Follow:
BeYoutiful, Blog, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Words of Wisdom

Rollercoaster of emotions

Happy Tante Betsy blog - Rollercoaster of emotions

Hey girls daar ben ik weer na een aantal blogloze dagen. Mijn lijf riep me donderdag heel duidelijk en heel hard tot rust. Daar ik heb ik dan ook maar naar geluisterd. Ik zal de komende tijd wellicht wel vaker een keer of een aantal dagen niet bloggen. Nog beter voor mezelf zorgen staat nu als hoogste prioriteit op mijn lijstje. Uhm niet dat ik lijstjes maak hoor, dat is niet aan mij besteedt ;).

Happy Tante Betsy blog - Rollercoaster of emotions

Vanochtend ging ik door een rollercoaster van emoties. Pff soms is het toch wat om vrouw te zijn. Hebben jullie dat nu ook? Dat je bijvoorbeeld een aantal dagen nergens last van hebt en lekker/beter in je vel lijkt te zitten. En dan opeens zit je weer middenin een rollercoaster van emoties. Oud verdriet dat eruit moet, te lang over je grenzen gegaan en te lang over je grenzen laten gaan. Óf gewoon een gevalletje niet duidelijk je grenzen aan gegeven.

Happy Tante Betsy blog - Angels of Abundance oracle cards

Happy Tante Betsy blog - Angels of Abundance oracle cards

Als vrouw ben je een gever en heb je veel sneller begrip voor de pijn van de ander. Maar daarmee ga je wellicht helemaal om je eigen pijn heen, omdat je begrip hebt waar de ander vandaan komt. Dit is iets dat ik als kind al geleerd heb, de ander heeft dit of dat mee gemaakt in zijn/haar leven. Maar wat doet het eigenlijk met jou en ja jij mag er ook zijn! Je hoeft niet over jouw grenzen heen te laten gaan.

Happy Tante Betsy blog - Rollercoaster of emotions

Vandaag ben ik voor de tweede keer bij Tamara Prins geweest waar ik de Energy Intensive startte. Nu doen we 1 op 1 sessies en wow dit doet me zoveel meer als psychotherapie. Niet eindeloos dingen oprakelen uit je jeugd of je relaties. Maar meteen naar de essentie gaan en dat stuk pijn loslaten. Het voelt meteen zoveel lichter. Dat kun je ook zien op deze foto en die hierboven tov die aan het water, vóór de regressie sessie.

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Zippie Rain Black

OOTD Tante Betsy Zippie Rain Black met Pamela Mann Curvy Super-Stretch tights en ZOO Adventure laarzen Alette

Ik trok vandaag ook kaarten voordat ik naar de bushalte liep, om naar Brunssum te gaan. Ik trok kaarten van mijn Maria orakel kaarten, Mary Queen of Angels. Achteraf gezien toch ook weer heel toepasselijk omdat ik een heel aantal generaties terug in de tijd ben gegaan, het was de pijn van mijn bloedlijn. Natuurlijk ook nog wat in mijn eigen tijdlijn opgeruimd. Zwaar en pijnlijk, maar wel mooi. Zo blij en dankbaar dat Tamara op mijn pad is gekomen.

Mary Queen of Angels oracle cards

Mary Queen of Angels oracle cards

De komende tijd kan het zijn dat ik niet altijd even frequent blog zoals jullie wel al drie jaar van me gewend zijn. Wellicht wordt dat ook mijn nieuwe manier van bloggen, bloggen naar aanleiding van mijn intuïtie, bloggen wanneer het goed voelt. Geen zorgen ik blijf gewoon bloggen hoor, maar ik moet beter naar mezelf leren luisteren. Nog beter leren luisteren naar de signalen van mijn lijf én mijn hoofd.

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy dress Bibi Foxy Red & Cardigan Rose Red

Tante Betsy dress Bibi Foxy Red & Cardigan Rose Red met ZOO Adventure laarzen

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy dress Bibi Foxy Red & Cardigan Rose Red

Mijn lijf riep me afgelopen donderdag letterlijk tot een halt. Ik was het bos ingewandeld en heb echt voetje voor voetje terug gelopen, alsof ik loodzware benen had. Dus meteen rust genomen en in bed gestapt. En manlief gevraagd om vrijdag mee te gaan naar het gesprek op mijn werk ivm aanvraag Wia. Ik vertrouwde het niet om te gaan fietsen. De aanvraag is vandaag op de post gegaan en nu ga ik erop vertrouwen dat het helemaal goed komt. ‘Toevallig’ trok ik vanochtend ook nog dit kaartje van ‘Angels of Abundance oracle cards’.

