Follow:
BeYoutiful, Blog, Happy Tante Betsy dresses

Ready to transform with Susan

Hey lieverds het is al weer een hele tijd geleden dat ik wat van me heb laten horen op mijn blogpagina. Via Facebook en Instagram kun je me wel dagelijks volgen met outfitposts en Live Facebook sessies. Die Live sessies vind ik erg leuk om te doen. Ik geniet van de interactie met jullie en daarna ben ik meteen klaar ;). In een blogpost gaat meer tijd en energie in zitten. Maar toch is er iets dat ik met jullie wil delen en dat gaat voor mij nu even makkelijk door het te typen. Ik ga namelijk op dit moment door een enorm transformatie proces heen. Een tijd van grote veranderingen op persoonlijk vlak die een flinke impact hebben.

Als je maandag mijn Live Facebook sessie op mijn Happy Susan blog Facebook pagina hebt gezien, heb je vast wel kunnen raden hoe en wat. Ik stond tijdens die sessie zelfs letterlijk te huilen in het bos en dat was echt wel even heftig voor mezelf. Maar ik vertrouw volledig in de keuze die ik gemaakt heb en dat dit de juiste keuze is. Ja lieverds ik heb een aantal weken geleden besloten dat ik toch alleen verder moet en dat de wegen die ik met mijn man bewandel zich gaan scheiden. Een heftige keuze die heel emotioneel is omdat we nog steeds veel van elkaar houden. Maar ik heb al langer het gevoel dat hij me energetisch tegen houdt. En ja ik snap dat misschien niet iedereen dat begrijpt.

Ik ga op dit moment, en natuurlijk al veel langer, door een enorm transformatie proces. Op energetisch niveau zijn we ons met ons allen omhoog aan het tillen. Ik heb er al vaker over geschreven dat de energie heel hoog is en dat de hooggevoeligen en lichtwerkers onder ons dit heel goed merken. Deze tijd is een tijd van enorme veranderingen en groeiprocessen. Je kunt nu sneller je dromen waarmaken, je wensen manifesteren en daarmee je leven naar een hoger plan ontwikkelen. En dat betekent ook dat je dan de dingen, de mensen, je werk, alles wat je daarin tegenhoudt in liefde mag gaan loslaten.

Nu heeft mijn beslissing ook bij mijn man een groot transformatieproces geactiveerd. Hij is eindelijk opengebroken, hij zat al jaren vast in zichzelf en had zichzelf letterlijk op slot gezet en een muur om zich heen getrokken. Ik schreef er ook al over in mijn blogpost; Follow the wisdom of your heart. Jullie zullen dat vast wel al zelf ook gezien hebben als je hem eens hebt ontmoet. Hij kan op momenten heel sociaal zijn en heel spontaan, maar over het algemeen leefde hij vaak in zijn eigen besloten wereldje. Het is heel mooi om te zien dat hij nu stap voor stap meer van zichzelf gaat laten zien. En ik gun hem daarin ook alle geluk van de wereld.

Toch mag ik en moet ik verder en het helpt mij om deze blogpost te schrijven, om het ook echt neer te zetten. Ik ben zelf nog even aan het twijfelen geweest omdat manlief opeens wel dat kon geven wat ik al die jaren heb moeten missen. Maar alles in me en ook alle boodschappen die ik ontvang, zeggen me dat ik verder moet. Ik mag mijn eigen droomleven, mijn eigen wensen gaan manifesteren. En ik wil deze stap, die sprong in het diepe, vol vertrouwen maken. Ik laat alle aardse zorgen los hoe verder.

Ik zet gewoon stap voor stap de volgende stap en neem daarin ook mijn tijd. Ik ga flink opruimen en er zal dan ook veel op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account te koop komen te staan. Ook om te zorgen voor financiële ruimte, vooralsnog eerst mijn roodstand weg te werken ;). Daarnaast ga ik ook spullen weggeven of doneren. Het grote loslaten is aangebroken en daar gaat nu mijn aandacht naar toe.

Wel wil ik tijd blijven maken om stappen te zetten voor mijn intuïtieve business. Ik wil mezelf toch kunnen supporten en gewoon heerlijk mijn lichtwerk kunnen doen. Want dat is waarvoor ik hier ben, ik heb heel veel te delen. Ik mag een inspirator en motivator zijn, een healer en een coach. Jullie helpen om heerlijk jezelf te zijn en je dromen waar te maken. Hoe dat allemaal gaat zijn daar laat ik me lekker in leiden. Stay tuned lieverds!

