Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Messages of love from Susan, Outfit of the day

Revealing my true self with Susan

Happy Susan blog - Revealing my true self with Susan - Tante Betsy Dress Maria Apple Grain Black

Hey lieverds ik vond het stiekem toch wel spannend om van de week in het diepe te springen en mijn diensten aan jullie aan te bieden. En natuurlijk is het een logisch gevolg van de weg die ik een jaar geleden met mijn Happy Susan blog ben ingeslagen. Ik deel meer blogposts met diepgang, over de kracht van je gedachten, over heerlijk jezelf zijn. Maar met deze weg wil ik de mogelijkheid bieden om meer individuele hulp te geven.

Happy Susan blog - Revealing my true self with Susan - Tante Betsy Dress Maria Apple Grain Black

Het is altijd fijn om te horen dat men baat heeft bij mijn inspirerende blogposts. Maar vooral nu in deze tijden van crisis, wil ik er voor jullie zijn op een meer persoonlijke basis. Bij zo’n ‘Messages of love from Susan’, een engelenkaart reading, stem ik me op jou af. Dan komt er vanzelf een kaart of wellicht meerdere die voor jou een boodschap vormen. Ik luister naar mijn intuïtie wat belangrijk voor jou is om te horen. Jij ontvangt die boodschap door middel van een ingesproken bericht (een geluidsopname).

Happy Susan blog - Revealing my true self with Susan - Tante Betsy Dress Maria Apple Grain Black

Mijn liefdevolle boodschappen zullen te maken hebben met jouw pad van bewustwording, met de weg die jij te gaan hebt qua persoonlijke ontwikkeling. Wat heb jij nodig om te groeien en te bloeien. Ik wil je daar bij ondersteunen en zal aan de engelen vragen wat voor jou belangrijk is om te horen. Het zijn dus geen toekomstvoorspellingen, want die toekomst die creëer je zelf door de stappen die je zet en de keuzes die je maakt. Ik kan je daar bij helpen.

Happy Susan blog - Revealing my true self with Susan - Tante Betsy Dress Lola Beau Belle & Sporty vest Vintage Garden

Ik kreeg gisteren tijdens mijn wandeling in het bos een mooie ingeving, om als cadeau te geven bij de eerste aanmeldingen. Ik ben daarom vandaag creatief geweest met affirmatie kaarten te maken. Ik heb bewust een kleiner handzaam formaat gemaakt, zodat ik deze kaarten ook op gevoel kan trekken. Heerlijk om weer lekker creatief te bezig te zijn. En door al die krachtige affirmaties zat ik helemaal in de flow van positief denken.

Happy Susan blog - Revealing my true self with Susan - AffirmatiekaartenHappy Susan blog - Revealing my true self with Susan - Tante Betsy Dress Maria Apple Grain Black

De eerste tien aanmeldingen voor een engelenkaart reading, zullen zo’n affirmatie kaart gratis toegezonden krijgen. Normaal heb ik alleen je naam nodig, maar voor dit cadeau heb ik wel je adres nodig ;). Ik zal op achterkant van de affirmatiekaart speciaal op jou afgestemde Nederlandstalige affirmaties schrijven. Die gaan je helpen om nog meer in je kracht te staan. Heb je interesse in een engelenkaart reading voor € 8,88. Stuur me dan een privéberichtje op mijn Happy Susan blog Facebook pagina of stuur me een mailtje.

Happy Susan blog - Revealing my true self with Susan - AffirmatiekaartenHappy Susan blog - Revealing my true self with Susan - Tante Betsy Dress Maria Apple Grain Black

Weet je lieverds ook nu vind ik het toch wel stiekem spannend om dit met jullie te delen. Omdat ik weet dat er toch heel wat lieverds vanuit hun geloofsovertuiging niks met engelenkaarten hebben. Daarom ben ik vorig jaar ook heel bewust gaan bloggen onder mijn eigen naam. Tante Betsy wilde daar als kledingmerk los van staan. Ik vertelde er al over in de blogpost Time to change and let go. Maar ik ga er gewoon op vertrouwen dat het helemaal goed gaat komen en dat ik veel lieverds mag gaan helpen.

