Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day, Words of Wisdom

Piece of cake with Susan

Happy Susan blog - Piece of cake with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green

Hey lieverds de zin ‘piece of cake’ kwam gisteren opeens in me op en het leek me een leuke zin voor mijn blogpost. Ik schreef gisteren op Facebook op diverse plekken dat mijn nieuwe levenswijze met het koolhydraat beperkt eten me met gemak af gaat. Vandaag wil ik er nog wat meer aandacht aan besteden en jullie ook tips geven, die van toepassing zijn op de rest van je leven.

Happy Susan blog - Piece of cake with Susan - Affirmaties

Omdat ik eigenlijk al langere tijd bezig ben veranderingen te maken in mijn eetpatroon, gaat het koolhydraat beperkt eten me nu heel makkelijk af. Ik ben dan ook heel lief voor mezelf en eet op diverse momenten van de dag fruit, iets wat je eigenlijk alleen in je koolhydraten uurtje zou mogen. Ik geniet van mijn ontbijt met Griekse yoghurt, met wat fruit er in en wat muesli. Of ik maak een heerlijke bananenpannenkoek als ontbijt. Het kan ook zomaar zijn dat ik een van die twee als lunch eet.

Happy Susan blog - Piece of cake with Susan - Bananenpannenkoek koolhydraat beperkt

Happy Susan blog - Piece of cake with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green - Griekse yoghurt met muesli

Toch ben ik daar nu ook wat meer in aan het variëren en eet ik zelfs wat meer hartige dingen als lunch. Ik maak mezelf een eiersalade met een kwak mayonaise en met kaas ertussendoor. Ik maak er een soort maaltijdsalade van, waardoor ik heerlijk vol zit. En dat alles met een gekookt ei en wat extra ingrediënten. Heerlijke eenvoudige recepten daar word ik blij van. Kijken wat in de koelkast ligt en er iets lekkers van maken. De ene keer met wat blokjes feta en de andere keer met gewone kaas of emmentaler. Eventueel met nog wat groente erbij om het kleur te geven en extra smaak. Zo maak ik er een klein feestje van.

Happy Susan blog - Piece of cake with Susan - Tante Betsy Dress Bonbon Gardenia Orange

Weet je lieverds het is belangrijk als je een nieuwe levenswijze aanleert, dat je er plezier in hebt. Dat je zegt en schrijft dat het je met gemak af gaat. En dat is met alles in je leven, praat in mogelijkheden, leef in oplossingen en zie overal het positieve in. Het helpt namelijk enorm om heel goed op te letten wat je denkt, zegt en voelt. Als je positieve resultaten wilt, dan is het zaak om te benoemen dat het je makkelijk af gaat.

Happy Susan blog - Piece of cake with Susan - Affirmaties

Ik hoop dat ik met mijn blogposts je mag inspireren en motiveren om je te richten op alles wat je blij maakt. Dat je leert lief voor jezelf te zijn, jezelf te omarmen precies zoals je nu bent. Wil je afvallen dan is het zo belangrijk om nú van jezelf te houden, niet van diegene die je hoopt te worden. Lieverd je bent het waard om jezelf te omringen met heel veel zelfliefde. Omarm dat lekker ding die in de spiegel naar je kijkt, wees lief voor haar, wees je beste dinnetje voor jezelf. Kijk eens naar die mooie vrouw in de spiegel met al haar prachtige rondingen. Er is zoveel om van te houden. Hou van jezelf met heel je hart lieverd!

Happy Susan blog - Piece of cake with Susan - Affirmaties

Happy Susan blog - Piece of cake with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Caro

  Mooi meid! Ziet er ook heerlijk uit. Mij heb je geïnspireerd 😘

  19 februari 2020 at 20:37
 • Reply chucky1012

  Wat ben jij goed bezig om veel minder koolhydraten binnen te krijgen 👌🏽👏👏👏👏

  Xoxo

  20 februari 2020 at 18:09
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ja goed hè. De knop is om en het voelt zovele malen beter💃💕😃😘

   21 februari 2020 at 20:11

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.