Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy

Seeking Balance ánd Tante Betsy Code Red

Hey lieverds vandaag een poging tot een korte blogpost (dat is uiteindelijk niet gelukt hihi, want ik deel info over de Tante Betsy ‘Code Red’ actie). Ik heb enorm slecht geslapen vannacht en ben helemaal kapot. Ik merk dat het opruimen van gisteren ook veel te veel was voor mij. Het zal ook gewoon komen dat ik te overprikkeld ben, van alles om me heen en wat er nu gaande is ivm mijn Wia.

Seeking Balance

Happy Tante Betsy blog - Seeking Balance

Ik begin ook steeds meer te beseffen dat al mijn klachten en burn-out eigenlijk te maken hebben met mijn nah (niet aangeboren hersenletsel). De website overprikkeling van hersenletsel uitleg geeft me veel informatie. Maar het is ook enorm confronterend om te beseffen, dat mijn huidige toestand lang niet alleen met mijn werk te maken heeft of met mijn hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Happy Tante Betsy blog - Seeking Balance

Ik heb vandaag veel last van oorsuizen en was vanochtend enorm emotioneel. Maar het is goed zo zoals het nu is. Ik ben al veel te lang en veel te veel over mijn grenzen heen gegaan. Het kan dat ik er toch voor kies om een time-out te nemen op mijn blog. Of de komende dagen alleen een heel kort stukje schrijf, hier kan ik toch wat van me afschrijven. En op mijn manier een voorbeeld voor anderen te zijn. Jullie gaan het vanzelf zien…

Happy Tante Betsy blog - Seeking Balance

Geen zorgen lieverds, alles komt goed schatjes. Ik neem én geef mezelf de tijd en doe mijn best niet te streng voor mezelf te zijn. Vandaag een bed lig/ rustdag, wel in een Tante Betsy jurk. Ik slaap altijd in mijn oude Tante Betsy jurkjes ;). Ik sta op en ga naar bed met Tante Betsy!

Happy Tante Betsy blog - Seeking Balance

Ik zocht even een oude foto erbij, zodat je de jurk in zijn geheel kunt zien. Het was even zoeken, dit is een foto uit februari 2016. De jurk is uit een collectie van 2014. Jurken vóór SS2015 staan erom bekend dat ze groter vallen en snel pillen. Sinds SS2015 ontwerpt Tante Betsy haar eigen stoffen.

Happy Tante Betsy blog - Seeking Balance

Happy Tante Betsy blog - Seeking Balance

Ik ben ‘s middags beneden gaan zitten en heb wat gegeten (bananenpannenkoek = geprakte banaan met twee eieren geklopt, met een klein beetje honing en Himalaya zout voor de smaak). Een aflevering Chesapeake Shores gekeken en Animal Tarot kaartjes getrokken (en ook deze blogpost verder geschreven). En heb daarbij mijn rode wollen Tante Betsy vest aangedaan…dat niet kriebelt ;).

Tante Betsy Code Red

Tante Betsy Code RedTante Betsy Code Red

Had je by the way gezien dat morgen, 6 december, bij Tante Betsy ‘Code Red’ is?! Je kunt vast weer een mooie korting krijgen op alle rode items (klik op de link!). En ik las ook dat je op Facebook kans kunt maken op een geheel rode Tante Betsy outfit. Hoe gaaf is dat?!

Hier vind je alle info mét maatadvies

Tante Betsy Code Red

In mijn Black Friday post vind je heel veel info terug. Diverse links naar mijn blogposts met maatadvies van alle ontvangen jurkjes. Alsook de link naar de review over Cardigan Rose! Deze blogpost staat op mijn Facebook pagina als vastgezet item! Dus makkelijk terug te vinden bij online shoppen. TIP: Zoek hier op Black Friday als je hem op een later moment wilt terugvinden. Of sla de link op!

Lots of love from Susan

Ps Stiekem kwam er toch nog wat extra info bij, vanwege de Tante Betsy actie Code Red. Maar ik heb niet alles in een keer geschreven hoor ;). Dikke knuffels voor jullie allemaal. Zorg ook goed voor jezelf lieverd!!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply chucky1012

  Inderdaad naar je lichaam luisteren is belangrijk.
  Wat erg en ik leef met je mee…..
  Geeft niet als jij even stopt of kortere stukken schrijft op je blog.
  Rusten is nu het allerbelangrijkste…
  Ik had het allemaal gelezen op fb. van de leuke actie morgen etc….

  Een hele fijne avond ?

  5 december 2018 at 19:37
 • Reply Jacqueline Aarts

  Lieve Susan, wat ik al eerder vermoede schrijf jij hier nu op je blog. Constant over je grenzen heen gaan eist vooral bij iemand met NAH zijn tol. De dalen worden steeds dieper en het wordt steeds moeilijker om eruit te klimmen. Maar het belangrijkste is het herkennen en erkennen, dat is al een mega grote stap. Neem je rust als je voelt datje lichaam dat nodig heeft. Komt goed met jou ??

  5 december 2018 at 19:44
 • Reply Annelie

  Pas goed op jezelf en dank voor je waardevolle blog weer vandaag!

