Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts

Relaxing with Susan

Hey girls vandaag weer eens een blogpost. Hoelang die gaat worden weet ik niet. Ik kom wat foto’s delen en kwebbel er gezellig bij. Ik ga vanzelf zien of het een blogpost met diepgang wordt ;). Dus lees gezellig mee wat ik nu weer allemaal te vertellen heb.

Op de eerste plaats wil ik vertellen dat het me enorm goed gedaan heeft om vanaf donderdag offline te zijn. Woensdag had ik toch nog een blogpost getypt om ook hier te vertellen dat ik offline ging. En donderdag ging ik tijdens mijn boswandeling zelfs even Live op Facebook om nog een en ander toe te lichten. Ook nu zit ik in het bos op een bankje want ik had echt behoefte aan de stilte van de natuur. Ik zit vol in de zon, ik zit liever in de schaduw maar op een boomstronk zitten is niet altijd even comfortabel. Later toch nog gedaan ;).

Ik zag vanochtend dat het Frida Kahlo thema was op de She wears retro Facebook groep en ik maakte deze outfit foto. Zonder met een big smile erop te staan is toch best wel gek. Ik maakte de bloemenkroon eens voor een Elfia outfit. Ik zal er straks even een foto bij zoeken. Niet dat het een Frieda Kahlo outfit was hoor, als ik me goed herinner was het in een prinsessen jurk. Achteraf niet geheel mijn ding.

Ik heb er later wel een kanten kleedjes jurk van gemaakt (nou ja de andere jurk zit er gewoon nog onder). Wie weet dat ik hem binnenkort toch eens op marktplaats zet. Want de kanten kleedjes jurk is wel gaaf, maar op een of andere manier is het toch niet mijn ding. Meer omdat mijn buste te nadrukkelijk aanwezig is, ik stoor me er in ieder geval aan. Ook heb ik niet meer zo’n behoefte om naar Elfia te gaan want ik heb al iedere dag een verkleedfeestje.

Ik mag iedere dag mijn mooiste jurk uit de kast halen en van iedere dag een feestje maken. En zo komen we weer terug bij Tante Betsy jurkjes. Vandaag koos ik deze Carmen jurk speciaal uit om te matchen bij de bloemenkrans met bijpassende sieraden en Footnotes sandalettes. Voor mij is dit niet mijn mooiste jurk hoor en ik zou eerder voor andere favorieten kiezen. Och eigenlijk hangt mijn hele kast vol favoriete jurkjes. Ik kies ze op gevoel uit naar aanleiding van mijn stemming of de gelegenheid.

Gisteren trok ik voor vaderdag mijn Tante Betsy Dress Lola Over The Top Blue aan. Die ik met korting heb kunnen scoren bij Miss Vintage, ik schreef er al over in de blogpost Over the top love with Susan. Ik heb haar nog niet korter gemaakt of laten maken en ik denk dat ik dat ook niet doe. Het was meer vanwege de billen van de herten, ik had er een stuk tussenuit willen (laten) halen. Maar ik kijk toch maar een keer per dag in de spiegel dus so what ;).

We zijn gisteren met dochterlief gaan rommelmarkten (ze stuurde Arno haar bonusvader een lieve kaart, jammergenoeg is er geen contact met zijn kids). Daarna hadden we een verjaardag en in de namiddag gingen we een uurtje op bezoek bij mijn vader. Zo’n dagen zijn niet altijd de makkelijkste dagen als je je kids moet missen of je vader. Ik hoop dat er dan andere lieverds in je leven zijn waar je een warm contact mee hebt.

Dochterlief schreef al in haar kaart dat ze vroeger niet zo’n goed contact hadden. Arno was erg streng en heeft jarenlang veel stress gekend vanwege rechtszaken met zijn ex, dus die was destijds vaak niet te genieten. Nu weten ze wat ze aan elkaar hebben en hebben ze een fijn contact en is er zelfs sprake van houden van. Mooi is dat dat hij dan toch de liefde van mijn dochter mag ervaren. Ook al blijft het gemis van het contact met zijn eigen kinderen, die inmiddels alledrie al volwassen zijn. Maar wie weet ooit, we blijven moed houden en hoop hebben.

Ik ben helemaal vergeten vrijdag een outfit foto te maken. Maar die dag kwam er een lief pakketje. Ik ben zo blij dat ik vorige week op Marktplaats mijn allereerste Tante Betsy jurk die ik ooit kocht in maat M heb kunnen scoren. En wat was het geval ook nog bij een enorme lieverd die me al jaren volgt. Zo leuk is dat en ik kreeg ook nog een super lief cadeau van haar. Ik kreeg een prachtig engelenbeeldje, een Annekabouke engel, met een lieve kaart. Oh wow zo mooi, ik kende deze kunstenares nog niet. Nogmaals dikke dankjewel knuffels lieve José, ik ga haar met kouder weer met liefde dragen.

