Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Review, Tante Betsy shops

Over the Top love with Susan

Happy Susan blog - Over the Top love with Susan

Hey girls ik weet niet of jullie jezelf herkennen in Maria rondhuppelend over de weiden in de openingsscène van The Sound of Music. Of in het lied van Heidi ‘Deine Welt sind die Berge’. In mijn Tante Betsy jurk Lola Over The Top Blue voel ik me net Heidi en zekers ook Maria. Het heerlijke vrije gevoel dat het huppelen in een leuk jurkje over zo’n bergweide geeft, omringt door prachtige natuur. Voor mij is dit een jurkje om instant vrolijk van te worden. Huppelen jullie vandaag met me mee?

Happy Susan blog - Over the Top love with Susan

Als ik deze blogpost schrijf (zondagmiddag) zit ik heerlijk te genieten in het zonnetje op een bank in het bos. Deze bank staat op een groot open veld. Normaal zit ik liever op een beschutte plek omringd door bomen, maar in het zonnetje zitten is natuurlijk ook heerlijk. Wat is het fijn dat de temperatuur weer wat omhoog is. Dan krijg je vanzelf zin in een zomerse jurk.

Happy Susan blog - Over the Top love with Susan

Voor de zekerheid deed ik mijn Sporty Jacket Gardenia Red erbij aan. Lekker extra over the top met print op print ;). En als tasje deed ik mijn PiP studio tasje om. Met een Pamela Mann Curvy Super Stretch panty Cerise (ik knipte de teennaad eraf om er een legging van te maken) en mijn Asics Gel Lyte sneakers is het een echte Susan combinatie.

Happy Susan blog - Over the Top love with SusanHappy Susan blog - Over the Top love with Susan

Deze blauwe Lola Over The Top jurk stond aan de top van mijn wishlist jurkjes. Deze jurk met vrolijke kleuren en een heerlijke kitscherige print moest er gewoon komen en ik kon niet wachten of Tante deze wel in gekocht had. Dus ging ik op zoek en kwam ik al snel bij Tante Betsy verkooppunt Miss Vintage uit, die een webshop hebben. Omdat ik al eens met ze samengewerkt hebt en destijds een gave winactie mocht doen, nam ik contact met ze op. Ik mocht het jurkje tegen een leuke korting kopen in ruil voor een vermelding in mijn blogpost.

Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Lola Over the Top Blue - Miss VintageHappy Susan blog - Tante Betsy Dress Lola Over the Top Blue - Miss Vintage

Enorm fijn dat je meteen kunt zien in de webshop van Miss Vintage hoeveel voorraad ze hebben in je maat. En omdat ik wist dat deze jurk wat probleempjes heeft met de verdeling van de print, nam ik contact op met Joris. Zo fijn dat hij de moeite nam om alledrie de eLletjes aan me te laten zien middels foto’s. Zo kon ik de beste keuze maken. Deze jurk is nu nog beschikbaar in de webshop van Miss Vintage in maat S t/m 2XL.

Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Lola Over the Top Blue

Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Lola Over the Top Blue - Miss Vintage

Ik moet wel eerlijk vertellen dat manlief van wie ik de jurk zou krijgen niet gecharmeerd is van de print verdeling. Maar dat ga ik binnenkort oplossen of laten oplossen. Tante heeft de jurkjes wat langer laten maken en voor mij is deze jurk sowieso te lang met 105 cm. Dan valt de jurk bij mij over de knie, ik heb liever dat een jurk op de knie valt. Ik ga bij de taille het lijf van de herten ertussen uit halen/laten halen. Ik kan dat wel zelf, maar ik heb geen goede naaimachine thuis. Op de foto hieronder zie je hoe hij er uit komt te zien.

Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Lola Over the Top Blue - Miss Vintage

Ik weet niet of Tante bij het ontwerpen van deze Over The Top print geïnspireerd is door The Sound of Music. Maar deze jurk doet mij daar wel aan denken. Ik heb deze film talloze malen gezien en vond het een geweldige film. Ik heb vroeger als tiener zelfs het originele boek gelezen, The story of the Trap Family Singers. De jurk geeft me in ieder geval een heerlijk vrij gevoel en met de huizen in het dal geeft het ook een thuis gevoel.