Happy Tante Betsy blog - Angels of Abundance oracle cards

Happy Tante Betsy blog - Angels of Abundance oracle cards

Een dankbaarheids lijst lijkt me wel iets om regelmatig te gaan doen 😉

Lieverds wie weet zien jullie morgen wel weer een berichtje van mij of gewoon een andere dag. Als je meldingen ontvangen hebt aanstaan op mijn Facebook pagina of ‘als eerste weergeven’ dan zie je het vanzelf op je tijdlijn langskomen of in je notificaties. Op Instagram deel ik het ook altijd ;). Dikke knuffels van mij!

Happy Tante Betsy blog - niets meer missen klik op volgend en geef als eerste weer op mijn Facebook pagina 365 days of happy Tante Betsy dresses

Lots of love from Susan

*Mijn Tante Betsy jurken heb ik ontvangen voor mijn blog. Meer info over de jurken en maatadvies vind je hier.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

25 Comments

 • Reply chucky1012

  Jij hebt groot gelijk en ik ben het dan ook helemaal met jou eens….
  Loop jezelf niet voorbij en een halt toe roepen als je een keer niet wil bloggen…
  Tijd voor jezelf is heel goed en alles eruit gooien wat je wilt….

  Een fijne avond en lieve knuffels 😘

  10 december 2018 at 19:38
 • Reply Esther

  Goed dat je voor jezelf gekozen hebt en leuk om weer wat van te lezen! Ook fijn om te lezen dat de sessies je zo goed doen.

  Grenzen aangeven en aan blijven houden is ook een belangrijk thema bij mij de afgelopen tijd. Het is zo eenvoudig om altijd maar een ander voorradig te geven, maar daar betaal je uiteindelijk wel de prijs voor. Om mijzelf eens op de eerste plek te zetten, voelt nog vreemd, maar al doende leert men. 😄

  10 december 2018 at 19:41
 • Reply Ina Sloot

  Pas maar goed op jezelf! Er is maar één jij!

  10 december 2018 at 19:41
 • Reply Dagmar

  Wat fijn dat je zoveel haalt uit het contact met Tamara – vindt jou een geweldig mens!! Liefs van Dagmar

  10 december 2018 at 19:41
 • Reply Merel

  Dikke knuffel voor jou! 😘🌈

  10 december 2018 at 19:43
 • Reply Ria

  Goed dat jewat meer aan jezelf gaat denken! Je hoeft niet elkedag te bloggen, die 365 dagen TB dragen is minstens even leuk 😃 knuf, Ria

  10 december 2018 at 19:51
 • Reply Vera van gerven

  Sterkte x

  10 december 2018 at 19:56
 • Reply Josta

  Lief zijn voor jezelf en iedereen snapt het als je het rustig aandoet! Dikke knuffel voor jou ❤️

  10 december 2018 at 19:56
 • Reply Annette Elias

  Ik geef je gewoon alleen even een lekkere dikke knuffel. Je doet het goed, wees zuinig op jezelf, bewaak je grenzen!

  10 december 2018 at 20:08
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Lieve Susan

  Ik wil je een kroepje en dikke tût geven. En denk maar goed om je zelf. 😘😘😘

  10 december 2018 at 20:18
 • Reply Edith

  Goed bezig, Susan. Dikke knuffel!!

  10 december 2018 at 20:23
 • Reply Daniëlle

  Ik vind het knap van je dat je echt aan jezelf denkt! ❤ rustig aan hoor Susan!

  10 december 2018 at 20:37
 • Reply Jacqueline Aarts

  Heel goed dat je naar je lichaam luistert, dat is zo belangrijk. Er komt zometeen nog beel meer op je af nu de aanvraag de deur uit is, het is net pas in hand gezet en aangezien ze bij het UWV een achterstand hebben kan het ook nog even duren. Herkennen en erkennen, expressie geven en loslaten noemen ze de HEEL methode en die ben jij goed aan het toepassen. Sla je 1 van de E’s over dan krijg je HEL en dat is niet goed. Je doet het super! 😘

  10 december 2018 at 20:44
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hé lieverd! Wat ontzettend mooi en voor ons goed zichtbaar, het verschil van voor en na de sessie. Je hele gezicht staat zoveel meer ontspannen en je houding is energiek! Dat het allemaal zo nog in je lichaam moet gaan voelen, is uiteraard een feit, maar dat is een kwestie van tijd, rust, reflectie, vertrouwen en geloof in jezelf en je mooie pad. Wat doe je het steengoed lieverd!

