Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Tante Betsy

So in love with Tante Betsy Lola dresses

Hey girls vandaag had ik eigenlijk een andere gave winactie van start willen laten gaan, maar jullie moeten nog even geduld hebben. Daarom zet ik vandaag Dress Lola in de spotlights, mijn meest favoriete model van Tante Betsy.

Er wordt me wel eens gevraagd wat mijn favoriete model of jurk is van de wintercollectie of van Tante Betsy.
Ik merk dat ik dan altijd eerst het Lola model benoem. Een prachtig model met een mooie halslijn, ik ben er gek op! En ja okay mijn enorme buste staat zo ook extra in de spotlights, maar dat staat die sowieso.
Dit Lola model kan ook heel goed gedragen worden door dames met een kleinere buste.

Vandaag draag ik Dress Lola Strawberry Red, ik deed haar vanmorgen speciaal aan om een fotoshoot mee te doen ivm de winactie die ik binnenkort ga delen. Eerst met een paar rode Tante Betsy laarzen. Het is wel heel lang geleden dat Tante Betsy die verkocht en ik kriig wel vaker de vraag waar ze vandaan komen. En dan verwijs ik altijd naar de site van Boeties.nl waar ze diverse leuke en gave laarzen verkopen die erop lijken.

In de namiddag verruilde ik die laarzen voor mijn nieuwe ZOO Adventure outdoor laarzen in de kleur Fuchsia Intens. Ik ging samen met mijn dochter heerlijk het bos in.

Zo gaaf om nu een paar knalroze outdoor laarzen te hebben, zoals jullie weten ben ik gek op fuchsia roze.

En natuurlijk ben ik ook gek op rood, rood staat me gewoon super mooi en ik ben dan ook verliefd op Dress Strawberry Red. Zo leuk met die roze aardbeien en die fuchsia roze knoopjes en fuchsia roze bies bij de halslijn.

En ik ben niet de enige die dit model gaaf vind. Hier een foto van Patricia en Annette.

Dress Lola Strawberry Black

Ik heb deze jurk ook in de zwarte versie met de paarse aardbeien. Die is wat minder uitgesproken, maar toch ook heel mooi met de paarse details. Er is er nu ook een paarse Tante Betsy Legging te koop in de Tante Betsy webshop, nu de laatste lichting online is.

Dress Lola Strawberry Blue blijft me trouwens ook trekken. Ik vind die jurk zo gaaf met de roze details en hoop dat ik een van mijn jurkjes van de laatste lichting kan omruilen voor de blauwe Lola Strawberry. Iedere keer als ik die jurk zie bij een Tante Betsy girl, kijk ik er smachtend naar ;). Vrijdag had Jacqueline hem aan…zucht <3.

Dress Lola Vintage Deer

Waar ik ook heel blij van wordt is Dress Lola Vintage Deer, die nu ook bij Tante Betsy in de webshop te koop is. Omdat ik gek van het Lola model ben wilde ik die jurk graag, maar twijfelde of die me wel zou staan qua kleurstelling. Inmiddels hebben jullie al kunnen zien dat hij me heel mooi staat. Ik ben er dan ook superblij mee. Ik hou wel van uitgesproken jurkjes en printjes.

Leuk om te combineren met mijn Clumpy’s laarsjes in het model Lien in de kleur Mel. Ik laat graag kleuren uit mijn jurk terug komen in laarzen of schoenen. En dit vind ik gewoon een superleuke combinatie en deze Clumpy’s enkellaarsjes lopen echt heel fijn en comfortabel.

Hier kun je zien dat er nog meer dames blij van worden. En je ziet meteen Dress Lola Vintage Deer en Dress Mia Vintage Deer naast elkaar. Deze foto is gemaakt tijdens het openingsweekend van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen.

Ik kan jullie ook vertellen dat in de SS2019 collectie ook diverse prints in het Lola model worden uitgebracht. Yihaa! Zo blij mee. Ik schreef ook al eens een blogpost op mijn oude blog in augustus 2017 dat we het Lola model graag wilden terug zien en Tante heeft daar blijkbaar goed naar geluisterd hihihi.

