Follow:
Blog, Giveaway, Happy Tante Betsy dresses

November the month of giving

November the month of giving

Hey girls vanaf vandaag ga ik met mijn blog toch meer diepgang brengen. Ik blijf natuurlijk over mijn liefde voor Tante Betsy bloggen en alles waar ik blij van wordt. Maar ik voel dat het tijd is om dieper te gaan, mijn levenswijsheid te delen. En dat is natuurlijk niet alleen door spirituele boodschappen, maar ook door blogs over zelfvertrouwen en jezelf zijn.
Ik ga het ook hebben over overvloed creëren en blijf natuurlijk gave winacties doen. Vandaag gaat de geefmaand november van start en heb ik allerlei leuks voor jullie in petto.

Geefmaand november

November the month of giving - geefmaand november

Nou ja al dat leuks dat gaat vanzelf wel tot mij komen hoe ik dat vorm ga geven. Vannacht realiseerde ik me namelijk opeens dat het november is, geefmaand november (link is naar de Facebook pagina). Een ding weet ik wel dat ik allerlei spullen ga opruimen, ik ga spullen weggeven. En ik ga ook actief items op mijn marktplaats account zetten en de opbrengst van sommige items zullen geheel ten bate komen van een winactie. Andere items daar gun ik mezelf de helft van de opbrengst van.

Mijn OOTD; Dress Victoria Retro Black

Tante Betsy Dress Victoria Retro Black

Ik koos vanmiddag voor Dress Victoria Retro Black. Door het kleurengebruik lijkt de jurk blauw, maar de ondergrond is zwart. Ik koos voor mijn Pamela Mann panty in de kleur Aqua Green die ik er mooi bij vind passen. En deed mijn Tony Mora cowboylaarzen erbij aan.

 Tante Betsy Dress Victoria Retro Black

Het prachtige vest van Tante Betsy dat ik gisteren ontving, Cardigan Rose Blue, past er ook perfect bij. Het zwarte of groene Tante Betsy vest of zelfs het witte vest kan er natuurlijk ook heel goed bij gecombineerd worden. Zo fijn dat je je outfit naar je stemming kunt aanpassen en dat er zoveel mooie kleuren in de print terug komen.

Tante Betsy Dress Victoria Retro Black & Cardigan Rose Blue

De liefdevolle energie van de beschermengelen

Angel numbers Doreen VirtueAngel numbers Doreen Virtue

Vandaag kreeg ik diverse boodschappen dat het tijd is om me meer te richten op spiritualiteit in mijn leven en daar mijn levensdoel van te maken. Zoals jullie wellicht in mijn Feeling blue bericht hebben kunnen lezen, staat mijn werk op losse schroeven. Ik ga daar vandaag niet dieper op in, want dat is niet waar ik me op wil richten met deze blogpost.

Guardian Angel Tarot cards deck van Doreen Virtue en Radleigh ValentineGuardian Angel Tarot cards deck van Doreen Virtue en Radleigh ValentineGuardian Angel Tarot cards deck van Doreen Virtue en Radleigh Valentine

Spiritualiteit is iets waar ik de afgelopen twintig jaar mee bezig ben. Het pad van bewustwording is een mooi pad, het geeft me vertrouwen dat er meer is. Ik heb een diep geloof, ik ga dan wel niet naar kerkdiensten als katholieke Limburgse. Maar volg het pad van mijn eigen waarden en normen, die naar mijn idee heel zuiver zijn. Ik sta goudeerlijk in het leven, leef met compassie, met liefde en weet van mezelf dat ik een oprecht mens ben met een groot hart.

Guardian Angel Tarot cards deck van Doreen Virtue en Radleigh Valentine

Guardian Angel Tarot cards deck van Doreen Virtue en Radleigh Valentine

Ik heb geleerd dat het belangrijk is om goed voor mezelf te zorgen en dat ik daarmee ook goed voor anderen kan zorgen. Okay ik ben nog steeds lerende hihi… Vandaar dat ik nu aan de bel heb getrokken en me weer heb ziek gemeld tijdens mijn reïntegratie. Ik merk dat mijn lijf en geest meer rust nodig heeft. En dat het allerbelangrijkste is, om te zorgen dat ik werk aan mijn eigen herstel. Zo kan ik straks ook beter voor anderen zorgen en mijn levensdoel vervullen.

