Follow:
Giveaway, Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Tante Betsy shops

Retro and Vintage items for sale with Susan

Hey girls vandaag heb ik dan eindelijk tijd gemaakt om wat spullen op mijn marktplaats account 365happyTanteBetsydresses te zetten. Ik heb er gave vintage schoenen opgezet, gave laarzen, klompjes, een mooie tas en ook twee Tante Betsy jurken. Een aantal van deze items zijn in andere maten als mijn gebruikelijke schoen/kledingmaat. Dus zeker de moeite waard om even te gaan kijken en meeloten. Maar lees vooral ook even door!!

Vandaag had ik eigenlijk wat willen gaan opruimen, maar deze items te koop zetten valt ook onder opruimen. Want zodra ze verkocht zijn, zijn ze ook ons huis uit ;). Ik had ze al een maand geleden of zo te koop willen zetten, maar destijds had ik veel last van mijn ogen en nam ik rust.

Ik ben nog steeds lekker in de relaxstand, maar deze keer dus ook in de opruimstand. Kijk zeker ook bij mijn oudere advertenties want daar staan ook hele leuke schoenen en laarzen tussen, die leuk zijn voor jurkenzusjes. De oudere items worden verkocht aan de eerste de beste die met mij tot een overeenkomst komt en betaald.

De vandaag geplaatste items worden allemaal verloot onder de reacties. Zo kunnen jullie allemaal een kansje wagen. Maandagavond laat ik weten wie er uit geloot is, dit doe ik via een lootjessysteem of online naamloten. Welke dat wordt ligt aan het aantal reacties op de advertenties ;). Laat zeker ook even weten als je een jurkenzusje bent en mee leest op mijn blog. Het is wel weekend dus ik reageer niet altijd á la minute ;). Maar als je reageert dat je graag wilt mee loten, dan wordt je sowieso op een lijst geplaatst en loot je natuurlijk mee.

Ik ga ook mijn allereerste Tante Betsy jurk verkopen! Deze wordt voor een lief prijsje te koop aangeboden. Jurkjes vóór SS2015 staan erom bekend dat ze snel pillen en groter vallen. Tante ontwierp destijds nog niet haar eigen stoffen, dus die zijn van een andere kwaliteit. Maar wel nog steeds van een goede kwaliteit hoor, je kunt er jaren plezier van hebben.

Ik heb haar ondertussen in maat M kunnen scoren en ben er heel blij mee. En ga haar zeker vaker dragen in het najaar en winter. Jullie zien tegenwoordig ook vaker bij mij jurkjes uit oudere collecties als outfit.

Én de Tante Betsy jurk die ik scoorde bij de outlet/Big Warehouse Sale van TopVintage ga ik ook verkopen. Ik kocht Tante Betsy Dress Auntie Little Dot Red (AW2018) in maat XL voor €20 en ze is nu te koop voor €45. Ik heb besloten om haar niet voor de outletprijs aan te bieden, omdat er wellicht iemand anders geld op gaat verdienen.

Daarom zal ik voor de extra €25 een cadeaubon/giftcard kopen bij TopVintage en die ga ik verloten. Je kunt onder deze blogpost een leuke gezellige reactie achterlaten waarin je verteld dat je mee loot.

Ik had in ieder geval ook plezier in het maken van foto’s met een aantal items die te koop zijn. Ik heb nog veel meer leuks te koop, mettertijd plaats ik die op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account. Het is slim om mijn account aan te vinken als favoriete verkoper of op te slaan. Zo mis je geen enkele advertentie.

Lieverds heb een fijn weekend!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

40 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo leuk ??mooie foto’s.
  Prachtige dresses ?
  Ik wil graag meedoen en in de grote bak voorerloting….

  Een heel mooi weekend ???

  5 juli 2019 at 19:36
  • Reply Wilma Rommelse

   Lekker genieten van het weekend! Je weer mooie items te koop gezet, misschien moet ik ook eens gaan “ruimen” 🙂 😉
   Loot wel graag mee met je winactie

   5 juli 2019 at 21:52
  • Reply Alexsandra Stegeman-kok

   Wat heb je er weer een werk van gemaakt. Wat ben je ook een topper. Ik waag graag een gokje als ik mocht winnen ga ik mijn beste vriendin verrassen met deze bon voor een leuke jurk. Ik wens je een heel fijn weekend en groetjes aan je hubby

   14 juli 2019 at 22:32
   • Reply Lisa

    Wat leuk dat ik nu ook je blog heb gevonden! Ik volgende je eerder op MP. Leuk om er een gezicht bij te hebben. En een cadeaubon is altijd welkom! Mijn kast is nog niet zo kleurrijk ❤️

    16 juli 2019 at 19:34
 • Reply Heidi

  Lekker opruimen. Moet ik ook eens doen. Maar het blijft tot nu toe bij voornemens? Heerlijk weekend gewenst.

