Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Second edition Tante Betsy AW2018 wintercollection

Second edition Tante Betsy AW2018 wintercollection

Hey girls ik zie dat het alweer begint te kriebelen bij de Tante Betsy girls, die uit kijken naar de tweede lichting van de Tante Betsy Autumn Winter collectie.

Ik ga jullie vandaag weer eens heerlijk gek maken, want er komt nog zoveel moois aan. Ook deze keer zitten er gekke printjes bij, maar ook effen jurkjes en rustige prints.

Tante Betsy Dress Pepper

Tante Betsy Dress Pepper

Tante Betsy Dress Pepper

Laten we beginnen met deze gave effen zippie jurkjes, Tante Betsy Dress Pepper. Kijk eens hoe leuk sportief je deze jurk kunt maken met een paar sneakers. En met bijvoorbeeld een stel Clumpy’s laarzen kun je het geheel weer een klassieke look geven of gewoon een kleurrijk geheel maken.

Je kunt het zo gek of zo sober maken als je zelf wilt, je kunt gewoon alle kanten met zo’n jurk op. En gelukkig laat dit leuke nieuwe Tante Betsy model, ons zien hoe mooi de jurk staat bij vollere dames. Ze heeft Dress Pepper Gold aan, in deze kleur heeft het jurkje zo’n heerlijke retro trainingsjack look.

Tante Betsy Dress Pepper Gold

Ik heb zelf Sporty Jacket Solid Gold en ik had echt niet verwacht dat dit gave jasje met die vintage retro look me zo mooi zou staan. Ja ik weet het girls ik heb het nu over een jasje van de eerste lichting. Maar zo kunnen jullie wel zien hoe mooi okergeel staat. En daarmee een idee krijgen hoe de jurk je qua kleur zou kunnen staan ;).

Tante Betsy Sporty Jacket Solid Gold & Dress Bibi Pixel Rose Gold

Tante Betsy Vintage Deer print

En weet je wat ook mooi staat bij de Sporty Solid Gold vestjes, de gave Vintage Deer print. Echt zo’n heerlijke combinatie.

Zelf ben ik al jaren groot fan van het Lola model, Dress Lola Vintage Deer. Maar het Mia model staat me ook heel mooi, ik heb hem vandaag aan, maar dan in de Pixel Rose print.

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer & Dress Mia Vintage Deer

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Ice Blue

De Vintage Deer print is ook weer heel goed te combineren met herfstkleuren als petrol, bordeaux rood, oker, leger groen, deep teal. Maar ook met harde kleuren zoals fuchsia roze, aqua blauw en appel groen.

En met Skirt Vintage Deer kun je ook alle kanten op en kun je heerlijk naar eigen smaak gaan combineren.

Tante Betsy Cardigan Rose & Skirt Vintage Deer

Tante Betsy Cardigan Rose & Dress Mia Vintage Deer

Tante Betsy Cardigan Rose

En dat okergele gebreide vest dat eraan komt, staat hier ook prachtig bij. Zoals je op de foto’s met de modellen kunt zien.

De wollen gebreide vesten, Cardigan Rose, zijn gemaakt van 100% wol en zullen te koop zijn in 6 kleuren.

Tante Betsy Cardigan Rose

Tante Betsy Cardigan Rose & Rose Knit Shawl

Tante Betsy Rose Knit Shawl

En op deze foto hierboven zie je ook een sneak peek van die gave Dress Auntie Little Dot. Zucht die staat ook op mijn wishlist, die komt in het rood en in het zwart. Ik liet dit al eens zien in blogpost More news about Tante Betsy AW2018 collection, waar ik jullie ook al een preview gaf van de tweede lichting.

En er komen dus ook gave sjaals aan, wow wat een heerlijke kleurtjes. Deze is niet van 100% wol en heeft een andere samenstelling, dit kan ik me nog herinneren toen ik op bezoek was in de showroom…maar welke samenstelling dat is hou je van me tegoed ;). Ze zijn in ieder geval lang en verkrijgbaar in 6 kleuren.

