeker bij SoMuch waar ze een enorme uitgebreide collectie van Tante Betsy hebben.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

Joyce had gelezen én gehoord op de video die ik maakte voor de Friday Challenge dat ik naar Binnie ging. En die vroeg spontaan of ik het leuk vond als ze ook kwam. Ja hoor altijd leuk om samen met een jurkenzusje te genieten in zo’n snoepwinkel voor grote meisjes (ook voor kleine meisjes en jongens ;)).

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd JoyceSoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

Dus zo stonden wij vanochtend om 10 uur al voor de winkel te wachten tot hij open ging en maakten we meteen wat foto’s. Ik had mijn statief meegenomen en zo is het superhandig om outfitfoto’s te maken. Ik draag alle jurkjes in maat L en Joyce draagt veelal maat XL en soms ook maat L.

SoMuch Tante Betsy fun with SusanSoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

Tante Betsy Dress Claudia Moddie Blue wilde ik wel heel graag proberen. Ik heb trouwens alle jurkjes gemeten voordat ik ze aandeed. Dress Claudia Moddie is de oksel tot okselwijdte 47 cm en de taillewijdte 41 cm in maat L, waarmee deze jurk dus heel netjes op maat valt. Joyce draagt Tante Betsy Dress Betsy Hatch Green in maat XL. Ik weet dat dit model netjes op maat valt.

Happy Susan blog - SoMuch Tante Betsy fun

De roze Claudia Moddie versie is ook een dezer dagen te koop in de winkel én webshop van SoMuch. Dat kon je al lezen op de Facebook pagina van SoMuch Fashion.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan

Ik was benieuwd hoe Tante Betsy Dress Mia Hearts Tree zou staan. Ik heb deze print in het Lola model. Ik zag al meteen dat model Mia wat ruimer valt. De afmetingen lijken op die van XL: Taillewijdte 44 cm en OtO (oksel tot oksel wijdte) 51 cm.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

Joyce had inmiddels Dress Betsy Daisy dot Black in maat XL aangedaan. Ik heb deze jurk zelf ook en weet dat die netjes op maat valt. Hieronder zie je de jurk bij mij en Jacqueline die samen met mij een fotoshoot deed en de live passessie op Facebook deed (klik voor de blogpost met maatadvies). Ik zag bij SoMuch ook nog spiekbroekjes hangen…

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Jacqueline

Nu terug naar Tante Betsy Dress Keyhole Drops Red die ik op de foto met Joyce hierboven draag en Joyce heeft hem hieronder aan ;). Deze jurk meet in maat L: Taille 41 cm en in de oksel tot okselwijdte 47 cm waarmee de jurk netjes op maat valt.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

Het Lola model van Tante Betsy is mijn favoriete model en natuurlijk wilde ik die ook nog even passen. Tante Betsy Lola Drops Green heb ik niet opgemeten, maar ik weet dat deze vrij goed op maat vallen. Joyce draagt van deze jurkjes ook maat L op de foto’s (Lola model en het Keyhole model).

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

Oh zucht ik vind Tante Betsy Dress Lola Wieber Blue zo gaaf. Maar toch heb ik me ingehouden, want ik word vanwege mijn niet aangeboren hersenletsel wat duizelig van deze print.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

Tante Betsy Dress Josephine Houndstooth is een enorm gaaf mouwloos model. SoMuch Fashion heeft deze in 4 kleuren te koop, ook de roze ;). Okay ik merk wel dat deze jurk op een of andere manier meer aftekent bij mij. Een druk printje verdoezelt mijn flink uitgedijde buik wat meer :p. Alhoewel ik nu bijna 80 kg weeg blijf ik toch stug maat L dragen, want die extra kilo’s wil ik ook weer kwijt. Een maat groter wordt namelijk weer te lang voor mij. De jurk valt heel netjes op maat met een oksel tot okselwijdte van 47 cm en taillewijdte van 41 cm in maat L.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

