Follow:
Giveaway, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy

Quality time – Giveaway time

Quality time - Giveaway time

Hey girls vandaag doe ik lekker rustig aan na zo’n dagje op bezoek bij Tante Betsy en geef ik mezelf een dagje quality time. Dochterlief komt gezellig op bezoek, samen wandelen en genieten van de natuur en samen praten is zo fijn. Heerlijk om samen met elkaar te mogen delen en te genieten van elkaars gezelschap.

Tante Betsy Dress Lemonade Happy Camper Blue

Quality time

Ik ben 8 jaar lang een alleenstaande moeder geweest en heb daardoor toch een hele bijzondere band met mijn dochter opgebouwd. En wat is het dan fijn dat je zo goed kunt opschieten met je volwassen dochter. Ze woont inmiddels alweer 4,5 jaar samen met haar vriend.

Mother and daughter time Quality time

En ik geniet dan ook dubbelop als we elkaar weer eens zien. Heerlijk om samen te kunnen praten, samen de natuur in te gaan. We zijn beiden best wel serieus en hebben echt diepgaande gesprekken. Het voelt echt als me-time quality time.

Lekker samen wandelen in het bos in mijn Tante Betsy Dress Lemonade Happy Camper Blue en ZOO Adventure outdoor laarzen

Quality time – workshop Ge-Stipt Maastricht

Binnenkort hebben we samen een leuk uitje gepland staan in Maastricht, onze geboortestad. We gaan namelijk een workshop Ge-Stipt doen, op uitnodiging van Tante Betsy girl Brechtje. Tijdens deze workshop ga je met allerlei stip technieken een leuk kunstwerkje op porselein maken.

Brechtje van Ge-Stipt tijdens het Crea Weekend

Workshop Ge-Stipt

Deze Ge-Stipt workshop vind plaats in de winkel van Dille & Kamille in het centrum van Maastricht.

Dochterlief en ik verheugen ons er al op, om heerlijk samen creatief te zijn. En daarna samen lekker lunchen en wellicht ook nog even lekker gaan winkelen in Maastricht. Dat alles is wel afhankelijk van ons energie niveau.

Dille & Kamille in het centrum van Maastricht

Quality time – Giveaway time workshop Ge-Stipt Maastricht

En wat leuk is, ik mag van Brechtje van Ge-Stipt een leuke winactie doen.

Zodat ook jij zo’n leuke workshop kunt gaan doen en jezelf een paar uurtjes me-time mag gunnen.

Workshop Ge-Stipt

Ik mag 2 x 1 workshop plek weggeven ter waarde van € 45

Je kunt kiezen voor de workshop Ge-Stipt op donderdagavond 20 september (18-20.30 uur) óf de workshop op vrijdagochtend 21 september (10-12.30 uur) beiden vinden plaats in Maastricht.

Ge-Stipt

Wat moet je ervoor doen om een kans te maken:

 • Mijn happy Tante Betsy blog volgen via WordPress, Bloglovin, Facebook en/of Instagram.
 • De Facebook pagina van Ge-Stipt.nl volgen en/of de Instagram pagina.
 • Laat híer in een gezellige reactie weten of je mee doet en geef aan welke dag (donderdag avond 20 september óf vrijdagochtend 21 september). Laat ook even weten waar je vandaan komt.
 • Meedoen kan t/m maandag 10 september, ik maak dinsdag 11 september de twee winnaressen bekend hier op mijn happy Tante Betsy blog.

Workshop Ge-Stipt

Lijkt het je nu ook leuk om zo’n workshop Ge-Stipt te gaan doen, maar woon je niet in de omgeving van Maastricht. Kijk dan eens naar de workshop data, dit weekend kun je nog terecht in Veenendaal, Amersfoort.

Er staan ook nog datums gepland in Breda en Zwolle óf wie weet lijkt het je wel leuk om dat met een stel vriendinnen te doen bij jou thuis.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

37 Comments

 • Reply Tamara

  Heerlijk dat jullie zo’n goede band hebben, iets om te koesteren inderdaad! Wat een leuke giveaway. Voor mij te ver weg, dus ik gun de kans aan andere jurkenzusjes!

  6 september 2018 at 19:34
 • Reply Natasja

  Stippen is echt zo ontzettend leuk, ik weet zeker dat jullie het ook geweldig gaan vinden!

  6 september 2018 at 19:38
 • Reply Marianne Asselman

  Wat ontzettend heerlijk en fijn om zo met je dochter te kunnen genieten.. Echt toppie en gezellig. Veel plezier saampjes op de workshop van gestopt. Ik vind dat ook heel leuk om samen met mijn dochter(s) te doen. Dit is wel erg bij mij uit de buurt. Dus voor degene die winnen heel veel plezier. PS mijn dag kon ook niet meer stuk. Mijn tabte Betsy pakket is bovenwater. Super happy. Fijne avond en geniet

  6 september 2018 at 19:39
 • Reply Fhathima

  Fijn zo’n goede moeder dochter band ❤️. De give away is super, ben dol op creatieve workshops, maar Maastricht is te ver voor mij. Er zijn vast ook heel veel “zuidelijke” tante betsy’s!