Afgelopen week was het trouwens Lola jurken week. Donderdag met de Hearts Tree print. Vrijdag met de Peacock print. Zaterdag Lola Viola en zondag met de Over The Top print. Het Lola model van Tante Betsy is dan ook een van mijn favoriete modellen. Ik heb veel van deze jurken ook in meerdere kleuren van een print, zo gek ben ik erop ;). Ik hoop dat er nog veel leuke prints mogen volgen in dit model. Wie weet ga ik me toch nog eens de wieber print in het blauw kopen, ik blijf die gaaf vinden.

Ik verruilde Dress Lola Viola Navy zaterdag morgen wel even voor een andere jurk (geen TB). Ik ging namelijk kitten, iets wat ik nog nooit had gedaan en wilde geen vlekken op mijn jurk. Dat spul krijg je er volgens mij niet uit. Ik heb haakjes geplakt onder ons afdak, ik geloof dat die voor de derde keer worden geplakt. Iedere keer lieten ze los, met deze kit zouden ze moeten blijven plakken. En vanochtend heb ik dan drie katoenen doeken onder het afdak opgehangen, zodat het er niet zo warm onder wordt. Het is soms net een broeikas ;).

Lieverds het is me gelukt om weer een blogpost te typen zonder last van mijn ogen te krijgen. Het scherm van mijn iPhone staat nu op nightshift en ik ben de afgelopen dagen gewoon heel weinig online geweest. Het offline zijn heeft me in ieder geval enorm goed gedaan.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

  • Reply Heidi

    Wat leuk dat je je eerste liefde jurk weer terug hebt. En zo’n lief cadeautje erbij. Fijn dat t weer lukt om even te typen. Hopenlijk gaat t steeds beter met alle aanpassingen

    17 juni 2019 at 19:42
    • Reply Happy Susan blogger

      Dankjewel lieverd ja gaat vast goed komen. Beetje bij beetje en met rust tussendoor ;). Knuff??

      18 juni 2019 at 07:04
  • Reply chucky1012

    Zulke prachtige outfit foto’s ??
    Fijn dat jij jou ogen veel rust had gegeven en dat het nu veel beter gaat….

    Een hele fijne avond Xoxo

    17 juni 2019 at 19:49
    • Reply Annelies

      Wat leuk dat je een favoriet jurkje op de kop heb kunnen tikken. Inderdaad wordt het warm onder de veranda met zulk mooi weer. Ik vlucht meestal naar de achterkant van de tuin waar het wat koeler is. Ik ben benieuwd of die doeken daadwerkelijk helpen. Heb een fijne week. Groetjes Annelies

      17 juni 2019 at 20:08
      • Reply Happy Susan blogger

        Hey lieverd bedacht me opeens dat ik op jou nog geen reactie had gegeven terwijl je een echte vraag had hihi.
        Ja hoor het helpt echt een heel stuk, heb dat een paar jaar geleden mogen ervaren.
        Wel een tip als je katoenen doeken gebruikt was de stof van te voren. Want hij was flink gekrompen en ik heb de naad los moeten halen. Gelukkig had ik destijds een dubbele zoom gemaakt ?. Dikke knuffels??

        18 juni 2019 at 09:14
    • Reply Happy Susan blogger

      Dankjewel lieverd ja in ieder geval rust van mijn telefoonscherm. Ik heb wel lekker boeken gelezen en we zijn leuke dingen gaan doen. Knuff??

      18 juni 2019 at 07:05
  • Reply Caro

    Fijn dat het op deze manier al veel beter gaat! Je blog is weer één en al gezelligheid meid! En lekker stoer zelf de haakjes kitten en de doeken ophangen, girl power??. Dag lieffie??

    17 juni 2019 at 20:12
    • Reply Happy Susan blogger

      Hihi ja manlief had het druk en ik had het warm onder het afdak. Dus ik had zoiets kom ik dat wel zelf. Laat me maar zien hoe zo’n kit spuit werkt en dan doe ik het zelf. Wel zaterdag alleen de drie grootste vlakken gedaan want daarna was ik kapoet…onderwijl ook nog even de boel schoongemaakt boven mijn hoofd ;). Maar ik heb er ook zelf het meeste profijt van, om er lekker onder te knutselen enzo. Manlief zit nooit buiten?. Knuff??

      18 juni 2019 at 07:09
  • Reply Jacqueline Aarts

    Fijn dat je minder last hebt nu van je hoofdpijn. Heerlijke kwebbelpost met leuke actie foto’s. ?