Guardian Angel Tarot cards deck van Doreen Virtue en Radleigh ValentineGuardian Angel Tarot cards deck van Doreen Virtue en Radleigh Valentine

Ik kreeg vanochtend opeens de behoefte om kaarten te trekken, van mijn Guardian Angel Tarot cards deck van Doreen Virtue en Radleigh Valentine. De tarot is het pad van bewustwording en deze beschermengelen kaarten hebben een prachtige liefdevolle energie.

Bij orakel.net kun jij ook een kaartje van dit deck online trekken https://www.orakels.net/beschermengelen-tarot (met Nederlandse beschrijving).

Guardian Angel Tarot cards deck van Doreen Virtue en Radleigh Valentine

Guardian Angel Tarot cards app van Doreen Virtue en Radleigh Valentine

Ik ben groot fan van de kaarten van Doreen Virtue omdat de boodschappen altijd zo zuiver zijn. Ik heb dan ook heel wat decks verzameld door de jaren heen. Ik kocht mijn allereerste kaartenset in Miami in 2000, Healing with the Angels. En sindsdien zijn er vele gevolgd, ik ben vooral gek op de Engelstalige sets omdat die taal meer met me doet. Ze hebben voor mij een mooiere energie.

The more the merrier Oracle Cards friday (4-12-2015)

Helen met de Engelen

Ik heb ook heel wat Nederlandse kaartendecks. Ik kreeg zelfs van een aantal lieve Tante Betsy girls en jurkjeszusjes het Nederlandse ‘Helen met de Engelen’ kaartenset cadeau, toen ik ziek thuis was met mijn gebroken arm. Deze had ik al en daarom geef ik mijn eigen set weg en wil er iemand anders blij mee gaan maken. Dat vinden de dames vast okay :).

Via deze link kun je ook bij orakel.net, online een kaartje van dit deck trekken.

November the month of givingNovember the month of giving

November the month of givingGoddelijke timing van Helen met de Engelen orakelkaarten

Het elfen orakel

Daarnaast kreeg ik ook van die lieve Tjaaktje een elfen kaartenset. Ook al zo enorm lief. Ik heb deze kaartenset al eens gehad, maar het past niet bij mij. Ook deze wil ik graag iemand van jullie blij mee maken. Ik heb dat destijds al gevraagd aan Tjaaktje of dat okay was.

November the month of givingNovember the month of giving

November the month of givingNovember the month of givingMijn allereerste geefactie

Ik heb van beide kaartensets een kaart getrokken (bij het Elfen orakel kwamen er twee uit 😉) en dan mag jij kijken of de energie van de kaarten bij je past. Zie de afbeeldingen hierboven.

 • Ik hoor graag in een berichtje hier op mijn happy Tante Betsy blog, welk kaartenset van de twee je graag zou willen winnen en vertel daarbij waarom het je aanspreekt.
 • Zorg dat je reageert met een geldig emailadres! Dinsdag 7 november maak ik de winnaressen hier op mijn happy Tante Betsy blog bekend.
 • Natuurlijk mag je ook gewoon een gezellige reactie geven op mijn bericht zonder dat je mee doet ;). Dat wordt altijd gewaardeerd.
 • Lots of love from Susan

  * De Tante Betsy jurk en het Tante Betsy vest heb ik ontvangen voor mijn blog.

  Meer info over de jurkjes met maatadvies vind je in dit overzicht. Onlangs deelde ik een review over Cardigan Rose.

  Share:
  Previous Post Next Post

  You may also like

  25 Comments

 • Reply chucky1012

  Wat een prachtige outfit had je vandaag aan ?
  Leuk dat er zoiets georganiseerd worden en dat jij hierdoor spullen gaat opruimen…
  Ik doe niet mee aan deze winactie.
  Zo goed van jou om je ook wat meer op spiritualiteit gaat richten….
  Veel succes.

  Een fijne avond ?

