Follow:
Love Clogs, Boots & Sneakers, Lucky Tante Betsy girls, Tante Betsy

So happy with ZOO Adventure boots

So happy with ZOO Adventure boots

Hey girls vandaag zou ik eigenlijk één iemand blij gaan maken met de ZOO Adventure waardecheque van jurkjeszusje en Tante Betsy girl Alexsandra. Máár ik heb een hele leuke verrassing, eentje waar je heerlijk van gaat stuiteren. Lees gezellig mee wat ik vandaag weer allemaal te vertellen heb.

So happy with ZOO Adventure boots

Ik schrijf deze blogpost pas aan het einde van de middag. Ik ben net terug van een wandeling met dochterlief, we hebben heerlijk samen in het bos gewandeld. Vandaag heb ik mijn ZOO Adventure laarzen aan in model Alette, een hoger model. Zo fijn om samen te genieten en samen te delen.

So happy with ZOO Adventure boots

Ik sta namelijk voor grote keuzes en dan is het wel fijn om dit even hardop te kunnen ventileren. Door te praten met anderen worden dingen voor mezelf duidelijker wat ik werkelijk wil. Dus heel dankbaar voor de lieverds in mijn leven waarmee ik dit kan delen. En natuurlijk ook fijn om zelf een luisterend oor te kunnen bieden en wijze raad te delen.

So happy with ZOO Adventure boots

Vanmiddag ben ik ook heerlijk creatief geweest met een nieuw dreamboard. Gewoon lekker wat mooie prenten uitzoeken, uitscheuren en uitknippen en lekker op gevoel er een mooi geheel van maken. Het is nog niet af, want ik kreeg tussendoor nog een telefoontje waar ik wel heel enthousiast van werd. Er gaan al vanzelf nieuwe deuren open, terwijl ik de oude nog niet helemaal heb dichtgedaan.

Dreamboard

Ik heb er ook alle vertrouwen in dat de stappen die ik ga zetten, in feite bijna verplicht wordt om te zetten, dat die voor mijn hoogste goed zullen zijn. Soms is verandering gewoon het allerbeste, ook al is het niet allemaal even leuk op het moment dat je keuzes moet maken om het oude los te laten. Bij een van die keuzes moet ik ook nog even (juridisch) advies gaan vragen (=werkgerelateerd), om een weldoordachte financiële keuze te maken.

So happy with ZOO Adventure boots

Ik sta trouwens wel volledig achter mijn keuze die ik onlangs maakte ivm mijn relatie met manlief. Om een nieuwe start te maken en er volledig voor te gaan. Het geeft zo’n fijn gevoel om daar niet meer over te hoeven piekeren. Ik heb alle oude balast, al het oude verdriet, kunnen loslaten en dat geeft zoveel meer ruimte in mijn hoofd én rust in mijn hart.

So happy with ZOO Adventure bootsSo happy with ZOO Adventure boots

Nou lieverds ik ga jullie niet meer langer in spanning laten. Ik heb namelijk echt iets héél leuks met jullie te delen. Jullie zullen er vast helemaal blij van gaan worden. Ik mailde mijn blogpost van maandag door aan ZOO Adventure en daar werd wel heel enthousiast gereageerd. Ze zijn echt enorm blij verrast met alle leuke reacties, die jullie hebben geschreven onder mijn winactie blogpost.

So happy with ZOO Adventure boots

En daarom mag ik een éénmalige exceptionele actie doen. Jullie krijgen allemaal een waardecheque ter waarde van €50!! Hoe gaaf is dat?! Er zit aan deze bijzondere waardecheque van ZOO Adventure wel een einddatum en dat is dat hij geldig is t/m 31 maart.

So happy with ZOO Adventure boots

Ik had zelf eigenlijk al zoiets dat ik jullie allemaal wel blij zou willen maken. Ik had dit bewust niet gecommuniceerd naar ZOO Adventure, maar ik heb er wel aan gedacht hoe leuk dat zou zijn. En nu komt zomaar mijn droom uit om álle dames die hebben mee gedaan blij te mogen maken met een waardecheque. Yihaaaa!

So happy with ZOO Adventure boots

Ik ga jullie morgen in de loop van de dag mailen. Ik hoop dat iedereen erop gelet heeft dat er een geldig emailadres is ingevuld. Maar dat gaat vast goed komen! Hoe leuk is dit nu?! Ik verheug me nu al op weer een heleboel blije reacties onder mijn blog. En ter zijner tijd leuke wandelfoto’s of actiefoto’s met jullie ZOO Adventure outdoor laarzen (al dan niet herkenbaar ;)). Poink poink poink.

So happy with ZOO Adventure boots

So happy with ZOO Adventure boots

Lots of love from Susan

* Deze geweldige kortingsactie is in samenwerking met sponsor ZOO Adventure tot stand gekomen.

PS Ik heb ook wat oudere foto’s gebruikt in deze blogpost, wel allemaal met ZOO Adventure laarzen aan én een Tante Betsy jurk. Hier vind je mijn review op mijn oude blog over het Alette model.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

69 Comments

 • Reply Marianne Asselman

  Wow ongelooflijk en wat lief. Zo’n leuke actie. Iedereen van Harte gefeliciteerd. Je blog is ook weer van de vrolijke kant, zie dat graag. Mooi besluit wat betreft de relatie, wens jullie sterkte en succes. Ben heel blij met jouw besluit. Sterkte met de afwikkeling wat Juridisch werkgerelateerde is. Fijne avond en tot de volgende keer

  13 februari 2019 at 19:38
 • Reply Rebecca van Barneveld

  …….He wat …….. ff stukje terug ….. he wat…. ja het staat er toch echt….. WHAT ALLEMAAL zo gaaf! En toen bleef ik stil…… en dankbaar, met tranen in mijn ogen☺️.
  Dank dank dank?

  Ik ga lekker wandelen?.

  13 februari 2019 at 19:39
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd ik krijg hier ook tranen van in mijn ogen. Zo mooi om te lezen? en zo mooi om te mogen delen. Geniet van de voorpret???. Dikke knuffels??

   13 februari 2019 at 20:14
 • Reply Hennie

  Wat een supergave actie, hier zullen veel dames blij mee zijn. Voor jou ook een goed gevoel dat jij dit bekend mag maken……gaaf hoor. Fijne avond Suzan met je lief ??

  13 februari 2019 at 19:39
 • Reply Fhathima

  Nouuuuu, wat is dit een superleuke lieve verrassing!! Ik sta hier te stuiteren in de kamer! Kan ik straks heerlijke laarzen kopen!! Ik voel me nu al jarig! Heel erg bedankt Susan en zoo adventure natuurlijk!!
  Oh en wat een prachtige foto van jullie samen, fijn dat jullie een nieuwe start maken ❤️

  13 februari 2019 at 19:39
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh jaaa jij bent morgen jarig hè. Leuheuk om zoveel dames blij te mogen maken. Yihaa???. Alvast van harte gefeliciteerd voor het gevslndat ik dat morgen vergeet??????

   13 februari 2019 at 20:16
 • Reply Heidi

  Ja zeg dat is tof. Wat gaaaafzo kun je iedereen die mee deed blij maken. Hoe lief van Zoo. Al die dames springen nu blij stuiterend rond ❤❤❤

  13 februari 2019 at 19:41
 • Reply chucky1012

  Woehoeeeee…
  Super tof is dit ??
  Tof zo een mega leuk uit je samenwerking….
  Jij blij, wij blij…
  Iedereen blij..
  Veel succes met het nachecken van dingen voor jezelf…

  Een fijne avond ?

  13 februari 2019 at 19:41
 • Reply Jelka

  Wat lief van zoo adventure! Heel erg leuk dat je iedereen blij mag maken!!
  Ik weet nog niet of ik er ook gebruik van kan maken. De beperkte houdbaarheid is voor mij momenteel wel een dingetje (even weinig werk, dus weinig inkomen in februari en maart…) Maar ik vind het wel een supermooi gebaar! ?

  13 februari 2019 at 19:46
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Snap ik helemaal Jelka. Ik ga je toch voor de zekerheid mailen. Wie weet manifesteer je zomaar wat extra geld???

   13 februari 2019 at 20:18
   • Reply Jelka

    Ik ga het hopen!
    Dankjewel! ?

    13 februari 2019 at 20:58
 • Reply Giny van t Klooster Wittenberg

  Nou ja wat super! Heel erg blij mee! Wil je ze daar heel hartelijk bedanken?

  13 februari 2019 at 19:55
 • Reply Neeltje

  Wauw, wat een mooi gebaar. Ik ga ze snel uitzoeken.

  13 februari 2019 at 19:57
 • Reply Katja Prins

  Jeetje, ik ben er stil van. Wat een ongelooflijk lieve en gulle actie van ZOO! En van jou, door jou is dat namelijk allemaal mede mogelijk gemaakt.

  Ik wens alle dames die gewonnen hebben heel veel plezier met het uitzoeken van een paar gave kleurrijke laarzen.

  Wat een leuke blog weer om te lezen. Ik heb jou en iedereen toch best wel gemist. Maar goed … ik had mij bewust even afgesloten van alles. Ik maak nogal (vervelende) dingen mee op het werk. Als ik dan thuis kwam, werkte het beste om even in een andere wereld te duiken. Ik heb veel Netflix gekeken.

  Ondertussen heb jij, lees ik nu terug, ook de nodige ups and downs gehad.

  Liefs xxx
  T.J.

  13 februari 2019 at 19:57
 • Reply frederike

  had ik nu maar meegedaan ;-)…ik reageer eigenlijk nooit op je blog en wil dan niet alleen maar reageren op een winactie…dat vind ik niet netjes…iedereen gefeliciteerd!!

  13 februari 2019 at 20:00
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd er zijn vast wel wat dames die uitvallen en wellicht mag ik nog wat dames ertussenin sneaken. Goed van je dat je dat even aangeeft. Ik ga kijken wat ik voor je kan doen. Knuff??

   13 februari 2019 at 20:13
 • Reply Gini

  Wat super van jou en Zoo !!
  Ze staan al een tijdje op mijn wishlist, maar ja, de prijs. Dit maakt dat ze mooi wat meer binnen bereik komen.
  Dankjewel!

  13 februari 2019 at 20:03
  • Reply Gini

   Ik denk dat ik je blog verkeerd heb begrepen en dat de dames die gisteren meegeloot hebben een kortingsbon krijgen? Helaas …. pindakaas ….

   14 februari 2019 at 23:02
 • Reply Saskia

  Wat superlief! Daar zullen de dames veel plezier van hebben. Gefeliciteerd allemaal!

  13 februari 2019 at 20:05
 • Reply Anne Filden

  Wat ontzettend lief. Had ik nu maar wel gecheckt of mijn reactie was doorgekomen. Was er al bang voor, maar that’s life. Van harte gefeliciteerd winnaars.?

  13 februari 2019 at 20:07
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd no worries. Ik kan vast wel nog wat voor je regelen hoor. Je hebt toch kans dat vanwege de geldigheidsduur dames zich moeten bedenken. Goed dat je even wat laat weten. Knuff??

   13 februari 2019 at 20:21
 • Reply Joyce siemons

  Oooooh wat gaaf, ik herken dat van Frederike wel? ik gunde het iemand anders meer, maar nou ik ben nu ook nog super blij voor iedereen hoor??

  13 februari 2019 at 20:07
 • Reply Petra

  Wow! Dat is gaaf! Ik ben bijna jarig en weet nu wat ik ga vragen. Susan bedankt voor het organiseren. Succes met alle ontwikkelingen!

  13 februari 2019 at 20:09
 • Reply Wilma Rommelse

  Ik werd helemaal vrolijk van jou verhaal/welzijn, positieve energie dat ik het laatste stukje met verbazing 3x heb moeten lezen. Serieus! Wauw! Wat een liefdevol mens ben jij en zo super van Zoo adventure!
  Ben ook benieuwd naar je dreamboard als deze af is. X

  13 februari 2019 at 20:15
 • Reply Floor Hage

  Wat een super toffe verrassing! Maakt nu een vreugdedansje en wordt nu heel raar aangekeken ??. Ik ga een paar mooie boots uitzoeken!

  Dank je wel Susan en Zoo natuurlijk! En jij ook nog heel veel succes met de keuzes waar je nu voor staat ?

  13 februari 2019 at 20:21
 • Reply Ellen Jacobs

  O, yes wat super gaaf. Dan toch snel een keuze maken welke kleur het mag worden. Kiezen is voor mij echt lastiger sinds NAH. Maar tijdsdruk zou moeten helpen.
  Oudere foto’ s bij jouw stukje mogen altijd.
  Liefs Ellen

  13 februari 2019 at 20:24
 • Reply Bouke

  Ohhhh wauw!!! Stil van…
  Wat mooi Susan dat de dingen je nu al zo toe lijken te vallen zoals het je gegund is! Kiezen voor wat goed is voor jezelf en daar zo in bekrachtigd worden? ik ben zo blij voor je!
  En dat dan het gevolg is dat alle reacties beloond worden met 50 euro… ✨?✨magisch! Volgens mij had ik gereageerd… (even terugzoeken?) voor mooie laarzen om onze pup in stijl uit te kunnen laten! Die gaan er dus zeker komen! Mocht ik nu toch niet gereageerd hebben en “pech” hebben ben ik nog even blij voor alle andere ladies?

  En… ben heel benieuwd naar je ontwikkelingen die nu ontvouwen. Liefs

  13 februari 2019 at 20:24
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey lieverds ik heb even op een aantal dames gereageerd. Wat is dat genieten al die enthousiaste reacties?????
  ❗️Geef gerust aan als de geldigheidsduur een dingetje voor je is en je daarom afziet van de waardecheque.
  Én geef ook gerust aan als je die waardecheque wel graag wilt ontvangen…maar een ander die prijs gunde. Gewoon doen hè.
  Ik ga nu offline lieverds ik moet hoognodig mijn hoofd rust geven. Dikke knuffels van Susan??

  13 februari 2019 at 20:25
 • Reply Anek

  Wat ben je ook een dolle! Zo heerlijk spring in het veld dat ik wel vrolijk moet worden! Jouw positieve energie is zo aanstekelijk, en dat is ook begrepen door Zoo adventure, super tof! Loop je jouw pad dan komen de kadootjes uit de lucht vallen, precies dat wat je nodig hebt. Heerlijk om je blog’s te lezen. Dank je Susan!

  13 februari 2019 at 20:38
 • Reply Hannelore

  …owh….echt? Jihoe!!! Wat ben je ook een lieverd! En wij bofkonten!! Xxx

  13 februari 2019 at 20:51
 • Reply Anita

  Gefeliciteerd allemaal ❤️

  13 februari 2019 at 20:52
 • Reply Nicole van Eijden

  Wat een supergoeie actie!!!
  Echt mooie laarzen!!!

  13 februari 2019 at 20:53
 • Reply Karin

  Dat meen je niet! Echt waar? Ben ik nou echt ook een van de winnaars? Heul blij mee!!!
  Heel erg bedankt!!!!!!!???

  13 februari 2019 at 20:53
 • Reply Franka

  Pracht mens!! Een Pracht met grote hoofdletter.
  Heerlijk om te lezen ? goed voor jezelf zorgen hoor

  13 februari 2019 at 20:55
 • Reply Peet

  Oh wow dat is nog eens supergaaf! Wat lief van hun … en ook door jou want je maakt zoveel reclame voor ze. Ik ben in elk geval heel blij en hoop zo dat ze lekker zitten met mijn zolen. Nu nog even uitvogelen welke kleur en maat en ooooo we gaan vrolijk wandelen met de hondjes ❤ nu al zin in

  13 februari 2019 at 20:57
 • Reply Ger da

  Wow, wat een super tegen reactie van Zoo Adventure. Zoveel dames blij gemaakt, wat fijn! Gefeliciteerd allemaal en succes met keuze maken tussen al die leuke kleurtjes.

  En wat een fijne dag had je vandaag Susan, even lekker ontspannen samen met dochter lief in het bos en vanmiddag met je moodboard.

  Liefs ? Ger da

  13 februari 2019 at 21:04
 • Reply Joke

  Wat ontzettend leuk komt de bon per email?

  13 februari 2019 at 21:06
 • Reply Saskia van Horne

  Dat je zoveel mensen blij mag maken via je blog moet toch ook een boost van energie geven! En die had je net ff nodig, toch?
  Superleuk voor iedereen. Ik weet zeker dat ze de laarzen blijven dragen. Want ze zitten heerlijk!
  En wat lijkt je dochter veel op je!

  13 februari 2019 at 21:07
 • Reply Annette Elias

  Wat een geweldig kado! Wauwie!

  13 februari 2019 at 21:10
 • Reply Marjolein

  Oooooh …. ik wordt er stil van …. wat gaaf ?.? Wat heerlijk dat je zo veel mensen blij kunt maken! Wat een feest ??

  13 februari 2019 at 21:18
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat leuk dat iedereen een waardebon krijgt. Jurken zusjes allemaal van harte gefeliciteerd met jullie waardebon. ?????. Veel liefs Alexsandra

  13 februari 2019 at 21:18
 • Reply Josie Arnoys

  GAAAAAAAAAAAFFFFF!!! Wauw jippiejippie blijblij <3 <3 <3

  13 februari 2019 at 21:59
 • Reply Karen

  Joehoe! Wat super fijn. Erg leuk van jullie. Blij ei!!!??

