Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

SoMuch happiness with Susan

SoMuch happiness with Susan

Hey girls ik merk dat ik de afgelopen dagen helemaal opgeslorpt word door activiteiten, die niks met mijn pad van bewustwording te maken hebben. Afspraken en uitstapjes met dochterlief, uren bezig zijn met het overzicht van de laatste lichting van Tante Betsy. Samen met manlief dozen en spullen ophalen bij mijn moeder uit de garage, die er al meer dan 12 jaar staan. En weer een poging doen om op te ruimen want daar stond veel meer als ik gedacht had. Op zulke dagen is het moeilijk om diepgang in mijn leven te vinden. Ook nu lig ik om 5.45 uur ‘s morgens al een half uur wakker en lukt het me zelfs niet om naar een geleide meditatie te luisteren, want deze tekst spookt door mijn hoofd.

SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Purple

Want ik scoorde vrijdag tijdens het uitstapje met dochterlief een van mijn wishlist jurkjes, zittend op een bankje in het stadspark in Maastricht. Ik wilde het risico niet lopen dat Dress Typ Miep Kitschen Purple niet bij Tante Betsy in de webshop te koop is. Dus scoorde ik deze Tante Betsy jurk online in de webshop van SoMuch Fashion te Heerenveen.

SoMuch happiness with SusanSoMuch happiness with Susan

En wow zaterdagmiddag was het jurkje er al, zo enorm lief van Binnie dat ze hem meteen opstuurde. Ze pakte het ook nog eens mooi in, nu weet ik niet of ze dat voor iedereen doet hihi. Binnie en ik hebben een bijzondere band door de jaren heen gekregen. Binnie is een mensen mens en is gewoon een enorme lieverd en ik kan me voorstellen dat iedereen die bij haar besteld zo’n leuk ingepakt pakje krijgt.

SoMuch happiness with SusanSoMuch happiness with Susan - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Purple & Pamela Mann legging PurpleSoMuch happiness with Susan - Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion te Heerenveen

Dochterlief begrijpt dat ik op zo’n moment echt even online moet shoppen. Wat was het die dag ook fantastisch weer, ik heb er enorm van genoten samen met dochterlief. Ook moest moeders echt even een paar knalgroene Wizz sneakers passen. Ik zag ze in de etalage van Chaussures Mondiales en ja hoe vaak komt het voor dat je vrolijke kleuren ziet in een stenen winkel. Ja in een Tante Betsy verkooppunt is dat normaal. Maar tegenwoordig zijn felle kleurtjes weer in, dus je loopt zomaar de kans dat je een bijpassend paar schoenen kunt scoren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze niet heb gekocht terwijl die Wizz sneakers heerlijk liepen. Wie weet dat ik toch nog overstag ga, maar het liefst had ik een knalroze flits erop gehad en knalroze veters erin, zoals bij de navy blauwe het geval was whahaha.

SoMuch happiness with Susan - Wizz sneakersSoMuch happiness with Susan & Wizz sneakers

Ik ben weer af aan het dwalen merk ik, ja zo gaat dat in mijn hoofd, ik heb dan ook zoveel te vertellen. Toch wil ik dit soort dingen ook delen. Want ik ben niet altijd even zen en ook al is het heel gezellig dat ik nu buiten vogeltjes hoor fluiten. Eigenlijk zou ik liever liggen te slapen om 6 uur ‘s morgens en wil ik dat ze stil zijn en niet de ochtend al inluiden. De blondine in me ligt zich nu te bedenken dat het dus normaal 5 uur zou zijn geweest. Die zomertijd is altijd weer even wennen, gisteren was ik ook al vroeg wakker, ik mis echt een paar uur slaap. Maar ik zal vast niet de enige zijn.

SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Purple & Clumpy’s model Eva Float

Als ik in het bos ben kan ik wel enorm genieten van de fluitende vogeltjes, als ik me er tenminste de aandacht voor gun. Gisteren wilde manlief zelfs even vrijwillig gaan wandelen in het bos, bij het stuwmeer. Susan trekt dan met alle liefde een paar ZOO Adventure laarzen aan bij haar nieuwe Tante Betsy jurk. Ja die jurk moest gisteren gewoon aan, ook al scheen het zonnetje volop. Ik ben blij met drie kwart mouwen jurkjes in deze tijd van het jaar. De echte korte mouwen zomerjurkjes moeten toch even wachten tot het weer warmer is. Alhoewel het ‘s morgens toch heel lekker was al opruimend en spullen op marktplaats zettend. Ik genoot thuis heerlijk van blote benen weer.

SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Purple & Pamela Mann legging Purple & Clumpy’s Eva Float

In de middag was het weer wat frisser en deed ik zelfs mijn roze hoodie vest erbij aan als jas toen we gingen wandelen. Ik was er maar wat blij mee en vond het soms zelfs frisjes met mijn vest aan. Gelukkig kreeg ik het al wandelend vanzelf warmer. Ik had ook de paarse Pamela Mann legging aan gedaan, die Binnie er zo lief bij had gedaan. Normaal draag ik altijd de Curvy Super Stretch panty van Pamela Mann, maar die heeft niet de juiste bijpassende kleur paars. Ik ben echt groot fan van deze panty’s, waarvan ik zelf een legging maak door de teennaad af te knippen. Hier vind je ze in de webshop van SoMuch.

SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Purple & Hoodie long Pink & Pamela Mann legging Purple & ZOO Adventure outdoor boots

SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Purple & Hoodie long Pink & Pamela Mann legging Purple & ZOO Adventure outdoor boots

Bij deze legging hoefde dat niet, alleen had ik wel zoiets dat ik hem even wilde ophijsen voor de foto, zodat hij eventueel niet aftekent op de foto ;). Manlief maakt doodleuk een foto terwijl ik daar mee bezig ben. En bij deze ga ik ze gewoon alledrie delen, want ook al zijn ze niet perfect ze zijn wel leuk. Ik had namelijk een mooi plekje uitgekozen, maar ik merk dat manlief dat niet altijd even goed ziet. Er stond namelijk meer grond op als bos.

SoMuch happiness with SusanSoMuch happiness with Susan - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Purple & Pamela Mann legging Purple & ZOO Adventure outdoor bootsSoMuch happiness with Susan

En ook op mijn foto bij het meer, waar ik op een prachtige plek was gaan staan, zette manlief me toch anders op de foto. Ja dat is ook de hele reden waarom ik thuis alle foto’s met statief en de timerfunctie op mijn iPhone maak. Maar ik mag niet klagen hoor hij maakt zonder gezeur een foto van me hihi. Ik heb van kinds af aan een getraind oog, ik heb geleerd om te kijken naar al het moois om me heen, om oog voor detail te hebben.

SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Purple

SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Purple

Als ik verder aan deze blogpost typ is het alweer ‘s middags 14 uur geweest. Mijn Typ Miep Kitschen hangt te luchten, die gaat met pijn in mijn hart terug naar SoMuch. Ik bemerkte na de wandeling in het bos een vlek ter hoogte van mijn buste. Hij zit verstopt onder de knoop, maar mijn enorme busten tovert die vlek vanzelf tevoorschijn ;). Maar hij gaat in volle vertrouwen terug hoor, wetende dat Binnie dat netjes voor me gaat oplossen samen met het Tante Betsy team.

SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Purple (ootd Dress Mollie Big Apple Red)

Gelukkig heb ik genoeg jurkjes in de kast hangen whahaha. Vandaag mag Dress Mollie Big Apple mijn lijf sieren. Die heb ik al lang niet meer aangehad. En hierbij draag ik een rood oranje Pamela Mann Curvy Super Stretch panty (de teennaad heb ik eraf gekniptonder de link vind je mijn review). Ik heb nog heerlijk een paar uur kunnen slapen vanochtend, alleen ben ik wat laat opgestart ;). Ik hoop dat jullie ook heerlijk van het mooie weer hebben genoten en genieten.

SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion te Heerenveen

Oh ja ik heb in overleg met winnares Alexsandra besloten dat ik €50 shoptegoed bij SoMuch ga kopen ipv een Tante Betsy kadobon (ik had die nog niet gekocht). Zo kan Alexsandra donderdag avond heerlijk gaan shoppen met extra shoptegoed in de winkel van Binnie. Dat uitje stond al in de planning hoorde ik. Ik ontmoette Alexsandra tijdens de officiële opening van de nieuwe SoMuch winkel, die ik eind september 2018 mocht doen.

SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion te Heerenveen SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion te Heerenveen

Zo mooi hoe alles samen valt en ik daarmee dus twee mensen blij maak. Ik moet dan meteen denken aan de quote ‘When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance.’ Dus lieverds als het even kan ga heerlijk naar een Tante Betsy verkooppunt en natuurlijk geldt dit ook voor het kopen in zo’n kleine webwinkel. Heb jij al geshopt?

When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance - Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion te Heerenveen

SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion te Heerenveen SoMuch happiness with Susan - Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion te Heerenveen

Lots of love from Susan

Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen.

PS Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen valt trouwens perfect op maat. Ze is gemaakt van een dunnere kwaliteit biologisch katoen. Toch vind ik haar niet aftekenen, het is gewoon een heerlijk luchtige jurk.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply chucky1012

  Zulke leuke foto’s.
  Wauw…
  Pretty sneakers die vrolijk gekleurd zijn en perfect matchen bij de TB fashionitems 😉
  Je had gelukkig goed genoten van de zon en het prachtige weer.
  Gezellig dat je met jou dochter uit was….
  De vogels fluiten inderdaad al heel vroeg in de ochtend.
  Vervelend dat je een aantal keren aan het begin van de ochtend vroeg wakker wordt.
  Dit is een leuke, fijne en gezellige post.

  Een hele fijne avond Xoxo

  1 april 2019 at 19:38
 • Reply Natasja

  Wat is het een prachtig jurkje he, ik was meteen verliefd toen ik haar in oktober zag ♥ Ik krijg haar morgen binnen als het goed is, ik kijk er naar uit! Hopelijk kun jij haar ook snel weer dragen!

  1 april 2019 at 19:40
 • Reply Hennie

  Lieve Susan, wat staat die jurk je mooi, paars is toch ook wel jouw kleur. Naar mij is hij onderweg, ik hoop hem ook snel te showen, ik heb er bij Eigen Stijl het paars met oranje vest bij gekocht.
  Fijne avond, liefs Hennie

  1 april 2019 at 19:43
 • Reply Ina Sloot

  Wat weer een heerlijke kwebbelpost. Wel erg jammer van je jurk. Hopelijk heeft Binnie hem nog in je maat!
  En die panty past er wel heel goed bij zeg.
  Fijne avond!! Grtjs

  1 april 2019 at 19:47
  • Reply Alexsandra Stegeman-kok

   Wat een heerlijke dwalende blog weer. En wat straal je en wat een leuke foto met je ophijsende pamela mann panty?. En wat was ik blij dat ik jouw mocht ontmoeten bij somuch en inderdaad winkelen bij Binnie is net alsof je als klein meisje een snoepwinkel betreed. Ik zal weer een mooie blog maken over de nieuwe collectie bij Binnie. Dikke knuffel. En ps je hebt weer heerlijk genoten met je dochter???

   1 april 2019 at 20:20
  • Reply Marianne Asselman

   ?????

   22 april 2019 at 19:10
 • Reply Jacqueline Aarts

  Oohh ja, Binnie is volgens mij echt een lieverd. Ik heb 2 tante Betsy vesten bij haar gekocht afgelopen winter en zij bood mij haar Joyce du deer jurkje aan voor een lieve prijs. Ik had mijn kast aardig leegverkocht en dus shop budget ?. Dat heb ik bij Somuch besteed, clumpy’s, een tante top voor op mijn tante broek en het over the top jurkje sporty green. Morgen komt mijn pakketje, ben benieuwd of het ook zo’n feestje is om uit te pakken als dat van jou ? vast wel, Binnie kennende.

  1 april 2019 at 19:49
 • Reply Binnie

  Hoi lieve Susan , wat heb je dat weer mooi verwoord. Ik voel de passie en liefde voor je blog en ben zo blij dat ik jou al aantal jaren ken. Zo lief dit verhaal en ja ik probeer vaak alles in te pakken( lukt niet altijd?) zo is t leuk om uit te pakken. Dank je wel voor de bon van Alexandra. Tot snel dikke kus ????