Ik zal gewoon vanuit intuïtie handelen en als het zo voelt en er is tijd hier een blogpost komen delen. Via mijn beide Facebook pagina’s blijf ik gewoon actief zoals ik dat nu ook al ben met dagelijkse outfitposts (die deel ik ook op Instagram) en ook met Live Facebook sessies.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

42 Comments

 • Reply Annelies

  Lieve lieve Susan ik wens jou heel veel sterkte en kracht toe. Neem de tijd om alles een plekje te geven. Je verdient liefde en geluk 😘

  17 juli 2020 at 17:57
 • Reply Simona

  Lieve Susan, weet je nog van een keer dat je een sessie gaf in het bos en dat je man daar op dat moment ook wandelde? Daar reageerde je gespannen op. Het bos was toen even van jou en hij brak in. Ook viel het mij op dat jij veel met je dochter wandelde. Ik wens je alle wijsheid en geluk 🍀. Het komt goed ❤️

  17 juli 2020 at 18:05
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd mijn man wandelt nooit in hetzelfde bos en is eigenlijk geen liefhebber van wandelen. Dus dat is nooit gebeurd, wellicht wel dat hij online kwam tijdens een Live sessie ;).
   En ik wandel inderdaad vaker met dochterlief omdat die wel van wandelen houdt en overdag thuis is (manlief is dan werken ;)). En verder wandel ik zelf ook gewoon heel graag alleen en natuurlijk zou ik ter zijner tijd heel graag een natuurliefhebber ontmoeten om samen lange wandelingen te maken en er samen van te genieten.
   Ik heb er alle vertrouwen in dat de juiste persoon op mijn pad gaat komen en natuurlijk ook voor manlief 💕😘

   18 juli 2020 at 08:41
   • Reply hilde

    Heel veel sterkte voor jullie beide. Xxx

    18 juli 2020 at 09:31
 • Reply Marianne

  Sterkte en succes in het pad wat jij nu gaat inslaan en gaat volgen. Ik heb dit al langer intuïtief zien aankomen. Veel liefs en het allerbeste

  17 juli 2020 at 18:13
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja het speelt natuurlijk al een tijdje hè. Het is nu ook niet zo dat hij iets verkeerd gedaan heeft. Want hij heeft zeer zeker zijn best gedaan om aan zijn issues te werken. Nu is het gewoon dat ik al langer energetisch voel dat ik verder moet, we zijn gewoon uitgeleerd bij elkaar. Alhoewel we nu wel ook nog steeds van elkaar leren, ik had dit allemaal niet willen missen en het doet ook zeker pijn om van mijn maatje afscheid te moeten nemen. Toch weet ik dat we straks allebei nog gelukkiger gaan worden met iemand anders. Puur omdat het gewoon zo moet zijn en dat we deze weg moesten bewandelen 💕😘

   18 juli 2020 at 08:46
 • Reply Willeke van Schagen

  Tjeetje Susan, wat dapper van je . Ik ben er even stil van. Heel veel sterkte Meis. 💋

  17 juli 2020 at 18:58
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja het is ook allemaal niet niks hè. Het is echt een sprong in het diepe, maar alles om ons heen zegt dat het ook goed komt. Dus ik vertrouw erop dat ik de juiste keuze heb gemaakt en dat we beiden op ons pad geholpen worden💕😘

   18 juli 2020 at 08:48
 • Reply Netty

  Lieve Susan wat een heftige beslissing, ook het moment zo voor het huwelijk van je dichter. Wat zal er veel op je afkomen de komende tijd. Hopelijk heb je vrienden en familie die je steunen.
  Veel sterkte❤❤❤

  17 juli 2020 at 19:10
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd, ja over anderhalve maand trouwt dochterlief. Mijn man zal dan ook gewoon bij het huwelijk aanwezig zijn dat hebben we al samen besproken. Voor dochterlief is manlief toch 15 jaar lang haar stiefvader geweest en vaak meer vader als haar eigen vader, dus die band is en blijft bijzonder. Dus dat gaat vast goed komen en ook als het zover is om hier uit te trekken, daar heb ik alle vertrouwen in💕😘

