Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day

Sensitive Tante Betsy girl in Dress Zoe Retro Red

Sensitive Tante Betsy girl in Dress Zoe Retro Red

Hey girls vandaag heb ik wat last van de energie van de volle maan. Ik was vroeg wakker en de tranen zaten vandaag hoog. Maar bij thuiskomst na mijn werk, zag ik een Live on Facebook sessie en daar werd ik weer helemaal vrolijk van. Zo mooi hoe dat werkt en hoe je daarna heerlijk in die positieve energie kan doorgaan.

Danefae Softshell Jane jacket Red & Clumpy’s model Roos (kleur Plum) & Pamela Mann Curvy Super-stretch tights (Damson)

Toen ik vanochtend terug naar huis fietste door de regen had ik echt zoiets, als ik thuis kom kan ik gewoon eens heerlijk uit huilen. Je niet hoeven groot houden en lekker terug in bed kruipen. Vandaag mag ik down zijn.
Het is nu ook de juiste tijd, dat hoort ook bij de volle maan.

Wellicht merk je dat jij ook sensitiever bent rond de volle maan en dat je sneller huilt. Maar ook dat je nu sneller durft te zeggen wat je al langer dwars zit. Het hoort er allemaal bij en mag er allemaal zijn. Ruim het maar op en laat het los lieverds!

Sensitive Tante Betsy girl in Dress Zoe Retro Red & Cardigan Pink (AW2018)

Ik maakte thuisgekomen een paar outfit foto’s, ik draag vandaag Dress Zoe Retro Red met erover Tante Betsy Cardigan Pink (AW2018).
Ik zag al meteen dat ik het niet klaar kreeg om er maar enigszins vrolijk op te kijken. Het leek me namelijk beter om dit te doen voordat ik ‘los’ zou gaan ;).
Ik wilde ook de match laten zien van de mooie Pamela Mann Curvy Super-stretch panty (kleur Damson), maar mijn benen waren nat (ik deel de droge benen foto 😉).

Sensitive Tante Betsy girl in Dress Zoe Retro Red

Tante Betsy Dress Zoe Retro Red & Clumpy’s model Roos (kleur Plum) & Pamela Mann Curvy Super-stretch tights (Damson)

Dus eerst maar opdrogen en even naar de berichten op mijn tijdlijn kijken van Facebook. En al reagerend op wat Tante Betsy girls die langskwamen in de groepen. Zag ik dat een dame, Tamara Prins, die ik onlangs ook al eens live zag, nu weer live was. En wat mooi de live sessie was net gestart, ze gaf een gratis reading met eenhoorn kaarten (Are you the next Unicorn) van Simone Levie. Ik kende ze niet, maar was benieuwd. Ik kreeg ook nog als eerste kaartjes en een boodschap :).

Facebook pagina Prinsss van Tamara Prins

reading met eenhoorn kaarten (Are you the next Unicorn) van Simone Leviereading met eenhoorn kaarten (Are you the next Unicorn) van Simone Levie

Vandaag heb ik enorm genoten van haar positieve gestuiter. Whahaha wat een heerlijke stuiterbal is het, wat een blij ei zoals ze het zelf noemt. Ik zit meteen beter in mijn energie.
En zie mijn foto’s na afloop van die Live on Facebook sessie zijn ook blijer. Wat mooi is dat, als dingen op hun plaats vallen en ze je helpen op je pad.

Sensitive Tante Betsy girl in Dress Zoe Retro Red & Cardigan Pink (AW2018)

Naar aanleiding van de live sessie van vorige week woensdag en een kaartlegging bij haar donderdag (ze had vorige week een actie), doe ik mee aan de Energy intensive.

Ik heb me opgegeven om een maand lang mee te doen in een besloten Facebookgroep, waarbij ze de mensen die mee doen gaat begeleiden. Coachingsessies gaat ze geven en och ik laat me gewoon lekker verrassen wat ze voor ons en voor mij in petto heeft.