  1 april 2019 at 20:24
 • Reply Caro

  Hè, gezellig kwebbelen is altijd fijn! Mooie jurk voor jou, goed model. Hopelijk komt er straks eentje zonder vlekje naar je toe?

  1 april 2019 at 20:33
 • Reply Bouke

  Ik heb het jurkje ook besteld? morgen komt ze… ben heel benieuwd of de dunnere stof idd niet tekent bij me.
  Wat was het heerlijk buiten… ik heb er zelf ook van genoten.

  Het valt me op dat er zoveel lieve jurkenzusjes zijn; verkoopsters en draagsters… vaak nét een beetje extra moeite, liefde en aandacht voor elkaar!
  Liefs en tot de volgende blog!

  1 april 2019 at 20:38
 • Reply Jacqueline Harbers

  Ja ja ja ja….. de Typ Miep Kitschen is absoluut jouw jurkje! Begrijp je helemaal, dat je niet kon/wilde wachten! Zo heb ik vandaag de prachtige Typ Miep Hummingbird Green gekocht. Bij de eerste de beste winkel waar ik sie tegenkwam (door 100 tips van lieve jurkenzusjes). Dat is voor mij zo’n jurkje waar ik absoluut niet naast mocht grijpen… morgen valt ze op de mat ??

  En jaaaaaaaa Binnie is een schat en SoMuch mijn favoriete winkel. Als het maar even kan, ga ik graag naar haar toe om lekker live te passen en te kiezen… soms samen met mijn mannetje, soms met een hele bups meiden. Speciaal voor ons gaat Binnie dan op zondag open en kunnen we heerlijk ongestoord passen, kletsen, adviseren en lol hebben… met als kers op de taart een heerlijke high tea ?

  Heb een fijne avond lieverd ?

  1 april 2019 at 20:55
 • Reply MIna

  Heerlijk juist die foto’s dat je staat te hijsen en te stralen! Dit jurkje staat je top en komt vast goed! Heerlijke kwebbelblog weer! Dikke knuf

  1 april 2019 at 21:35
 • Reply Esther Messing

  Echt zo’n mooi jurkje de Typ Miep Kitchen, ik heb hem ook al gepast en deze komt zeker op mijn wishlist te staan. En wat een toffe foto’s. Liefs Esther

  1 april 2019 at 22:42
 • Reply Door

  Herkenbaar: de fotograferende man! ? Ik heb ook zulk soort schitterende foto’s van mezelf ?

  Jurkje is top! XDoor

  1 april 2019 at 23:14
 • Reply Monique den boer

  Lieve Susan, wat een prachtig jurkje zeg jammer van de vlek onder de knoop, om heel eerlijk te zijn gebeurd het mij steeds vaker als ik een jurkje of rok van Tante bestel (bij tante zelf of bij een andere webwinkel) dat er witte vlekken in de stof zitten dan heeft de druk inkt niet goed gepakt en dat vaak voor een toch wel prijzige jurk ik vind dat daar toch iets beter op gelet moet worden daar waar het gemaakt wordt. Bij tante of de webshops wordt het vaak wel keurig opgelost hoor maar het gebeurd ook regelmatig dat er dan weer wat tijd verstreken is en dat je maat niet meer op voorraad is en dat is jammer. Wat een mooie lange blog heb je er weer van gemaakt. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  2 april 2019 at 16:48
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Heerlijke blog Susan! Wat lief dat je Binnie en SoMuch zo in het zonnetje zet, dat verdient ze echt. Ik ervaar het shoppen bij haar altijd als zeer prettig, jammer dat het voor mij zo ver weg is.

  2 april 2019 at 18:54
 • Reply Alexandra

  Wat staat die jurk je mooi en wat jammer van het vlekje. Hopelijk kun je binnenkort blij zijn met een nieuw exemplaar. Leuke sneakers die je laat zien. Gezellig dat je met je dochter op pad was.En de foto waarop je even je panty aan het ophijsen bent is juist leuk.

  2 april 2019 at 19:21
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.