Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Review

So happy with ZOO Adventure outdoor boots

So happy with ZOO Adventure outdoor boots

Hey girls jullie hebben mijn nieuwe ZOO Adventure outdoor laarzen de laatste tijd al vaker zien voorbij komen. Vandaag dan eindelijk de review. Doordat ik al een tijdje niet lekker in mijn vel zit, kwam het er maar niet van om die te schrijven. Terwijl dit dus wel dé ideale wandellaarzen voor me zijn. Ze helpen me om me instant vrolijk te voelen en lekker de natuur in te gaan wat me ontzettend goed doet.

So happy with ZOO Adventure outdoor boots

Je kunt het de laatste tijd wel aan mijn foto’s zien dat ik niet zo straal als voorheen. Maar ik merk dat als ik door het bos loop en gewoon heerlijk geniet van de natuur, dat ik dan wel een vrolijker gezicht heb op de foto. Het doet me zo enorm goed om lekker het bos in te gaan. Je ziet gewoon dat het helend werkt. Ik ben dan ook enorm blij dat ik op mijn weer app zie dat de komende dagen het zonnetje achter de wolken uit komt. Of zelfs volop gaat stralen.

So happy with ZOO Adventure outdoor boots

So happy with ZOO Adventure outdoor boots

Zaterdagmiddag ging ik met dochterlief wandelen en dat doet extra goed. Samen wandelen met iemand waar je van houdt. Waar je heerlijk jezelf bij kunt zijn, waar je mee kunt delen en kunt lachen. Mijn hart vult zich dan met liefde. Zo mooi om zo’n mooie band te hebben met je dochter en over vanalles en nog wat te kunnen praten.

So happy with ZOO Adventure outdoor bootsSo happy with ZOO Adventure outdoor boots

ZOO Adventure laarzen zijn heerlijke comfortabele wandellaarzen. Prachtige leren laarzen waarmee je gewoon door de modder en de regen kunt lopen. En waarbij je je geen zorgen hoeft te maken dat ze vies worden of nat worden. Ze zijn namelijk waterdicht en vuil afstotend. Zaterdag liepen we door een bos waarvan ik weet dat daar vaker modder is en dan is het gewoon heerlijk dat je daar gewoon onbezorgd doorheen kunt lopen.

So happy with ZOO Adventure outdoor bootsSo happy with ZOO Adventure outdoor boots

Je hoeft ze thuis gekomen, alleen maar onder een kraan met stromend water te houden en op een natuurlijke wijze te laten drogen. Ideaal!
Of zoals in mijn geval ga je gewoon even in de beek staan en probeer je het grootste gedeelte van de modder eraf te spoelen ;).
Niks fijners als heerlijk kunnen genieten van een wandeling in de natuur, in het bos, over het strand, door weilanden zonder je zorgen te hoeven maken over je laarzen.

So happy with ZOO Adventure outdoor bootsSo happy with ZOO Adventure outdoor boots

En zo fijn dat ze deze outdoor laarzen ook in vrolijke kleuren hebben, naast kleuren waarmee je een wordt met je omgeving. Vroeger moest ik als kind altijd gedekte kleuren aan als we het bos in gingen. Maar nu kan ik gewoon heerlijk mezelf zijn en met een paar knalroze laarzen het bos in. Die mooi passen bij heel veel van mijn Tante Betsy jurkjes.

So happy with ZOO Adventure outdoor bootsSo happy with ZOO Adventure outdoor boots

En wat ook wel heel fijn is dat deze laarzen een profielzool hebben, waarbij je de modder er gewoon vanaf spoelt. Het gebeurt eigenlijk maar zelden dat ik wat onder mijn laarzen heb zitten. Bij wandelschoenen zoals mijn Meindl’s die ik vroeger droeg. Liep ik bijna thuis gekomen stampend te wandelen om de modder er wat af te krijgen. En moest ik met een stokje of iets aan de slag om die modder uit het profiel te peuteren. Een vervelend karweitje en nog niet eraan te denken als je in een hoop was getrapt.

So happy with ZOO Adventure outdoor boots

So happy with ZOO Adventure outdoor boots

Je snapt dat ik enorm blij ben met mijn ZOO Adventure laarzen Fuchsia Roze Intens én dat was al voordat ik dit paar gesponsord kreeg. Ik geniet inmiddels al twee jaar van deze geweldige wandellaarzen, die ook nog eens heel comfortabel lopen. Het is alsof je op wolkjes loopt.

So happy with ZOO Adventure outdoor boots

So happy with ZOO Adventure outdoor boots

Nou girls ik ging vanmiddag nog even gezellig live op mijn Facebook pagina. Om mijn outfit van vandaag te laten zien te praten over winacties, te vertellen dat ik vandaag deze review zou delen en ik vertelde wat over geefmaand november.

