Follow:
Giveaway, Happy Tante Betsy dresses, Lucky Tante Betsy girls, Marktplaats

Sale time – Letting go time with Susan

Hey lieverds vandaag is het weer loslaat tijd, spullen loslaten die ik niet meer nodig heb of die ik niet meer gebruik of nooit heb gebruikt. Een aantal Tante Betsy jurkjes gaan in de verkoop, maar ook heel veel andere spullen. Vandaag ga ik ook iemand blij maken met de TopVintage Giftcard twv €25 én heb ik nog meer leuk nieuws voor jullie. Dus lees vooral ‘even’ mee en mis deze blogpost niet.

Vandaag heb ik diverse items (een heel uniek Tante Betsy jurkje) op mijn Marktplaats account te koop gezet (er volgt nog meer ;)). Ons huis loopt over van spullen, ik ben een verzamelaar en zie overal mogelijkheden in dus dan wordt het al snel vol. Ik neem afscheid van boeken, van stoffen, van tassen en zelfs ook van mijn Tante Betsy jassen. Oh zucht soms is het echt moeilijk om afscheid van mooie spulletjes te nemen. Maar het doet al enorm goed om te weten dat iemand anders er heel blij van wordt. Dat maakt loslaten makkelijker ;).

Zucht die Tante Betsy jassen zijn zo enorm gaaf, maar ik draag ze nauwelijks. De blauwe heb ik nog helemaal niet gedragen. En er kussens van maken is zonde…alhoewel van die stof aan de binnenkant wil ik wel kussens hebben hihi??

Er zijn ook items bij die niet mijn maat zijn. Ik heb leuke jurkjes van andere merken in kleine maatjes (XS-M). Ik heb schoenen en laarzen in maat 37/38/39/40 te koop. Neem zeker een kijkje op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account of sla me op als favoriete verkoper. Ik verkoop alles tegen vaste prijzen. Maar je mag me altijd benaderen met een goed tegenbod bij items die er al lang op staan. Vermeld alsjeblieft wel even dat je een jurkenzusje bent…lees verder waarom ;).

Ik ben al van jongs af aan een verkoopster in hart en nieren en via Marktplaats verkopen is voor mij dé beste manier om dit te doen. Vroeger stond ik al op het hoekje van de straat spulletjes te verkopen. Daarna ben ik als tiener op de Antiek- en Vlooienmarkt in Wijck te Maastricht gaan staan en heb zo iedere zaterdag mijn zakcentje verdiend. Er was destijds niet veel geld om kleding te kopen, dus heb ik al vroeg geleerd om overvloed te creëren door te kopen en verkopen.

Dit doe ik nog steeds, mijn kledingkast, de spullen in ons huis of die ik scoor op een rommelmarkt en weer verder verkoop, zijn onze geldboom. Daarom wil ik ook mijn overvloed met jullie delen. En ga ik deze keer een percentage van de opbrengst van diverse items weer omzetten in Tante Betsy kadobonnen. Zo blijft geven en ontvangen voor mij in balans en maakt het loslaten makkelijker.

Ik heb toch besloten de blauwe Mollie Butterfly Blue niet te verkopen. Ik wil de witte bloemen gaan inkleuren met textielstiften. Mocht ik me bedenken verkoop ik haar op een later moment ;).

Zie je iets leuks te koop reageer dan op de desbetreffende advertentie op Marktplaats én vermeld dat je een jurkenzusje bent!! Let op de Tante Betsy items worden verloot onder de reacties, reageren kan tot donderdagavond. Vrijdag maak ik bij de Tante Betsy advertenties de winnaressen bekend, de winnares ontvangt een persoonlijk bericht. Alle andere items verkoop ik meteen aan het eerste beste jurkenzusje of andere oprecht geïnteresseerde met wie ik een deal kan maken. Vermeld ivm de winactie wel even dat je een jurkenzusje/bloglezeres bent. Zo steun jij met jouw aankoop deze winactie.

Voorbeeld van twee eLletjes samen met Heidi

Reageer onder déze blogpost als je wilt mee dingen voor een kadobon die je kunt besteden in de Tante Betsy webshop! Delen van deze post (op je Facebook account/Instagram) is lief. Zou zo gaaf zijn om veel spullen te kunnen verkopen en zo nog meer Tante Betsy kadobonnen te kunnen weggeven. Vertel in een gezellige reactie of je de kadobon wilt gaan gebruiken voor de nieuwe collectie óf dat je nog iets wilt gaan scoren in de sale.