Tante Betsy Dress Auntie Breton is ook al zo’n gave jurk die eigenlijk hoog op mijn wishlist stond. Maar deze is me te lang in maat L. Joyce heeft op de eerste foto maat XL aan en ik maat L. Op de tweede foto hebben we allebei maat L aan. Joyce heeft ook nog de groene gepast, maar daar heb ik geen foto van gemaakt realiseer ik me. In maat L is de taillewijdte 41 cm en oksel tot okselwijdte 46 cm.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

Joyce deed wel ook nog de Tante Betsy String Breton Top aan met Skirt Hearts Tree Orange. Joyce staat trouwens ook bekend om haar geweldig leuke combinaties die ze maakt. Ze houdt ervan om print op print te dragen en het staat haar ook allemaal even geweldig.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan

Ik deed nog even Tante Betsy Summer Cross Dress Hatch aan. Gaaf met die stoffen retro print erop geborduurd. Deze heb ik niet opgemeten, maar de afmetingen staan in de webshop vermeld. Klik op de link en dan zie je ook de blauwe versie staan.

Happy Susan blog

Nou girls we zijn er bijna doorheen…inmiddels zijn we alweer bijna op manlief zijn werk. En heb ik heel wat uurtjes getypt en links geplakt. Maar dit doe ik met liefde voor zo’n lieverd als Binnie. Zo lief ook ze hadden een cadeau mee genomen van vakantie voor Arno. Een Classic Mini Cooper slijper <3.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan

Tante Betsy Dress Summer Skippy wilde ik ook nog even passen. Deze jurk valt ruimer in de maat, de taille is 46 cm en oksel tot okselwijdte is 50 cm in maat L. Ik blijf zelf erg blij worden van rode en roze jurkjes. Ik zie dat ze deze ook in andere kleuren te koop heeft.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Joyce

Oh ik zie dat Joyce wel op de foto staat met de groene Tante Betsy Auntie Breton. En ik sta op de foto met Tante Betsy Dress Annie Animal Pink n Blue. Deze is in maat L in de taille 43 cm en de oksel tot okselwijdte is 47 cm. Dus in feite valt deze op maat, dit is een rechter model.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan

Oops ik zie dat ik Tante Betsy Dress Typ Miep Hummingbird Black ook nog heb aangehad. Ik vind het zo’n geweldig model, maar kreeg het al snel erg warm in deze jurk (dat krijg je van al dat passen ;)). Deze jurk valt heel mooi op maat met 41 cm in de taille en 47 cm oksel tot okselwijdte in maat L.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan

Last but not least heb ik Tante Betsy Dress Sports Over The Top green in maat XL. Ik vind dit zo’n gave print en wilde deze nog eens even op de foto zetten. Ik had hem wel bij Jacqueline aan, maar heb toen geen foto gemaakt. Ik heb deze niet opgemeten, maar als ik het goed heb valt deze netjes op maat. En eigenlijk wilde ik hem niet meer uitdoen, dus ik denk dat ik deze toch nog in maat L ga scoren.

SoMuch Tante Betsy fun with Susan ánd Binnie

Binnie én family dankjewel voor de warme ontvangst, de lekkere broodje en de dikke knuffels, ook namens Arno ;). Joyce ook heel erg bedankt voor jouw gezelligheid tijdens het passen. Ik heb weer enorm genoten van dit onverwachte uitje. Ik verheug me op Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Pink én Dress Betsy Hatch Green die onderweg zijn.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Jacqueline Aarts

  Wat een leuk foto verslag. Moet zeggen dat ik je de over the top zippie echt heel erg mooi vind staan. Die springt er echt uit, samen met de Mia ??. Je zult nu wel helemaal toetie kapoetie zijn van deze dag, maar zo te zien wel superfijn gehad.