De Energy intensive op een besloten Facebook groep

Stel je hebt ook interesse, stuur haar dan een persoonlijk bericht op haar Facebook pagina en vraag naar de kortingscode van €20 (voor de eerste 25 deelnemers). Én het is lief als je zegt dat Susan je heeft getipt (dit mag je ook als extra notitie invullen bij het afrekenen 😉).

Ik krijg dan €5 en ga die weer in mezelf investeren en doe dan nog een maand extra mee (per maand kost het €55 en drie maanden voor €150). Alle informatie vind je onder deze link www.prinsss.nl/energy-intensive/

De Energy intensive van Tamara PrinsDe Energy intensive van Tamara Prins

Lieverds ik wil even benadrukken dat het nu toevallig zo uitkomt dat ik hierover blog. Ik ga hier echt niet dagelijks over bloggen, maar wilde eigenlijk alleen mijn outfit delen en de rest van de dag lekker op non actief gaan. Maar het toeval wilde anders.

Ik heb nog andere posts die ik wil delen over de nieuwe Pamela Mann panty’s (vanmorgen om 6 uur al een start gemaakt en er wat over geschreven). Ook heb ik nog een review te schrijven over mijn nieuwe ZOO Adventure laarzen. Ik heb nog een gave winactie die ik binnenkort wil laten starten. Ik moet even afwachten dat mijn sponsor alle info op haar website heeft bijgewerkt ;).

Sensitive Tante Betsy girl in Dress Zoe Retro RedTante Betsy Dress Zoe Retro Red & Urban Hippies Primrose Bracelet

Dus geen zorgen dat dit opeens een spiritueel blog wordt. Maar wellicht heb je wel rondom de volle maan last van huilen en niet lekker in je vel zitten en ik wilde alleen even zeggen dat dit erbij hoort. Het hoort bij onze gevoeligheid als vrouw. Veel vrouwen die geen voorbehoedsmiddelen gebruiken, hebben rond deze tijd ook hun maandstonden. Het hoort er allemaal bij en het mag er allemaal zijn! Dikke knuffels voor jou!

Kaart uit de besloten Energy intensive groep van Tamara Prins

Lots of love from Susan

*de items die ik aan heb, Tante Betsy jurk & vest, Pamela Mann panty en Clumpy’s laarzen, heb ik ontvangen voor mijn blog.

Meer info over de jurk vind je in deze post met maatadvies van de jurkjes van de laatste lichting van de AW2018 collectie en in de Tante Betsy happiness in a red dress post.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply chucky1012

  Gossie toch.
  Fijn dat die live sessie op fb jou geholpen had ??
  Je ziet er prachtig uit.
  Goh dat het daar geregend had.
  Hier niet…
  De zon scheen.
  Doe het rustig aan.

  Fijne avond ?

  22 oktober 2018 at 19:38
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Vanmiddag scheen hier de zon ook, maar vanochtend regende het. Gelukkig vanmorgen vroeg niet toen ik naar mijn werk fietste ;). Jij ook een fijne avond! Knuff??

   22 oktober 2018 at 20:20
 • Reply Jacqueline Aarts

  Herkenbaar, ik slaap slecht als het volle maan is en ben overdag ook chagrijnig. Maar ik weet ook dat het weer over gaat. Dikke kus voor jou ?
  Maar even over de panty, wat een mooie warme kleur en ben benieuwd naar de blog erover.

  22 oktober 2018 at 19:48
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja vandaag had ik dat gevoel wel, zondag had ik dat niet dat gevoel dat het wel weer voorbij gaat. Toen zat ik helemaal in mijn gevoel en mijn verdriet en frustratie. Zo blij dat Tamara met haar mooie energie me de goede kant op heeft gestuurd. Deze Pamela Mann kleur heet Damson en is een mooie warme paarse kleur. Hoop binnenkort (deze week nog) de review te kunnen delen. Sterkte ermee lieverd! Knuff?? oh ships heb ik nog niet je kadobon geregeld. Sorry lieverd! Nog even geduld☺️??