Happy Susan blog - Over the Top love with Susan

Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Lola Over the Top Blue - Miss Vintage

Thuisgekomen ben ik heerlijk creatief geweest en heb ik een over the top bloemenkrans gemaakt. Ik heb door de jaren heen kunstbloemen verzameld en vandaag had ik zin om eindelijk die krans te maken. Heerlijk overvloedig gevuld met allemaal bloemen en ook nog een paar vogeltjes. Ik ben er helemaal happy mee, nu nog een mooi plekje zoeken waar de krans tot haar recht komt.

Happy Susan blog - Over the Top love with Susan - Kunstbloemen bloemenkransHappy Susan blog - Over the Top love with Susan

En deze heerlijke kitsch bloemen kaarshouder zou ook zomaar de inspiratie kunnen geweest zijn van die boeketten rozen op de jurk ;). I love it!

Happy Susan blog - Over the Top love with Susan - Miss Vintage Hearts and Roses shrug

Happy Susan blog - Over the Top love with Susan - Miss Vintage Hearts and Roses shrug

Oh voordat ik het vergeet in de webshop van Miss Vintage staan ook gave vestjes (shrugs) die vast ook prachtig bij onze Tante Betsy outfits passen. Zo leuk ook met die rozen erop.

Happy Susan blog - Over the Top love with SusanHappy Susan blog - Over the Top love with Susan

Ben jij ook net als ik verliefd op de Over The Top print of wellicht heb je er helemaal niks mee. Op mijn wishlist staat ook nog Dress Sports Over The Top Green. Binnenkort eens bij sidekick en pas sessie dinnetje Jacqueline passen of die kleur me mooi staat.

Lots of love from Susan

*Ik kocht deze Tante Betsy Lola Over The Top Blue met korting bij webshop Miss Vintage. De jurk valt in de taille goed op maat met 41 cm. De oksel tot okselwijdte is iets krapper met 45 cm ipv 47 cm, maar mijn buste van 112 cm omtrek past er gewoon in ;).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Alexandra

  Ik vind het een prachtige jurk en wat staat deze je mooi, het is net een schilderij. Ik vind de kleuren ook prachtig. Maar voor mij te veel over the top. Maar het is een plaatje om te zien. Ja, de Sound of Music past hier helemaal bij vind ik. Ik ben wel blij met de iets langere lengtes van de jurken. Ja dat stukje er tussenuit gaat prima. Succes met het (laten) vermaken.

  8 april 2019 at 19:36
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja ik kan me goed voorstellen dat er genoeg dames zijn die blij zijn dat de jurken van Tante Betsy nu wat langer zijn. Voor mij zijn ze nu wat te lang, maar tot nu toe heeft me dat nog niet gestoord ;).
   En ik kan me zeer zeker ook heel goed voorstellen dat deze print ook wat to much is hihi. Ik hou er zelf wel van en merk dat dit soort prints mij net enorm trekken ;). Knuff!

   10 april 2019 at 07:46
 • Reply Hennie

  Hallo Susan, wat een prachtige bloemenkrans heb je gemaakt, heel creatief. Om blij van te worden. Lang heb ik gedacht dat ik niet met een hertenkamp rond ging lopen maar ik vond hem wel steeds leuker. En vandaag ben ik om…..Hij is er vanmiddag gekomen. Ik was bij Bibliss in Dordrecht, wat een leuke winkel. Een foto kom me wel tegen in de groep.
  Fijne avond,
  Liefs, Hennie

  8 april 2019 at 19:38
  • Reply chucky1012

   Deze mooie dress staat jou prachtig ?
   Inderdaad moet ik hierbij meteen denken aan Maria ??
   Ik had de musical ervan gezien.
   Zulke schitterende foto’s.

   Een fijne avond ?

   8 april 2019 at 20:06
  • Reply Happy Susan blogger

   Heerlijk lieverd ja soms moet je even wennen aan een print hè. Moest ik ook hoor, maar als je hem dan in je favoriete model ziet ben je om. Volgens mij heb ik inderdaad diverse foto’s zien langskomen bij Bibliss. Heerlijk dat je lekker overal heen gaat en zo ontdekt van welke jurkjes je blij wordt. Geniet heerlijk van je hertenkamp jurk whahaha, zo hebben we allemaal onze eigen naam ervoor. Knuff??