  1 november 2018 at 19:37
 • Reply Jelka

  Ik heb zelf niet zo veel met orakelkaarten enzo, maar de wijsheden die jij er uit weet te destilleren zijn af en toe ook best op mij van toepassing. Ik lees met interesse mee, en haal er uit wat voor mij goed voelt. Eigenlijk ook zoals jij het schrijft. Ga lekker zo door, doe waar jij je goed, en steeds beter bij voelt.

  1 november 2018 at 19:39
 • Reply Maria Louisa

  Mooie outfit heb je aan Susan.
  Heerlijk, zo’n kaartendeck. Zelf heb ik er maar weinig. Ik ben denk ik veel te kritisch over de afbeeldingen en de tekeningen, dus heb echt maar een paar favorieten.

  1 november 2018 at 19:48
 • Reply Carol

  Nou dan ben ik goed begonnen deze maand met de laarzen voor Sylvia ?. Ook op mijn eigen fb geef ik iedere dag een stukje van een verhaal. Geven is fijn en wat mooi dat je blog daar aan besteed. De kaartendecks gun ik iemand anders ik heb er genoeg. Heerlijk blog Susan die me inspireert en geven maakt blij

  1 november 2018 at 19:50
  • Reply Sylvia W

   ?? super lief! En het door jou gegeven verhaal is super, iedere keer weer spannend en heerlijk om te lezen en te blijven volgen ?

   2 november 2018 at 21:09
 • Reply Daniëlle

  ❤ goed dat je aan jezelf denkt Susan!
  Ik doe niet mee aan je win actie. Hoop dat iemand anders er iets goeds mee kan.
  ❤ mooie avond susan!

  1 november 2018 at 19:51
 • Reply Ramona

  Ik wil je veel liefde, kracht en sterkte wensen. Goed dat je jezelf in acht neemt…. Ik lees je blog regelmatig en vind je een fijne eerlijke vrouw. Orakels vind ik interessant, maar ik wens ze iemand toe die dat nu meer nodig heeft dan ik op dit moment. Dikke knuffel..

  1 november 2018 at 19:51
 • Reply Manon

  Lieve Susan,

  Ik doen graag mee voor de engelen kaarten. De kaart die je getrokken hebt spreekt mij erg aan omdat deze week een deur voor mij open is gegaan op mijn werk. Ik mag per december het team waarin ik nu werk gaan leiden. Daarnaast ben ik gek op engelen en heb ik een sterk gevoel dat wij engelen om ons heen hebben ter bescherming. Ik zou mij graag meer willen verdiepen in spiritualiteit en meer leren over de kaarten.

  Liefs Manon

  1 november 2018 at 19:56
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Lieve Susan

  Ook ik ben van het spirituele laat vaak een kaart trekken ivm negatieve zelfbeeld . Soms merk ik dat de kaarten heel veel met mijn doen. Wil er graag meer mee doen. Doe dan ook graag mee met de winactie. Misschien een mooi hulpmiddel buiten de progressieve therapie die ik nu volg. ❤❤

  1 november 2018 at 19:56
 • Reply Trees

  Prachtige oitfit susan, staat je prachti deze blauwe kleur.. ik heb deze in het rood. En ben er erg blij mee…
  Ik heb totaal niks met dat kaart gebeuren… Ik stel mijn vertrouwen op God en het leven komt zoals Hij het mij geeft. Ik ben een positief denker, en probeer zo ook te leven en het uit te dragen…

  1 november 2018 at 20:20
 • Reply Jacqueline Harbers

  Lieve Susan, wat een prachtig blog! Wat een mooie kaarten met fantastische boodschappen heb je getrokken… het is totaal “raak” dat er gezegd wordt naar je eigen intuïtie te luisteren, boven (goede) raad van anderen…. jouw innerlijke stemmetje (Hogere Zelf) laat je echt wel weten, welke kant jouw pad op gaat. Ondanks, dat ik ze ook zelf zou kunnen kopen, loot ik graag mee voor de kaartenset “Helen met de Engelen”. De manier waarop de afbeelding wordt uitgelegd/onderbouwd spreekt me aan en de afbeelding is liefdevol…. daarnaast zou ik het bijzonder vinden, mijn eerste èchte set kaarten van jou te krijgen…. nèt als onze grote liefde voor Tante Betsy delen we ook de noodzaak onze spiritualiteit verder te ontwikkelen en we hebben hier al vaker samen over gesproken.