  5 juli 2019 at 19:37
  • Reply Ellen Verschoor-Duivestein

   Wat goed dat je al op aan het ruimen bent?Ik moet ook echt gaan ruimen…ook de zolder?…..maar zeker ook de kledingkasten..pff…Zo geen zin in maar ga morgen ook een start maken?de nieuwe collectie komt eraan en verdiend een plekje in een opgeruimde kast???….Met de bon van Topvintage weet ik dan ook wel raad?….maar gun hem iedere jurkenzus??Gezellig weekend Susan?
   Groetjes Ellen

   5 juli 2019 at 22:02
 • Reply Jacqueline Aarts

  Hoi leeve,
  Helaas zit er niks voor mij bij op je marktplaats advertenties. Wel hele mooie schoenen, maar die zijn me helaas te klein. Zou wel willen meeloten voor de bon. Maar we gaan sowieso eens kijken in de winkel van Topvintage, want die opent binnenkort en is lekker in de buurt ?

  5 juli 2019 at 19:41
  • Reply Annette Elias

   Nou, ik vind het stoer hoor, dat je zo opruimt! Als ik je maat droeg had ik dolgraag dat mooie groene jurkje overgenomen! Maar helaas….
   Maar meeloten voor de bon zou ik dolgraag.. ik heb al weer een grote verlanglijst en ook mijn budget is beperkt. Dus ik gok graag mee, maar gun het natuurlijk ook een ander! Dikke knuffel, Annette

   16 juli 2019 at 20:45
 • Reply Deborah essers

  Hoi Susan, wat leuk om te kunnen meeloten voor een stenen winkel in de buurt. Ik ga sowieso naar TopVintage als ze geopend zijn dys die giftcard komt dan erg goed uit. 🙂 En dan ga ik nu eens op marktplaats snuffelen.
  Fijn weekend!
  Déborah

  5 juli 2019 at 20:05
 • Reply Silke

  Super leuk weer Susan dat je deze constructie bedenkt om weer een ander blij te maken! Het lijkt mij heel gaaf om de cadeaubon te winnen, want TopVintage heeft mijn maat van Tante Betsy ingekocht als een van de weinige webshops, jippie!

  5 juli 2019 at 20:15
 • Reply Monique

  Zo hoop ik nog eens de Auntie pixel zwart tegen te komen… Maar zo’n cadeau bon van Topvintage zou natuurlijk ook heel fijn zijn dus ik doe graag mee ?

  5 juli 2019 at 21:29
 • Reply Anita

  Wat een leuke post weer Susan.
  Ondanks dat ik op zondag ging was de warehousesale erg leuk.
  Doe graag mee voor de cadeaubon. Het is zo’n leuke winkel!

  5 juli 2019 at 21:53
 • Reply Marijke Hartmen

  Hoi zou graag meelopen voor de bon want helaas heb ik een grotere maat dan jij. Vind namelijk de rode stippen aunti wel erg leuk!

  5 juli 2019 at 22:05
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh maarreh die is mij ook te groot hoor;). Maat XL is voor mij te groot, omdat ik maar klein ben. Ik draag altijd maat L ???

   5 juli 2019 at 22:28
 • Reply Liza Okken

  Ik had inderdaad op marktplaats de notificatie al gehad dat je weer nieuwe artikelen online had gezet! Goed bezig, opruimen is altijd heerlijk want bij mij ruimt het dan ook op in mijn hoofd. Ik ben ook druk aan het opruimen, want binnenkort verhuizen! Zo heerlijk, even rigoureus opruimen en evt verkopen!
  Fijn weekend! Ik loot graag mee voor de bon ??

  5 juli 2019 at 22:53
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wow Liza dat is dan extra stimulans hè om eens goed op te ruimen. Heel veel succes??

   6 juli 2019 at 06:56
  • Reply Wendy

   Opruimen kan heerlijk zijn.Mijn man ging mijn oude kleren verkopen op de rommelmarkt.Na een uur belde hij dat het zo geweldig liep en mensen steeds terug kwamen. Wat bleek hij had de verkeerde zak met kleding meegenomen en mijn King louitjes en tantes verkocht op de markt voor 5 euro ps? Gelukkig is het een tijdje geleden en ben ik weer de gelukkige eigenaar van een aantal Tantes maar er kan er nog wel 1 bij hoor? en mijn man mag nooit meer naar een rommelmarkt?

