Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy, Words of Wisdom

Not feeling blue in my Happy Camper dress

Not feeling blue in my Happy Camper dress

Hey girls na een luie ochtend en voormiddag, ben ik heerlijk het bos ingewandeld. In mijn Dress Lemonade Happy Camper Blue met een Tante Betsy vestje van deze wintercollectie. Een mooie Pamela Mann panty (Aqua-Green) en mijn ZOO Adventure outdoor laarzen.

Dress Lemonade Happy Camper Blue & Tante Betsy cardigan pink (AW2018)

Met goede intenties loop ik het bos in. Heerlijk even in de natuur zijn en heel veel positieve energie opsnuiven. Opeens geeft mijn lichaam pijnscheuten in mijn onderrug, ik ben stiekem weer aan het piekeren. Hup ‘cancel clear delete’ en weer affirmaties opzeggen om in die positieve sfeer te blijven.

Dress Tante Betsy Dress Lemonade Happy Camper BlueDress Tante Betsy Dress Lemonade Happy Camper Blue

Nadat ik wat outfit foto’s heb gemaakt (ik klem mijn iPhone tussen een boom in en gebruik de timerfunctie) loop ik weer verder.
Op een bepaald ogenblik weer steken in mijn onderrug. Oops ik ben weer bezig negatieve gedachten te denken. Mijn lichaam begint aan te geven dat ik positief moet blijven. Wow eigenlijk toch wel heel mooi hoe dat werkt en dat je lijf je meteen terug roept.

ZOO Adventure outdoor laarzen Fuchsia roze Intens & Curvy Super-Stretch tights van Pamela Mann (Aqua Green)

Ik trek ter plaatse een paar engelen orakel kaarten van een app op mijn telefoon. Ik gebruik het liefste de echte kaarten, maar deze doen net zo goed hun werk. Ik kies intuïtief voor de Life Purpose oracle cards. En wow wat een mooie boodschap.

Mijn Doreen Virtue apps

Freedom: ik ben vrij om te kiezen wat ik wil. Ja zo komen we weer op mijn blogpost van gisteren terug ‘Focus on what you want and remain positive‘. