Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Words of Wisdom

Shine your light with Susan

Hey lieverds vanochtend had ik de behoefte om live te gaan op mijn beide Facebook pagina’s. Gewoon even gezellig kletsen tegen jullie, wie weet heb je het wel gezien. Vandaag gaat mijn blogpost wederom over heerlijk jezelf zijn.

Ik zit nu heerlijk in het zonnetje op een bank in het bos, genieten van het warme zonlicht op mijn lijf. Fijn om die positieve energie op te doen, om het op te snuiven en er heerlijk in te baden. Nee niet in een bikini of zo, gewoon in mijn Tante Betsy jurkje. Wie weet dadelijk ook lekker in de tuin, alhoewel ik daar meestal de schaduw op zoek. Maar voor nu geniet ik van de warmte van de zon.

Het ligt ook heerlijk in het thema waar ik over wil schrijven, over in je kracht staan en heerlijk stralen. Niks mooiers als dat om jezelf volledig te omarmen en gewoon lekker jezelf te zijn. Straal lieverd, jij mag er zijn. Jij bent hier met een reden, volg je pad, volg je doel en werk vanuit je hart. Niks mooiers als dat om gewoon te zijn wie je bent en daar trots op zijn. Je hebt zoveel moois bij te dragen aan deze wereld en dat hoeft soms helemaal niet groots te zijn. Het is belangrijk om je ingevingen te volgen, je intuïtie te volgen. Te luisteren naar dat positieve stemmetje in je en in je kracht te gaan staan.

We zijn allemaal uniek en hebben allemaal iets bij te dragen aan deze wereld. En er is maar een manier dat kun je alleen maar door gewoon heerlijk jezelf te zijn. Maak je niet kleiner als je bent, jij bent het waard lieverd. En natuurlijk vertel ik niets nieuws, maar ons ego wil ons hoofd regelmatig vullen met allerlei negatieve stemmetjes. Twijfels, onzekerheden, doemscenario’s, slachtofferschap ons ego is er dol op. Ga naar je hart lieverd en luister naar wat dat te zeggen heeft.

Durf je hart te openen en vanuit je hart te luisteren naar wat jij nodig hebt. Vol compassie naar de ander en naar jezelf. Er is niks mooiers als te handelen vanuit je hart. Om met een open hart de wereld tegemoet te treden. Natuurlijk is het belangrijk dat je jezelf ook goed beschermd (zet jezelf in een regenboog van licht) en dat je goed voor jezelf zorgt lieverd.

Je kunt je hart openen door op die plek een prachtige roos (of andere bloem) voor te stellen, vol in bloei. Keer op keer kun je dit visualiseren, mocht je die verbinding met je hart nog niet voelen. Zodat dit ook helpt om je hart te helen.

Daarnaast is het ook heel belangrijk dat je goed geaard bent en met beide voeten op de grond staat. Ga naar buiten, ga de tuin in of de natuur in. Omring je met dieren en planten, met positieve mensen met positieve energie en ga lekker in je kracht staan. Dat is wie je werkelijk bent.

Durf die stap te wagen lieverd en creëer daarmee je eigen nieuwe werkelijkheid. Niet meer leven vanuit je ego dat je klein wilt houden, maar heerlijk stralen als nooit tevoren. Gewoon heerlijk zijn wie je bent, door positief en vol vertrouwen in het leven te staan. Er is niks waar je bang voor hoeft te zijn. Ga lekker doen wat je hart je ingeeft, vertrouw erop dat dit de juiste weg is. De weg van je hart!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, goh wat had ik dat even nodig zeg na vandaag . Familie en ruzie je herkent het misschien wel en dan ga je twijfelen aan jezelf maar nu ik jouw verhaal zo lees denk ik yes yes yes go for iT girl, heb vertrouwen in jezelf hoe moeilijk het soms ook is . Soms wil je de knuppel in het hoenderhok gooien maar nu ben ik nog strijdlustiger heb ik het gevoel xxx thanks Lieve Susan voor je bemoedigende blog. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  21 augustus 2019 at 22:15
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh daar doe ik het dan toch voor hè als ik jouw reactie lees lieverd. Al help ik er maar één iemand mee.
   Want okay het is niets nieuws waar ik over blog. Ik blog er regelmatig over, maar soms net een beetje anders. En ons ego kan ons behoorlijk in de weg zitten met haar negatieve stemmetjes. En het is zeker ook niet makkelijk om je staande te houden lieverd vooral als er negatieve energie hangt.
   Goed van je lieverd dat je op jezelf durft te vertrouwen, je bent een kanjer dus laat je niet kisten. Zolang je oprecht vanuit je hart handelt komt het goed. En soms kunnen anderen niks met onze wijsheden, zijn ze er nog niet klaar voor. Dan is het aan jou om gewoon een voorbeeld voor anderen te zijn en je eigen weg te bewandelen. Wie weet komt er een dag dat ze zelf zover zijn. Lieverd ga heerlijk stralen en lekker vanuit je hart leven. Dikke knuffels??