  Heb een fijne avond lieverd ?

  1 november 2018 at 20:30
 • Reply Annemiek Ufkes

  Wat een mooie blog heb je weer geschreven. Sinds mijn scheiding 2010 ook steeds meer in aanraking gekomen met spiritualiteit en het is zo bijzonder om te ervaren. Graag zou ik de elfen orakel ontvangen. De engelen zijn om me heen dat weet ik maar ben ook erg nieuwschierig naar de elfen en hun boodschap voor mij en mijn dierbaren❤ook mijn dochter is hoog sensitief en door haar ook anders naar de maatschappij gaan kijken en we leven heel fijn op deze manier we voelen elkaar goed aan?

  1 november 2018 at 20:35
 • Reply patricia

  Ik doe ook graag mee Susan, voor de Engelen.
  Ben me al een poosje aan het verdiepen in BeschermEngelen en meer.
  Mooie boeken gelezen van Lorna Byrne. Maar met kaarten trekken ben ik nog niet zo bekend dus vandaar dat ik mee wilt doen.
  Lfs en veel knuffels voor jou.
  Patricia

  1 november 2018 at 20:46
 • Reply Thea

  Waarom verbaast het me niet, dat je blog ook deze kant van jou gaat belichten? Het klopt gewoon helemaal met de (levens)fase waar jij je nu in bevindt. Mooi om te zien. Aandacht geven aan je buitenkant blijft belangrijk, maar aandacht geven aan je binnenkant is belangrijker. Ik zag iets over een elfenorakel. Wat leuk! Ik heb echt iets met natuurwezentjes. Zelf gebruik ik af en toe een kaartendeck bij de tieneryoga die ik geef, dat leidt altijd tot mooie gesprekken en inzichten. Liefs van Thea

  1 november 2018 at 21:47
 • Reply Neeltje

  Oh wat ben je een plaatje. De vesten zijn heerlijk. Ik heb net de gele binnengekregen. De jurk retro victoria is het niet voor me. Die gaat dus terug.

  Mooie winactie, maar ik heb niet zoveel met kaartendeks. Dus je mag er iemand anders blij mee maken.

  1 november 2018 at 22:03
 • Reply Ine Wijnbergen

  Fijn dat je zo in het leven staat.

  2 november 2018 at 00:50
 • Reply Ger da

  Lieve Susan, aller eerst, wat goed dat je een stapje terug hebt gedaan tbv van je werk. Niet goed natuurlijk dat het iets minder gaat maar wel dat je hebt gezegd, ho stop het gaat niet. Ook daar in zou ik een lesje kunnen leren, ik ben zo iemand die zich in de buiten wereld groot en staande houd, maar binnenhuis dan helemaal op is. Pijnpuntje van mij.
  En wat is jou blog weer een mooie zeg,je weet dat ik daar meer en meer voor ga open staan,heb je laatst ook al om advies gevraagd, en hoe fijn en mooi zou het zijndat ik dan van jou mijn eerste kaartendeck zou mogen krijgen.
  De engelen kaarten spreken mij het meest aan, de boodschap die jij deze keer hebt getrokken, Goddelijke timing, met open staande deuren is van mij al van toepassing sinds ik jou en de rest van de dames heb leren kennen. Via de groepen en bij ontmoetingen. Sinds dien durf ik steeds meer mij open te stellen. Ik zou het heel fijn vinden om de engelen kaarten te mogen ontvangen om net iets beter en verder in mijn vertrouwen te staan.
  Dank voor deze mooie blog lieve Susan xx

  2 november 2018 at 07:35
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Ik deel even een bericht van Sylvia dat op Bloglovin staat. Ik geloof dat ik Bloglovin eruit ga mieteren. Zou zonde zijn als ik zulke mooie reacties mis???