   10 april 2019 at 07:49
 • Reply Caro

  Ik vind de print hartstikke leuk en jazeker: “the hill’s are alive with the sound of music” als deze print je in de straat tegemoet komt. Maar helaas vind ik de Lola niet het meest geschikte model voor deze print… Jij hebt gelukkig de beste eruit kunnen kiezen en omdat je het middenstuk eruit kan halen omdat jij niet zo lang bent, is jouw variant wel weer geweldig. De meeste ladies hebben die mazzel niet en dan zijn het echt wel enorm rommelige jurkjes toch?! Op de sporty modellen en de wrapdresses komt de print gelukkig wel heel mooi tot zijn recht❤️.

  8 april 2019 at 19:55
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja het is waar dat de over the top print op de andere modellen beter uit komt en het snel rommelig kan lijken in het Lola model. Maar dat geeft ook wel weer een unieke jurk en Joris van Miss Vintage reageerde hieronder al dat hij met alle liefde wilt helpen om de jurk met de juiste print te vinden. Dat waardeerde ik ook enorm dat hij me met veel geduld en veel foto’s heeft geholpen. Zo maakt het shoppen in een kleine Tante Betsy webshop ook wel heel fijn, zodat je toch blij wordt van je jurk. Knuff!

   10 april 2019 at 07:56
 • Reply EstherK

  Ik vind de print geweldig mooi! Die kleurtjes ook. ? Als jurkje vond ik hem voor mij net iets to much, dus ik heb gekozen voor een rokje met rode top. Ook heel mooi en lekker zomers. Ben trouwens erg verrast door de belt skirt van TB. Ik vind het best lastig om goed passende rokjes te vinden, maar deze zit perfect!

  8 april 2019 at 19:57
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wat super voor je Esther dat de over the top rokjes in het nieuwe model zo goed bevallen. Ik vind ze er ook heel leuk uit zien en met een effen top erop is het een heel stuk rustiger en kun je toch heerlijk genieten van deze vrolijke print. Geniet er heerlijk van lieverd?????

   10 april 2019 at 08:01
 • Reply Sylvia W

  Lieve Susan, ze staat je geweldigggggg! Ik moest heel goed kijken welk stukje jij d’r uit gaat laten halen en volgens mij zijn ‘t de wolken! Ik zag jou foto met je blog voorbij komen en mijn hoofd begon al te zingennnn hihi. Ik denk dat de groene zippie je ook heel mooi gaat staan, maar dat moeten we nog even afwachten. Super dat ze jou zo’n fijne service hebben geboden bij Topvintage.nl en je de kans kreeg de best of 3 te kiezen. Fijne avond x

  8 april 2019 at 19:58
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi lekker ding ja echt heerlijk over the top hè. Ik kocht dress Lola wel bij de webshop Miss Vintage ?? hihi. Ik ga het stuk van de herten ertussenuit halen, hun lijf zal maar zeggen. Als de jurk op de juiste lengte was geweest had ik het zo gelaten hoor. Maar ik merk dat een te lange jurk me gewoonweg niet mooi staat en is dit dus een mooie kans om hem toch wat korter te maken zonder veel moeite. Nu eens kijken waar ik dat ga doen of ga laten doen. Ik kan het heel makkelijk zelf, alleen zet mijn naaimachine geen mooie steken. Wellicht toch maar eens een nieuwe gaan kopen ;). Wie weet mag ik het een keertje op een rustige middag op mijn ex-werk doen. Knuff??

   10 april 2019 at 08:06
 • Reply Heidi

  Jaaa een Heidijurk ook voor Suzan. Wat een beauty he, staat je goed. Ik heb natuurlijk model zippy genomen eant deze beauty moest ik ook echt hebben. Zeker als Heidi???

  8 april 2019 at 19:58
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha ja een Heidi jurk voor Susan, het Lola model doet me sowieso altijd al aan dirndl’s denken. En met deze print waan ik me al helemaal in de Oostenrijkse/Zwitserse bergen, love it! Gaaf dat je de zippie hebt gekocht dat is ook echt jouw model hè. Geniet er heerlijk van lieverd?????