Want Dress Holiday heeft met haar halslijn ook veel weg van het Lola model maar is net even anders. Maar wel net zo leuk! Ik heb de jurk als Dress Holiday Gnome Love Red en ook als Dress Holiday Gnome Love Green. Nog twee favoriete jurken van mij.

Overzicht van alle Tante Betsy jurkjes van de laatste lichting van de AW2018 collectie

Wat is jouw favoriete model van de Tante Betsy jurken en zit die ook in deze AW2018 collectie?
Ik heb trouwens genoten van alle reacties die er nu al zijn op die gave winactie Tante Betsy AW2018 dresses giveaway, die ik samen met Tante Betsy doe.

Fijn ook dat jullie blij zijn met mijn overzicht van de laatste lichting van deze AW2018 wintercollectie en met het maatadvies en de afmetingen. Ben je al los gegaan in de webshop of wie weet kocht je je droom jurkje al in een van de vele Tante Betsy verkooppunten.

Tante Betsy heeft nu ook een gave winactie op haar Facebook pagina.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige items en zo colorfull ?

  9 oktober 2018 at 19:37
 • Reply EstherK

  De strawberryprint is een van mijn favoriete prints deze collectie. Zo’n mooi printje! Mijn favoriete modellen zijn de twiggy (Selma is toch net anders en niet voor mij), de doorknoopjurkjes (altijd goed!), de Bobbi en de Bibi (yes ook in 2 prints) en de Lola. Zo alles op een rijtje mag ik niet klagen deze winter. ?

  9 oktober 2018 at 19:37
 • Reply Jacqueline

  Mijn wensjurkje komt snel naar mij toe. Ligt eraan hoe druk ze het hebben bij tante, dus nog even geduld ?. Het is de selma dots green geworden. Ben benieuwd. De Lola strawberry die jij graag wilt, staat ook op mijn lijstje, maar ja, keuzes, keuzes…zucht

  9 oktober 2018 at 19:41
 • Reply Jelka

  Oei, een favoriet… Dat is moeilijk! Ik ben erg dol op m’n flicka, maar die waren volgens mij eenmalig. Van de zomer was het betsy model favoriet, en de vera eigenlijk ook wel. Van de jurkjes die ik nu heb vind ik de zippie (rain) het lekkerst en mooist zitten, maar de retro met dat korte ritsje (ben ff de naam kwijt) vind ik ook erg leuk!
  Ik kan dus eigenlijk niet kiezen! ? Gek genoeg staat alleen de lola mij niet zo mooi. Maar jou staat ie prachtig, dus er is altijd wel wat voor elk model vrouw!

  9 oktober 2018 at 19:45
 • Reply Ina Sloot

  Oh ja de Lola! Ook vd zomer had tante een paar mooie modellen met Lola. En nu de strawberry: ik heb de blauwe kleur zoals Jaqueline: blij mee!
  Geeft inderdaad een mooie hals (decolleté ?). Draag ik ook graag! Leuk om zo allerlei motieven bij elkaar te zien! Xx

  9 oktober 2018 at 19:52
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Net m’n wensjurkje de Wen retro green besteld! Ben benieuwd!! Ik heb (nog) geen jurkje in het Lola model, maar nu ik dit zie… misschien toch eens proberen. Oeps ?

  9 oktober 2018 at 19:52
 • Reply Ria

  Dat model staat je inderdaad prachtig ! Voor mezelf vind ik het niets, vraag me niet waarom… mijn favoriete model is oa de snappie, jammer dat die er deze collectie niet meer bij is ? Buiten de zippie is ook het andere model met rits leuk (ken de naam niet , lijkt op een zippie maar dan zonder kraagje. ) Heb er de effen blauwe van met die bies, hopelijk kan ik die nog aanschaffen in andere kleuren ?❤️??