   17 juli 2019 at 09:35
  • Reply Danielle

   Hey Susan ! Na ons onderonsje toch besloten een kansje te wagen ???? xx

   18 juli 2019 at 19:10
 • Reply Mina

  Heerlijk opruimen~! En wat een leuke spulletjes en die retro schoenen zo gaaf! Die ben je zo kwijt! Ben ook aan het opruimen. Heb alle zakken in de schuur gezet en ga deze morgen wegbrengen. Geeft echt meer ruimte maar heb nog een hoop te doen. Ook een dot wat ik ga proberen te verkopen. En anders naar het goede doel. Ben van plan om nog veel meer op te gaan ruimen voelt goed. Vraag ook aan de engelen om te helpen met oud zeer op te ruimen. Verder wens ik je een heel fijn weekend toe! Dikke knuffel

  5 juli 2019 at 23:34
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wow wat goed van je, goed bezig lieverd. Ik heb laatst ook heel wat zakken met kleding aan goede doelen gegeven.
   Ook ik heb nog zoveel meer om op te ruimen, stap voor stap komen we er wel. En zekers ook mooi dat je hulp aan de engelen vraagt lieverd. You go girl??

   6 juli 2019 at 06:58
 • Reply Patricia Lourens

  Hoii Susan,

  Wat mooi dat jij ruimte en rust aan het creëren bent; niets zo fijn als dat?. Graag ding ik mee naar de bon zo komt een nieuwe tante betsy meer binnen bereik. Je bent goed bezig; laat je leiden?. Liefs, Patricia
  Jurkenzusje

  6 juli 2019 at 09:21
  • Reply Janette Bosma

   Lieve Susan,

   wat heb je weer prachtige spullen te koop. Ben ook zo’n voorstander van iets een tweede leven te geven. Goed voor het milieu en zo mooi om te zien dan een ander hier weer heel blij van mag worden ❤ Ben hier de laatste tijd ook bewuster mee bezig. Als voorbeeld, zodra ik een boek heb gelezen schenk ik deze anderen via bijvoorbeeld de facebook pagina, boeken in het wild (kijk maar eens hoe zo’n leuk formule dat is) of geven via weggeef of pif dagen in de jurken groepen, of boeken kastjes aan de kant vd weg waar je ruilt of geeft. Dit zijn zomaar voorbeelden en ik word ook zo blij van geven ?

   En uiteraard daartegenover is eens iets winnen ook zo leuk ?Loot in dit geval dan ook graag weer eens mee aan een van jouw lieve acties ??

   Liefs jurkenzus Janette

   14 juli 2019 at 22:09
 • Reply Annette Elias

  Peoh zeg, wat ben je goed bezig lieverd! Heerlijk zo, al die ballast het huis uit! Wat ziiten er een leuke dingen bij, helaas alleen niet mijn maat! Mocht ik in aanmerking komen voor de bon, dan heel graag! Dan heb ik weer kans iets nieuws aan te schaffen dat ik kan delen op mijn fb blog!

  6 juli 2019 at 10:12
 • Reply Marjolein

  Leuk weer van je te lezen, fijn dat het wat beter gaat! Ik ga zeker even kijken op je marktplaats! En ik loot graag mee! Liefs!

  6 juli 2019 at 10:48
 • Reply Ingeborg Dekker

  Goed bezig met opruimen!
  Had al even zitten snuffelen op marktplaats.
  Ik ben ook aan het opruimen en mezelf beloofd een tijdje geen jurkjes te kopen. Of ik het ga volhouden ?
  Maar ik wil graag de cadeaubon winnen ?

  6 juli 2019 at 18:16
 • Reply Petra van Schijndel

  Hé lieve Susan, jij bent lekker aan het opruimen zeg! Ik doe ook een poging. Maar van het geld van verkochte spullen heb ik ook weer andere wens items gekocht.. hihi, schiet nog niet zo op. Ik doe graag mee hoor voor de bon van Top Vintage. Mooie spulletjes hebben ze daar! Liefs, Petra.

  6 juli 2019 at 18:21
 • Reply Sandra Veneman

  Owww… jammer dat die little dot red net te groot is voor mij… Ik ben in to the red polkadots op het moment!
  Ik doe graag mee!
  Liefs,
  Sandra

  6 juli 2019 at 19:26
 • Reply Dagmar

  Wat een leuke blog en foto’s weer Susan! Ik had je advertenties al gezien; ja met dat er niets in mijn maat bij zat. Of wellicht ook maar goed, want ben ook beetje aan het opruimen ? Loot graag mee voor de bon en succes met de verkoop!