En dan is het nu tijd om de winnares bekend te maken van de TopVintage Giftcard twv. €25. Die winactie was een beetje een verborgen winactie, net zoals deze ;). Toch zijn er weer hele leuke reacties binnen gekomen. Ik kan er altijd enorm van genieten. Lieve Anita jij bent de winnares geworden en zo leuk dat jij ook bij de TopVintage outlet leuke items gescoord hebt. Gefeliciteerd lieverd, neem je contact met me op via een pb. Wie weet ga je het besteden aan een sale item van de Tante Betsy collectie óf wacht je op de wintercollectie. Heel veel shopplezier gewenst!

Ik heb trouwens nog heel gaaf nieuws! Ik mag in de loop van augustus, als de nieuwe AW2019 Tante Betsy collectie online staat bij TopVintage, een jurkje weggeven! Ja je leest het goed…een Tante Betsy jurkje naar keuze??.

Op 6 september aanstaande gaat dé TopVintage winkel in Kerkrade open. Het is nog niet zeker of er items van de Tante Betsy collectie in de TopVintage winkel komen te hangen. Ze hebben natuurlijk een heel groot aanbod van retro en vintagelook items. Ik duim van wel, want er zijn bijna geen Tante Betsy verkooppunten met winkel hier in Zuid-Limburg en de grensstreek.

Dus lieverds hou zeker mijn posts in de gaten en natuurlijk ook als je mee doet aan deze Tante Betsy kadobon winactie. Ik heb wel binnenkort vakantie, maar post sowieso iedere dag een (outfit)post op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina. Mis niks door onder ‘Je vindt dit leuk’ op de drie puntjes te klikken. Klik aan op ‘Volgend’ én vink de optie ‘Als eerste weergeven‘ aan én/óf ‘Meldingen ontvangen‘. Zo krijg je ook een melding als ik Live op Facebook ga áls je op dat moment online bent.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

57 Comments

 • Reply chucky1012

  Dit is een hele leuke lange post ??
  Gefeliciteerd voor de winnares.
  Deze winactie sla ik over en gun het ander…
  Zo een leuk vooruitzicht.
  Fijn dat jij ons op en top op de hoogte houdt van alle nieuwtjes rondom fijne acties en wat jij allemaal verkoopt maar ook van het nieuws van nieuwe TB collecties ?????

  Een mooie avond ?

  17 juli 2019 at 19:37
  • Reply EstherK

   Zo jij bent goed op aan het ruimen! Het helpt inderdaad als je weet dat je er iemand anders blij mee kunt maken.

   Ik ben ook heel nieuwsgierig naar de stenen winkel van topvintage, al ligt Kerkrade voor mij wel wat uit de richting. Stiekem toch nog 45 minuten geloof ik.

   Ik waag heel graag kansje in je nieuwe winactie. Ik zou de bon gebruiken voor de nieuwe collectie. Ik heb er alweer heel wat moois tussen zien hangen! Ben ook wel nieuwsgierig naar de nieuwe modellen die er tussen zitten.

   17 juli 2019 at 19:58
   • Reply Melanie

    Fijn he om soms dingen los te laten en zo ruimte bij je thuis en in je leven te maken. Ik doe heel graag mee met de winactie ??

    19 juli 2019 at 20:40
 • Reply Jacqueline Aarts

  Allereerst, van harte gefeliciteerd voor Anita!
  Oohh wat een leuke dingen weer allemaal. Ook weer een leuke blogpost. En dan gaan we samen naar de topvintage winkel, kan in september makkelijk, want dan zit Connor weer op school ?. En een jurkje winnen zou helemaal super zijn, want ik heb mezelf een koopstop opgelegd van 6 maanden ? en in mijn eigen voorwaarden staat niks over winnen ?. De stop gaat morgen in, want heb nog een paar clumpy’s gescoord op Mp die ik dadelijk ga betalen.

  17 juli 2019 at 19:45
  • Reply Bernadette

   Wat goed dat je zo aan het opruimen en loslaten bent! Je hebt zoveel leuke spullen op mp gezet maar helaas geen Tante jurkjes in mijn maat ? ik waag dan ook graag een kansje om een kadobon te winnen zodat ik mijn wensjurkje nog in de sale kan scoren ?

   19 juli 2019 at 20:27
 • Reply Anita

  Wat weer een mooie jurkjes te koop. Helaas niet mijn maat. Ik zou graag kans maken op de kadobon, zodat ik iets leuks in mijn eigen maat kan gaan zoeken ❤

  17 juli 2019 at 19:48
 • Reply Heidi

  Wat super lief. Wat een heerlijke actie. Ik doe graag mee. Ik wacht nu met kopen. Ik zou de bon bewaren tot de nieuwe collectie

  17 juli 2019 at 19:55
  • Reply Jacinta

   Je moet die jas ook binnenstebuiten dragen! ?
   X Jacinta

   17 juli 2019 at 21:11
 • Reply Diena

  Wat weer een leuke blogpost!! En jaaa…ik heb al gereageerd op 1 van je prachtige jurkjes! Ik duim zo! ??. Uiteraard maak ik graag kans op de kadobon….mn kast raakt al aardig gevuld met mooie (2ehands) tantes, maar een keer een nieuwe (al dan niet in de sale) zal ook geweldig zijn. Voor nu geniet ik al vreselijk veel van wat ik nu heb en ook heel erg van alle moois wat ik van alle jurkenzusjes lees en zie. Ik blijf volgen!!! ??

  17 juli 2019 at 19:56
 • Reply Bouke

  Gefeliciteerd Anita!

  Wat een heerlijke blog Susan… al vind ik al je blogs eigenlijk heerlijk lezen. Alsof je in dezelfde kamer iets aan t vertellen bent. Enne wie loslaat heeft twee handen vrij

  17 juli 2019 at 19:57
 • Reply Caro

  Jeeetje Susan!! Wat ben je goed bezig met opruimen! Erg jammer dat ik een maatje groter nodig heb maar ik kijk toch altijd even voor je weet maar nooit! Verzamelen is begrijpelijk maar veroorzaakt op den duur veel ballast. Dat is zwaar en zeker niet fijn. Ik ga proberen jouw post te delen op mijn letstalkdresses tijdlijn?. En voor de verandering doe ik weer een keertje mee met de winactie. Er komt zoveel moois aan van Tante?

  17 juli 2019 at 19:57
 • Reply Jelka van Nunen

  Oei, nou heb ik enthousiast meteen meegeloot met je cactus-jurkje, maar wel voordat ik dit las. Ik heb er dus niet bij vermeld dat ik een jurkenzusje ben. Hopelijk plak je deze reactie toch bij de goede naam, en komt het oo die manier wel goed!
  Ik doe ook héél graag mee met de winactie! Ik ga op héél korte termijn toch echt die carrièreswitch maken, maar dat betekent wel inleveren op inkomen (iig voorlopig), dus daarmee zou ik misschien toch nog een jurkje van aw19 aan mijn collectie kunnen toevoegen! Dat zou wel héél tof zijn!
  Ik blijf je tante betsy posts toch erg gezellig vinden om te lezen. Succes met de opruim. Ik ga gauw je voorbeeld ook maar weer eens volgen!

  17 juli 2019 at 19:58
  • Reply Liesbeth van der Ree

   Hi Susan,

   Wat ben je goed aan het opruimen! Lastig hè? Dat vind ik ook altijd. Maar daarna geeft het toch wel een goed gevoel, zeker als je er iemand anders blij mee kunt maken. Ik draag maat M van de jurkjes, dus heb niet meegeboden op marktplaats, maar een cadeaubon van tante zou wel van pas komen. Ik heb al veel mooie dingen gezien van de nieuwe collectie, dus daar zou ik dan iets van kiezen. Waarschijnlijk een jurkje, maar welke weet ik nog niet.

   19 juli 2019 at 20:07
 • Reply Ellen Verschoor-Duivestein

  Wat een gezellige post weer Susan.Ik ga zo nog ff op je MP account neuzen….
  Ik zit nu met mijn hoofd in de verf de grijze haren weer wat kleur geven??Dat is ook me time en laten gaan????
  Ik zou heel graag meeloten voor een bon voor de nieuwe collectie?
  Lieve groet,Ellen Verschoor-Duivestein

  17 juli 2019 at 19:59
 • Reply EstherK

  Zo jij bent goed op aan het ruimen! Het helpt inderdaad als je weet dat je er iemand anders blij mee kunt maken.

  Ik ben ook heel nieuwsgierig naar de stenen winkel van topvintage, al ligt Kerkrade voor mij wel wat uit de richting. Stiekem toch nog 45 minuten geloof ik.

  Ik waag heel graag kansje in je nieuwe winactie. Ik zou de bon gebruiken voor de nieuwe collectie. Ik heb er alweer heel wat moois tussen zien hangen! Ben ook wel nieuwsgierig naar de nieuwe modellen die er tussen zitten.

  17 juli 2019 at 20:00
  • Reply Hetty menger

   Wat leuk zo kun je ook een keer met tante Betsy kennismaken,?

   17 juli 2019 at 20:13
 • Reply Ria

  Gefeliciteerd Anita met je aankoopbon! Hoop binnenkort een OOTD te zien met wat je gekocht hebt ? ook ga ik eens naar je artikelen op MP kijken Susan, maar had me voorgenomen voorlopig niets te kopen… zit midden in een verhuis en helaas heb ik in de nieuwe woning niet zoveel plek voor mijn kleding tov de vorige woning… zag ooit iemand die de jurkjes oprolde, misschien kan ik zo wat ruimte vrijmaken ? leuk dat Topvintage een winkel gaat openen, is best te doen vanuit de Hoge Venen, misschien kunnen we met een paar dames eens afspreken daar als de nieuwe collectie er is! En een jurkje winnen zou helemaal te gek zijn ?

  17 juli 2019 at 20:03
 • Reply Sigrid

  Hoi Susan
  Ik zocht de mooie jassen ook op marktplaats maar kan ze niet vinden ?
  Groetjes
  Sigrid ?

  17 juli 2019 at 20:06
  • Reply Happy Susan blogger

   Die heb ik er net opgezet lieverd. Heb het voor vandaag wel even gehad hihi. Morgen weer andere items plaatsen???

   17 juli 2019 at 20:44
 • Reply Pleun

  Wat leuk om te lezen weer en wat heerlijk ook om dingen te verkopen en ruimte te maken!
  Als ik een kadobon zou winnen zou ik kijken of nog iets moois van de zomer kan scoren. Vind de collectie zo gaaf!!
  De nieuwe moet ik nog even aan wennen! Maar komt vast goed!

  17 juli 2019 at 20:06
 • Reply Ann DB

  Weet je waar ik nu jaloers op ben? Dat jij zo afstand kan doen van dingen… Moet ik echt leren!
  Zag paar dagen terug een oproepje van iemand ivm een kleedje dat ik heb. Wel, ik zal je voorbeeld volgen en haar contacteren (maakt het iets makkelijker als het geen top10-kleedje is toch?).
  Onze schoen-/kledingmaten komen niet overeen, anders wist ik het wel ?…
  Kansje op een bon met de nieuwe collectie in zicht, sla ik natuurlijk niet af… Dress Carmen sweetbird is ?!

  17 juli 2019 at 20:09
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh lieverd ik ben daar nog helemaal niet goed in. Maar moet nodig budget creëren voor vakantie enzo?.
   En dan toch maar nog eens door de kast…maar er hangen nog 100+ jurkjes hoor??.
   De jassen vind ik wel moeilijk omdat ik de binnenkant zo enorm gaaf vind. Maaaar die hangen nu te hangen in de kast van mijn winterjurkjes…en wil plaats creëren???

   17 juli 2019 at 20:47
   • Reply Ann DB

    Alee, dan ben ik al veel minder jaloers ?.
    Toch goed bezig!

    19 juli 2019 at 19:57
 • Reply Tineke

  Hoi lieve Susan, wat ben je goed bezigmet het opruimen en loslaten. Ik loot al mee voor de gallop black en ik doe ook heeel graag mee voorde winactie. Ik zou de bon voor de nieuwe collectie gebruiken, ik heb daar in het filmpje al veel moois van gezien. Lieverd, geniet van de rust en de ruimte? veel lieve groeten!