  5 december 2018 at 19:48
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Pas heel goed op je zelf en luister naar je lichaam. Heerlijke blog om weer te lezen??

  5 december 2018 at 19:52
 • Reply Wilma

  Lieve Susan, toch maar weer een blog van jou, ondanks dat je zo moe bent. Neem de tijd die je nodig hebt om lekker te niksen. Ook dat is heel fijn hoor, even helemaal niks! Pas goed op jezelf en gun je die rust. Niks moet en alles mag. Hoop dat je lekker kunt slapen. Knuf!

  5 december 2018 at 19:57
 • Reply Merula

  Goed dat je voor jezelf kiest!
  Ik herken het, heb zelf de ziekte van Meniere.
  En het minst of geringste is al een behoorlijke prikkel voor me, dus ik snap wat je bedoelt.
  Daarom was ik er helaas ook niet bij in Zwolle. ?
  Je moet dan gewoon jezelf gaan kiezen,
  Ook al is het niet leuk; je kan niet anders..?

  5 december 2018 at 20:01
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hoi lieverd! Wat vervelend voor je, dat je slecht geslapen hebt en vandaag je dag niet helemaal was! Ik denk idd dat je burn-out heel veel te maken heeft met je CVA van destijds. Je hebt me weleens verteld, dat eigenlijk helemaal niemand je informatie heeft gegeven over de mogelijke onzichtbare gevolgen en dus heb je daar nooit rekening mee kunnen houden. Je was toen nog zo jong, net in een nieuwe relatie, dochtertje nog klein. Je ging dus gewoon zsm weer door met het “gewone leven”. En zo heeft zich een heleboel opgestapeld…. en ja…. nu waarschuwt je lichaam en geest je, dat het tijd is hier wel aandacht aan te schenken en heel goed voor jezelf te zorgen! Ik hoop dat je hierin je weg zult vinden en je er comfortabel bij zult voelen!

  Ik wens je vannacht een hele fijne nacht met veel uurtjes slaap ?…. dikke knuffels ?

  5 december 2018 at 20:10
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Goed dat je nu even wat meer rust neemt en niet te streng bent voor jezelf. Ben benieuwd naar de actie van Tante ?

  5 december 2018 at 20:11
 • Reply Joyce Beckx

  Hallo Susan,

  Banaan pannekoek…ga ik eens proberen, klinkt goed 😉

  ?
  Grts Joyce uit België

  5 december 2018 at 20:12
 • Reply Anita Mulder

  Oei wat heftig. Mijn vriend heeft in okt 2017 een aanrijding gehad en kampt ook nog altijd met pijnklachten. Hoofd, nek, en daarnaast ook suizen, duizelingen en nog teveel om op te noemen.
  Ook als partner is het soms lastig.
  Heel veel sterkte, en tot de volgende blog
  ?

  5 december 2018 at 20:34
 • Reply Monique

  Zorg goed voor jezelf!
  Luister goed naar jezelf en neem die time out als dat nodig is…
  Fijne avond!

  5 december 2018 at 20:51
 • Reply Ria

  Alles is goed schatje, je mag er gewoon zijn ??? ( en misschien tijdelijk enkel op maandag, woensdag en vrijdag een blog? Niemand die je iets kwalijk zou nemen hoor! )

  5 december 2018 at 22:11
 • Reply Maria Louisa

  Wat een mooie actie weer van tante morgen. Ik heb nog wel een rood item op mijn verlanglijstje dus duimen dat die in de sale gaat dan. Pas goed op jezelf Susan, niets forceren

  5 december 2018 at 23:36
 • Reply Eveline Jansen - de Jong

  Ik hoop dat je vannacht kunt slapen Susan. Bedankt voor je blog en een bananen pannenkoek ga ik eens uitproberen zodra ik ze in huis heb.

  6 december 2018 at 03:47
 • Reply Corry

  Je wijze raad volg ik ook op
  Luisteren naar je lichaam en geest.
  Ik snap heel goed dat je nu de tijd neemt, ga dit zelf ook ook doen even een time out
  Jammer genoeg woensdagavond laat dierenarts thuis gehad en onze mienkatrientje is naar de regenboogbrug
  Dat is voor mij de druppel 3 hondjes van me kwijt in 1 jaar

  6 december 2018 at 20:27
 • Reply Ger da

  Lieve Susan,
  Deze blog van je gisteren niet gelezen, en vandaag heb je je rust genomen wat betreft je blog. Tenminste, dat hoop ik. Tijd om aan jezelf te denken, en ik weet,dat doe je ook. Wij verliezen jou echt niet uit het oog, dus neem de tijd die je nodig hebt.
  Een hele hele dikke knuffel ?

  6 december 2018 at 22:56
 • Reply Alexandra

  Goed dat je aan jezelf denkt en het blog even overslaat. Je hebt gelijk, jij bent belangrijker. Ik wens je een fijn weekend.

  7 december 2018 at 20:18
 • Reply sylvia

  zorg goed voor jezelf,pas als je voor jezelf goed kan zorgen kan je pas voor en ander zorgen

  9 december 2018 at 08:26
 • Reply Tamara

  Goed voor jezelf blijven zorgen meisje, dikke knoevel ❤️

  11 december 2018 at 19:47
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.