Mijn andere reviews waar ik vandaag over sprak, vind je onder de categorie Review. En nu ook deze ;).

So happy with ZOO Adventure outdoor boots

Ik maakte na mijn praatje nog een heerlijk extra rondje. Wat doet me dat toch enorm goed om in het bos te wandelen. Enorm dankbaar voor deze prachtige outdoor laarzen, zodat ik dat gewoon in mijn Tante Betsy jurkjes kan doen.

So happy with ZOO Adventure outdoor boots

Lots of love from Susan

*deze laarzen heb ik ontvangen voor mijn blog, alsmede mijn Tante Betsy jurkjes

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply chucky1012

  Fijn dat je gisteren had gewandeld en lekker gekletst met jou dochter.
  Zo goed heb jij alles uitgelegd over de prachtige laarzen ?
  Fijn lijkt het me om er net als jou mee in de modder te stampen en er doorheen te lopen zonder bang te zijn dat de pretty boots nooit meer schoon worden…
  Mooie outfit had jij aan ?
  Fijn dat je vandaag live op fb was.
  Ik hoop ooit dat mijn droom uit zal komen en dat ik ook zo een prachtig en stevig paar in mijn bezit zal hebben…

  Een fijne avond ?

  5 november 2018 at 19:38
 • Reply Ria

  Echte Susanlaarzen! Heerlijk toch dat wandelen in de bossen he, enkel daar kan ik nog genieten van de rust (al heb ik in de Hoge Venen wel iets steviger nodig, wandelbottinen is daar echt wel een must) ze matchen mooi met je jurkjes, geniet ervan!

  5 november 2018 at 19:38
 • Reply Joyce Siemons

  Fantastisch stappers? ik draag ze nu ook weer super veel. Écht heel blij mee. Je ziet er prachtig uit Susan, ik hoop dat je weer wat beter in je vel mag gaan zitten?

  5 november 2018 at 19:39
 • Reply Natasja

  Super laarzen zijn het, ik ben er ook zo ontzettend blij mee en stap er lekker mee op los in het bos 🙂 Ik hoop dat je de komende week lekker veel zonnestraaltjes mee kunt pikken, dat doet je hopelijk goed ♥

  5 november 2018 at 19:45
 • Reply Alexandra

  Ik had inderdaad gezien dat je niet zo straalde op de foto’s. Fijn dat je weer opknapt van een heerlijke wandeling in het bos. Zeker fijn om dat met je dochter te doen. Kun je misschien ook even wat van je af praten. Lijken mij ook heerlijke laarzen. En wat staan ze geweldig onder Tante Betsy jurkjes. Geniet deze week van je wandelingen, hopelijk in de zon.

  5 november 2018 at 19:54
 • Reply Corine

  He Susan, heerlijk is het om te wandelen in het bos, ik probeer het ook elke dag te doen, even hoofd leegmaken en energie opdoen. Bij mij gaat het nu ook niet allemaal even lekker, dus wandelen is heerlijk. Knuffels Corine

  5 november 2018 at 20:03
 • Reply Hennie Rijnders

  Ik heb ze nog nooit gezien en gepast. Misschien eens zoeken in de buurt waar dat kan.Mooi zijn ze zeker.?Hennie

  5 november 2018 at 20:07
 • Reply Jacqueline Harbers

  Door jou ben ik ook “aan de ZOO laarzen” gegaan en ik kan niks anders zeggen dan DANK JE WEL! Wat een heerlijke laarzen, qua warmte, loopcomfort en idd niet druk maken over vuil of nattigheid! De roze zijn echt helemaal “Susan”, geweldig staan ze je en matchen mooi bij heel veel van je jurkjes ?…. zelf wil ik ook nog een paar erbij, maar ik kan niet kiezen qua kleur ?

  Maak er een mooie avond van ?

  5 november 2018 at 20:26
 • Reply Caro

  Gezellig gekletst in het bos en ja echt: die Zoo Adventure laarzen komen echt nog eens aan mijn voetjes?

  5 november 2018 at 20:47
 • Reply Jacqueline Aarts

  Super leuke blog weer. Ik was afgelopen donderdag de hele dag onderweg met mijn moeder en we hebben ook heerlijk gekletst, zelfs over de zoo adventure laarzen, ze krijgt binnenkort een puppie en wil leuke, lekker lopende warme laarzen. Dus….wie weet

  5 november 2018 at 20:52
 • Reply Annelies van der Valk

  Lekker genieten in het bos met prachtige laarzen. Ik denk dat dit ook fijne laarzen zijn om door de sneeuw te baggeren. Fijne avond.

