Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy

Sending lots of love

Hey girls het was gisteren toch wel vreemd om geen blog te delen op Valentijnsdag. Jarenlang iedere dag geblogd. Vanwege mijn gezondheid, toch in december gekozen om minder te gaan bloggen, mede ook door jullie advies. Thanks girls! Het doet me gelukkig enorm goed en ik kom al wat meer tot rust. Zo’n Wia beslissing helpt daar ook bij en niet meer hoeven te gaan werken ook.

Wel heb ik gisteren 58 dames gemaild, zo mooi om op valentijn zoveel dames blij te maken dat ze een ZOO Adventure waardecheque krijgen. Maar wow wat een werk was dat, ik ben er minstens drie uur mee bezig geweest om iedereen stuk voor stuk mailen, maar wel heel mooi dankbaar werk.

Dames die niet hadden mee gedaan omdat ze het een ander zo enorm gunden óf die de winactie gemist hebben. Maar toch ook graag een ZOO Adventure waardecheque willen ontvangen twv €50, mogen zich nog melden onder de blogpost van woensdag (let op dat je een geldig emailadres invult). Ik heb het gisteren nagevraagd en ontving vanochtend een positief bericht. Dus mag ik jullie ook blij maken en mailen. Hoe leuk is dat?! Let er wel op dat dit een eenmalige actie hier op mijn blog is, de waardechque die je ontvangt is t/m 31 maart geldig. Wel graag dit weekend nog reageren! Een gezellige reactie wordt op prijs gesteld.

Natuurlijk was ik gisteren ter ere van valentijn heerlijk gekleed in een roze met rode combinatie van Tante Betsy. De rozen print van Dress Bobbie Square Roses is zo mooi. Manlief is niet van de afdeling om een boeket met bloemen te geven, dus doe ik mezelf een boeket aan ;). Hij geeft me liever iets op een moment dat hij ziet van ‘hey dat vind ze leuk’. En stuurde me wel eind december deze kaart.

We hebben wel nog mooie rozen in een schaaltje staan van een bloemenlezing van bijna twee weken geleden. De kopjes waren al snel gaan hangen, dus afgesneden en in een schaaltje gelegd. Zo mooi, ik kan er dan ook heerlijk van genieten. En ik verheug me ook op het moment dat de bloembollen weer gaan bloeien én de lente in aantocht is.

Zijn jullie ook heerlijk aan het genieten van het zonnig weer en krijgen jullie nu ook opeens nog meer zin in de SS2019 zomercollectie? Ik merk dat ik nu wel weer voor mezelf meer behoefte krijg aan zomerse jurkjes. Gelukkig kunnen Tante Betsy jurkjes het hele jaar door.

Vandaag heb ik mijn Dress Lemonade Happy Camper aan van de AW2018 wintercollectie en ben er nog steeds zo blij mee. Ik hou zo van die vrolijke printjes, echt iets om instant vrolijk van te worden. Ik merk dat als ik ‘s morgens in mijn kast kijk, dat ik toch sneller een jurk met een leuke gekke print pak of met een mooie fleurige print. Dat zijn de jurkjes waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Gelukkig is er deze zomercollectie weer voor ieder wat wils. Ik deelde de laatste tijd al wat SS2019 sneak peeks.

Zo lieverds ik ga er weer een einde aan breien, deze blogpost schrijf ik op een bank in het bos heerlijk genietend in het zonnetje. Ik kreeg zelfs de behoefte mijn ZOO Adventure wandellaarzen uit te doen en heerlijk even met blote voeten te aarden. Ik heb trouwens een Curvy Super Stretch panty aan van Pamela Mann (gisteren ook). Nu wandel ik weer lekker naar huis en plak bijpassende foto’s bij deze post en dan kunnen jullie dit vanavond lezen. Heb een fijn weekend lieverds!