Tante Betsy Rose Knit Shawl

Tante Betsy Dress Selma Rain & Tante Betsy Rose Knit Shawl

Tante Betsy Dress Selma Rain en Dress Sporty Rain

En kijk wat leuk met Dress Selma Rain. Wat een heerlijke comfortabele jurk lijkt me dat met die steekzakken.Ook hier liet ik al een sneak peek van zien en zoals je kunt zien komt deze ook in model Sporty, Dress Sporty Rain.

Tante Betsy Dress Sporty Rain & Dress Selma Rain

Tante Betsy Winter Coat

En er komen ook weer winterjassen, hoe die heten weet ik niet.  Alleen heb ik wel gehoord dat daar wat aanpassingen aan gedaan zijn. Dus het kan zomaar zijn dat de jas er anders uit ziet, als op de foto die ik er destijds van heb gemaakt toen ik de showroom bezocht.

Tante Betsy Winter Coat

Ik deed de jas ook even aan (dit is een maatje M) om de gave binnenkant te laten zien, die me doet denken aan gouden boekjes. Zucht zo cute is deze geweldige print aan de binnenkant.

Ik hoorde van die lieve Tante van ons, dat de jassen er ook gaan komen in vrolijke kleuren. I’m in! Zwart wit is gaaf, maar stiekem word ik toch vrolijker van een jas in een vrolijke kleur.

Tante Betsy Winter Coat

Tante Betsy Dress Wen Retro, Dress Victoria Retro & Dress Zoe Retro

Tante Betsy Dress Wen Retro

En er komt ook een gave retro print in drie verschillende modellen. Model Wen Retro is een zippie jurk met ronde hals en heeft hetzelfde model als de cactusjurk van de zomercollectie.

Dress Victoria Retro is een jurk met v-hals, zoals Dress Victoria Square Rose van de eerste lichting.

Tante Betsy Dress Zoe Retro

Dress Zoe Retro lijkt qua halslijn op de populaire jurk ‘Love the Forrest’ uit de AW2015 collectie. Ik was er meteen verliefd op toen ik de jurk in de showroom zag.

En zoals je kunt zien komt die Retro print in vier kleuren, ook voor de liefhebsters van rokjes en blouses.

Tante Betsy Dress Zoe Retro

Tante Betsy Dress Sterre Triangle & Dress Betsy Triangle

Tante Betsy Dress Sterre Triangle Black

Oh en last but not least wil ik nog even deze grafische print laten zien. Wetende dat veel dames zich ook verheugen op rustige prints. Ik liet al eens foto’s zien van model Suze in deze gave jurk, Dress Sterre Triangle.

Wat ik zo zie is het rokgedeelte van deze jurk meer een kokerrok model. Deze jurk kun je ook heel goed naar kantoor aan met een paar klassieke pumps bijvoorbeeld. Er is al een zakelijke lijn te koop, de Business collectie, maar deze zou er niet bij misstaan. De jurk gaat er ook zijn in groen en in blauw.

Tante Betsy Dress Betsy Triangle Green

Dress Betsy Triangle is weer het alombekende en populaire doorknoopmodel. Eigenlijk behoeft deze jurk helemaal geen uitleg, hij is gewoon gaaf!

Nou girls hebben jullie al mee geschreven en wishlists gemaakt? Wat staat er allemaal op jullie wishlist?

Ook ik moet toegeven dat ik toch alweer een flinke wishlist heb van de tweede lichting van de wintercollectie, maar wel heel wat minder als van de eerste lichting. Maar er zijn genoeg items die me weten te bekoren. Ik hoop woensdagavond als ik bij Tante ben geweest, wat meer te vertellen wanneer het te koop gaat zijn bij de diverse Tante Betsy verkooppunten. Dan kunnen jullie je bezoekjes weer gaan inplannen!