  17 juli 2019 at 20:13
  • Reply Marianne Asselman

   Leuke blog weer, gezellig verhaal. Anita gefeliciteerd met je bon. Graag loot ik mee voor de bon, niet voor mijzelf maar voor mijn kind. Je hebt gave spulletjes op MP staan, niet in mijn maat of de hare. Dat is waarom ik graag meeloopt. Dank je wel weer oor de kans. Een fijne avond en succes met de verkoop

   17 juli 2019 at 20:23
 • Reply Ingrid Merry

  Wat een ? GEWELDIGE ? winactie!!
  En net op tijd gespot!!
  Op deze prijs zou ik echt héél graag kans willen maken omdat ik niet durf om zo’n geweldig leuk tante betsy jurk aan te schaf. Bang dat heg mij niet staat.
  Graag zet ik hiervoor mijn geluks ? in. 
  Snel op naar  vrijdag………………….SPANNEND !!!

  De actie een dikke ? gegeven
  #nuhéélhardduimendraaien

  17 juli 2019 at 20:18
  • Reply Happy Susan blogger

   Vrijdag maak ik de winactie nog niet bekend hoor lieverd…wel diegenen die uitgeloot worden om een Tante Betsy jurkje te kopen?
   Pas als ‘alles’ verkocht is en bij de nieuwe eigenaressen is kijk ik voor hoeveel geld ik Tante Betsy kadobonnen kan kopen???

   17 juli 2019 at 20:49
 • Reply Marjon

  Wat gezellig! Gefeliciteerd Anita, leuk zeg!
  Ik ga zeker even kijken op je marktplaats account, wie weet zit er iets voor me bij.

  En wat een super leuk idee, dat inkleuren van de bloemen op je jurk, ik zie graag het resultaat 🙂

  En wat lief dat je een jurkje mag weggeven van Top Vintage!!

  En natuurlijk doe ik weer mee met de nieuwe winactie!

  Fijne avond!

  Marjon

  17 juli 2019 at 20:21
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hé lieverd, wat ben je ruimte in jullie huis, maar ook in je hoofd aan het maken! Top! Je hebt zoveel mooie jurkjes, zonde om degene waar je niet blij (genoeg) van wordt ongedragen in de kast te laten…. ik ga ook zeker een keertje naar de TopVintage winkel in Kerkrade, is me goed bevallen met de outlet. Fantastische schoenen, mooie collectie jurkjes, tops en vestjes en idd hopelijk TB ?…. kunnen we mooi combineren met een date ?

  Anita gefeliciteerd met je mooie bon!

  En ik ding uiteraard graag mee naar een kadobon van TB voor de nieuwe collectie ☺️

  Dikke knuffel en fijne avond ?

  17 juli 2019 at 20:22
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  Anita, hartelijk gefeliciteerd.
  Dat is niet verkeerd,
  maar TOP,
  een cadeaubon van de VINTAGE shop!

  liefs Rebelle

  17 juli 2019 at 20:29
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Lieve Susan, ik doe graag mee met je winactie voor een cadeaubon! Ik heb heel wat jurkjes van de laatste collectie gekocht (5 ?) en nog eentje in de sale, 6 totaal dus ☺️. Verder vorige week ook nog een hele mooie oudtante op de kop getikt. Genoeg uitgegeven dus! De bon zou dus van pas komen voor de nieuwe collectie, daar heb ik ook al 2 mooie jurkjes en een vest gezien. Lieve groetjes Jacqueline

  17 juli 2019 at 20:32
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Allereerste Anita gefeliciteerd met jouw gewonnen bon. En Susan ik ben zo verliefd op dat blauwe jurkje maar helaas niet mijn maat??. Vindt het super knap dat je zo aan het opruimen bent. Ik heb daar ook erg moeite mee om dingen los te laten. Vindt je blog weer enerverend . Ga je nog weg op vakantie of blijf je thuis. Als je nog een keer een huisje zoekt je weet me te vinden?