  3 mei 2019 at 19:44
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ja die springt er echt uit hè en zucht ook de Lola Wieber vind ik zo gaaf. Maar dat moet ik gewoon niet doen…de Sports Over The Top wellicht toch nog wel hihi. Eerst wat spullen verkopen, want ik kocht op de terugweg naar huis ook nog wat kaartensets op Marktplaats hihi.
   Ja ik was echt total loss thuis gekomen en ben ook vrijwel meteen gaan slapen, manlief ging nog terug naar zijn werk tot 1.00uur. Die was gisteren ook nog kapot en vast vandaag ook. Maar ja dat krijg je als je vriend je baas is dan laat je die niet zomaar zitten.
   Ik ben ook tot 19uur bezig geweest met deze blogpost vanaf een uur of twee, maar zoals ik al schreef dat doe ik met liefde voor Binnie. Dikke knoevels??

   5 mei 2019 at 08:38
 • Reply Joyce siemons

  Jaaaaaa was zo gezellig met jou? super leuk om zo na te kunnen genieten met je blog ❤️?

  3 mei 2019 at 19:44
  • Reply Happy Susan blogger

   Jaaaa vond het ook zo gezellig en was toch wel stiekem heel blij dat je spontaan was gekomen. Samen passen is toch veel leuker! Ik realiseerde me later wel dat ik sommige jurkjes die jij aan hebt gehad niet op de foto heb gezet hihi. En ik zag dat ik ook niet met de Betsy Hatch op de foto ging hihi…och ja in mijn hoofd weet ik nog wel hoe het uitzag ;).

   Oh manlief is al weer wakker hoor ik…het kwam er niet van gisteren te reageren en nu dadelijk ook niet meer. Is quality time??. Dikke dankjewel knuffels??

   5 mei 2019 at 08:42
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een gezelligheid weer en bij Binnie ben je dan aan het juiste adres. Je straalt ook helemaal. Dikke vriendinnen voor het leven.

  3 mei 2019 at 19:47
 • Reply Ann DB

  Toffe blog! Leuke foto’s! Groot gelijk dat je onverwacht naar Binnie ging. Ooit geraak ik daar ook wel eens, zonder Arno dan ?…

  3 mei 2019 at 19:48
  • Reply Claudia

   Hoi Susan, fijn dat jullie voor ons de jurken weer hebben geshowd. Krijgen we een goed beeld hoe ze vallen. Veel groetjes Claudia

   15 mei 2019 at 08:12
   • Reply Claudia

    Ach sorry, helemaal op de verkeerde plek dit bericht. ??

    15 mei 2019 at 08:13
 • Reply Binnie

  Hi lieve Susan,

  Wat een werk heb je er van gehad zeg. Een hele mooie lange blog voor me. Ben er erg blij mee. Super bedankt dat je er samen was met Arno. Heel veel dikke knuffels terug voor jullie. ????

  3 mei 2019 at 19:50
  • Reply Happy Susan blogger

   Met liefde gedaan lieve Binnie. Was je snoepwinkel maar wat dichterbij dan pakte ik zelf de trein en kwam even heen en weer. Maar met die afstanden lukt dat niet ;). Dit is wel een hele late reactie hihi. De tijd vliegt om. Dikke knuffels??

   18 mei 2019 at 08:53
 • Reply Corinr

  Wat een super dag is dat geweest, prachtige foto’s, echt genieten, knuffels Corine

  3 mei 2019 at 19:51
 • Reply Btjaaktje

  Ohhhh wat ziet dat eruit als een geweldige leuke dag. Altijd gezellig met jou, Joyce en Binnie. Dus lijkt mij een topcombinatie voor een shopuitje. De jurkjes staan jou stuk voor stuk weer allemaal zo mooi! Vooral de Wiebertjes, maar ik begrijp uiteraard dat dit geen fijne print is voor jou in jouw omstandigheden.

  Het moddie-model vind ik ook heel mooi bij jou!