  9 oktober 2018 at 20:02
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hoi mooie, lieve Lola-girl ?…. ik kan me helemaal voorstellen, dat dit je favorite model is, ik vind haar je prachtig staan. En ja, je vriendinnetjes zijn prominent aanwezig, maar we zijn ook vrouwen hè, dus die mogen mijns inziens lekker geshowd worden ?… ik heb van deze winter idd ook de Lola Strawberry Red en Blue. Ik kon ècht niet kiezen, door de kleur zo’n verschillend jurkje…. ben er heel blij mee! Verder ben ik gek op de Auntie (ook zo’n prachtig vrouwelijk model), de Mia door de bijzondere halslijn (combi V-hals en kraagje), de Wen omdat die gewoon zo heerlijk comfortabel is en heerlijk met de rits (je sluit de rits wat hoger en draagt er niets (nou ja, je BH ?), of je draagt de rits wat open en doet er een top onder – heel verschillende looks) en ik ben gek op de zippies/sporty’s. Daarvan heb ik 2 kleuren in de print Gardenia, de rain black en de Pepper in zwart en gold. ??? als ik het teruglees, had ik ook kunnen zeggen : de hele collectie (want ik vergeet gewoon even de nieuwe Selma ?)

  Dikke knuff lieverd, maak er een mooie avond van ??

  9 oktober 2018 at 20:06
 • Reply Heidi

  Model Holiday en Lemonade. Die modellen vind ik geweldig. De Lemonade was voor mij de verassing van het seizoen. Ik vind haar zo mooi zitten. Holiday zit net wat hoger dan de Lola. Vooral in dit seizoen vind ik dat echt fijner. En de Zippys natuurlijk die blijven favoriet bij mij ???

  9 oktober 2018 at 20:12
 • Reply Hennie Rijnders

  Wat staan ze je allemaal mooi…..echt jouw model. Ik heb wat moeite met de pofmouwewtjes. Maar de halslijn vind ik prachtig.
  Fijne avond
  Knuff….Hennie

  9 oktober 2018 at 20:14
 • Reply Caro

  Ooh ik ben helemaal niet origineel want de Lola is bij mij ook absoluut favoriet! ‘The girls’ liggen in deze dress mooi in de etalage en de naam … ooh lala?. De lengte is van dit model erg prettig en de kleine pofjes bovenaan de (korte) mouwen geven net ff dat “oempf” gevoel?

  9 oktober 2018 at 20:25
 • Reply Monique

  Ik had 3 jurkjes besteld van de 1e lichting. 2 vielen er af van omdat ze me echt niet stonden, de 1 te kleurrijk (Ja echt) en de ander te somber. Lang getwijfeld over de gardenia, zó leuk, maar toch maar terug gestuurd…
  En nu hoop ik deze lichting een keuze te kunnen maken. Jammer wanneer je een jurk erg leuk vind maar hij je totaal niet staat!?
  Ik ga voor knoopjes, v-hals of een overslag.?
  Ik ben benieuwd naar de pepper, of mij die staat, zo’n leuke jurk!
  Ik vind het lola model je erg goed staan!!
  Fijne avond!

  9 oktober 2018 at 20:32
 • Reply Janna

  De Lola is ook bij mij de echte favoriet. Vooral om dat er niet percee een hempje onder hoeft vanwege inkijk. Zo blij mee.

  9 oktober 2018 at 20:58
 • Reply Neeltje

  Wat een geweldige collectie is het weer. Ik hpudt van bibi, zippie en doorknoop. Kortom ik kan los ?

  9 oktober 2018 at 21:46
 • Reply Maria Louisa

  Mijn facoriet blijft de shirtdress en de buttondown dress. De lola is bij mij geen gezicht maar jou staan ze super Susan