Happy Tante Betsy Shops list

Lots of love from Susan

Oh ja girls hier vind je een overzicht van alle jurkjes van de eerste lichting, met maatadvies (meten is weten) en foto’s hoe ze mij staan. Ik draag mijn jurkjes altijd strak aan mijn vrouwelijke lijf met rondingen, dat staat mij nu eenmaal het beste.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

67 Comments

 • Reply Marianne Asselman

  Zo wat onwijs gaaf weer. Mooie dingen. Gave jassen met die voering zo. Maar ja, ik heb mijn slag al geslagen, dus moet deze reis voorbij laten gaan.
  Wel superleuk en dank je wel voor de voorpret

  3 september 2018 at 19:36
 • Reply Joyce Siemons

  Moooooi allemaal? ik heb zeker een paar favorieten! Die binnenkant van die jas? als daar nou eens een top en rok van was ?. Ik ben heel benieuwd wanneer het moment komt dat we weer met z’n allen naar de winkel kunnen rennen?
  Bedankt weer voor je mooie blog?

  3 september 2018 at 19:38
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja die binnenkant van de jas is zooo leuk. Ik had al zoiets toen ik destijds Tante sprak dat zo’n printje van mij wel aan de buitenkant van een jas mag ;).
   Wie weet komt er volgende winter een meer uitgesproken Tante Betsy winterjas ? en nog meer gekke printjes. Knuff???

   4 september 2018 at 06:38
 • Reply Claudia

  Wow dat ziet er weer prachtig uit! Helaas ben ik allergisch voor wol maar die wollen vesten zijn werkelijk prachtig. Met zo’n sjaal er bij: laat de winter maar komen!
  Ik ga zeker kijken in een stenen winkel als dit 2e deel van de collectie er is.

  3 september 2018 at 19:39
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja heerlijke vooruitzichten hè. Ja ik ben ook heel benieuwd naar de vesten. Ik vind wol altijd zo kriebelen, maar hoop er wel eentje aan jullie te kunnen showen en ervaren wat het met mij doet. Geniet alvast van de voorpret! Knuff!

   4 september 2018 at 06:40
 • Reply Heidi

  Ohhh ik wil niet meer wachten. Was t maar zover. Mooi mooi mooi. T is elke keer net sinterklaas en mijn verjaardag op 1 dag. Zin in. Leuk om alle foto’s op een rijtje te zien❤

  3 september 2018 at 19:40
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha lekker ding! Ja wat een feestje weer hè er komt nog zoveel leuks. En oh zucht die Sporty Polkadot jurken komen er ook nog aan en de leuke vosjes print…maar de blogpost werd wat te lang whahaha. Geniet van de voorpret lieverd! Knuff???

   4 september 2018 at 06:42
 • Reply Tjaaktje

  Jaaa! Ik wil heel graag het retroprintje in het WEN model, in twee kleuren: de turkoois/groen en de roze/rode. Ik vind de parapluutjes ook geinig. Maar ik ben ook benieuwd naar het vosseprintje. En heel misschien ook wel in een jas, even de kleuren afwachten. Ik ben ook verliefd op de binnenkant!! Wat een leuke verrassing!

  Verder heb ik (denk ik) niet zoveel wensen. Ik heb nog wel steeds wensen van de eerste levering. Ik ben zo enorm verliefd op de pixeljurken! Daar wil ik nog wel meer kleuren en modellen van!

  3 september 2018 at 19:43
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wat een heerlijke wishlist, ja die binnenkant van de jas is toch zo heerlijk zoet. Love it! En ja de vosjes print komt er ook nog aan in heerlijke kleurtjes. En ook ik heb nog wensen van de eerste lichting hihi. En ja die retro print komt er bij mij in model Zoe in rood met roze en dan ook nog het Victoria model want dat staat me mooii. Maar het Wen model ook met de rits wat open…zoveel leuks. Geniet maar heerlijk van de voorpret! Knuff???

   4 september 2018 at 06:47
 • Reply chucky1012

  Wauw….
  Zoveel moois!
  Pretty hippe, trendy jassen en mooie sjaals ?
  Prachtige items ?
  Spannend hoor dat als je bij tante bent misschien iets meer te weten zult komen wanneer dit alles te koop zal zijn in de webshop!
  Nu maar hopen dat de jassen er in maat xxl te koop gaat zijn.
  Ik doe er namelijk graag een dikke trui onder aan….

