Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day

Relax and enjoy with Susan

Hey girls vandaag een heerlijke relaxte blogpost, geschreven vanuit het bos. Het is zo belangrijk om niet alles te willen forceren, maar gewoon heerlijk van het leven te genieten. En vertrouwen hebben in het pad dat voor je ligt, dat alles goed komt…dat alles goed ís.

Ik ben leeuw van sterrenbeeld en het is voor mij makkelijk om heerlijk lui te zijn. Lekker in het zonnetje een boek lezen en te genieten van Me-time. Natuurlijk is er ook wel een stemmetje in mijn hoofd waar van alles van moet. Maar goed voor mezelf zorgen staat toch wat hoger op mijn to-do lijst, die ik by the way niet heb ;). Herstellende van een burn-out is het zeker wel zo slim om te zorgen voor Me-time, dingen doen waar ik blij van word.

Het is ook goed om dagelijks te bewegen en dat doe ik door heerlijk het bos in te gaan. Je kunt dit natuurlijk ook wel doen op een fors tempo, maar ik kies ervoor om uitgebreid te genieten van al dat moois om me heen, in een rustige tred. Natuurlijk kan ik ook wel fors doorlopen, om conditie op te doen of calorieën te verbranden. Want afvallen staat ook nog ergens op mijn lijstje…dat lijstje in mijn hoofd ;).

Maar het doet me nu beter om op een rustige manier te lopen, te wandelen door het bos. Ik kan zo heerlijk relaxed genieten van al dat groen in de natuur. Zo mooi dat alles weer heerlijk aan het groeien en bloeien is.

Groen is ook de kleur van heling en van groei. En vandaag koos ik voor deze groene Tante Betsy Tweety jurk (SS2016). Om blij van te worden met die leuke vogeltjes erop, schrijf ik, terwijl ik overal om me heen vogeltjes hoor fluiten en zingen. Zo rustgevend om zen van te worden. De frisse buitenlucht opsnuiven is ook zalig. Wat doet een mens het toch goed, wat doet dit mij zo goed.

Ik kan zo genieten van dit soort momenten, van de kleine dingen in het leven. Van fris gewassen Tante Betsy jurkjes die in het zonnetje hangen te drogen. Wat is er toch veel om dankbaar voor te zijn.

Wees dus niet zo streng voor jezelf lieverds. Neem rust momenten, neem heerlijk een dag rust of zelfs nog meer als dat nodig is. Doe dingen waar je blij van wordt, wees lief voor jezelf. Geniet van de kleine dingen van het leven. Focus je op alles wat je hebt en geef daar aandacht aan. Wees dankbaar en kijk naar het goede dat je omringt.

Lots of love from Susan

Oh ja ik deed mijn Long Hoodie Green (AW2018) aan als jas. Ik heb trouwens een Didi panty aan, verknipt tot legging. En mijn kobaltblauwe ZOO Adventure outdoor laarzen én DailyBag van Urban Hippies (voor de dames die dat willen weten)

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, groen is de kleur van heling en groei, dat verklaart een hoop en waarom ik soms alleen maar groen wil dragen. Heerlijk he van die momenten dat je van de kleinste dingen van het leven kan genieten. Wij mogen 3 weken zorgen voor het konijn van onze buren( ons eigen lieve konijn hebben we pas in moeten laten slapen) en dan is dit weer zon tijdelijk iets waar we weer even van kunnen genieten want een nieuw konijn komt er niet meer. Met dit lekkere weer stap ik graag op de fiets en geniet van alle leuke dingen om me heen maar vooral van het zonnetje. Geniet morgen lekker van de zon Susan, schijnt een heerlijke dag te worden. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