  17 juli 2019 at 20:33
 • Reply Hannelore

  Wat geniet ik toch altijd van jouw posts….tante Betsy..spiritueel…heerlijk eerlijk! Net zoals ik nog steeds geniet van de Lola hearts! Hart van van goud Susan! Uiteraard zou ik willen genieten van een kado bon van TB…zag al veel mooie nieuwe items (waaronder een nieuwe hearts ..yes!!) Xxx

  17 juli 2019 at 20:35
 • Reply Linda Kuppers

  Gefeliciteerd Anita ? en wat een lieve Winactie meteen weer Susan. Ik waag graag een kansje, er staan nog genoeg mooie jurkjes op mijn lijstje zoals de over the top print en de houndstooth. Mijn puberdochter heeft alleen dezelfde smaak, dus we moeten af en toe echt kiezen wie er wat uit mag zoeken ??

  Ik heb ook al even bij je marktplaats advertenties gekeken en tot mijn verrassing staat de ontzettend gave blauwe tilly jas erbij ? Daar greep ik afgelopen winter helaas mis op, dus hopelijk brengt marktplaats een beetje geluk om toch deze prachtige jas te bemachtigen. Ik ga duimen…
  Fijne vakantie alvast ?

  17 juli 2019 at 20:40
 • Reply Monique

  Hi lieve Susan, ik doe ook graag mee met de winactie. Ik heb bij de nieuwe collectie een glimp van tante Betsy jurkjes met hartjes gezien ??? Jeuj!

  17 juli 2019 at 20:43
 • Reply Rebecca

  Oh dat klinkt goed, loslaten! Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd?. Heerlijk!
  Ik zag vanmiddag al wat voorbij komen op je MP account, maar ik sla even over. Ben al aardig voorzien☺️.
  Ik doe wel graag mee voor de cadeaubon, alvast voor de nieuwe collectie, zit vast wat moois tussen!

  Ik ga je blog delen, zo leuk!
  Liefs Rebecca

  17 juli 2019 at 20:51
 • Reply Petra van Schijndel

  Goed voelt het hè, opruiming houden. Ben eindelijk ook begonnen.
  Wat zou dat leuk zijn als er in de Top Vintage winkel in Kerkrade ook Tante Betsy komt te hangen. Maar ze hebben sowieso heel mooie spullen daar. Gefeliciteerd Anita! Jij kan je hart ophalen. En leuk Susan, dat jij een jurk mag weggeven tzt. Voor nu waag ik maar weer een gokje op de bon. En check ik toch even Marktplaats. ? Liefs uit Middelburg. ?

  17 juli 2019 at 21:14
 • Reply Sylvia W

  Jeetje Susan wat ben je weer mega lief druk voor ons geweest, wat een werk! Ook altijd alles meten = weten op jou MP account and no suprises! Ik volg je account ook daar altijd want je weet maar nooit of er ineens iets opduikt wat mij zou kunnen passen! Ik denk dat de blauwe GSP jurk mij past, en ik vind ‘m erg leuk op de foto’s dus daar ga ik zo als een speer een berichtje voor sturen! Ahhh wat zijn de sneak previews die voorbij komen weer veelbelovend voor de as collectie! Maar ik ben nog helemaal niet uit gewenst van deze zomer collectie…. een jurk met kersjes wil ik nog heel graag maar de luxe vd kleur kiezen ben ik nog niet uit! Ook ik zou graag mee willen in de loterij voor een te gekke lieve bon! En Anita natuurlijk nu gefeliciteerd met jou bon! Hele fijne avond, knuff xx

  17 juli 2019 at 21:18
 • Reply Ursula

  Wat een leuke en gezellige post weer, leest altijd zo makkelijk weg, heerlijk. Ik zou de kadobon wel graag willen winnen en deze nog gebruiken voor de sale, heb nog wel wat op mijn verlanglijstje staan

  17 juli 2019 at 21:18
  • Reply Marieke

   Ooo ik ga dadelijk even naar marktplaats hoor. Heb zo’n plezier van het zwarte jurkje met o.a oranje bloemetjes die ik van je mocht kopen. Gek, maar heb al even je blog niet gelezen en dacht vanavond er weer eens aan. En dan gelijk een heerlijk lang verhaal om te lezen, leuke win actie en een mooi jurkje op marktplaats. Leuk! Moet je idd maar eens gaan volgen, ga ik meteen ff aanpassen. Weltrusten

