Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day, Tante Betsy

Pay it forward with Susan

Hey lieverds wat is het toch leuk om op de vroege ochtend al acht dames blij te mogen maken via Marktplaats. Zo fijn al die leuke lieve contacten met jurkenzusjes. Ik kan daar enorm van genieten en inderdaad als ik een blogpost typ is dat gewoon heerlijk kletsend tegen jullie. Wetende dat er vanavond of op een ander moment een aantal dames blij worden van mijn gezellige gekwebbel.

Ik voel me zo dankbaar dat Tante Betsy in het najaar van 2014 in mijn leven is gekomen. Eindelijk jurkjes waar ik heerlijk mezelf in kan zijn. Ik draag nu al jaren dag in dag uit die mooie leuke fleurige en kleurrijke jurkjes van Tante Betsy. En als ik dan eens afscheid kan nemen van jurkjes die blijven hangen, geeft het een enorm goed gevoel dat er iemand anders weer heel blij mee gaat zijn.

Ik vind het leuk om weer met een percentage van de verkoop van die jurkjes een kadobon winactie te doen. En dat geldt ook voor alle andere items die ik te koop heb/zet op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account. Zo blijft voor mij geven en ontvangen in balans.

Ik ben een enorme bofkont dat ik van die lieve Tante wel eens wat wensjurkjes krijg. Vandaag mocht ik er twee ontvangen, waaronder Dress Typ Miep Kitschen Pink. Deze roze versie staat nu ook in de webshop van Tante Betsy en is bijna nog in alle maten verkrijgbaar. De jurk valt netjes op maat, hier vind je alle Typ Miep jurkjes. Daarnaast geniet ik natuurlijk ook enorm van de jurkjes van oudere collecties.

Ik heb deze blogpost Pay it Forward genoemd omdat ik mijn geluk, mijn overvloed mag doorgeven. Ik heb nu al een leuk bedrag opgehaald, maar hoop stiekem dat ik nog meer spulletjes mag verkopen. Ik heb er zoveel leuke op staan en er komt nog meer leuks. Mooi om er weer andere lieverds blij mee te maken. En van een gedeelte van de opbrengst kan ik weer dames blij maken die een Tante Betsy kadobon winnen, die ik bij Tante Betsy in de webshop koop. En die dames kopen weer iets van hun wishlist en zo is de cirkel rond. Zo verspreiden we met ons allen het Happiness in a dress gehalte…yihaaa!

Ik had vandaag ook nog andere items op marktplaats willen zetten, die ik gisteren op Facebook al in een collage liet zien. Maar mijn lijft roept om rust en ook de kaarten die ik net getrokken heb zeggen dat ik aardig voor mezelf mag zijn. Dat ik tijd nodig heb om te helen en te herstellen. Ik zit nu heerlijk in het bos te genieten, wat is het toch fijn om die energie van de natuur op te snuiven.

Dit weekend ga ik ook heerlijk genieten van qualitytime met manlief. Onze classic mini cooper rijdt weer, het mankement in het motorblok is verholpen. Manlief heeft het hart van de mini er weer in geplaatst en nu is het tijd om ervan te genieten. En er zoveel mogelijk mee te rijden zodat we over een paar weken een veilige reis naar en door Engeland kunnen maken. Het is wel weer even wennen aan het kabaal in de mini, maar dan moet manlief maar vaak stoppen zodat ik kan genieten en opladen in de natuur ;).

Ik ga de Duitsers uit Beieren op de Internationale Mini Meeting in Engeland, de ogen uitsteken met deze gave jurk. Tante Betsy Dress Lola Wieber Blue die ik vandaag heb mogen ontvangen van die lieve Tante. Volgend jaar is die meeting in Duitsland en ik ga deze in Engeland bij de sleuteloverdracht dragen. Wie weet steek ik wel weer een paar dames aan ;). Ze passen natuurlijk super bij de retro en vintage lifestyle.

Een paar weken geleden waren we in Keulen op een classic mini meeting, ik was een kennis aan het helpen met spullen uit haar caravan halen. En toen zag ik opeens de appeltjesjurk van Tante Betsy in haar kledingkast liggen. Ze bleek ook nog de Zippie Cactus bij zich te hebben en thuis nog meer Tante Betsy jurkjes te hebben. Zo leuk dat ik zelfs mini rijdsters aansteek met mijn liefde voor Tante Betsy!

Lieverds heb een fijn weekend! Doe je nog niet mee met de Tante Betsy kadobon winactie ga dat dan zekers wel doen. Wie niet waagt die niet wint hè. En onthoudt we zijn allemaal geboren winnaars!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply Heidi

  He hallo. Lekker bezig. Heerlijk genieten en al die happiness verspreiden. Ik geniet van jouw enthousiasme. Fijn weekend

  19 juli 2019 at 19:38
 • Reply chucky1012

  Dit is geweldig….
  Zo lang blog je al ??
  Leuk om oude foto’s terug te zien….
  Mooie dresses.