   10 april 2019 at 08:09
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Yeahhh this girl have fun. Wat zie je er over de top uit??. Echt een Susan jurkje en wat staat hij jouw geweldig. En wat een mooie Heidi bloemen krans heb je gemaakt je kunt nu zo de Alphen in. Ik heb de jurk in de lichte versie aangehad in sporty. Maar de kleur deed het niet voor mij. Misschien de donkere kleur proberen. Ik moet ook echt aan mijn Binnie blog beginnen. Morgen maar een poging doen. Heb al een aantal dagen geen fut . ? misschien een rare vraag zou jij een keer een kaart willen trekken voor mij? veel liefs

  8 april 2019 at 19:59
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd ik had al in een pb’tje naar je gereageerd en wat was het een toepasselijke kaart hè??. Ik heb gisteren bij Jacqueline Dress Sports over the top green aangehad en ik vond de kleur mooi fris en helder. Maar ik kan me wel voorstellen dat hij ook bleek maakt, bij mij viel het wel mee en hij blijft op mijn wishlist staan ;).
   Gisteren mijn heerlijke kitsch bloemenkrans opgehangen en zucht ik ben zo verliefd op mijn creatie. Zo blij mee en het jurkje siert ondertussen de bank, wie weet ga ik haar straks wel naar een verstel atelier brengen. Jacqueline had een adresje voor me en ik moet daar toch in de buurt zijn ;). Succes met je stukje over SoMuch! Knuff??

   10 april 2019 at 08:16
 • Reply Joyce siemons

  Ik ben ook helemaal verliefd op deze print! Echt helemaal geweldig ?? staat je ook super ?
  Ga jij maar lekker huppelen in deze mooie jurk do a deer…. Tralala ?

  8 april 2019 at 20:03
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd ik las het net in je blog, hoe leuk en de jouwe is ook mooii! Geniet er heerlijk van?????

   10 april 2019 at 08:18
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, ik ben een vd weinigen denk ik die de jurk echt helemaal niets vind, niet alleen deze jurk maar ook die uit de wintercollectie ik heb er niets mee. Net zoals de pipi langkous jurkjes/shirts en rokjes van deze collectie maar ik praat nu wel voor mijzelf hoor. Terwijl ik het bij andere dames weer superleuk vindt staan. Bij jou staat de jurk te gek, zo zie je maar voor ieder wat wils. En das maar goed ook anders zou iedereen er hetzelfde uitzien. Maar wat een goed idee om er een tussenstuk tussenuit te halen die tip gaan we even opslaan. Geniet van het mooie weer. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  9 april 2019 at 07:14
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha er zijn vast wel veel meer dames die het niks vinden hoor en dat mag zeer zekers. Zo is er in iedere collectie voor ieders wat waar we blij van worden, want dat is natuurlijk het belangrijkste. Ik merk dat ik heel blij word van vrolijke gekke printjes, dat soort prints en de bloemenprints trek ik als eerste uit de kast. Dus mij kan het niet gek genoeg zijn en is model Lola ook nog eens mijn favoriete model. En van mij had er dus gerust een Pippi Langkous jurk mogen zijn of een jurk van die stof van het Kitschy Skirt had ik ook super leuk gevonden whahaha. Knuff??

   10 april 2019 at 08:26
 • Reply Joris

  Hoi Susan,
  Bedankt voor je leuke blogpost en heel veel plezier met jouw speciale ‘Lola Dress over the top Blue’ het inderdaad een hele unieke jurk met een prachtige print. Als er meer dames zijn die geïnteresseerd zijn in deze jurk dan mag je ook even een mail sturen naar: info@missvintage.nl (Ik help je graag met het vinden van de juiste print) Gr, Joris

  9 april 2019 at 09:51
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat lief Joris en wat fijn dat je het nog even vermeld. Ik heb het erg prettig ervaren dat ik zo toch mijn eigen jurk kon uitkiezen in jullie Miss Vintage webshop. En ik kan me heel goed voorstellen dat andere dames daar ook wel heel blij mee zullen zijn. Ik vond het weer een hele fijne samenwerking en een heel fijn contact. Dikke pluim voor jullie????

   10 april 2019 at 08:30

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.