  13 februari 2019 at 22:34
 • Reply Sylvia W

  Jeetje! Wat een super verrassing! ? echt te gek dat je deze leuke lieve reactie hebt mogen ontvangen van ZOO Adventure boots! In 1 klap mag je zomaar ineens zoveel dames blij maken ? echt te gek! Ik hoop dat het de meesten gaat lukken een paar van deze fijne laarzen aan te schaffen en te genieten van wandel plezier! Knuff ?

  13 februari 2019 at 23:59
 • Reply Marjolein Van Kuler

  Oohh zo gaaf!! ??? en lief!!! ♥️

  14 februari 2019 at 00:43
 • Reply Marjon

  Nou zeg, dat is nog eens leuk en bijzonder!!
  Wat een verrassing!
  Bedankt Susan en bedankt Zoo!

  14 februari 2019 at 01:25
 • Reply Annemarie Jansen-van de Poppe

  Super gaaf zeg! Hier ook een jurkenzusje van fb.

  14 februari 2019 at 07:14
 • Reply Aukje

  WoW wat geweldig???. Ik ben zo blij!!!
  Iedereen gefeliciteerd en dank je wel zoo adventure?

  14 februari 2019 at 07:52
 • Reply Mina

  Eerst even teruglezen dan nog een keer lezen en ja het staat er echt! Even checken had ik gereageerd yes! Brok in mijn keel o wat supergaaf dit! Dacht dat deze laarzen te hoog gegrepen waren voor mij (vanwege de prijs) als alleenstaande moeder met Wia is geen vetpot! Maar door jou blogs goed te lezen ook over de affirmates die ik dus toepas! En nu krijgen we een waardebon had ik iets gespaard en ben ik bijna jarig! Dus yes yes yes! Stuiterende stuiterbal dan kan ik ze gaan bestellen! O wauw hier ben ik zo blij mee! Zo te gek! Zie mezelf al paraderen overal met mijn knalroze laarzen aan! O dan moet er echt een foto van maken en laten zien hoe blij ei ik ben! Alle lieve dames ook van harte gefeliciteerd! En lieve Susan en Zoo Adventure zo gaaf dit dus super bedankt voor deze super actie! Zo ontzettend blij hiermee zit er gewoon van te snotteren! O emo die ik ben! Nou ik ga hier verder stuiteren van de voorpret!Liefs

  14 februari 2019 at 08:50
 • Reply Larja

  Supertof!!!! Heel erg bedankt! Ik zie me al banjeren door de modder in het bos.
  Nog meer redenen om er op uit te gaan.
  Ik ga de hond van mijn vriendin alvast reserveren ?
  Hartelijk dank.

  14 februari 2019 at 10:09
 • Reply Milja

  Moest effe 2x lezen. Was nog even aan het nadenken over je stukje dat ervoor stond…… (En liep met 2 hondjes in t bos?)
  Wat enorm toffe actie van Zoo….. Hulde!!!!

  14 februari 2019 at 10:50
 • Reply Pauline

  Ohhhh net thuis van mijn hondenwandeling! Krijg ik me toch een leuke mail binnen! Ik stuiter aal modderig, gewoon mee!!! Dank, Susan en Zoofootwear!

  14 februari 2019 at 12:01
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey Lieverds
  Ik heb ongeveer de helft van de dames die een ZOO Adventure waardecheque hebben gewonnen gemaild. De rest volgt later. Mijn telefoon moet nodig aan de oplader én ik wil even heerlijk het bos in om af te schakelen. Dus nog een paar uurtjes geduld als ik je nog niet gemaild heb ?????

  14 februari 2019 at 12:12
 • Reply Ina Sloot

  Hee lieve Susan! Wat een geweldige actie van ZOO! Echt onwijs gaaf en een zeer groots gebaar!
  Maar… ik vind het ook zo knap van jou, hoe jij in het leven staat. ‘oude deuren zijn nog niet eens dicht of nieuwe gaan weer open’… je bent zo ontzettend positief altijd! Vind ik echt heel knap. Ik vind het zo moeilijk om hoop te blijven houden, om ‘rustig’ af te wachten en er vertrouwen in te hebben dat er écht wel een positieve verandering gaat komen. Knap van je Susan zoals je er steeds weer voor gaat. Dikke knuffel, xx

  14 februari 2019 at 18:07
 • Reply Jolande

  Wat super! Ik lees het nu pas, want mijn dochter was gisteren jarig! Nu heb ik dus ook een cadeautje gekregen op haar verjaardag. Heel blij mee! Bedankt Susan en Zoo Adventure!