  Xoxo

  3 september 2018 at 19:47
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh ja natuurlijk gaan de jassen er ook in grote maten zijn. Alleen zullen die er wel snel uitvliegen in welke maat dan ook. Vaak hebben winkels maar een maatserie gekocht. Dus als het eenmaal in de winkel is kan het heel snel gaan, gelukkig zijn er heel veel verkooppunten. Ieder verkooppunt heeft naar eigen smaak ingekocht of wat ze vinden passen bij hun winkel en hun klanten. Geniet heerlijk van de voorpret! Woensdagavond hoop ik meer te vertellen. Knuff???

   4 september 2018 at 07:04
 • Reply Natasja

  Oh de okergele Sporty Jacket staat je echt geweldig, ik zag hem op facebook al voorbij komen ♥ En jeetje, hier zit toch ook gewoon weer héél veel moois tussen hoor! Ik ben benieuwd naar de gekleurde jassen, wat een gave voering hebben ze!

  3 september 2018 at 19:48
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja gaaf is die hè?! Die Sporty Jacket Solid Gold zou jou ook heel mooi staan gok ik zo ;). Ja ik ben ook zo benieuwd naar de jassen, de binnenvoering daar ben ik verliefd op, maar als ze nu dus ook nog in gave kleurtjes komen dan ben ik om. Hoop woensdag meer te weten te komen en het jullie snel te vertellen. Dat wordt bloggen in de auto whahaha. Geniet van de voorpret! Knuff???

   4 september 2018 at 07:07
 • Reply Hennie Rijnders

  Oei oei, ik kan niet meer wachten. Dalijk moet ik werken als het binnen komt. Hoop het niet. Zoveel leuks……de pepper en de retro….wow.
  Fijne avond Susan….
  Knuffel Hennie

  3 september 2018 at 19:49
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd zo snel vliegt het er toch niet uit! En gelukkig heb jij heel wat leuke verkooppunten in je omgeving waar je terecht kunt. En daarna kun je ook je slag gaan slaan als het bij Tante Betsy in de webshop komt. Gaat helemaal goed komen lieverd. Geniet alvast heerlijk van de voorpret! Knuff???

   4 september 2018 at 07:09
 • Reply Jelka

  Jaaaa! Ik heb vooral van de tweede lichting een wishlist. De parapluutjes vind ik super, de retroprint vind ik leuk, de vosjes heb je niet genoemd, maar kijk ik ook naar uit. En de betsy triangle wil ik graag eens passen. De vintage deer weet ik nog niet wat ik daarvan vind. De rok zou ik graag eens aanproberen, maar io vermoed dat dat love or hate is, en niet iets er tussen.
  Ik ben erg benieuwd! ?

  3 september 2018 at 19:52
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha heerlijk! Ja die Vintage Deer print is best uitgesproken, ik ben ook heel benieuwd. Maar in model Lola mijn favoriete model kan het bijna niet mis gaan ;). Jaaa er komt nog meer leuks, de vosjes print, de parkieten print, polkadot Sporty en Selma jurken, effen zippies met een kraagje, effen bloesjes… Maar de blogpost werd anders wel héél lang en ben er zondag al drie uur mee bezig geweest en gisteren ook nog een paar uurtjes. Links onder de foto’s plakken en formaat aanpassen, tekst nog wat aanpassen en ga maar zo door. Geniet heerlijk van de voorpret en hopelijk kan ik woensdag wat meer duidelijkheid geven en kun je je bezoekje aan een Tante Betsy shop gaan inplannen. Knuff???

   4 september 2018 at 07:15
 • Reply Monique Gijselaar

  Wat een supergave collectie komt er weer aan ? ik heb weer een flinke wishlist haha!
  Ben ook erg benieuwd naar de winterjas en helemaal verliefd op de vesten hoewel ik bang ben dat 100% wol een probleempje gaat worden voor mij… ben nogal allergisch
  Ik ben ook helemaal verliefd op de Rain dresses. Zijn deze wat dikker? Zijn de jurkjes uit de tweede lichting sowieso wat dikker, of zitten er dikkere exemplaren bij?? (Ben nogal een koukleum hihi)
  Je hebt mij in ieder geval zeer ongeduldig gemaakt voor de volgende lichting!!