  Sylvia Walison• 13h ago
  Lieve Susan ik ben trots op je! En welke maand het nu ook is…het allerbelangrijkste is dat je aan jezelf denkt. De handvaten heb je de lessen geleerd en om nog van te leren ook. Tja teveel je ongeluk gebroken arm de revalidatie dat zat allemaal niet in de herstel planning maar het is gebeurd. Don’t look back… staat erop mijn armbandje… net als dat het kleine vlindertje wat ik altijd aan een kettinkje draag staat voor mijn vrijheid… het zijn kleine dingen waar je kracht uit kunt putten. Wat betreft het bijzondere van geven en ontvangen heb je mee genoten van welk geluk vandaag mij ten deel is gevallen. Ik ben Zoo blij! Wat een mooie boxen ga jij weg geven ?? ik loot niet voor mezelf mee maar waag graag een kans voor Carol. Fijne avond en rustig aan knufff x

  2 november 2018 at 09:37
 • Reply Carol

  Lieve Susan wil je de hand van Sylvia voor mij omzetten naar een kans voor Jacqueline Harbers. En mag ik ook een lootje vragen voor Jacqueline Harbers al schreef ik boven dat ik niet mee zou loten. Ik loot ook niet mee voor mezelf maar Jacqueline gun ik het met heel mijn hart.

  2 november 2018 at 09:51
 • Reply Geeske

  Mooie blogpost weer! Spiritualiteit is heel erg persoonlijk en welke kaarten bij jou passen ook. Zelf heb ik heel veel met elfen en zou daarom graag de elfenset willen winnen.
  Wat ik zo grappig vind, is dat ik er steeds achter kom dat de mensen die ik graag volg via social media ‘toevallig’ ook zo met spiritualiteit bezig zijn.
  Misschien vind je het leuk om mijn website ook eens te bekijken. Ik wens je in ieder geval veel sterkte met je herstel en blijf je natuurlijk volgen!

  2 november 2018 at 12:37
 • Reply Tjaaktje

  Leuk leuk! Ik doe niet mee maar ik ben erg benieuwd waar de elfenset terecht gaat komen natuurlijk!
  Liefs T.J.

  2 november 2018 at 16:06
 • Reply Carolien

  Hoi hoi… Ik begeef mij sinds kort in de wereld van tante Betsy.. In de wereld van kleur (letterlijk en figuurlijk). En zo ben ik ook jou blog tegen gekomen. Ik heb geen fb meer dus volg je alleen via de internet blog omdat fb meer tijd opslupte dan ik wilde.. Ik herken veel van wat je blogt. Ik heb een flinke burnout achter mij liggen.. En het blijft altijd allert blijven want ik kan en wil niet meer leven in het tempo dat ik voor mijn birnoit had. Ik ben erdoor veranderd. Blijkbaar was die burnout nodig omdat ik niet heb geluisted naar de eerdere signaal die mijn lichaam gaf.. Ik ben Minder perfectionistisch geworden. Mijn levensmotto is nu is minder moeten en meer genieten. Ik heb nu een andere baan, leuk werk met en onder de mensen. Spiritualiteit heb ik 10 jaar geleden ontdekt en is tot op de dag van vandaag belangrijk voor mij mits in goede belans met de werkelijkheid van het leven. Dus ik volg jou blog met interesse.

  Ik heb nog een vraagje. Lekker praktisch en totaal niet spiritueel ?

  Ik heb die geweldige felroze Zoo laarsen gekocht maar merk dat ze mijn panty rullen aan de binnenkant waar de rits zit ook al is de ritsd aan de binnenkant afgeschermd met breed elastiek. Heb jij dat ook of heb je daar een tip voor.. Dan hoor ik het graag.

  Liefs, pien x

  2 november 2018 at 18:21
 • Reply Sylvia W

  Lieve Susan ik ben trots op je ?
  En wil graag gebruik maken in het kader van geven om mijn winkans in te zetten voor Jacqueline ? zij heeft aangegeven van welke decl zij heel blij zou worden ??

  2 november 2018 at 21:13
 • Reply Marjolein

  Mooi geschreven! Graag doe ik mee voor de ‘helen met engelen’ set. Ik zit al een tijd thuis met een burn out, en begin nu weer met opbouwen, als juf in het speciaal voortgezet onderwijs, ik vergeet daarbij vaak de rust te pakken, iets wat me ook in deze situatie heeft gebracht. Ik denk dat deze kaarten me kunnen helpen daarbij. En ik vind ze prachtig! Liefs Marjolein

  3 november 2018 at 01:43
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.