  9 oktober 2018 at 22:22
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  I met her in a club down in North Soho
  Where you drink champagne and it tastes just like cherry cola
  C-O-L-A cola
  She walked up to me and she asked me to dance
  I asked her name and in a dark brown voice she said, “Lola”
  L-O-L-A Lola, lo lo lo lo Lola
  Well, I’m not the world’s most physical guy
  But when she squeezed me tight she nearly broke my spine
  Oh my Lola, lo lo lo lo Lola
  Well, I’m not dumb but I can’t understand
  Why she walk like a woman and talk like a man
  Oh my Lola, lo lo lo lo Lola, lo lo lo lo Lola
  Well, we drank champagne and danced all night
  Under electric candlelight
  She picked me up and sat me on her knee
  And said, “Little boy won’t you come home with me?”
  Well, I’m not the world’s most passionate guy
  But when I looked in her eyes
  Well, I almost fell for my Lola
  Lo lo lo lo Lola, lo lo lo lo Lola
  Lola lo lo lo lo Lola lo lo lo lo Lola
  I pushed her away, I walked to the door
  I fell to the floor, I got down on my knees
  I looked at her, and she at me
  Well that’s the way that I want it to stay
  And I always want it to be that way for my Lola
  Lo lo lo lo Lola
  Girls will be boys, and boys will be girls
  It’s a mixed-up, muddled-up, shook-up world
  Except for Lola, lo lo lo lo Lola
  Well I left home just a week before
  And I’ve never ever kissed a woman before
  But Lola smiled and took me by the hand
  And said, “Little boy, gonna make you a man”
  Well I’m not the world’s most masculine man
  But I know what I am and I’m glad I’m a man
  And so is Lola
  Lo lo lo lo Lola, lo lo lo lo Lola
  Lola, lo lo lo lo Lola, lo lo lo lo Lola
  Lola, lo lo lo lo Lola, lo lo lo lo Lola
  Lola, lo lo lo lo Lola, lo lo lo lo Lola
  Lola, lo lo lo lo Lola, lo lo lo lo Lola
  Lola, lo lo lo lo Lola, lo lo lo lo Lola
  Lola, lo lo lo lo Lola, lo lo lo lo Lola…

  Dat dusssss, ik houd ervan, maar dat moge duidelijk zijn denk ik ???

  9 oktober 2018 at 22:46
 • Reply Esther Messing

  Mijn favorietje is de Victoria, maar de Lola zit daar heel dicht achter vind ik ook een topmodel. De kraagjes vallen bij mij af, daar word ik echt zo’n tutje van mijn nek is gewoon te kort voor de kraagjes. Maar gelukkig genoeg leuke jurkjes zonder kraagjes dus keus genoeg. Vandaag mijn bestelling geplaatst bij tante en nu maar heel (on)geduldig wachten tot het komt en welke mag blijven.
  Trusten lieve Susan.

  9 oktober 2018 at 23:13
 • Reply Hilde

  Als mijn buik weer minder uitsteekt dan mijn boezem ga ik ook weer aan de lola. De halslijn is idd prachtig ?

  10 oktober 2018 at 09:05
 • Reply Jorina

  Mijn favoriete model is ool absoluut de lola versie. Deze zitten zo lekker en die halslijn ???

  10 oktober 2018 at 10:22
 • Reply Ger da

  Sorry, maar wat zie je er weer lekker uit! ?? (mag ik dat wel zeggen?) ?
  Lola model is prachtig, waarom heb ik daar nog niets van?? Ik ben een snappie en sporty fan, en de bobby vind ik dit seizoen ook heel fijn. En als tante deze week mijn groene triangel opstuurt, wordt misschien dat mijn favoriete model wel. Meestal wel met kraagje, dat vult de boel wat op bij mij. Manlief zegt altijd, kippenekje, m aar hier hoorde ik van de zwanenhals, dat klinkt een stuk beter ?
  Doei lieve Susan ?

  10 oktober 2018 at 12:22
 • Reply Marianne

  Mijn favoriere model is de zippie. Uit de collectie van deze winter ga ik voor de velours. Ik ben gek op jurken met zakken. Deze hebben dan ook mijn voorkeur. Helaas onthoud ik niet de modelnamen van de jurkjes, alleen maar de plaatjes en omschrijving. Ik vind het hertenjurkje ook geweldig mooi. Alles staat je super. Geweldig zoals hij trits bent op je voorgevel, terwijl ik de mijne het liefst verstop, komen we meteen bij het Lola model, wat dus niet mijn model is. Grappig he, hoe mensen zich tegengesteld kunnen voelen. Jij ziet er geweldig mee uit en ik voel mij er oncomfortabel in. Nu bedankt weer voor je ontzettend gave informatieve blog van vandaag

  10 oktober 2018 at 13:06
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.