  6 juli 2019 at 19:48
 • Reply Marjon de B

  Gezellig weer Susan!
  Tof dat je naar de outlet kon gaan van Top vintage, daar bestel ik ook wel eens iets.
  En dat groene oudje van Tante is leuk, voor mij net ff te groot.
  Ik loot graag mee voor de top vintage bon! Daar weet ik wel raad mee!

  Groetjes,
  Marjon

  6 juli 2019 at 19:59
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  MIJN MOTIEF OM VROLIJK DOOR HET LEVEN TE GAAN: TANTE BETSY
  Als light verse dichter is een positief leven,
  mij op het lijf geschreven.
  Vrolijke kleding inspireert me enorm.
  Het houd mij in vorm.

  Het maakt wel terdege uit wat je ‘s morgens aantrekt.
  Ik begin mijn dag graag opgewekt.
  Van grappige motiefjes en leuke kleuren,
  kan ik enorm opfleuren.

  Over TANTE BETSY ben ik dan ook razend enthousiast,
  omdat het bij me past.
  Met BETSY straal ik van alle kanten.
  Dat maakt van mij een vrolijke TANTE!

  PS Ik wens een ieder hier,
  veel draagplezier!

  8 juli 2019 at 17:28
 • Reply Carol

  Wat een gezellige blog weer. Ik houd van je enthousiasme en je eerlijkheid. Ik loot heel graag mee voor de bon om iets in mijn eigen carol tante betsy stijl te kunnen kopen. Eerlijkheidshalve dat gebeurt ook wel zonder deze bon. Daarmee doe ik eigenlijk ook waar ik in geloof bij mezelf blijven en op een heel andere manier gek op deze stijl van tante betsy en mijn tante betsy stijl met trots dragen Dikke knuffel carol

  13 juli 2019 at 06:58
 • Reply Carol

  Wat een gezellige blog weer. Ik houd van je enthousiasme en je eerlijkheid. Ik loot heel graag mee voor de bon om iets in mijn eigen carol tante betsy stijl te kunnen kopen. Eerlijkheidshalve dat gebeurt ook wel zonder deze bon. Daarmee doe ik eigenlijk ook waar ik in geloof bij mezelf blijven en op een heel andere manier gek op deze stijl van tante betsy en mijn tante betsy stijl met trots dragen Dikke knuffel carol

  13 juli 2019 at 06:58
 • Reply Bouke

  Lieverd, graag maak ik een kansje voor de bon. Samen met een bon die ik voor mijn verjaardag gekregen heb kan ik dan iets leuks uitkiezen.

  14 juli 2019 at 21:12
 • Reply Marloes

  Graag maak ook ik een kansje. Momenteel zwanger dus veel tante betsy jurkjes gaan aan mijn neus voorbij. Hoop straks toch we wat van de wintercollectie aan te kunnen schaffen ?

  16 juli 2019 at 19:21
 • Reply liesbeth

  Hallo jurkenzus! Leuk om je blogs te lezen, ik word er altijd vrolijk van! Net als de mooie jurken van Tante Betsy. Ondanks mijn maatje meer, voel ik mij altijd super vrouwelijk in de jurken. Ik loot graag mee met de bon, zodat ik een mooie jurk kan aanschaffen (TB natuurlijk :)) Groetjes, Liesbeth

  16 juli 2019 at 19:22
 • Reply Daisy van Vliet

  Wat ben jij lekker bezig met relaxen en opruimen tegelijk! Dat lukt mij dan weer minder? haha..
  Ik loot heeeeeel graag mee! Misschien staat het geluk dan aan mijn kant en win ik ooit?????.

  Lieve groetjes!
  Daisy

  16 juli 2019 at 19:27
 • Reply Corine

  Lieve Susan, knap dat je zo kunt opruimen, mij lukt het niet, zo jammer dat jouw jurkjes en schoenen niet mijn maat zijn, maar voor de bon loot ik graag mee, top vintage verkoopt ook Tante Betsy en nog veel meer! Knuffels Corine

  16 juli 2019 at 19:38
 • Reply Linda Kuppers

  Een heerlijk opgeruimde kast en huis, ik hou ervan. Vorig jaar zijn we flink bezig geweest met ontspullen, maar het wordt inmiddels wel tijd voor een tweede ronde ?
  Een goed plan voor de nazomer ??
  Ik doe graag mee voor de bonverloting, iets moois als beloning verdienen we allemaal wel eens ??

  16 juli 2019 at 20:15
 • Reply Ellen Jacobs

  Ik loot graag mee voor een bon want helaas zit er geen jurk voor me bij.

  16 juli 2019 at 20:40
 • Reply Suus

  Superleuk, Top Vintage heeft fantastische jurkjes! Ik loot graag mee. Mocht ik winnen, dan heb ik er al eentje op het oog!!

  18 juli 2019 at 10:35
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.