   22 oktober 2018 at 20:18
 • Reply Jelka

  Geen idee of het de volle maan is, of gewoon een samenloop van omstandigheden, maar ik zit ook niet helemaal lekker in m’n vel.ik twijfel enorm welke kant ik uit wil met m’n leven/carrière en alles wat daaraan linkt. En ik zit enorm in m’n hoofd. Kort lontje en erg afwezig. Niet leuk. Ik gebruik chocolade als remedie, voor nu, tot ik er een beetje meer uit ben…
  Als kant en klare oplossingen en happiness nou toch eens in de schappen van de supermarkt lag hè. Hopelijk helpt jouw pad voor jou. Voel je snel weer je eigen happy zelf!?

  22 oktober 2018 at 19:56
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja lieverd ik heb ondertussen gemerkt dat een kort lontje, emotioneel zijn en nog meer van dat soort dingen rond volle maan los komen. Natuurlijk zijn het al gevoelens en veranderingen die langer spelen, maar ik heb gemerkt dat ze altijd rond volle maan los komen. Niet altijd hoor, vorige maand wel last van slecht slapen maar niet zo emotioneel. Heel veel succes lieverd met knopen doorhakken en je gevoel volgen. Knuff??

   22 oktober 2018 at 20:08
 • Reply Caro

  Wat staat deze set je mooi en wat heerlijk dat je op deze clumpy’s kan lopen!! Helaas gaat mij dat niet lukken dus draag ik de lage variant.

  De zon gaat vast gauw weer een mooi warm straaltje op je schijnen en dan stuiter jij ook weer, als vanouds. Xx

  22 oktober 2018 at 20:03
 • Reply Jacqueline Harbers

  Oh WOW lieverd, deze Zoe staat je geweldig en wat een supermooie match met èn de panty èn de Clumpy’s ????

  Tsja…. ik herken het wel een beetje, dat “volle maan verhaal”. Bij mij uit het zich in vermoeidheid, slapeloosheid, sneller geïrriteerd… maar merk ook, dat het langzaam weer de goede kant op gaaf. Sinds vandaag schijnt het zonnetje weer wat meer in mijn hoofd ?. Ik hoop, dat je ongelofelijk veel baat gaat hebben bij de coaching die je online gaat volgen. Ik prijs me gelukkig, bij twijfel, onzekerheid, vraagstukken, onduidelijkheid mijn eigen spiritueel coach in de familie te hebben…. ik heb er veel aan, dat gun ik jou ook, met heel mijn hart!

  Lieverd, maak er een fijne avond van en tot morgen ???

  22 oktober 2018 at 20:51
 • Reply Trees

  Prachtige jurk suzan, staat je goed. Ik heb deze in het victoria model. Bij HebBes gekocht met een bijpassende legging. Maar een panty draag ik ook graag en dat de teen afknippen. Ik heb de kleur plum… diep donker paars.. staaat stoer. Ik draag er camel kleurige wolky laarsje met veters voorop eronder. (Wel ritsje aan de binnekant. Ben ok nodig ivm met hoge wreef). En fijn dat je je weer wat beter voelt. Hier meestal heel moe en kort lontje… maar ik handel het . Ben benieuwd naar de blog over de panty.

  22 oktober 2018 at 21:02
 • Reply Petra van Schijndel

  Een hele dikke ?

  22 oktober 2018 at 22:49
 • Reply Ger da

  Hay lieve Susan,
  Ik heb er nooit bij stil gestaan dat de stand van de maan zo’n invloed op ons kan hebben, totdat ik jou blog’s ben gaan lezen. Zelf,denk ik, heb ik er geen hinder van,maar wel ‘last’ van maandelijkse gevoelens. Maar of dat samenhangt met de stand van de maan? Ik ga er eens op letten. Afgelopen dagen in ieder geval niet gelukkig en ik hoop dat het bij jou ook snel weer over zal gaan. Huilen lucht idd op, dus laat maar lekker gaan. Dikke kus en knuffel van mij, hoop dat dat ook een beetje helpt ❤?

  P.S. Ondanks je gevoel zie je er weer toppie uit, mooie vrouw ben je!

  23 oktober 2018 at 08:41
 • Reply Maria Louisa

  Take care, pas goed op jezelf.

  23 oktober 2018 at 14:17
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.