Lots of love from Susan

PS De Hearts Tree jurk uit de collage komt pas in de tweede lichting. Wanneer de eerste lichting bij de verkooppunten is weet ik eerlijk gezegd nog niet.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Hennie

  Lieve Suzan, je ziet er stralend uit, ik hoop fat je je ook zo voelt op dit moment. Dank je wel weer voor je gezellige blog en een heel fijn weekend met Arno. Knuffel Hennie ??

  15 februari 2019 at 19:38
 • Reply Daniëlle

  Hey Susan!
  Ben blij dat je je weer iets blijer voelt ❤
  Rustig aan en blijf je ❤ volgen!

  15 februari 2019 at 19:42
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat komt er weer veel moois aan, die Hearts tree jurk is ook weer zo tof. Ik geniet ook nog even van mijn kleurrijke jurkjes van de afgelopen collectie(s), gelukkig zijn ze tijdloos en het hele jaar draagbaar.

  15 februari 2019 at 19:44
 • Reply Ina Sloot

  Wens jou ook een heel fijn zonnig weekend. Wat heerlijk om de zonnestralen op je gezicht te voelen. Krijg je weer energie van! Lieve knuffel, xx

  15 februari 2019 at 19:51
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Wat een mooie kaart van je man! Het was heerlijk weer vandaag, heb nu echt zin in de nieuwe jurkjes!!

  15 februari 2019 at 19:55
 • Reply Giny

  Leuk om weer te lezen. Hier is manlief ook niet van de bloemen. Hij rijdt daarentegen dan wel weer half nederland met me door om een weefgetouw te halen wat ik dan weer door verkoop ( ik handel daar een beetje in) beter dan bloemen vind ik. Heerlijk weertje vandaag ik zag al mensen op terassen zitten. Fijn weekend gewenst?

  15 februari 2019 at 20:10
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Hey lieve Susan,

  Ja, ik krijg ook echt weer zin in de lente en het lekkere weer.
  Jij ook een prachtig weekend gewenst?

  Rebecca

  15 februari 2019 at 20:14
 • Reply Annelies van der Valk

  Ik zat vanmiddag in de tuin en vroeg me af hoe warm het bij jou zou zijn. De voorspelling was warmer dan bij ons in het oosten. Ik heb dus ook geen blote voeten gehad vandaag. Ik heb gisteren ook maar voor mezelf een bos tulpen gekocht ? Heb een fijn weekend wij gaan nog even door met tuinieren dit weekend iets met groot onderhoud ??

  15 februari 2019 at 20:20
 • Reply Annette

  Wat een heerlijke blogpost is het weer vandaag. Ik vind het zo fijn te lezen dat er geleidelijk wat meer rust in je hoofd komt… en je begint weer meer te stralen. Heerlijk! geniet lekker samen van het weekend en waar mogelijk van het voorjaarszonnetje!

  15 februari 2019 at 20:30
 • Reply Corry

  Fijn te lezen dat je rust krijgt
  Je straalt dit nu ook uit
  Geniet van het weekend het weer wordt en is heerlijk
  Groetjes corry

  15 februari 2019 at 20:40
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Heel erg fijn om te lezen dat het zo goed gaat met jouw. En heerlijk die blote voetjes in de aarde. Ik loop nu al op teenslippers heerlijk die blote voeten. De zomer mag door breken van mij. En de jurkjes mogen nu ook wel komen???. wachten duurd zo lang.

  15 februari 2019 at 20:47
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, wat fijn om te lezen en te zien dat het weer iets beter met je gaat, de druk is van de ketel en dat scheelt een hoop zo te zien. Je outfit van valentijnsdag is echt prachtig maar ik hou dan ook van rood(geel blauw en groen?) oja zwart vind ik ook mooi. Dat wordt nog moeilijk kiezen straks met al dat moois. Gelukkig kunnen we nog even sparen. Bedankt voor je mooie blog Susan en fijn weekend? lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

  15 februari 2019 at 21:41
 • Reply Wilma Rommelse

  Heerlijk dat mooie weer en wat zie je er weer prachtig uit, zo fijn om te lezen dat het weer beter gaat.
  Geniet lekker van het weekend en mooie weer. X

  15 februari 2019 at 22:50
 • Reply Katja Prins

  Ho Susan, wat geweldig dat nog meer mensen de kans krijgen om mee te doen met de ZOO adventure laarzen. Dat heb je toch allemaal mooi geregeld!