  6 september 2018 at 19:40
 • Reply Anita

  Wat een leuke actie.
  Zou graag mee doen maar de data komen me niet uit. Dus lekker meer kans voor anderen.

  6 september 2018 at 19:41
 • Reply Hennie

  Fijn om die sterke band met je dochter te hebben. Je hoeft dan ook niet altijd te praten, maar iets leuks doen ……geweldig.
  Fijne avond Susan,
  ? Hennie

  6 september 2018 at 19:45
 • Reply chucky1012

  Zo een leuke actie!
  Dit sla ik over.
  Iedereen wens iedereen veel succes.
  Op het blog van Beautyspots had ik er een artikel over gelezen ?

  Fijne avond ?

  6 september 2018 at 19:49
 • Reply Jelka

  Wat leuk zeg! Ik heb neg voor de zomervakantie een workshop ge-stipt gedaan. Ik kwam er pas recent achter dat Brechtje ook een tante betsy girl is (toevallig hadden we beide die dag net geen tb aan). Maar leuke workshop!
  Maastricht is voor mij te ver (ik ben voor de vorige workshop al het hele land de andere kant op doorgereisd, naar Groningen) dus ik doe niet mee met de winactie. Maar veel plezier jullie, en alvast aan de winnares! ?

  6 september 2018 at 20:08
 • Reply Deborah Essers

  Ja, leuk! Ik wil graag een keertje gaan stippen. Vrijdagochtend moet kunnen want dan kan ik met mijn man meerijden die toch in Maastricht werkt. En een extra leuk cadeautje voor onze trouwdag vandaag. ?

  6 september 2018 at 20:18
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wat leuk Deborah ik ga je naam noteren, dat je een kansje waagt voor vrijdagochtend. Wij zijn er dan ook ;). Heel veel succes! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Knuff!

   6 september 2018 at 20:27
   • Reply Deborah Essers

    Wat leuk dat jullie er dan ook zijn. Misschien zie ik jullie dan! En zo niet, dan wens ik jullie toch gewoon heel veel plezier. 🙂

    7 september 2018 at 12:19
 • Reply Jacqueline

  Wat mooi geschreven weer. Toevallig ben ik mij ook aan het verdiepen in het stippen. Ik kan maar nergens gezellig servies vinden en wil het nu zelf gaan maken ?. Toevallig vorige week stipstokjes en stipmallen besteld en het boek staat nu met stip op 1 op mijn lijstje. Een workshop zou helemaal super zijn, zeker zo kort bij huis, dus nu maar duimen……geliked en volgen doe ik al een tijdje ??

  6 september 2018 at 20:20
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wat leuk Jacqueline dat je al allerlei materialen hebt besteld en graag wilt meedoen aan de workshop Ge-Stipt. Alleen mis ik nog voor welke dag je graag een kans maakt. Donderdag avond óf vrijdagochtend, dat is wel belangrijk om je keuze ook nog even te vermelden ;). Succes! Knuff!

   6 september 2018 at 20:31
   • Reply Jacqueline

    Ha ha, ja heb al wat aangeschaft. Nu alleen nog de tips and tricks ?. Mocht ik winnen dan zou ik graag de vrijdagochtend willen.

    6 september 2018 at 22:27
 • Reply Corine

  Mooi en dierbaar zon moeder dochter band. Zo jammer dat de workshop zo ver weg is, echt helemaal aan de andere kant van het land en geen binnenlandse vlucht helaas, geniet ervan, knuffels Corine

  6 september 2018 at 20:30
 • Reply Alexandra

  Wat ontzettend leuk en wat een mooie creaties heb ik voorbij zien komen. Je krijgt er meteen zin in! Maastricht is voor mij echt te ver weg, dus je mag iemand anders blij maken. Veel plezier met de workshop als jullie die binnenkort gaan doen! En fijn dat je zo’n heerlijke dag hebt gehad.

  6 september 2018 at 20:49
 • Reply Ina Sloot

  Wat een mooie foto’s van jou en je dochter! Heerlijke quality time! Fijn ?
  Wens je alvast een fijne dag in Maastricht lijkt me een erg leuke workshop.
  (Voor mij te ver weg maar ik houd Zwolle even in mijn achterhoofd!)
  Grtjs

  6 september 2018 at 21:43
 • Reply Annemiek

  Een workshop van/met Brechtje is gewoon een feestje en tot in de kleintje puntjes (stipjes?) geregeld. Eerder volgde ik al een workshop in Sittard, maar een soort vervolgcursusje ‘omdebocht’ zou ik nog wel willen volgen bij haar. Het platte vlak is goed te doen, maar die kopjes, bekers en theepotten zou ik ook zo graag kunnen bestippen. Dus ja, ik zou héél graag op vrijdagmorgen vanuit Heerlen naar Maastricht komen voor een workshop! Maar ik gun het anderen ook hoor, want het is zo leuk om te doen 🙂

  6 september 2018 at 22:06
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wat leuk Annemiek dat je al een workshop deed bij Brechtje en nog wel in Sittard. Ik kan me voorstellen dat je nog wat extra tips en tricks kunt gebruiken om ander serviesgoed te kunnen stippen. Ik ga je noteren voor de vrijdagochtend! Succes! ???