  15 februari 2019 at 07:33
 • Reply Mascha

  Ik heb echt dikke kuiten dus die hoge of half hoge laarzen van Zoo zijn niet aan mij besteed. Sinds ze niet zo lang terug ook de korte Brechje in de collectie hebben heb ik wel de wens ze eens te proberen. Met korting uit proberen is altijd gijn. Zeker bij een voor mij nieuw merk qua laarzen.
  Ik ben echt benieuwd of ze echt zo lekker lopen. Ik ga dan voor de kleur Kobalt. Als ze bevallen ben ik bang dat ik ook een collectie wil gaan sparen net als de Danefae jassen. Daarvan heb ik er ook al 3 inmiddels.

  15 februari 2019 at 19:52
 • Reply Annelies van der Valk

  Ik wil toch wel graag mee doen aan deze actie. Ik had even verkeerd gereageerd op Instagram in plaats van hier.

  15 februari 2019 at 20:25
 • Reply Mandy

  Hallo Susan,

  Wat regel je alles toch goed voor ons volgers, geweldig hoor.
  Ik had de actie ook gemist. Ik kom ook graag in aanmerking voor de korting. Wil de Zoo laarzen graag kopen. De korting is dan fijn. Dank je wel.
  Groetjes,
  Mandy

  15 februari 2019 at 23:09
 • Reply Peet

  Fijn om te lezen dat het alweer een stuk beter met je gaat.
  Voor zo’n mooie kortingsbon van ZOO kom ik graag in aanmerking!
  Dan worden ze aantrekkelijk om uit te proberen! ??
  Leuk en hartelijk dank!

  16 februari 2019 at 00:47
 • Reply Tuttebollekakkie

  Whoeha, ben net weet wat in de licht na een fikse griep lees ik de zoo Valentine actie ( met dubbele dank aan jou!!). Ik doe graag mee al heb ik na vandaag ineens zin om mijn sandalen uit de kast te halen ! Wat een weer! Fijn weekend nog! Grts inge

  16 februari 2019 at 21:00
 • Reply Vanessa

  Wauw wat is dit ontzettend tof. Dan komen mijn wenslaarzen zowaar binnen mijn bereik?. Kunnen mijn honden eindelijk op pad met een baasje in stijl?

  19 februari 2019 at 16:05
 • Reply Door

  Hoihoi,
  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee 🙂 Dan durf ik het aan om te kijken of mijn klapkuiten in de xl laars passen 😉
  En voor jou succes met kiezen en beslissen. Soms heb je dat alles bij elkaar komt, dat is moeilijk, maar het zal je straks heel veel lucht geven. Deel je nog waar je mee zit of is dat persoonlijk?
  Ik las dat je een paar cm extra bent – staat je goed, voel je alsjeblieft niet verplicht om die eraf te krijgen!
  XDoor

  20 februari 2019 at 13:25
 • Reply Doortje

  Oh wat suf, ? ik zie dat ik veeel te laat ben met reageren, dat kon nog tot vorig weekend! Vorige week lag ik geveld door griep en nu was ik pas weer fit genoeg om lekker in het zonnetje je blogs bij te lezen… ❤ vandaar! Volgende keer beter! ??

  21 februari 2019 at 00:28
 • Reply Anne Filden

  Dat was even zweten zojuist. Had in mijn agenda gezet dat de code voor de laarzen tot vandaag geldig was. Morgen komt de kinderbijslag. Zojuist dus een bestelling, of eerlijk gezegd, 3 gedaan. Het systeem gaf aan dat mijn postcode en adres niet juist waren. Vreemd, want ik woon hier al bijna 8 jaar. Zat dus op de laptop en de telefoon te klooien, maar het is gelukt om 23.58 uur. Hahahahaha. Ik ga duimen dat ze passen. Heb maatadvies gevolgd, ben zo benieuwd. De khaki komt mijn kant op. Spannend. Heel hartelijk bedankt voor de korting! Nu eindelijk kunnen kopen.

  1 april 2019 at 00:09
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.