  Liefs Monique

  3 september 2018 at 19:53
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd wist ik maar alle antwoorden op je vragen. Er zitten enkele prints bij die dus wel in de bekende dikkere stof is zoals de zippie jurken. Dus de Sporty modellen, Selma model ook en ik gok ook Dress Wen. Ik heb ze wel allemaal gezien een heel aantal maanden geleden, maar verder dan ook niet. Maar gaat vast goed komen voor koukleumpjes ;). Ja normaal zou ik dan zeggen doe er zo’n heerlijk dik warm vest bij aan, maar als je allergisch voor wol bent dan is dat geen oplossing. Ik draag wel altijd veel vestjes in de winter over mijn jurken, die komen ook nog en naar wat ik hoorde in wat dikkere kwaliteit. En dan heb je ook nog de mooie hoodies die nu al te koop zijn, daar woon ik ook zowat de hele winter in. Dat is toch echt wel een aanrader! Ik hoop je snel wat meer te vertellen. Geniet heerlijk van de voorpret! Knuff???

   4 september 2018 at 07:22
 • Reply Petra van Vliet

  Oeh en ahhhhh, ik zie het al, deze lichting is meer mijn ding dan de vorige.
  Van deze foto’s wordt ik heel hebberig… maar eerst nog even sparen.
  Dank je wel voor deze info 🙂
  xPetra

  3 september 2018 at 19:54
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha heerlijk is dat hè, dat je dan toch opeens heel blij wordt van wat gaat komen. Ja dit zijn meer wintertintjes en wat rustige printjes waar ook weer veel dames blij van worden. Voor ieder wat wils bij Tante Betsy! Geniet heerlijk van de voorpret! Knuff???

   4 september 2018 at 07:24
 • Reply Jacqueline Harbers

  Oh oh oh oh… wat komt er weer veel moois om ons op te verheugen. Mijn wishlist is nog niet zo groot, als degene van de 1e lichting, maar dat zegt bij mij niks… het kan zomaar zijn, dat er toch jurkjes komen, die ik in eerste instantie niet direct “gezien” heb…. ik ga me weer heerlijk oriënteren in diverse stenen winkels en lekker passen en meenemen waar ik blij van wordt. Musthaves voor mij zijn in ieder geval Dress Wenn Retro Green, Dress Pepper Gold en het gele gebreide vest. Maar nu ik Kim zo mooi zie staan met Dress Betsy Triangle Green is nummer 4 inmiddels toegevoegd aan het “moet-ik-hebben-lijstje” ??…. en zo vergaat het me dus elke keer opnieuw! Dus ik laat het maar gebeuren, maar verheug me verschrikkelijk!

  Knuffels lieverd en bedankt weer voor je enthousiasme en je tomeloze energie om ons te informeren en lekker gek te maken ?

  Fijne avond ?

  3 september 2018 at 19:56
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahahaha ja heel herkenbaar is dat dus. Mijn lijstje wordt ook langer en langer, terwijl ik echt een voorliefde voor fel gekleurde printjes heb.
   Maar die Selma Rain vind ik ook zo mooii, terwijl het voor mijn doen een vrij donkere print is. En zucht die Sporty Dot oh die wil ik wel in meerdere kleuren, maar het Selma model is ook leukk! Dus je hoort het al ik heb ook een flinke wishlist en dat is dan maar een fractie van wat ik leuk vind. De vosjes print vind ik namelijk ook heeel leuk whahaha en ja zekers ook Dress Betsy Triangle Green. En zo kan ik nog wel meer leukerds opnoemen die op mijn wishlist staan. Geniet heerlijk van de voorpret lieverd en ik heb er met liefde heel wat uurtjes werk in gestoken. Ik weet dat velen van jullie er naar uit kijken. Knuff???