  5 november 2018 at 20:53
 • Reply esther messing

  Wat een enthousiasme over de Zoo laarzen. Ik heb ooit al eens gewone laarzen gehad van Zoo en die liepen ook zo lekker. Toch maar eens iedere week geld apart leggen en gaan sparen voor deze toppers. Kan ik ook lekker met ons hondje het bos in zonder op te letten dat ik niet in de modder stap. Hoop dat je je snel weer beter voelt. Knuffel Esther

  5 november 2018 at 21:14
 • Reply Maria Louisa

  Geweldige laarzen Susan. Ik ben bang dat het bij mij nog wel even gaat duren want kiezen kan ik niet uit al die kleuren, maar ik ga ze zeker een keertje passen en life bekijken. Hopelijk weet ik tegen die tijd welke kleur ik wil.

  5 november 2018 at 23:12
 • Reply Marjon

  Hoi!
  Wat een vrolijke outfits, de happy camper en de rode Zippie! Staat zo mooi.
  Die laarzen zijn echt gaaf, wie weet koop ik ooit eens een kleurrijk paar! Eerst maar eens sparen denk ik?
  Ik kan nu al vast dromen, over welke kleur en welk model ?

  5 november 2018 at 23:56
 • Reply Jeannet

  Hoi Susan
  Geweldige laarsen !!
  Ik ga ze binnenkort ook aanschaffen heerlijk met de honden het bos in.
  En hopelijk warm genoeg tijdens het supporteren van mijn dochter langs het rugby veld.
  Want voordat je t weet zijn je tenen bevroren 🙂
  Op de foto’s in het bos zie je er stralend uit hoop dat je je snel weer lekker in je vel voelt.
  Lieve groet jeannet

  6 november 2018 at 06:40
 • Reply Wilma Rommelse

  Help! Soms moet ik niet teveel je blogs volgen hoor. Nu wil ik deze gave laarzen ook 😀
  Heerlijk blog en weer vol enthousiasme, was ook erg lekker wandelweer en fijn dat je genoten hebt :-*

  6 november 2018 at 08:38
 • Reply Wilma

  Wat een mooie foto’s van jou in het bos! Wat een kleur. De laarzen zijn in een hele mooi kleur roze en passen bij heel veel jurkjes! Ik heb ze nog nooit gepast… Fijn om even in de natuur te zijn en je hoofd even leeg te maken. Of even een goed gesprek met je dochter! Dat zijn de dingen waarvan je kunt genieten. Pak maar veel zonnestraaltjes! Knuf!

  6 november 2018 at 08:45
 • Reply Ger da

  Goedemorgen Susan,
  Het zou verboden moeten worden dat jij een link in je blog vermeld. Elke keer als ik daar dan op klik, en van het één naar het ander moois ga,vergeet ik om bij jou terug te komen om een reactie achter te laten. ???? Dat kan toch niet de bedoeling zijn? ???
  Wat een mooie foto’s zijn het weer van jou in het bos, en dat komt door de mooie herfstkleuren en ook zeer zeker door jou, prachtig hoe die fleurige kleuren daar dan bij afsteken. En die zoo laarzen vind ook ik echte Susan laarzen. Wow die fuchsia, prachtig. Dat ben jij! Fijn dat je weer een beetje kunt genieten in het bos, en idd, komen een paar mooie dagen aan, dus hoop dat je daar tijd voor kunt maken om lekker in de buitenlucht te kunnen vertoeven.
  Tot vanavond ❤?

  6 november 2018 at 08:55
 • Reply Annette

  Hai Susan, wat weer een prachtige kleuren! Je past perfect bij deze achtergrond, net als een kleurige bloem ook prachtig in een groene plant past en diertjes aantrekt, zo trek jij onze ogen aan :0) Wat een gave kleur dat roze! zou ze dolgraag eens willen passen! heerlijk om Ulke comfortabele stappers te hebben als je graag in het bos bent. genoet maar fijn van het mooie herfstweer en vertrouw al je zorgen toe aan de bomen, het mos, de aarde en de lucht. Buiten zijn is zo goed voor je!

  6 november 2018 at 16:43
 • Reply Margo

  WAuw….echte Susan laarzen, wat een mooierds!
  Hopelijk komt er na dit herfstzonnetje heel vaak een winterzonnetje tussen de wolken door piepen.
  ?

  7 november 2018 at 07:24
 • Reply Dagmar

  Mooie blog Susan en supet foto’s! Ik krijg gelijk zin om te wandelen! Welk model zooadventure draag jij eigenlijk, Adida? Ik ben steeds meer ip de site aan het snuffelen??

  7 november 2018 at 07:58
 • Reply Charline

  Mooie laarzen…ik vind ze helaas te duur. Moet maar flink sparen.

  7 november 2018 at 08:10
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.