   18 juli 2020 at 08:51
 • Reply Marinet Antonides

  Lieve Susan, wat een dappere stap die je maakt. Je volgt je pad dat is goed want het blijft jouw ziele geluk. Het is niet makkelijk maar wel de juiste keuze die ik herken. Ik ben er alleen maar beter door ontwikkeld in mijn spiritualiteit.
  Volg maar de juiste boodschappen en vooral je hart en innerlijke wijsheid. ❤️

  17 juli 2020 at 19:46
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd wat zeg je dat allemaal mooi. Ja ik weet uit levenslange ervaring dat grote veranderingen altijd voor ons hoogste goed zijn. En ook al lijkt het een sprong in het diepe, ik neem vol vertrouwen de volgende stap en wacht energetisch af door nu kleine stapjes te nemen 😉💕😘

   18 juli 2020 at 08:54
   • Reply Monique

    Heel veel sterkte gewenst en geluk in de toekomt, voor jullie beiden.

    18 juli 2020 at 22:15
    • Reply Doortje

     Lieverd, wat een dappere beslissing heb jij genomen. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar het blijft heel moeilijk, zoiets. Stapje voor stapje verder, je bent een topper! Liefs 😘

     19 juli 2020 at 00:20
     • Happy Susan blogger

      Dankjewel lieverd, ja het zijn geen makkelijke beslissingen die je niet licht neemt. Maar het voelt als de juiste beslissing voor ons allebei💕😘

      20 juli 2020 at 09:02
    • Reply Happy Susan blogger

     Dankjewel lieverd 💕😘

     20 juli 2020 at 08:59
 • Reply Jacqueline

  Lieve Susan, dit is een ingrijpende beslissing, maar hoop en denk dat je deze wel overwogen neemt. Dat deze stap mag brengen wat je er van verwacht en mooie en nieuwe ervaringen mag brengen. Maar eerst zal het toch een zware tijd worden, waarin je dit afscheid moet gaan verwerken. Heel veel sterkte gewenst!
  Liefs

  17 juli 2020 at 22:12
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja we gaan samen al een paar weken door een rollercoaster van emoties heen. De liefde voor elkaar is er nog steeds volop, maar energetisch gezien moeten we gewoon allebei verder op ons levenspad. Ik heb er alle vertrouwen in dat er voor ons beiden een hele mooie vervullende relatie op ons pad komt🙏💕😘

   18 juli 2020 at 08:56
 • Reply Sylvia W

  Oh Susan wat een beslissing heb je moeten nemen uit liefde voor jullie beiden.
  Je gunt het niemand deze rollercoaster mee te maken maar tevens verdient iedereen de liefde en het grote geluk welke bij haar/hem past. Ik wens jullie beiden heel veel sterkte en kracht om in goede harmonie beiden jullie weg te vinden. Knuffel xx

  18 juli 2020 at 09:37
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Ja het is inderdaad een grote rollercoaster van gevoelens waar we allebei doorheen gaan, maar we gaan hier allebei sterker uitkomen en zeker ook gelukkiger. Daar vertrouw ik volkomen op🙏💕😘

   20 juli 2020 at 09:07
 • Reply Melanie

  Lieve suus wat een moeilijke beslissing zal dit zijn geweest. Vertrouw op je hart en volg het voor jou juiste pad xx

  18 juli 2020 at 09:42
 • Reply Jooske

  Lieve Susan,

  Ook al ken ik je niet persoonlijk, wil ik je veel sterkte, kracht en energie wensen! Wat een dapper en mooi besluit (ondanks dat het verdrietig kan zijn). Ik volg je ‘pas’ een jaar, ik vind je een mooie ontwikkeling doormaken en leer ook veel van je over mezelf. Dank daarvoor alvast 💖

  18 juli 2020 at 09:46
 • Reply hannelore

  ♥️

  18 juli 2020 at 09:58
 • Reply Marlou de Bruin

  Lieve Susan,

  Wat voor beslissingen je ook gaat maken, iedereen kan er wat van vinden maar jij maakt ze! Ik wens je heel kracht hierbij het zal niet altijd makkelijk zijn.
  Liefs Marlou 😘

  18 juli 2020 at 09:59
 • Reply Marjolein

  Lieve Susan, wat dapper dat je je eigen weg gaat en het deelt. Uiteindelijk is jouw weg altijd de juiste voor jou ook al lijkt dat niet altijd zo…. heel veel sterkte, succes en vooral ook geluk! 💕 Liefs van Marjolein.

