Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

Raise your vibration with Susan

Hey lieverds vandaag wil ik het met jullie hebben over nog beter zorgen voor jezelf. Hoe je je nog beter kunt beschermen en zorgen dat je goed in je energie blijft. Wellicht klinkt het een beetje zweverig voor sommigen van jullie. Om goed in je eigen kracht te staan en het pad van bewustwording te bewandelen, moet je juist heel gegrond zijn. Heel goed verbonden zijn met de aarde, als je contact maakt met het universum.

Zoek op de eerste plaats zoveel mogelijk de rust op. Ga de natuur in. Dat is de grootste katalysator om te zorgen dat je negatieve energie kunt loslaten en kunt opladen met positieve liefdevolle energie. Buiten in de natuur is de energie het krachtigste. Heerlijk in een bos wandelen, langs het water wandelen. Dat doet een mens goed, daar laadt je van op. Probeer ook als het even kan je echt te verbinden met de natuur. Te luisteren naar de fluitende vogeltjes, naar het klaterende water of het ruisen van de bomen. Geniet gewoon volop lieverd van het stukje natuur in je omgeving.

Ik schreef gisteren al op mijn Happy Susan blog Facebook pagina dat ik deze week een krachtplek ontdekte in de tuin. Tussen onze appelboom, een struik en onze seringen boom/struik in. Precies tussen die drie bomen in voelde ik opeens heel sterk de energie uit mijn handen stromen. Gisterenavond heb ik me daar nogmaals heerlijk opgeladen en alles los gelaten wat ik niet meer nodig had.

Je kunt je natuurlijk ook thuis omringen met planten en bloemen als je aan het huis gekluisterd bent vanwege je gezondheid. Bezig zijn met planten én ook met dieren helpt je om je energieveld op te laden.

En dat kan dus ook gewoon zijn met een goed boek, een heerlijk romannetje of een leuke film. Of gewoon heerlijk bezig zijn met je hobby. En natuurlijk ook door je te omringen met liefdevolle mensen. Een goed gesprek hebben, lekker samen lachen en huilen, ook dat helpt je enorm. Een dikke knuffel krijgen…al dat soort dingen helpt je om beter in je vel te zitten.

Er zijn ook geleide meditaties op Youtube die je helpen om los te laten, om de energiekoorden die je hebt met andere mensen door te snijden en om je chakra’s op te schonen. Het is belangrijk om je te ontdoen van alles wat je door de dag heen van andere mensen oppikt. We maken met iedereen waar we contact mee hebben een verbinding. Mensen die je lijfelijk ontmoet, maar ook online. Maar ook mensen die aan je denken…

Ik heb al vaker geschreven over de kracht van je gedachten. Denk maar eens aan meerdere mensen die zich allemaal afstemmen en heel bewust voor iemand gaan bidden. Dat geeft een heel energieveld en gelukkig is dat vaak allemaal positieve energie. Vol liefde aan iemand denken daarmee stuur je dus een hoop positieve energie de wereld in.

Ik heb wel al eens gemerkt als ik een winactie op mijn blog had en dat ik dan ‘s nachts slecht sliep van alle opwinding van jullie whahaha. Ik heb echt moeten leren om me daar voor af te schakelen en me te beschermen. En dat doe ik dus door ‘s avonds koorden door te snijden. En ook door me te beschermen met een cocon/koepel van licht. En dan heb ik nergens last van ;).

Ik luister ook naar meditaties met een hoge vibratie, met een bepaald aantal Herz. Niet dat ik er verstand van heb hoor, maar het is dus belangrijk om iets te vinden wat bij je past. Iets wat je energie geeft en waar je je fijn bij voelt.

Ga dus goed bij jezelf na wat jou helpt om je energieniveau te verhogen. Daar waar jij gelukkig van wordt en blij van wordt. Let eens goed op wat dingen met je lijf doen. Het is gewoon heel belangrijk om enorm goed voor jezelf te zorgen. Zodat jij in je kracht staat lieverd!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtig geschreven ?
  Precies wat men nodig heeft
  Ik had een aantal dagen geleden geen puf meer en moest nodig even tot mezelf komen en doen wat ik wilde doen…..
  Naar muziek luisteren en lezen….
  Tot rust komen….
  Dat heeft me goed gedaan en zit weer vol energie….

  Xoxo

  31 juli 2019 at 19:44
 • Reply Corine

  Lieve Susan, prachtig blog weer, ik kan ook helemaal tot rust komen 8n de natuur en dat heb ik ook echt nodig. Vandaag toevallig ben ik een jurken zusje van je, alleen de blauwe versie, knuffels Corine

  31 juli 2019 at 20:11
  • Reply Patricia Lourens

   Lieve Susan, prachtig verwoord en zo kwetsbaar en sterk. Ik vind je een bijzonder warm en sterk persoon. Iedere avond douche ik de dag van me af en bid ik en vraag voor het lossnijden van de banden. Dankbaar. Liefs, Patricia

   31 juli 2019 at 22:10
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  De natuur betekent voor mij,
  buitengewoon genieten!

  Liefs Rebelle

  31 juli 2019 at 22:04
  • Reply Mina

   Waardevol blog weer. Afgelopen week heerlijk met mijn zoontje naar het strand geweest. Heerlijk met blote voeten in het water gestaan. Dat is ook een van mijn oplaad punt. Vol energie terwijl ik normaal s avonds heel moe ben. Voorgenomen om meer naar t strand te gaan. Verder ga ik me ook verdiepen in wat je schrijft over koorden doorsnijden weer veel om over na te denken en gaan invoeren in het dagelijkse leven. Fijne dag en dikke knuff.

   1 augustus 2019 at 08:20

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.