   22 augustus 2019 at 07:50
  • Reply Mina

   Wat een mooie boodschap geef je ons! Dank je wel lieve Suzan voor deze post! ??

   23 augustus 2019 at 11:25
 • Reply Willeke

  Heerlijk positieve blog weer Susan! Ik heb ook genoten van je livesessies, mooi mens ben je. Ik hoop nog veel van je te kunnen leren.

  22 augustus 2019 at 07:03
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat leuk om te horen Willeke. Ik heb die van op mijn 365 days of happy Tabte Betsy dresses even terug geluisterd terwijl ik de was af aan het pakken was hihi. Die andere nog niet, ik was later thuis en er moest nog eten op tafel?.
   Leuk dat je nog even een berichtje achterliet. Knuff??

   22 augustus 2019 at 07:53
 • Reply Corine

  Mooi inspireren blog weer, en prachtige foto’s. Ik zit nu in Griekenland in een dorpje waar ik 20 jaar geleden gewoont heb, ben daarna nog wel een aantal keren terug geweest, maar de laatste tijd niet. Zo leuk om iedereen te zien en te spreken, en voor mij een boost omdat je na al die jaren nog steeds te horen krijgt hoe goed je het gedaan hebt, economische boost voor het dorp,voor iedereen daar. Dat ze nog steeds willen dat je terug komt. Voor mij zo’n positief gevoel, echt een opsteker. Was daar eerst heel kwetsbaar en het was zo moeilijk om er tussen te komen, maar ik kan er echt trots op zijn. Dat vergeet ik wel eens als ik thuis ben. Probeer dit gevoel vast te houden, knuffels Corine

  22 augustus 2019 at 07:08
  • Reply Happy Susan blogger

   Wow wat bijzonder Corine en wat is dat dan mooi om te horen dat je hebt mogen meehelpen een heel dorp een economische boost te geven. Kanjer?????
   En super leuk dat ze zich altijd weer verheugen als je weer terug bent. Ja lieverd hou dat gevoel maar vast als je weer thuis bent. Toppertje ben je, you go girl ????

   22 augustus 2019 at 07:55
 • Reply Jacqueline Harbers

  Ja lieverd, ons eigen ego en mensen/situaties om ons heen willen ons graag “vertellen” wie we zijn en hoe we ons moeten gedragen. Jarenlang heb ik me daardoor toch (soms onbewust) laten leiden om steeds verder van mezelf af te gaan staan… de weg terug was lang, met vallen en opstaan en nog leer ik elke dag en zeg ik elke dag tegen mezelf, dat wanneer ik mijn hart volg en dingen doe die eerlijk bij mij horen (en die mij dus zijn) ik de beste versie van mezelf ben en in die hoedanigheid goed voor mezelf kan zorgen en een ieder, die daar behoefte aan heeft.

  Mooie rake woorden, dank je wel voor het delen ?

  22 augustus 2019 at 22:13
  • Reply Happy Susan blogger

   Mooi lieverd? Ja het is heel belangrijk om heel kort bij jezelf te blijven en je niet door het drama van een ander te laten mee trekken. En daarmee jezelf omlaag te halen. Maarreh ik ken jou als een heel oprechte en warme vrouw en ik weet dat jij je hart op de goede plek hebt, net zoals je dat andersom weet. Fijn om dinnetjes te zijn. Dikke dankjewel knuffels???

   23 augustus 2019 at 10:22
 • Reply EstherK

  Mooi blog op een fijn moment. Op dit moment komt alle drukte van de afgelopen weken eruit en dat maakt mede dat ik niet zo lekker in mijn vel zit en dat geeft al die vervelende stemmetjes wat meer macht. Jouw blog is dan een even goede reminder dat ik goed ben zoals ik ben en dat ik (vooral nu) lief mag zijn tegen mijzelf.

  23 augustus 2019 at 11:50
 • Reply Ellen Jacobs

  Fijne blog, gewoon even nodig….

  23 augustus 2019 at 13:36
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.