  Dat oranje Lola jurkje met bomen staat hoog op mijn verlanglijst. Ik vind hem vooral in oranje mooi maar het is nog even afwachten hoe die kleur mij gaat staan. Pffff … wat duurt wachten toch lang. Ik kon mij niet meer inhouden en ben even ‘vreemdgegaan’ met een ander merk. Ik moest gewoon een nieuw jurkje. Ook leuk, maar Tante Betsy is toch wel ‘mijn’ merk. Daar voel ik mij het blijste in.

  Het was een heerlijke warme dag … maar op blote voeten … brrr… dat is mij net iets te koud. Maad eigenlijk heel gezond.. om te aarden. Maar ik heb ook eens gelezen dat er heel veel zenuwen door de voeten lopen die in verbinding staan met organen. Door op blote voten te lopen masseer je dus min of meer je organen.

  Bladiebla, ik kwebbel gewoon terug 😉

  Ik wens je een fijn weekend, ((h)) Xxx en ik verheug mij nu alweer op jouw pasvideo’s die er ongetwijfeld gaan komen. Joepieeeeeeee

  15 februari 2019 at 23:07
 • Reply Marjon

  Hoi Susan, wat een gezellige blog weer! Fijn dat je gaat merken dat het je goed doet, een stapje terug in je bloggen!
  Ik zit nog in Azië, dus draag lekker zomerkleding. Als ik over een paar dagen terugkom, heb ik juist nog even zin om mn Tante Betsy wintervesten en jurkjes te dragen, maar ik heb dan ook al een flink portie zon en warmte gehad de afgelopen weken! Heerlijk genieten van die verwarmende zon hè!
  Ik heb Zoo een mail gestuurd, ben super benieuwd naar hun reactie! Bedankt voor alle tijd en energie die jij hierin hebt gestoken!

  Fijn weekend ?
  Marjon

  16 februari 2019 at 00:52
 • Reply EstherK

  Wat lief van zoo en van jou dat iedereen zo’n bon krijgt. Ik vind ze zelfs met bon nog wat prijzig, dus ik laat het aan mij voorbij gaan.

  Wat fijn dat je wat meer rust hebt gekregen in je leven!

  Ik kijk ontzettend uit naar de nieuwe collectie! Zeker met dit mooie weer. ? De hearts tree staat heel hoog op mijn verlanglijstje! Maar daar moet ik dus helemaal geduld voor hebben. ?

  Fijn weekend!

  16 februari 2019 at 14:20
 • Reply chucky1012

  Zulke prachtige foto’s!
  Fijn dat jij nu meer rust hebt.
  Zo lief dat jij iedereen blij mag maken met een bon van het geweldige merk met de pretty boots.
  Ik zat te wachten op een mail maar had er geen ontvangen.
  De blauwe dress staat jou prachtig.

  Heb een fijn weekend Xoxo

  16 februari 2019 at 19:19
 • Reply Ger da

  Sending you lots of love back ❤
  Hebben jullie een fijn weekend gehad Susan? Het zonnetje deed ook hier zo zijn best, maar zal bij jullie al vast ook lekkere warmte hebben afgegeven. Genieten is dat, en dat krijgen we zo kado.

  En meis, 58 mailtjes! Wat zal je daar druk mee geweest zijn, maar wel met al die blije dames in gedachten. Zo’n fijn gevoel iemand blij te kunnen maken.

  Doei lieve Susan, fijne nieuwe week! ?

  18 februari 2019 at 09:28
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.