   4 september 2018 at 07:32
 • Reply Esther Scholten

  Mooi weer allemaal ??
  Ik wil heel graag de dress pepper in zwart.. en de retro Victoria in groen met rood … of blauw met groen,,
  Of allebei ?..
  en ben ook erg benieuwd naar de winterjassen

  3 september 2018 at 20:04
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wat een heerlijke wishlist lieverd! Ja ik had ook al zoiets nu ik de foto van Kim in Dress Pepper een paar keer heb zien voorbij komen, wat een gave jurk. Maar ik heb ook nog een effen zwarte Vera dress in de kast en nog een shirt dress in effen zwart van een oudere collectie (manlief kocht me die ooit) dus ik ga me maar inhouden denk ik ;).
   En jaaa die jas zo benieuwd naar het eindresultaat en vooral als hij er komt in leuke kleurcombinaties, daar ben ik stiekem wel heel blij mee. Ook al draag ii vooral sportieve jassen op de fiets, een geklede jas is toch ook wel heel mooi en die ontbreekt nog aan onze garderobe whahaha. Geniet heerlijk van de voorpret! Knuff???

   4 september 2018 at 07:38
 • Reply Marjon

  oh, die blauwe streepjes jurk van dat zachte stofje, met capuchon volgens mij…. die dus…. ben zo benieuwd of die ook nog in andere kleuren komt!
  En verder de gele jurk en de vintage deer rok… die worden het denk ik van deze tweede ronde!

  Gelukkig heb ik nog een cadeaubon 🙂

  Bedankt dat je alles aan ons laat zien, Susan!

  Marjon

  3 september 2018 at 20:10
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Jaaa Dress Skippy Nicky Velours is dat, die liet ik al zien op mijn oude blog; https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/tante-betsy-aw2018-collection/
   Die komt er in zwart en blauw, in het effen en in gestreepte versie. En er komen ook nog Nicky Velours vestjes/jackets! Het was een beetje teveel om hier allemaal in één overzicht te laten zien ;).
   En oh dat is altijd weer leuk shoppen met een gewonnen of gekregen kadobon, denk er wel aan dat je dan geen afterpay kunt doen. Dan wordt de kadobon ongeldig, dus het restant gewoon afrekenen.
   Geniet heerlijk van de voorpret! Knuff???

   4 september 2018 at 07:44
 • Reply Btenda

  Die groene dress betsy triangle?. En ik blijf een zwak voor zippies houden. Maar dat jurkje met die steekzakjes lijkt mij ook erg fijn. Dit word een dure lichting voor mij?

  3 september 2018 at 20:29
 • Reply Elske

  Ooohhh… hier zitten een paar hele gave items tussen! Echt héél leuk!

  3 september 2018 at 20:35
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wat leuk dat ik jullie dan weer heerlijk blij kan maken en leuke vooruitzichten kan geven. Daar heb ik het ook voor gedaan, er zitten heel wat uurtjes werk in zo’n blogpost maar dat doe ik met liefde. Natuurlijk trekt het ook weer bezoekers naar mijn blog, maar ik weet ook dat jullie er blij van worden. En zo krijgen jullie nog een beter idee wat voor moois straks weer in de winkels ligt en hangt en in de webshops te koop is. Geniet heerlijk van de voorpret! Knuff???

   4 september 2018 at 07:51
 • Reply Monique den Boer

  Waarom duurt het wachten toch zo lang ? Dat gele vest ik droom ervan?? gelukkig is het wel een mooie droom. Ik vraag me af of het gele vest en de gele sjaal hetzelfde zijn qua kleur. Weet jij dat Susan? Weer bedankt voor je mooie blog. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  3 september 2018 at 20:39
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh daar vraag je me wat lieverd, ik gok eigenlijk van wel, maar zeker weten doe ik dat niet. Maar dat gaan we vast binnenkort weer zien!
   Droom jij nog maar lekker even verder van dat mooie gele vest en in je droom zorg je gewoon dat het een match is ;). Geniet van de voorpret! Knuff???

   4 september 2018 at 07:54
 • Reply Alexandra

  Ik vind die wollen vesten zo gaaf. Komt die er toch niet in het roze?