  Heb een heel fijn weekend ?

  19 juli 2019 at 19:43
  • Reply Annelies

   Leuk dat je je wens jurkje gekregen heb. Ik wens je een fijn weekend. En heerlijk een stukje toeren samen. Hebben wij vandaag gedaan lekker boodschappen gedaan in Duitsland.

   19 juli 2019 at 20:51
 • Reply patricia

  Heb weer genoten van je gezellige gekwebbel hoor ! En natuurlijk van je jurkjesfoto’s.
  Bijzondere kaarten heb je getrokken, de rodochrosiet heb ik toevallig om vandaag !
  Wat fijn dat de mini weer helemaal klaar is voor Engeland, wat een heerlijk vooruitzicht he, tis daar zo mooi, je zal weer helemaal opgeladen thuiskomen denk ik.
  Wat is de oranje toch ook leuk, heb al 2 kleuren maar ach…;-)
  Fijn weekend !
  Lfs Patricia

  19 juli 2019 at 19:45
 • Reply Ann DB

  Ah je hebt jouw wieberLola binnen! Mooi hé…frisse kleuren. Ik zou niet wachten tot die meeting om hem te dragen hoor ?…

  19 juli 2019 at 19:54
 • Reply EstherK

  Gezellig dat jullie van het weekend gaan touren met de mini. Daar is nu nog heerlijk weer voor. Even lekker genieten voor de hitte weer komt.

  Lief dat je van tante nog 2 jurkjes hebt gekregen. Ik ben vooral fan van de wieber (andere is ook mooi hoor). Staat je goed!

  19 juli 2019 at 19:56
 • Reply Tineke

  Geniet van de mini en het weekend?

  19 juli 2019 at 19:59
  • Reply Neeltje

   Oh wat fijn dat je de typmiep hebt gekregen. Is zo’n mooi model. Maar dat houdt in dat de vorige terig is gegaan. Toch?

   Knap dat je de balans blijft zoeken. Dikke knuffs!

   19 juli 2019 at 22:07
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  Maak van het leven een feest!
  Happy dresscode: TANTE BETSY

  Liefs Rebelle

  19 juli 2019 at 19:59
 • Reply Jacqueline Aarts

  Oohh, die roze typ miep stond toch bovenaan je wensenlijstje. Wat lief van tante en ook nog de wieber. Nog niet duizelig ervan ?. Ze staan je beiden super ?

  19 juli 2019 at 20:03
 • Reply Monique

  Wat een mooie frisse jurk is die Lola Wieber toch! Staat je erg mooi en wat een perfectie combi met die schoenen! ?

  19 juli 2019 at 20:14
  • Reply Hannelore

   Owhhh een rode mini…..ik-wil-ook…! En idd rustig aan. Dat vergeet ik weleens. Jij ent echt een geboren TB staan je echt super! Fijn weekend!

   19 juli 2019 at 20:45
 • Reply Mina

  Heerlijke kwebbelpost weer! En super dat je twee jurkjes mocht ontvangen! Blij ook om te lezen dat je goed voor jezelf zorgt en kiest! Geniet heerlijk samen met en van elkaar met je man en ik wens je een super fijn weekend! Dikke knuffel

  19 juli 2019 at 20:56
 • Reply Neeltje

  NEELTJE

  Oh wat fijn dat je de typmiep hebt gekregen. Is zo’n mooi model. Maar dat houdt in dat de vorige terug is gegaan. Toch?

  Knap dat je de balans blijft zoeken. Dikke knuffs!

  19 juli 2019 at 22:08
 • Reply Doortje

  Lekkere kwebbelpost weer, leuk! Geniet van je weekend!!
  ??

  19 juli 2019 at 22:45
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat heerlijk die opruim woede. Je maakt inderdaad heel veel jurkenzusjes er erg blij mee. En wat ben je een super lief mens om dan weer winactie te doen voor alle jurkenzusjes. Iedereen maakt even veel kans. Ik kan dan ook alleen maar zeggen dat ik diep respect hebt voor jouw. Even wat anders wat super fijn dat de mini weer tip top in orde is en klaar voor de reis door Engeland ? en succes met het aansteken van de TB virus?. En wil je ook even laten weten dat je blog weer super is. Bij deze Susan en hubby een.heel fijn weekend ???❤❤❤❤

  19 juli 2019 at 23:02
 • Reply Rebecca

  Wat ontzettend leuk dat jullie weer op pad kunnen met de mini, geniet ervan!

  Liefs Rebecca

  19 juli 2019 at 23:09
 • Reply Petra van Schijndel

  Zo fijn dat Arno de Mini weer gerepareerd heeft. Fijne en veilige kilometers gewenst. ?

  20 juli 2019 at 00:41
 • Reply Sandra Veneman

  Dankjewel voor ‘Stippie’! Ik blijf vandaag bij de brievenbus zitten 🙂
  Oooohhh… die nieuwe jurk is écht iets voor Beieren!!

  20 juli 2019 at 07:20
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.