Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day

Say Yes to the dress with Susan

Hey lieverds wij Tante Betsy girls zeggen wel vaker volmondig Yess to the dress, als je in een Tante Betsy verkooppunt dé jurk aan doet waar je blij van wordt. Óf de in de webshop bestelde Tante Betsy jurk thuis aan doet en denkt van dit is de jurk die me prachtig staat en gelukkig maakt. Vandaag heb ik een heel ander soort uitje, we gaan weddingdress shoppen. Dochterlief gaat volgend jaar trouwen en vandaag gaan we shoppen voor dé trouwjurk. Kijken en lezen jullie mee…

Ik ben al vanaf 4 uur wakker, terwijl mijn wekker om half zeven staat. Het lukt me maar niet om weer terug in slaap te vallen en ik zit hier nu om 6 uur ‘s morgens dit te typen. Stiekem ben ik toch wel erg excited… Het is natuurlijk wel een heel bijzonder uitje vandaag en veel zal ik niet kunnen laten zien.

Vorig jaar tijdens hun roadtrip door een aantal staten van Amerika heeft dochterlief haar vriend haar ten huwelijk gevraagd. Weet je wat zo bijzonder was dat hij me van te voren netjes om toestemming is komen vragen. Hihi zo lieff en wat was hij zenuwachtig. Hij vroeg haar ten huwelijk bij Horseshoe Bend en natuurlijk zei ze ja!

Ik weet nog niet welke Tante Betsy jurk ik vandaag zal gaan aantrekken, eerst maar dadelijk eens douchen en alle spanning van me afwassen. En dan kijken welke jurk vandaag mijn Yess to the dress is. Ik heb gisteren mijn bij Tante Betsy bestelde jurkjes binnen gekregen en wie weet wordt het wel een van die jurkjes. Van een aantal jurkjes gaat er nog een andere maat komen, dus de keuze is wat beperkt. Maar gelukkig heb ik nog heel veel andere mooierds. Ik probeer een jurk te kiezen die toch mij is maar niet meteen zo heel opvallend is, deze dag draait om mijn dochter.

Gisteren was er een jurk die ik aandeed, ik heb er maar een paar gepast, die ik niet meer wilde uitdoen. Tante Betsy Dress Zipp Meadow Black is zo gaaf. Ik had haar wel al gepast op de SoMuch Dress Lovers meeting, maar ik had destijds niet meteen het wow effect. Dat heb ik nu wel, wat is het een plaatje. Ze valt wel wat ruimer in de taille 44 cm ipv 41 cm. De oksel tot okselwijdte van 47 cm plat gemeten is wel exact zoals een L hoort te zijn. Ze is van een dikkere kwaliteit, gemaakt van viscose, polyester en elastaan. Die gaat me vandaag te warm zijn, anders was ze toch wel een kanshebber voor deze speciale dag ;).

Ik wil nog een keer de tip delen dat als je je in de webshop bestelde jurkjes ontvangt en het niet meteen een Yess is als je ze ‘s middags of ‘s avonds past. Doe ze dan nog eens ‘s ochtends aan, als je lekker fris gewassen bent en nog geen volle maag hebt. Ik was gisteren moe en ik zag het gewoon op de foto’s. Fris gewassen en hopelijk goed uitgeslapen zie je er meteen heel anders uit.

Vandaag heb ik gekozen voor Tante Betsy Dress Lola Woody Rose Blue (check de blogpost met maatadvies). Dit leek me wel een gepaste jurk voor deze bijzondere dag. Wat was het vandaag een bijzondere ervaring. Ik had er zelf geen verwachtingen van en heb me gewoon opengesteld voor de ervaring. Maar wow wat is het bijzonder om je ‘kleine’ meisje in van die prachtige trouwjurken te zien. Wat zag ze er stuk voor stuk prachtig uit. En ja er was wel echt een jurk die er met kop en schouders bovenuit stak. Maar dé beslissing is nog niet gemaakt omdat ze toch nog graag een bepaald model jurk zou willen passen, met de juiste bovenkant. Het gaat vast bij een volgende afspraak helemaal goed komen.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo leuk….
  Spannend hoor….
  Lekker iedereen in spanning laten….

  Een fijn weekend ?

  18 oktober 2019 at 19:35
 • Reply Esther

  Wat een bijzondere dag zo. Mooi om mee te mogen maken, lijkt me.

  18 oktober 2019 at 19:35
  • Reply Marianne Asselman

   Ja echt zo geweldig gaaf, Ik heb het als moeder 2x mogen meemaken en dat was wel heel speciaal en geweldig. Beiden waren prachtige bruiden.
   Dus kan mij voorstellen dat het jou ook zo raakt. ???

   18 oktober 2019 at 20:03
   • Reply Annette Elias

    Ohhhh wat bijzonder Susan! Wat een dag om nooit te vergeten! Echt een mijlpaal, het uitzoeken van een trouwjurk! Wat zul je vandaag extra trots zijn geweest!