    17 juni 2019 at 20:17
    • Reply Happy Susan blogger

      Ja ben er ook blij mee leeve. Gisteren ook bewust op mijn houding gelet ij het bos. Verder doe ik het nog rustig aan en ja ik dacht zet de timer en klim op de ladder. Zijn eens anders als anders foto’s whahaha. Dikke knoevels??

      18 juni 2019 at 07:11
  • Reply Marianne Asselman

    Leuke gezellige blog, ben even een tijdje afwezig geweest. Ben op het moment niet zo facebooking en weinig puf. Met plezier je blog gelezen en fijn dat je je jurkje hebt kunnen scoren, met een beeldig beeldje

    17 juni 2019 at 21:48
    • Reply Happy Susan blogger

      Hey lieverd goed voor jezelf zorgen staat op de eerste plaats! Dus goed bezig en ja zo lief hè. Knuff??

      18 juni 2019 at 07:12
    • Reply Mina

      Fijn om te lez3n dat je hebt genoten van je dagen. En nu zonder pijn weer een gezellige blogpost gemaakt! ??

      18 juni 2019 at 15:08
      • Reply Happy Susan blogger

        Ja zo fijn hè heb het wel bewust moeten loslaten hoor en mijn hoofd zoveel mogelijk in relaxstand moeten zetten. Het gaat gelukkig steeds beter lieverd. Knuff??

        20 juni 2019 at 07:05
  • Reply Rebecca

    Wat een gezellige kwebbelblog is het geworden. En ontzettend fijn voor je dat je geen last krijgt van je ogen!
    Liefs Rebecca

    17 juni 2019 at 22:08
    • Reply Happy Susan blogger

      Dankjewel lieverd ja het gaat een stuk beter zo. Ik heb ook gisteren bewust op mijn houding gelet in het bos. En op een gegeven moment toch echt op de boomstronk in de schaduw gaan zitten ;). Knuff??

      18 juni 2019 at 07:13
  • Reply Ger da

    Hé lieve Susan,

    Ten eerste, ik heb je boodschap mee gekregen in je live filmpje hoor,alleen ik was niet live maar heb het later gezien,blijft grappig als je in één keer je naam hoort.
    Fijn om nu te lezen dat je met deze gezellige blog geen last hebt gekregen. Maar er om blijven denken hoor. Ik vind die elfia jurken jou altijd zo prachtig staan,niet voor dagelijks maar echt voor bijzondere gelegenheden. En wat een tof wensjurkje heb je overgenomen, zo’n kleur mag tante van mij wel weer eens doen,ook heel benieuwd naar de winter collectie,maar zit voor nu met smacht op de sale bij tante te wachten.Volgende week jarig,drie maal raden wat ik vraag. Hahaaaaha
    Doei lieve Susan, fijne dinsdag ?

    18 juni 2019 at 08:27
    • Reply Happy Susan blogger

      Whahaha ja ik dacht ik doe het effe zo. Voelde je opeens een bekende Nederlander??
      Doe ik lieverd ik blijf zoveel mogelijk offline om mijn hoofd en ogen rust te geven. Nu verder in opruimmodus, hoop dat die nog even lekker door zet, alhoewel ook straks lekker het bos in. We gaan het zien?. Dikke knuffels??

      20 juni 2019 at 06:58
      • Reply Ger da

        ❤??

        20 juni 2019 at 11:36
  • Reply Jose

    Je hebt een gezellige blog geschreven! Je Elfia jurken vind echt te gek, als kind vertelde ik iedereen altijd dat ik wel bij mijn ouders woonde, maar dat ik eigenlijk een prinses was. Jouw prachtige jurken brengen dat gevoel weer een beetje naar boven.
    Gelukkig voel ik me in de jurkjes die ik vandaag dag draag ook heel mooi en prinsessig, is dat toch nog goed gekomen ?
    Goed dat je deze week even offline bent gegaan. Hoop dat de schermaanpassing wat verlichting brengt.
    Fijne week Susan!

    18 juni 2019 at 09:00
    • Reply Happy Susan blogger

      Whahaha heerlijk toch???? niks leukers als je iedere dag een prinses voelen wonend in je droomkasteel. Geniet er heerlijk van lieverd??

      20 juni 2019 at 07:11
  • Reply Iris - Thebeautymagazine.nl

    Wat een vrolijke jurkjes heb jij! Ze staan je goed. En ik moet ook zeggen dat ik las dat je 51 jaar bent en dat zou je zeker niet zeggen!

    19 juni 2019 at 12:35
    • Reply Happy Susan blogger

      Hihi dankjewel voor je compliment?. Ja gelukkig zit dat in de family en doen de Tante Betsy jurkjes dat met me…met ons. Je blijft er heerlijk jeugdig onder om in zo’n vrolijke jurkjes rond te lopen. Ik ga straks eens spieken op jouw blog??

      20 juni 2019 at 07:14

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.