  3 september 2018 at 20:41
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Nee jammer hè, ik zag geen roze gebreid vest in de productfoto’s en ook niet op die overzicht foto. Was wel heel leuk geweest want roze kun je overal zo heerlijk bij combineren. Geniet heerlijk van de voorpret er zit vast nog wel iets leuks bij waar je heel blij van wordt! Knuff???

   4 september 2018 at 07:57
 • Reply Petra van Schijndel

  Er zitten weer mooie items bij! Nog even geduld zien te hebben…

  3 september 2018 at 20:50
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Jaaaa leuk hè en in die andere blogpost deelde ik al de gave polkadot zippies. Lijkt me ook echt een jurk voor jou in een vrolijke kleur. Geniet heerlijk van de voorpret lieverd! En wie weet straks weer een leuke fotoshoot samen met de Zeeuwse dames van webshop Pinka! Knuff???

   4 september 2018 at 07:59
 • Reply Ger da

  Jassen? Dat had ik nog niet eerder mee gekregen, heel benieuwd naar de kleuren. En ja, hier beginnen de kriebels toch ook weer te komen hoor. Zo nieuwschierig wat je morgen allemaal van tante krijgt te horen en uiteindelijk aan ons mag vertellen. Heel veel plezier morgen Susan!

  3 september 2018 at 21:31
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha ja dat zeg je goed, ik krijg morgen natuurlijk vanalles te horen en ook te zien. Maar dan er nog even uitfilteren wat ik aan jullie kan en mag doorgeven hihihi. Jaaa leuk hè dat er weer jassen zijn, ik was ook blij verrast toen Tante me vertelde dat die ook in leuke kleurtjes komen. Zo benieuwd want ik heb nog geen enkel idee wat ik me erbij kan voorstellen. Morgen gaat in ieder geval een stuiterdagje worden dat weet ik nu al. Geniet alvast van de voorpret lieverd! Knuff???

   4 september 2018 at 08:02
 • Reply Miranda Buter

  Oh wat veel moois komt er weer aan! Jurken, vesten, sjaals…. watertanden!!!
  Maar eens goed bedenken wat ik echt ga kopen! Keuze genoeg om ook deze winter te kunnen stralen!!
  Groetjes Miranda

  3 september 2018 at 21:33
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dat zeg je heel mooi Miranda. Ja even uitfilteren waar je blij van wordt en waar je je geld insteekt. Geniet heerlijk van de voorpret! En wie weet kun je binnenkort heerlijk naar een Tante Betsy verkooppunt gaan in je omgeving, om te kijken en voelen wat voor moois daar is binnen gekomen. Knuff???

   4 september 2018 at 08:05
 • Reply Elke Caers

  De groene betsy triangle!!! WOUW!!! ???

  3 september 2018 at 21:40
 • Reply Jobke

  Gaaf!!! ? Ik ben helaas niet geslaagd bij de eerste levering. Maar ik zie hier een paar hele mooie jurken bij zitten. Hopelijk belanden er ook een aantal in mijn kast. Voor mijn figuur zijn de Tante Betsy jurken helaas niet zo geschikt.

  3 september 2018 at 21:58
 • Reply frederike

  zoveel moois!!…ik mis nog de zippie met stippen de vosjes en de velours jurkjes :-D…die staan ook nog hoog op mijn lijstje

  3 september 2018 at 22:11
 • Reply Esther Messing

  Oh, wat komt er weer veel moois aan. Ik krijg er keuzestress van.
  Kus Esther

  3 september 2018 at 22:14
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd ja ik maak jullie dan ook weer gek met zoveel leuks. Alhoewel nee dat is Tante haar schuld whahaha, die ontwerpt zoveel moois voor ons.
   Geniet van de voorpret lieverd! En succes met keuzes maken! Knuff???

   4 september 2018 at 08:16
 • Reply Johanna

  Wow!! Wat komt er weer een hoop moois aan. Ik ben helemaal verliefd op die retro print, dus die gaat er zeker komen. Alleen nog even kiezen welke kleur en welk model, maar dat komt vast goed. En ik mis nog de parkieten in jouw overzicht. Die stond ook op mijn verlanglijstje. Of komt die niet? Dat zou wel beter zijn voor mijn portemonnee. Want eigenlijk vind ik de Pepper dress ook wel een topper. In elk geval weer een hoop om naar uit te kijken.