  13 mei 2019 at 20:21
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd zal ik gaan doen, alhoewel er allerlei stemmen in mij roepen van wat ik allemaal nog moet doen, strijken, opruimen, spullen op marktplaats zetten, poetsen… Terwijl ik het liefste niks wil doen, of gewoon lekker creatief wil zijn, of inderdaad genieten van het zonnetje.
   Er gaan op dit moment ook zoveel dingen door mijn hoofd waarom ik nog zoveel energie in bloggen steek, terwijl er tegenwoordig zo weinig reacties komen. Het is moeilijk om niet naar al die stemmen in mijn hoofd te luisteren en vertrouwen te hebben in mijn pad. En dat er toch altijd vrouwen zijn die baat hebben bij mijn blog ook al reageren ze niet, maar ik merk dat het demotiverend is. Nu heb ik gisteren ook wel bewust gekozen voor een relaxed blog, ik had eigenlijk over heel wat anders willen bloggen, maar de motivatie ontbrak, de vraag waarom ik het nog allemaal doe.
   Pff moeilijk hoor is dat als je een nieuwe weg bent ingeslagen en daar zelf een manier in vinden hoe verder te gaan. De oude manier werkt niet meer, maar inspirerende blogposts zoals van afgelopen vrijdag waar toch heel wat uurtjes werk in zitten daar komt ook weinig tot geen reactie op. Ik vind het maar moeilijk allemaal en ben echt even zoekende. Vooral omdat er veel tijd in bloggen gaat zitten die ik thuis nog beter kan besteden.
   Ik val jou er maar even lastig mee hihi en dit is niet echt een reactie op jouw reactie☺️ Maar zit dus een beetje met mezelf overhoop hoe verder te gaan, mis het… snap ook wel dat er misschien minder reacties kwamen omdat ik zelf dan geen reactie op de reacties achterliet. Maar bloggen kost al heel wat uren op een dag en reacties plaatsen ook. Pff zit me allemaal even hoog. Ik ga zo maar eens aan mijn dag beginnen en even alle zorgen onder de douche van me af wassen. En maar eerst even het bos in om af te schakelen. Dankjewel lieverd voor je reactie(sssss). Dikke knuffels😘😇

   14 mei 2019 at 08:18
 • Reply Corine

  Heerlijk die wandelingen door het frisse groen en de geur hier van het fluitenkruid, alleen in het voorjaar ruikt het zo. Knuffels Corine

  13 mei 2019 at 20:48
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja heerlijk genieten is dat hè lieverd alles dat groeit en bloeit. Zoveel helend groen om ons heen, zo mooi en zo genieten.
   Ik schreef al hierboven dat ik me echt af aan het vragen ben waarom ik nog zoveel tijd in bloggen steek. Terwijl ik daar zittend in het bos nog veel meer van de natuur had kunnen genieten ipv een blogpost zitten te typen. Te herschrijven omdat ik tig keer had geschreven dat het belangrijk was hihi of allerlei foto’s zitten te maken ipv gewoon heerlijk te wandelen.
   Ik waardeer het enorm dat er trouwe volgers zijn zoals jij. Dankjewel lieverd het helpt te weten dat het gewaardeerd wordt. Dikke dankjewel knuffels😘😘

   14 mei 2019 at 08:25
 • Reply Mina

  Heerlijk dat je zo geniet van je wandelingen! Ik wil je wel even een hart onder de riem steken hoor Susan! Er zijn volgens mij veel vrouwen die wel lezen en veel aan je blogposten hebben al laten ze geen reactie achter! Sommigen vinden dat te eng of andere reden! Ik lees je blog heel graag en haal er veel dingen uit. Juist nu ik niet lekker in mijn vel zit. Mijn lijf niet wil wat ik wil. Dokters maar aanmodderen met me! En daar is dan jou blog als steuntje in de rug of net een kaart! Ik ben er dankbaar voor dat jij deze moeite neemt! Dikke knuffels

  14 mei 2019 at 09:09
  • Reply Bernadette

   Lieve Susan,
   Ik denk dat er veel vrouwen zijn die je blogs lezen maar nooit reageren zoals ik 😉 maar ik vind dat je prachtig schrijft en heb veel aan je verhalen met name over het pad naar je eigen bewustwording en het geluk vinden in jezelf! Dus dankjewel daarvoor 💚

   14 mei 2019 at 16:05
  • Reply Monique den Boer

   Lieve Susan, geloof me alle veranderingen zijn moeilijk maar opgeven is echt geen optie hoor , ik merk alleen aan mijzelf dat we het allemaal steeds drukker krijgen en steeds meer verplichtingen krijgen om de boel draaiende te houden we moeten steeds meer van onsczelf. Ik zal blij zijn als het zomervakantie is en ik denk veel dames met mij hoor. De ene keer haal ik meer uit je blog dan de andere keer maar vindt het fijn om je blogs te lezen hoor. Maar geloof mij de aanhouder wint , je bent goed bezig Susan. Dikke knuffel van mij😘😘Lieve groetjes van Monique de Boer uit Dordrecht

   14 mei 2019 at 21:49
 • Reply Happy Susan blogger

  Dankjewel lieverds voor jullie lieve reacties. Ik schreef al net op mijn Happy Susan blog Facebook pagina een berichtje nav jullie reacties. https://www.facebook.com/869086863441962/posts/890205921330056?sfns=mo
  Naar aanleiding daarvan en mijn dagkaart heb ik besloten om de gehechtheid aan de uitkomst (wel of geen/ weinig reacties op mijn blogposts) los te laten.
  Ik heb hier een taak te doen en dat blijf ik gewoon doen dmv het delen van blogposts en eventueel Facebook live’s. Dikke dankjewel knuffels😘😇

  16 mei 2019 at 12:22
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.