Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Words of Wisdom

Shine like a diamond with Susan

Hey lieverds vandaag ga ik nog even door met het thema waar ik gisteren al over sprak tijdens de Live Facebook video op mijn Happy Susan blog Facebook pagina. We mogen heerlijk met ons allen stralen en heerlijk onszelf zijn. We hoeven ons niet langer te verstoppen of kleiner te maken dan we zijn. Jij bent het waard om jouw innerlijke licht volop te laten stralen en in jouw kracht te gaan staan.

Laat niets of niemand jou tegenhouden om gewoon heerlijk jezelf te zijn. Weet je als jij niet je ware ik laat zien, hoe kunnen mensen dan van jou houden. Want van welke jou moeten ze dan houden? Van die vrouw die altijd ja zegt op ieder verzoek om hulp en helemaal voorbij gaat aan haar eigen wensen en grenzen. Alleen omdat iemand anders je dan wellicht aardig en leuk zal vinden. Omdat je zo graag geaccepteerd wilt worden.

Weet dat als je altijd ‘Ja’ zegt tegen de ander, dat je dan in feite elke keer ‘Nee’ zegt tegen jezelf. Lieverd jij bent het waard dat je luistert naar jouw behoeften, naar jouw lichaam, naar waar jij gelukkig van wordt. Jij bent het waard dat je gewoon heerlijk in je kracht gaat staan en heerlijk jezelf bent. Er is toch niks mooiers als heerlijk jezelf te zijn en te weten dat de mensen om je heen houden van jou gewoon om wie je bent. En niet om wat je allemaal voor ze doet.

Ik snap dat als jij je hele leven al zo handelt, omdat je dat wellicht zo als voorbeeld hebt gekregen, dat het niet makkelijk is om dit om te buigen. Ook als je hooggevoelig bent is dat niet altijd even makkelijk, want jij voelt wellicht wat een ander nodig heeft. En je hebt het hulpvaardige gewoon in je zitten. Maar weet lieverds dat je alleen goed voor een ander kunt zorgen als je goed voor jezelf zorgt.

Jij bent het waard om jezelf op de eerste plaats te zetten. Manlief, je kids, je ouders, je familie en vrienden kunnen gerust allemaal op de tweede plaats komen hoor. Okay op baby’s na natuurlijk, die kunnen nog niet voor zichzelf zorgen ;). Jij gunt vast al die anderen om je heen dat ze heerlijk stralen en heerlijk zichzelf zijn. Maar gun je je dat zelf ook?

En ja natuurlijk stralen we al heerlijk in onze Tante Betsy jurkjes en outfits. Dat doen onze jurkjes en die vrolijke prints al voor ons. Maar echt in je kracht staan en vanuit je binnenste stralen dat is niet even makkelijk voor iedereen. Weet dat alles wat je in je leven hebt meegemaakt je alleen maar krachtiger heeft gemaakt lieverd. Dat je door tegenslagen en grote veranderingen die op je pad zijn gekomen alleen maar meer mag worden wie je bent.

Heb dus respect voor jezelf en verwacht ook dat anderen je accepteren om wie je bent. Je mag gerust respect afdwingen hoor, door anderen niet meer over je grenzen te laten gaan. Door zelf heel duidelijk grenzen aan te geven en gewoon te gaan staan voor wie je bent.

Lieverd jij bent het waard dat ze houden van die diamant die jij in wezen bent. En natuurlijk geldt dit ook voor anderen hoor, maar jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen geluk. Jij bent zelf verantwoordelijk dat jij goed voor jezelf zorgt en je grenzen aan geeft. Jij bent het waard om van te houden en heerlijk te gaan stralen lieverd. Shine like a diamond!

Lots of love from Susan

* Ik draag vandaag Tante Betsy Dress Claudia Moddie Pink. Eronder draag ik Eva Clumpy’s in de kleur Float. Ik ontving beide items voor mijn blog en kwamen hier al eerder aan bod.

**De beschrijving van de Engelen & Kristallen kaarten zal ik delen op mijn Happy Susan blog Facebook pagina.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply chucky1012

  Het was zo mooi en fijn dat jij gisteren live op fb was.
  Zulke prachtige kaarten had je.
  Mooi er sets ??
  Wat mooi met de zon die scheen tussen de bomen ?
  Zo een mooie dress had je aan.
  Leuk dat je man er ook een kijkje had genomen.
  Dit is zo interessant.
  Ook ook zeg regelmatig zulke dingen tegen mezelf.
  Leef en geniet….
  Straal en doe wat jij wilt doen en wat jij leuk vindt…

  Een fijne avond en goed weekend Xoxo

  12 juli 2019 at 19:37
 • Reply Margo

  ❤❤

  12 juli 2019 at 19:38
 • Reply Heidi

  Mooi. Heel mooi?
  Idd ja tegen een ander is nee tegen jezelf.

  12 juli 2019 at 20:02
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  (passend gedichtje wat ik vorig jaar gemaakt heb)
  VAN MAT NAAR GLANS
  Lange tijd werd er over me heen gelopen.
  Het is er ingeslopen.
  Ik was een voetveeg.
  Pas toen ik het doorkreeg,
  en er genoeg van had,
  was ik afgemat.

  Er werd flink op mij afgegeven.
  Men vond mijn reactie overdreven.
  Oftewel gemekker.
  Het liep toch lekker?

  Ik kwam sterker in mijn schoenen te staan.
  Riep op een dag spontaan:
  Het is maar hoe je het ziet,
  ik ben je mattie niet.
  Lieve schat,
  DAAR is de deurmat!

  12 juli 2019 at 22:45
 • Reply Neeltje

  Wat zie je er goed uit! Voor jezelf zorgen is essentieel. Jammer dat er nog steeds mensen zijn die dat niet waarderen in de ander.

  15 juli 2019 at 09:23
 • Reply Happy Susan blogger

  Hey lieverds helemaal vergeten hier nog een reactie te plaatsen. Maar weet dat ik jullie reacties altijd met veel plezier lees. Dikke dankjewel knuffels??

  15 juli 2019 at 20:49
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.