Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

Relaxing with Susan

Hey lieverds vandaag zal maar een korte blogpost zijn want ik ga heerlijk genieten van een lang weekend met manlief. Aan het begin van de week was het emotioneel zwaar voor mij. Er kwamen weer twijfels omhoog over onze relatie. Maar gelukkig heb ik die hersenspinsels weer tot een halt kunnen roepen. Er hangt weer vanalles in de lucht qua energie en dat kan ons aanzetten tot een nieuw begin.

Ja lieverds ik heb er aan het begin van de week echt even aan gedacht de brui aan onze relatie te geven. Wij vrouwen hebben een olifanten geheugen en soms kan al dat oud zeer je behoorlijk in de weg zitten. Maar dat is geweest, het is tijd om dat los te laten. Als het verder wel nog goed voelt en je ziet dat de ander hard zijn best doet, is het belangrijk om je aandacht te richten op alles wat wél goed is. Want zodra je dat doet vermeerdert zich dat.

Wat mooi is dat ik wel heel toepasselijke affirmaties opensloeg in mijn boek ‘Treasure Yourself. Power Thoughts ’ van Miranda Kerr. De eerste heb ik aan het begin van de week opengeslagen en de andere vandaag. Zo mooi om je gesteund te voelen door deze positieve boodschappen.

Dus lieverds ik ga heerlijk in relaxstand vandaag met manlief. Hij heeft speciaal voor vandaag vrij genomen om samen met mij naar zee te gaan. Dat was er in Engeland niet meer van gekomen. We hebben allebei de behoefte om te relaxen. Én hij moet in de omgeving van Antwerpen classic mini modellen ophalen ;).

Ik zal hier vast een aantal leuke foto’s plaatsen zodat jullie toch kunnen meegenieten.

En tegen de jurkenzusjes die zondag naar de SoMuch dresses lovers meeting bij Jacqueline komen zeg ik ‘tot zondag!’. Ik verheug me erop jullie te zien, te spreken en te knuffelen. Kom gewoon gezellig hoi zeggen hè en een dikke tietenknuffel halen :D.

Ik verheug me er ook op om Binnie en haar familie van SoMuch Fashion te zien die deze dag weer mogelijk maken (ism Jacqueline). Heel benieuwd wat voor moois ze allemaal bij zich hebben. Zie de Facebook post van gisteren ;).

Heb een fijn weekend lieverds!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Heidi

  ???geniet???
  Tot zondag

  30 augustus 2019 at 19:37
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hé lieverd! Potverdikke wat is het soms zwaar hè?! Maar wat fijn, dat je een goede keuze hebt kunnen maken… ook ik heb “last” van een olifantengeheugen en soms is het handig, maar soms zit het me ook in de weg. Ik moet dan ook bewust kiezen er geen aandacht aan te willen schenken en het vizier op de toekomst te hebben en niet achterom te kijken. Ik heb zelf ook de nodige fouten gemaakt, het is niet eerlijk (ik spreek voor mezelf) anderen in mijn omgeving “af te rekenen” op het verleden en niet in mijn eigen spiegeltje te kijken! Ik ben blij met de keuzes die ik heb gemaskt en moet dat stomme rothoofd gewoon soms even “uitzetten”…

  Ik verheug me erop je zondag ff lekker te knuffelen!

  Maak er mooie dagen van samen met Arno en tot snel ?

  30 augustus 2019 at 19:57
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja soms zit dat olifantengeheugen echt enorm in de weg en leg je dan weer alles op de weegschaal.
   Het is niet makkelijk te leven met een gesloten iemand die zo veel pijn is gedaan in zijn jeugd en huwelijken, ik zou hem zo graag vooruit willen helpen en hem te helpen met helen. Maar dat is toch iets dat hij zelf zal moeten leren. Daarnaast is de stress rondom werk erg hoog, dus gaat daar alle aandacht naar.
   Ik heb besloten om me vooral op mezelf te richten en op mijn eigen geluk (een ander kan je niet gelukkig maken).
   Ik bewandel mijn pad van bewustwording, mijn levenspad wat ik te gaan heb en hij mag gezellig mee wandelen. En hopelijk leert hij zijn levenslessen ipv alles weg te stoppen of zich te verliezen in andere dingen.

   Gisteren was hij de hele strandwandeling bezig met naar gebouwen te kijken en te proberen te herkennen welke het was waar hij ooit aan gewerkt had.
   In plaats van te genieten van de strandwandeling samen met zijn vrouw.
   Gelukkig heb ik gewoon heerlijk genoten van het lopen in het zeewater langs het strand en ben ik wel enorm blij dat hij speciaal voor mij naar de zee gaat.
   Op de terugweg rijdend door Antwerpen files vermijdend kwamen we op prachtige plekken en kwamen we langs een oud kerkhof. Mijn hart gaat daar van zingen en dan stopt hij toch maar mooi á la minuut en hebben we het kerkhof bezocht. Het zou eigenlijk na tien minuten dicht gaan, maar hij keek wat er aan de binnenkant van de poort geschreven stond en dat de poort zelf te openen was. Na 5 minuten binnen sloot de poort zich al en hebben we in alle rust een half uur over het kerkhof gelopen. Én gelukkig ging de poort ook weer netjes open. Ik heb echt met volle teugen genoten van al die oude graven.
   Lieverd tot morgen! Ik verheug me op de dikke knuffels??

   31 augustus 2019 at 07:32
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, ik denk dat het de week van de emoties was, hier in de familie is er kwa emotie ook een heleboel los gekomen en das niet altijd even leuk en gemakkelijk. Want sommige mensen kunnen alleen maar achterom kijken in plaats van vooruit. En dat vooruit kijken heb je juist nodig het geeft je hoop om je aan vast te houden. Blijf in jezelf geloven hier in Dordrecht zeggen ze altijd het gras is niet groener bij de buren maar vaak beter onderhouden en dat onthou ik dan soms maar en niet iedere dag is even leuk maar daar kunnen we genoeg over vertellen he. Ik zou zeggen ga lekker de slingers ophangen dit weekend Lieve Susan en geniet?

  30 augustus 2019 at 21:04
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja lieverd de energie van de nieuwe maan is hoog en daarnaast vast ook nog veel andere energiëen. We zitten echt in een tijd van hoge transformatie en veel oud zeer komt los zodat het verwerkt mag worden. Daarom ook dat er zoveel confrontaties zijn. Gelukkig hebben we het weer overleefd en mogen we dingen verwerken en onze weg verder bewandelen.
   Ik ga de slingers ophangen lieverd. Dikke knuffels en een fijn weekend??

   31 augustus 2019 at 07:39
 • Reply Maes & Hills

  Hi Susan, wat heb jij een prachtig glimlach! Ben tevens verliefd op je tas & outfit. Ik heb onlangs een tas van Patrizia Pepe aangeschaft en vind het op jouw tas lijken. Zou jij misschien het merk met mij willen delen? Kusjes, Carla

  26 september 2019 at 15:13
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.