  18 juli 2020 at 10:05
 • Reply Renske

  Lieve Susan, het klinkt als een hele weloverwogen beslissing die goed voelt, dapper, heel veel sterkte en geluk tijdens dit proces,

  18 juli 2020 at 10:26
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hoi lieverd, dat is echt heel heftig! Moedig van je! Ik weet, dat je al een aantal keren op het punt hebt gestaan, dus je bent zeker niet over 1 nacht ijs gegaan…. ik wens je onwijs veel kracht, moed en geluk op je nieuwe pad 😘

  18 juli 2020 at 11:05
 • Reply Margo

  Lieve Susan,
  Wat een moeilijke, heftige en moedige stap. Het zal een pittige tijd worden (en je hebt al een pittige tijd achter de rug), dit gaat je lukken.
  Heel veel moed en geluk gewenst.
  Liefs Margo

  18 juli 2020 at 11:32
 • Reply Corine

  Lieve Susan,wat knap dat je deze beslissing genomen hebt, zal niet makkelijk zijn geweest. Ik wens je heel veel wijsheid toe. Ik weet zeker, dat je het gaat redden, hele grote knuffel van mij, Corine

  18 juli 2020 at 12:56
 • Reply Annette Elias

  Dan heb ik dit toch goed aangevoeld…. Meis toch, wat verdrietig. Maar ook onontkoombaar denk ik, dat deze beslissing ging komen. Het is dubbel he, ook al weet je dat het de stap is die je moet nemen, er is ook het verdriet, om de liefde die er toch is en het loslaten. Maar ik denk dat ook dit bij de veranderingen hoort die je doorleeft op dit moment. Daardoor ook hoopvol en met een mooie toekomst voor ogen. Sterkte voor jullie allebei, voor alles wat er gebeurt en de moeilijke stappen die genomen moeten worden. Het komt goed!

  18 juli 2020 at 13:05
 • Reply Wilma Rommelse

  heftig & krachtig tegelijk! Dapper van je! Je had al een aantal keren op het punt hebt gestaan,nu toch echt liefdevol loslaten…. Voor Jullie beide veel kracht, moed, liefde en geluk op jullie nieuwe toekomst.

  18 juli 2020 at 17:19
 • Reply Jelma

  Lieve Susan,
  Er is al veel gezegd, ik wens je wijsheid, liefde en geduld! En een dikke knuffel voor jullie beiden.

  18 juli 2020 at 20:42
 • Reply Binnie

  Hi Susan,

  Ineens lees ik je blog en schrik er van dat ik dit gemist hèb deze week.
  Zelf te druk en nu lees ik je blog en Wow deze komt binnen ff. Even stil van 😢
  Snel bijkletsen dan maar en voor jullie beiden dikke knuffels en heel heel veel liefs met alles.

  😘😘liefs Binnie

  18 juli 2020 at 20:47
 • Reply Esther van ingen

  Lieve Susan ik wens je veel geluk en kracht toe. Het is enorm dapper om je eigen pad te bewandelen. Dat jij voor jezelf durft te kiezen is echt heel goed. Jij bent een voorbeeld voor velen. Durf te leven en volg je gevoel!!!!

  18 juli 2020 at 22:17
 • Reply Petra van Schijndel

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  18 juli 2020 at 22:28
 • Reply chucky1012

  Lieve Susan….
  Ik wens jou
  heel erg veel sterkte toe en alle kracht toe met alles…. ❤💐😘

  Xoxo

  18 juli 2020 at 22:39
 • Reply Doortje

  Lieverd, wat een dappere beslissing heb jij genomen. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar het blijft heel moeilijk, de liefde is niet ineens weg. Stapje voor stapje verder, je bent een topper! Liefs 😘

  19 juli 2020 at 00:22
 • Reply Hennie

  Wat een heftig besluit, heel veel sterkte . Dikke knuffel😘😘😘

  20 juli 2020 at 07:41
 • Reply Nicolette

  Lieve Susan,
  Lees nu net pas dat verdrietige bericht.
  Wat heftig en moeilijk zo’n beslissing. Ik wens jou veel sterkte toe en voor jullie beiden heel veel nieuw geluk en liefde in de toekomst!
  Dikke kus en knuffel,
  Nicolette 😘

  16 augustus 2020 at 12:01
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.