    Je dochters jurk mogen we natuurlijk nog niet zien, maar jouw nieuwe jurkjes wel, en die vind ik alvast echt prachtig!

    19 oktober 2019 at 03:33
 • Reply Corine

  Prachtige belevenis, zo apart, ben wel heel benieuwd, jij zag er ook weer prachtig uit, knuffels Corine

  18 oktober 2019 at 19:51
 • Reply Rebecca

  Wauw, wat een bijzondere dag.
  Nog even spannend, maar gaat zeker goed komen!

  Liefs Rebecca

  18 oktober 2019 at 19:53
 • Reply Wilma

  Wat hebben jullie een mooie dag gehad! En logisch dat je vroeg wakker was. Dit was ook wel heel speciaal! Hopelijk heeft ze al een keuze gemaakt en gaat ze volgend jaar stralen in haar jurk!
  Heel veel voorpret voor de grote dag! Fijn weekend en een knuf voor jou!

  18 oktober 2019 at 20:19
 • Reply Caro

  Allereerst: allemaal gefeliciteerd?? Wat een mooie mijlpaal weer in jullie levens❤️. Wat heerlijk dat jullie zo mee mogen (be)leven!! Geniet maar lekker en deel met ons maar af en toe een klein tipje van de sluier?

  18 oktober 2019 at 20:23
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat een spannende dag moet dat geweest zijn zeg lijkt me heerlijk om je dochter in zulke mooie jurken te zien alleen de beleving al laat staan de dag zelf, in ieder geval weer iets moois en spannends om naar uit te kijken. Ik vind de paarse zippie met bloemetjes je echt supermooi staan . Ga lekker van je weekend genieten en tot maandag? lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  18 oktober 2019 at 21:52
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat ontzettend bijzonder dat je deelgenoot mag zijn van zo’n passessie voor een trouwjurk! Ik ben heel benieuwd wat het wordt uiteindelijk. Hopelijk mag je het tzt laten zien. ( Na de bruiloft bedoel ik)

  19 oktober 2019 at 00:09
 • Reply EstherK

  Wat grappig met die bordjes. ? Dat gaat vast helemaal goed komen. Heerlijk zo’n bijzondere dag met je meisje!

  19 oktober 2019 at 07:19
 • Reply Esther Scholten

  Wauw… moeder van de bruid
  Hoe bijzonder is dat ! Gaaf zon dag..
  Wat ze ook kiest, ze zal vast stralen en jij ook als trotse moeder ❤️

  21 oktober 2019 at 16:29
 • Reply Ina van Splunter

  Ik vond het ook heel bijzonder om samen met mijn dochter en haar schoonmoeder een jurk te gaan uitzoeken, ze had een keus gemaakt, maar ging vlak voor ze weer zou gaan passen enorm twijfelen, want ze wilde graag een jurk ala prinses Kate van Engeland, zij hadden die niet, maar konden er wel 1 bestellen vanaf een foto, dat heeft ze gedaan en geen seconde spijt van gehad, hopelijk maakt jouw dochter wel de goede keus, want dit zorgde wel voor aardig wat stress, wel grappig inderdaad met de bordjes

  21 oktober 2019 at 17:04
 • Reply Happy Susan blogger

  Dankjewel lieverds voor al jullie reacties. Deze week gaan we nog een keer ????

  21 oktober 2019 at 19:31
 • Reply Hannelore

  Spannend!! Maar ook aan moeders alvast van harte! Xx

  21 oktober 2019 at 19:47
 • Reply Btjaaktje

  Hallo lieve Susan, hier weer eens een berichtje van mij. De laatste tijd ben ik niet zo contactonderhoudend. Ik vrees dat de moed mij een beetje in de schoenen is gezakt omdat er zoveel verschillende groepen zijn, versplinteringen. En ook meer dames een persoonlijke blog zijn begonnen. Ik ben in een soort bevriezingsstand terechtgekomen. Vandaag heb ik even de tijd genomen om door een paar van je laatste blogs door te bladeren. Op deze moet ik natuurlijk even reageren.

  Yeaaaaahhhh wat een mooi vooruitzicht! Wat bijzonder om dit mee te mogen maken als moeder van de bruid. Ik hoop dat als de tijd gekomen is wij een klein beetje van de trouwerij van je dochter mogen meegenieten op je blog.

  Weet jij al welke jurk je aan gaat trekken naar de trouwerij? Wordt dat een Tante Betsy jurk?

  Liefs, dikke knuffel van T.J.

  21 oktober 2019 at 19:53
 • Reply Alexandra

  Wat een bijzondere dag om te koesteren. Een trouwjurk uitzoeken voor en samen met je dochter. Lekker genieten van alle voorpret voor de mooie, grote dag.

  22 oktober 2019 at 10:57
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.