Follow:
BeYoutiful, Happy thoughts, Spirituality, Words of Wisdom

Search for the silver lining with Susan

Search for the silver lining with Susan - Happy Tante Betsy Dress Sakura White Summer

Hey lieverds vandaag is het een half jaar geleden dat we officieel gescheiden zijn. Zittend in mijn huis waar ik nu een half jaar woon trok ik kaarten en vroeg ik om een boodschap aan mijn beschermengelen en de elfen. Ik gebruikte de elfentarot van Radleigh Valentine, die lagen hier bij de hand ;). De eerste kaart gaat erover om te kijken naar de achterliggende reden waarom iets gebeurd en om het oude los te laten en erop te vertrouwen dat er iets beters komt. Lees je met me mee…

Search for the silver lining with Susan - Elfen tarot Radleigh Valentine

Ik heb het al eens eerder verteld ik heb een diep geloof en heb het volste vertrouwen in dat er een reden zit achter dingen die gebeuren. Ik weet door jarenlange levenservaring dat er altijd iets beters uit voortkomt uit de schijnbare tegenslagen in het leven. En ik hoop van harte dat jij dat inmiddels ook hebt ervaren als je echt eens goed terug kijkt naar alles in je leven.

Search for the silver lining with Susan - Happy Tante Betsy Dress Sakura White Summer

Geloof me mijn leven was tot nu toe niet altijd vol rozengeur of maneschijn. En ik ben nog steeds op regelmatige momenten mijn hartenpijn aan het helen en aan het leren loslaten. Deze kaart en de volgende kaarten geven dat ook weer aan…het verleden loslaten…

Search for the silver lining with Susan - Elfen tarot Radleigh Valentine

Je blik op het heden en de toekomst richten en je dromen te visualiseren. En daarmee het verleden loslaten en kijken naar het goede dat het heeft voortgebracht. Het positieve in zien wat er uit voort is gekomen.

Search for the silver lining with Susan - Happy Tante Betsy Dress Sakura White Summer

Zoals jullie inmiddels wel weten hebben Arno en ik nog steeds regelmatig contact. Dankzij hem (en ook de hulp van zijn handige vrienden en financiële hulp van mijn ouders) zit ik hier in een mooi huis van alle gemakken voorzien. Maar wat mooier is dat we nog steeds vrienden zijn. Ik schreef er al eerder over en ga daar vandaag verder niet op in om niet in herhaling te vallen.

Search for the silver lining with Susan - Happy Tante Betsy Dress Sakura White

Weet je lieverds het is belangrijk om jezelf en andere mensen te vergeven en daarmee verder te kunnen gaan. Maar weet je als doodeerlijk mens en hoogsensitief mens voel je dus ook super veel en kun je diep gekwetst worden. En ik ben dus diepgekwetst en nee niet express en tsja als hooggevoelige zie je vaak ook dat die ander dat heeft gedaan vanuit zijn/haar verdriet uit het verleden of uit een eerdere relatie. Ik heb al vroeg in mijn jeugd geleerd om begrip te hebben voor de ander zijn pijn, maar ben daarbij keer op keer over mijn eigen pijn heen gestapt. Ik ben eigenlijk zowat mijn hele leven aan mezelf voorbij gegaan door begrip te hebben voor de ander. Ik ga geen vingers wijzen want alle betrokkenen hebben ook te maken gehad met hun eigen pijn.

Search for the silver lining with Susan - Happy Tante Betsy Dress Sakura White Summer

Ik kies daarom tegenwoordig meer voor mezelf en mijn geluk. Wat maakt mij blij, wat heb ik nodig en wat zou ik graag van het leven willen. Ik heb er vertrouwen in dat ik gelukkiger zal worden, meer plezier in het leven ga hebben. Ik maak iedere dag de keuze om gelukkig te zijn, blij te zijn, dankbaar te zijn. Ik focus me daarom op mogelijkheden, op al het goede in mijn leven.

Search for the silver lining with Susan - Punchneedle hert needlepunch hertje

Ik geniet van de natuur die me helpt te helen en me omringt met positieve energie. Ik ben op momenten heerlijk creatief en word er blij van om anderen blij te maken met mijn creaties. Ik kom tot rust hier in mijn heerlijke huis en omring me met alles waar ik blij van word. Ik ben dankbaar voor alles wat in mijn leven is gebeurd, het heeft me tot hier gebracht. Ik ben trots op wie ik ben en ik ben trots op de oprechte vriendschap die ik hier aan overgehouden heb.

Search for the silver lining with Susan - Happy Tante Betsy Dress Sakura White Summer

Lieverd ik hoop dat je weer baat hebt bij mijn nieuwste blogpost. Wellicht komt er ook verdriet in jou naar boven en voel je nog pijnpunten. Wees er dankbaar voor dat je ze beetje bij beetje kunt loslaten of wie weet wel in een stortvloed. Omarm al het mooie in je leven en trek al het goede aan. Dikke knuffels!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Annemiek

  Zo herkenbaar het stukje je voelt mee met degene die je onbewust heeft gekwetst omdat je als hoog gevoelig persoon weet dat diegene ook pijn heeft en moet herstellen. Zo moeilijk want soms wil je gooien eens goed boos worden maar dat lukt me dan vaak niet.
  Lieve groetjes Annemiek

  14 juni 2021 at 19:13
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ja boos worden is ook niet aan mij besteed ;). Die emotie past niet bij me en ik ben ook zelden boos. Maar ik snap zeker wel wat je bedoeld en waar jouw pijn vandaan komt lieverd.
   Vandaag nog eens de affirmaties gelezen die ik bij de beschrijving van de kaarten maak en ik merk dat het nú echt tijd is om niet meer met die pijn bezig te zijn en het echt los te laten. Ik heb het niet meer langer nodig en ga vol voor een gelukkige toekomst en een gelukkig heden.
   Die pijn mag ik in het verleden laten en gewoon heerlijk vrolijk door het leven gaan huppelen en al het goede in mijn leven omarmen.
   Dikke knuffels voor jou lieverd en dankjewel voor je reactie💕😃😘

   15 juni 2021 at 09:12
 • Reply Happy Susan blogger

  Goedemorgen lieverds ik schreef gisteren deze blogpost naar aanleiding van de Elfen tarot kaarten die ik getrokken had en ivm het feit dat het gisteren een half jaar was dat ik officieel gescheiden ben. Vandaag ben ik nog eens in de kaarten gedoken en heb de affirmaties opgezegd.

  Terwijl ik gisteren nog in de pijn zat van alles dat is geweest en ook niet is geweest.
  Sta ik vandaag helemaal in mijn kracht en besef ik dat het echt tijd is om niet keer stil te staan bij alles dat me pijn heeft gedaan. Ik mag die pijn laten voor wat het is en loslaten en mijn blik nog meer op het heden en op de toekomst mag richten.

  Ik mag een nieuwe start maken, ik heb die pijn niet meer langer nodig en ik heb ervan geleerd.
  En daarnaast is er ook zoveel om dankbaar voor te zijn wat er wel allemaal was.
  Ik focus me op een gelukkigere toekomst, op blije dagen dat ik heerlijk mag omarmen wat en wie in mijn leven is.

  Als je dit hier nu leest (op welk moment dan ook) dan is het nodig dat jij ook gaat loslaten wat je niet meer nodig hebt en klaar bent om vooruit te gaan.

  Je bent klaar om een nieuwe dag, een nieuw leven te omarmen, een nieuw begin en nieuwe kansen.

  Geniet ervan lieverds💃💕🤩😘.

  15 juni 2021 at 09:08
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.