   7 september 2018 at 07:16
   • Reply Annemiek

    Oehhh, spannend!!!

    7 september 2018 at 07:43
 • Reply Paola

  Wat heerlijk Susan… ik word er gewoon blij van het te lezen… ga heel erg genieten! Lijkt me top een keer te doen maar Maastricht is te ver weg voor mij… geeft niks!! Jullie gaan vast iemand heel blij maken

  6 september 2018 at 22:30
 • Reply Yvonne

  Hoi Susan, wat fijn dat je zo’n goede band hebt met jouw dochter. En wat leuk dat je deze dingen doet. Ik doe dit ook met mijn moeder .
  Ik kan helaas niet meedoen met de actie. Te ver weg. Maar ik wil iedereen succes wensen. En een fijne avond allemaal! Groetjes Yvonne.

  6 september 2018 at 22:47
 • Reply Botsy

  Wat is dit leuk zeg! Jammer dat het niet wat dichter in de buurt bij mij is… Verkopen ze ook spulletjes in een webshop ofzo? Ik word helemaal vrolijk van al die gekleurde stippen! 😀

  6 september 2018 at 23:15
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Jaaa Brechtje verkoopt ook eigen werk, maar zo te zien is er niet echt een webshop. Maar als je contact met haar opneemt zal ze je er vast meer over kunnen vertellen. Knuff???

   7 september 2018 at 07:25
 • Reply Wilma Rommelse

  Heerlijk Quality time… Weer een erg leuke win-actie heb je weer geregeld! Super gaaf! Toch sla ik deze winkans/mogelijkheid over, omdat is deze periode geniet van mijn jaarlijkse stedentripje 🙂

  7 september 2018 at 10:57
 • Reply Petra van Vliet

  Wat heerlijk, zo’n band met je volwassen dochter ❤️
  Ik ben heel blij dat ik een goede band heb met mijn 18-jarige zoon ?

  Die workshop lijkt me echt geweldig, maar Maastricht is echt te ver voor mij, helaas.
  Maar er zijn vast andere dames die het super gaan vinden ?
  ?

  7 september 2018 at 12:55
 • Reply Ria (gilles)

  Mooie foto’s met je dochter (hoe kan het ook anders, knappe dame!) Fijn dat jullie zo’n goede band hebben, heb ik thuis nooit gekend (waren dan ook wel met 10 ?) Zo’n stipworkshop staat al even op mijn verlanglijstje! Heb nu juist 2 weken vakantie (eindelijk!) dus ik waag graag een kans voor de workshop van vrijdagochtend! Als ik zou winnen kan mijn man er toch niets op tegen hebben dat ik hem tijdens onze vakantie alleen laat he ? kan hij ongestoord het gras maaien ? fijn weekend, groetjes, Ria

  8 september 2018 at 15:02
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wat leuk Ria ik ga je naam noteren, dat je een kansje waagt voor vrijdagochtend. Heel veel succes en alvast een fijne vakantie! ???

   10 september 2018 at 06:43
 • Reply MarGrietje Brabander

  Hoe leuk om je blogs te lezen!
  Ik zou dolgraag op vrijdag 21 september gaan. Woon dan wel niet in de buurt maar logeer dat momemt in Gulpen (Limburg) leuk als je 11 september het bekend maakt op mijn 46ste verjaardag. ?

  9 september 2018 at 08:53
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wat leuk Margrietje ik ga je naam noteren, dat je een kansje waagt voor vrijdagochtend. Dat zou dubbel geluk zijn hè. Heel veel succes! ???

   10 september 2018 at 06:45
 • Reply Ine

  Oooh wat een te gekke actie!
  Ik zou dit erg graag met mijn mama willen doen, ik doe erg veel met haar en dit lijkt me super gezellig!
  Ik kies dan voor de vrijdag ochtend, leuk!

  9 september 2018 at 10:26
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wat leuk Ine ik ga je naam noteren, dat je een kansje waagt voor vrijdagochtend. Alleen geef ik wel maar één plekje weg voor de vrijdagochtend…die tweede zul je zelf moeten betalen. Hoor graag of je dat reeds begrepen had en waar jullie vandaan komen. ???

   10 september 2018 at 06:47
 • Reply Mariëlle Lamers

  Wat een superleuke actie! Ik had het leuk gevonden om jullie te ontmoeten, maar ik kan helaas vrijdag niet. Ik zou graag kans maken op de workshop op donderdagavond.

  9 september 2018 at 11:08
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wat leuk Mariëlle ik ga je naam noteren, dat je een kansje waagt voor donderdagavond (je bent de eerste?). Heel veel succes! ???

   10 september 2018 at 06:49

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.