  3 september 2018 at 22:56
 • Reply Monique

  O jee, hier zitten toch wel erge leukerds tussen!
  Net mijn bestelling binnen gekregen, 3 jurkjes. Morgen kijken en passen…?
  De 2e lichting lijkt mij mijn ding, ben benieuwd!
  Fijne avond!

  3 september 2018 at 23:09
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Op de eerste plaats heel veel plezier met passen en keuzes maken van je bestelling van de eerste lichting. En ja er komt nog meer leuks aan, Tante Betsy heeft tegenwoordig hele uitgebreide collecties! Geniet ze! Knuff???

   4 september 2018 at 08:21
 • Reply Tamara

  Oh, zo mooi! Ik ga van de week nog eens wat meer op mijn gemak kijken, je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt!

  3 september 2018 at 23:33
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihihi ja ook op die link klikken naar de andere preview/sneak peek dan krijg je een nog beter idee. Alvast heel veel voorpret! Knuff???

   4 september 2018 at 08:24
 • Reply Neeltje

  Oh nee, deze lichting is rampzalig. Jaaa, rampzalig voor mijn portemonnee. Echt ieder model/print is gaaf. Pepper retro, deer hert rokje, betsy triangle green, zoe retro, vesten in gold en green ? er komt geen eind aan mijn lijstje. Naar de jassen ben ik benieuwd. Heb nu een zwarte winterjas. Natuurlijk miks mis mee, maar een kleurtje is wel fijn. Zucht. Dat wordt spaten, sparen en nog meer sparen?

  Bedankt voor de inspiratie Susan. Echt leuk om zo vooruit te kijken. Krijg er helemaal zin in.

  4 september 2018 at 08:41
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha ja dit is geloof ik meer jouw lichting als de eerste hè. Ik zie je al helemaal rondhuppelen in Betsy Triangle Green. Echt wel een jurk voor jou. En Dress Pepper is inderdaad ook gaaf en zal jou ook prachtig staan. Geniet van de voorpret! Knuff???

   5 september 2018 at 06:34
 • Reply Caro la

  Oehhhh zó veel leuks! Bij de vorige lichting had ik nog vakantie, ik hoop maar dat het mij nu weer lukt mijn wensjurkjes in mijn maat te bemachtigen. Wil kleding niet te belangrijk maken maar op dat moment voelt het wel zo…?

  4 september 2018 at 09:07
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd weet je waarom die jurkjes of andere items belangrijk voor ons zijn, omdat je er heerlijk jezelf in mag zijn. De mooie pasvorm die onze vrouwelijke figuren prachtig laat uitkomen. En dan gewoon de leuke stijl dat alles maakt dat we er blij van worden. Het is zoveel meer als alleen maar een jurk. Geniet alvast heerlijk van de voorpret lieverd! Knuff???

   5 september 2018 at 06:37
   • Reply Caro la

    ?

    5 september 2018 at 17:32
 • Reply Geeske

  Gaaf hoor! Ik had die prachtige vesten met rozen erop geborduurd al voorbij zien komen en dacht al, waar zijn die te koop? Supermooi!

  4 september 2018 at 09:54
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Ik vind het retroprintje echt helemaal te gek! Wat ik mij alleen afvroeg, kwamen er nou ook jurkjes in dat fluweel achtige stof?
  Je blog was weer heel inspirerend, dank je ?

  4 september 2018 at 22:54
 • Reply Lenie Bos

  Te veel leuks om te kiezen. En wat een verwennerij Susan! Voor mij met stip op 1 de zwarte Betsy dress Pepper in maat L.?

  8 september 2018 at 19:31
 • Reply Ria

  Ooh jee, ik heb weer het één en ander gezien ? de effen jurken met rits en de sportieven boord ??? hoop dat die er binnen 2 maanden nog zijn in mijn maat ?

  9 september 2018 at 10:31
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.