Happy Susan blog - Revealing my true self with Susan - Tante Betsy Dress Maria Apple Grain Black @ SoMuch Fashion Heerenveen

En natuurlijk blijf ik gewoon blogposts met diepgang delen en ook heerlijke gezellige kwebbelblogposts. Vandaag riep Tante Betsy Dress Maria Apple Grain Black naar me. Ik kocht het jurkje tijdens onze vakantie in Friesland bij SoMuch Fashion te Heerenveen. Ik heb Binnie ook al een aantal keer mogen helpen met een engelenkaartreading. Het blijft zo mooi om te doen, om iemand blij te maken met een boodschap. Vaak weet je zelf al wat die volgende stap is, maar is het fijn om een bevestiging of een steuntje in de rug te krijgen. Ik hoor het graag als ik jou van dienst mag zijn.

Happy Susan blog - Revealing my true self with Susan - Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion te Heerenveen

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Corine

  Lieve Susan, ik hoop dat je heel veel mensen kunt helpen, jouw blogs zijn altijd grote inspiratie bron voor mij, geven mij net dat tikkie van herinnering of inspiratie, knuffels Corine

  27 maart 2020 at 19:38
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd leuk om te horen (lees lezen😉). Ik doe het met liefde en blijf dat natuurlijk ook met liefde doen met mijn blogposts.
   Maar ik vind het toch ook wel heel fijn om nu nog gerichter en op een meer persoonlijke basis te kunnen gaan helpen.
   Jij hebt daarin al zo je hulp en weet hoe fijn dat is om een boodschap te ontvangen.
   Ik ga ervan genieten om mijn liefdevolle boodschappen te verspreiden. Dikke knuffels💕😃😘

   28 maart 2020 at 10:46
 • Reply chucky1012

  Goedeavond….
  Fijn dat jij op deze manier velen inspiratie geeft en dat jij grote fans van TB items hiermee met affirmaties zou kunnen helpen.
  Wat een mooie kleurrijke items op je tafel….
  Jij bent er zo goed mee bezig…
  Wat staat de prachtige appeltjes jou mooi 😍

  Een fijne avond en fijn weekend 😘

  27 maart 2020 at 19:49
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja het was echt genieten om deze affirmatie kaarten te maken. En het zal nog meer genieten zijn om deze te mogen versturen met persoonlijke affirmaties. Ik verheug me erop een heel aantal lieverds blij te mogen maken met een persoonlijke boodschap. Dikke knuffels💕😃😘

   28 maart 2020 at 10:48
 • Reply Jacqueline Aarts

  Super dat je de stap hebt genomen 😘

  27 maart 2020 at 20:05
  • Reply Happy Susan blogger

   Daanke leeve jao ut waor echt wel unne stap. Mèr ich hub ut gedoon 💃💪💕😁. Ik verheug me erop om mijn liefdevolle boodschappen te gaan verspreiden. Dikke knoevels💕😃😘

   28 maart 2020 at 10:49
 • Reply Petra

  Lieve Susan, ik heb van jou een kaartje mogen ontvangen met een prachtige boodschap.
  I love it💜.
  Hoop nog een keer een mooie boodschap te ontvangen.
  Lieve groet.
  Petra

  27 maart 2020 at 21:36
  • Reply Happy Susan blogger

   Lieve Petra ik heb je inmiddels al een mailtje gestuurd. Wat mooi dat je zo blij bent met de boodschap en affirmatiekaart die je eerder mocht ontvangen. Altijd leuk om te horen😍🤩.
   Deze keer is het geen winactie, maar een cadeau bij aanmelding voor een engelenkaart reading. Ik heb je in ieder geval een mailtje gestuurd en hoor het graag van je. Warme groetjes van Susan💕😃😘

   28 maart 2020 at 10:52

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.