   17 juli 2019 at 22:23
 • Reply Gini

  Dapper Susan, ik weet hoe lastig het is om los te laten, maar ook hoeveel ruimte het daarna geeft …..
  Wat fijn dat je zo uitgebreid je jurkjes beschrijft, met maten en andere kenmerken.
  Ik moest even nadenken of ik een kans wilde wagen voor de bon. Meestal koop ik tweedehands of in de sale, maar …….
  Ik heb een prachtige jurk gezien in de preview van de nieuwe collectie. Wie weet ……. 🙂
  Het lijkt me heel leuk om zomaar een jurk te kunnen kiezen in het begin van het seizoen en niet het risico te lopen dat je mooiste niet meer in de sale komt.
  Ik doe graag mee 🙂

  17 juli 2019 at 21:40
 • Reply Esther

  Leuke acties Susan, ik loot graag mee! Gr Esther

  17 juli 2019 at 22:29
 • Reply Mina

  Goed bezig meis! Ook al is het soms wel moeilijk maar het geeft letterlijk en figuurlijk ruimte! En dat is heerlijk voor je/jullie. Anita van harte gefeliciteerd met je bon. En ook ik waag graag een kansje voor de bon. De nieuwe collectie is echt prachtig en heb al wat mooie items op mijn lijstje staan. Hele dikke knuffel en mocht je ooit hulp nodig hebben met opruimen gewoon aangeven weet zeker dat er heel veel dames je willen helpen (inclusief ikkie).

  17 juli 2019 at 23:14
 • Reply Colette

  De jas vind ik zo gaaf, maar maar S was me veel te groot (ik heb echt geen en echte S), heb hen dus destijds helaas terug moeten sturen!

  Maak werk graag kans op de cadeaubon! Heb nog 2 wens jurkjes van de sale. De Annie Pink Blue staat bovenaan en de Ruffle Wrap Dress Wiener blue mag denk ik ook nog wel in mijn maat komen wonen ??

  18 juli 2019 at 00:24
 • Reply Mia

  Hai Susan
  De verkoop van spulletjes.. de kasthangers maken iemand anders weer blij en vaak kun ik zelf weer iets anders aanschaffen ….is ontzettend leuk om te doen en vaak lieve en leuke reacties .. laatst heb ik een jurkje geruild met iemand zij 1 maat kleiner ik 1 maat groter allebeide weer blij… leuk je post weer te lezen ..lieve groet vanuit het hoge noorden , Mia

  18 juli 2019 at 10:13
 • Reply Wilma Rommelse

  wat een heerlijk uitgebreide blog, hoop dat het los Laten je ook makkelijker gaat, want je weet alles zo mooi te omschrijven. Had al een melding van marktplaats ontvangen, maar nog niet gekeken.

  uiteraard doe ik mee met dr winsactie 🙂

  18 juli 2019 at 11:29
 • Reply Sandra

  Wat een gezellige blogpost weer, Susan. En zo goed om je spullen een 2e kans te geven als je er zelf niet zo blij (meer) van word. Ik volg je al een poosje als verkoopster op marktplaats, hoewel ik denk dat we een maatje schelen. Maar ik heb nog geen tante Betsy jurk, dus ik doe graag mee voor de cadeaubon. Topvintage ben ik ook behoorlijk fan van, maar een tripje erheen is niet te doen (of ik moet een weekend in de buurt zijn met de man ?). Maar super voor ze dat ze een stenen winkel gaan openen. Fijne dag nog verder ❤️

  18 juli 2019 at 13:43
 • Reply Bettyconfetti ? / Jolanda

  Whiehoeee vandaag gevonden via mp …. ik loot mee als tante betsy fan op 1 van de gewedige jassen die ik nog niet in mijn collectie heb ? …. nu op jou blog wat ook zo’n feestje is om te lezen ? … super vrolijk, open en eerlijk het voelt direct vertrouwd ?
  Sinds dit jaar ben ik verslingerd geraakt aan de tante betsy jurken … ik heb al een flinke collectie bij elkaar vergaart ? de kleuren maken je vrolijk idem als de print.
  Mijn kledingkast is flink op de schop gegaan en is nu helemaal in to tante betsy en retro stijl waar ik me helemaal mezelf in voel. ☀️❤️?
  Ik ga je ook opzoeken op facebook en insta ✨?❤️