  Wat betreft dat bloggen…. het is zo ontzettend nodig en wenselijk, dat je je gevoel gewoon laat spreken. Bloggen om te moeten bloggen legt weer zoveel druk, vaak komt de inspiratie dan niet of is het toch enigzins krampachtig… ik heb je liever vol overgave, wat de inhoud van het blog ook is (kwebbel of diepgang)!

  Denk goed om jezelf en heb idd vertrouwen in het WIA-traject! Dat gaat helemaal goedkomen!

  Heb een fijne avond en een hele dikke knuffel 😘

  10 december 2018 at 20:45
 • Reply Monique

  Sterkte Susan!😘

  10 december 2018 at 20:50
 • Reply Corine

  Lekker rustig aan doen en naar je zelf luisteren, mij lukt het ook niet altijd, maar zou het wel moeten doen. Hele grote warme knuffel, Corine

  10 december 2018 at 20:58
 • Reply Yvon

  Héérlijk dat je hebt kunnen opruimen!!
  Go with the flow
  X

  10 december 2018 at 21:01
 • Reply Wilma

  Pas goed op jezelf! Dikke knuf!

  10 december 2018 at 21:39
 • Reply Sylvia W

  Ook van mij 1st een hele grote knuffert! Je doet het goed en ik ben trots op je, blijf luisteren naar je eigen hartje. Ja bij mij sta je aan! en ik ontvang je meldingen als ik een mooie, fijne, lieve of inspirerende blog mag ontvangen. Persoonlijk vind ik het ook het fijnste als je ze hebt kunnen maken uit spontaniteit en er totaal geen ik moet factor bij komt kijken, dus doe lekker rustig aan en verwen ons als ‘t komt. Fijne avond lieverd & mooie nacht x

  10 december 2018 at 21:46
 • Reply Mina

  Trots op jou sterke mooie vrouw! Dat je goed je rust neemt en de dat de sessies je zo goed doen vind ik super voor je! Hele dikke knuffel en ga zo door met heel goed voor jezelf zorgen! Liefs

  10 december 2018 at 22:28
 • Reply Ger da

  Lieve Susan,

  Wat fijn dat je naar jezelf hebt kunnen luisteren,en geen “ik moet” blog hebt geschreven. Natuurlijk niet fijn dat jij nu in een mindere periode zit,maar je kan niet altijd de ballen hoog houden, zonder aan je zelf te denken. Dus dit is de juiste keuze! Super dat je je pad gevonden hebt naar Tamara Prins, en dat je weet dat dit jou zo gaat helpen je verdriet los te laten, wat zal dit een lucht voor jou geven. De zon komt altijd op, en straks zie jij ‘m ook weer voor jou schijnen.
  Hele dikke knuffel lieverd ❤

  11 december 2018 at 07:54
 • Reply Wilma Rommelse

  Nog beter voor mezelf zorgen is een goede keuze. Wat ben jij een prachtig mens en heerlijk om je blogs te lezen. Raakvlakken en goede zaken om even bij stil te staan. 😘 Goed om voor jezelf te kiezen.

  11 december 2018 at 09:46
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Dankjewel voor jullie reacties lieverds, ik kies vandaag voor rust. Ben nu al enorm overprikkeld en moe van mijn afspraak bij de praktijkondersteuner GGZ (gaat veel energie in zitten om te zorgen voor de juiste zorg). Heb enorm veel last van oorsuizen en ga goed op mijn eigen grenzen letten vandaag.
  Zelfs bij de buren gevraagd de muziek zachter te zetten, vervelend dat te moeten doen, maar door mijn overprikkeling werd ik er gek van. Wist niet meer waar ik het zoeken moest. Dus vandaag in ruststand en geen blog. Een hele fijne dag vandaag! Dikke knuffels van Susan😃😘😇

  11 december 2018 at 13:10
 • Reply Tamara

  ❤️❤️❤️
  Ik lees in stilte wat mee. Goed bezig meisje, volg je hart ❤️

  11 december 2018 at 19:45
 • Reply Mobique den Boer

  Het gaat wel goed komen Susan, heb vertrouwen. Denk aan jezelf van jou is er maar 1😘😘😘lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  11 december 2018 at 21:01
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.