  En ja de groene Over the top Zippie is absoluut ook gemaakt voor jou. Zulke mooie kleuren.

  Bedankt voor de leuke pasfoto’s! Zo leuk om op deze manier een beetje van de gezelligheid mee te beleven!

  Liefs Xx T.J.

  3 mei 2019 at 20:03
 • Reply Natasja

  Wat een onverwachts en gezellige passessie! Het Moddie model is zo leuk! En Dress Auntie Breton staat bij mij ook nog op mijn wishlist, ik weet alleen nog niet in welke kleur 😉

  3 mei 2019 at 20:22
 • Reply Tamara

  Wat een leuk verslag van een gezellige dag. Een dag vol genieten met een grote hoofdletter!
  Héél leuk om alle combinaties te zien die jullie allemaal gepast en geshowt hebben, wat zal het genieten zijn in zó een geweldige snoepwinkel met ook nog héél véél van de Tante Betsy collectie.
  Ik vind die wieberprint jou ook geweldig staan, ik begrijp goed dat deze voor jou té druk is.
  Maar dan komt die geweldige over the top jurk wat je helemaal geweldig staat!!
  Superleuk jullie foto’s te zien, Joyce lijkt me ook een enorme lieverd, en Binnie is sowieso een topper.
  Wil er ook eens graag heen, ooit….

  Leuk die onverwachte bezoekjes, dat zijn vaak de leukste 🙂

  Bedankt voor de leuke foto’s en het meekijken.

  Dikke knoevel Tamara ?

  3 mei 2019 at 21:12
 • Reply Wilma Rommelse

  Wat een vrolijk heerlijk blog. Fantastische genoten en het enthousiasme spat eraf. Leuk!

  3 mei 2019 at 21:37
 • Reply Alexandra

  Wat een leuk verslag, klinkt als een heel gezellig bezoek. Wat een kleurrijke foto’s. Het is weer een heel mooie collectie vind ik. Wat een inspiratie heeft die Tante Betsy om dat allemaal te bedenken. En wij worden er helemaal happy van. Die Wieber print vind ik helemaal geweldig. Wat een mooie heldere kleuren.

  3 mei 2019 at 21:37
 • Reply Miranda

  Wat een leuk onverwachts uitje voor jullie samen en wat een gezellige foto’s, duidelijk verslag en uitgebreide details!
  Super dat je alles zo opschrijft! Dat kan vele dames helpen!!
  Ik ga eens goed bedenken welke jurkjes ik ga toevoegen aan mijn kast!
  Groetjes Miranda B

  3 mei 2019 at 22:32
 • Reply Caro

  Er zit geen jurkje tussen die jullie niet staat!! Prachtig hoor en het plezier spat van de foto’s af?

  3 mei 2019 at 23:02
 • Reply chucky1012

  Zo een leuk en fijn verslag van dit onverwachtse bezoek aan Binnie…..
  Op de foto’s stralen jullie één en al veel gezelligheid uit.
  Alles staat jouw prachtig en goed dat je de maten er in centimeters bij vermeld had.
  Goed om Joyce hier ook op de foto’s in deze post te zien want haar zie ik regelmatig op fb..
  Ze maakt leuke grapjes.waardoor men funny foto’s krijgt.

  Heb allen een heel fijn weekend Xoxo

  4 mei 2019 at 00:39
 • Reply Hennie

  Een heel leuk verslag van de dag en mooie foto’s. Alles staat jullie mooi.
  Lieve groetjes Hennie

  4 mei 2019 at 19:31
 • Reply Happy Susan blogger

  Dankjewel voor al jullie reacties lieverds ik lees ze altijd, maar in het weekend komt het er soms gewoon niet van om te reageren. En maandag alweer aan de slag met een nieuwe blogpost. Maar weet dat ik het enorm waardeer, dikke dankjewel knuffels??

  18 mei 2019 at 09:01
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.