  18 juli 2019 at 20:24
 • Reply Ingrid Hietkamp

  Loslaten en ruimte maken is fijn lieve Susan! Blijf je ook lezen, door verhuisdrukte geef ik meestal alleen een like de laatste tijd. Herkenbaar ook, in deze periode van verhuizen voor ons, wij geven veel door,ruimen veel op, een schone lei en geen ballast mee verhuizen, dat is fijn! Daarom zou een bon winnen dubbel leuk zijn, na weggeven en loslaten mag er na de verhuis weer iets van de nieuwe collectie in ?. Ben ook een liefhebster van de wintercollecties, door de kleuren!
  Hopelijk komt er een winkel bij die Tante verkoopt in jullie omgeving!
  Mooi om.jouw weg te volgen Susan, veel liefs en een knus….?

  18 juli 2019 at 21:18
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, al hoor je niet zo veel op dit moment van mij ik lees je blogs wel hoor het is hier een gevalletje van mijn emmertje loopt over en ik ben super aan vakantie toe. Knap dat je loslaat hoor ik vind het zo moeilijk heb best dingen van Tante in mijn kast hangen zelfs van vorig jaar die ik nog niet gedragen heb maar ik blijf de hoop houden dat ik ze nog een keer ga dragen. Ben benieuwd naar de nieuwe collectie wat daar weer voor moois bij zit. Succes met je verkoop, lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  18 juli 2019 at 22:41
 • Reply Cora

  oooooh super leuk! Doe heel graag mee voor de nieuwe collectie <3

  18 juli 2019 at 22:51
  • Reply Wendy

   Ik heb een spontane crush voor dat blauwe jurkje dat je niet te koop zet dus mocht je je bedenken en toch niet met textielstiften aan de gang gaan…ik hou me aanbevolen

   19 juli 2019 at 04:11
 • Reply Corinne Leeflang

  Super leuke blog weer! Ga zo je MP checken hoor! Groetjes Corinne

  19 juli 2019 at 07:39
 • Reply Deborah essers

  Ik was zo afgeleid door het nieuws dat je een jurkje mag weggeven van TopVintage dat ik niet eens had gezien dat je ook een cadeaubon van Tante weggeeft. Shame on me! Beter lezen volgende keer. ? Maar ik zou graag een bon winnen om in de sale een leuk daisy dot-jurkje te kunnen kopen voor mijn dochter. Ze wil zooo graag twinnen maar ik vind de kinderkleding nog steeds erg prijzig helaas. Ik ga heeeel hard duimen voor haar!

  19 juli 2019 at 20:17
 • Reply Brigitta Zwiep

  Hoi Susan ik lees al je blogs en vind ze altijd een fijne sfeer hebben.. En natuurlijk benieuwd naar jou belevenissen ik ben sinds kort aangestoken door het tb virus en heb inmiddels 4 jurkjes alleen oudere collectie maar ooh zo mooi ? en wat wordt ik er blij van doe dus okk graag mee voor de kadobon voor een jurkje van de nieuwere lichting ?? veel plezier alvast gewenst met de minni en Engeland

  19 juli 2019 at 22:42
 • Reply Doortje

  Fijn als verzamelen en loslaten mooi in balans is – ik blijf het een lastige vinden! Dit jaar pas ik voor het eerst de Tante Betsy jurkjes… ik heb ook meteen een paar toppers aangeschaft en nu natuurlijk superbenieuwd naar de nieuwe collectie! Over 2 weken al, las ik ergens. Ik ding heel graag mee naar een bon (yes dat kan nu!) En wat ik ervoor zou kopen… moeilijk kiezen! De wrapjurkjes zijn zoo mooi, of een pepper…

  Wat een ontzettend leuk idee trouwens om je jurkje met textielstiften in te kleuren! Jurkje vraagt er gewoon om! Show je het resultaat?
  XxDoor

  19 juli 2019 at 23:05
 • Reply Sandra Veneman

  Als ik niet te laat ben, ding ik nog graag mee!
  Géén idee wat ik ermee zou kopen…ik heb op het moment niets op mijn wishlist staan. Het slimste zou misschien zijn te wachten op de nieuwe collectie. Maar ahum… ik en geduld?? Dus dik kans dat ik door de sale ga struinen :-)))

  20 juli 2019 at 07:24
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.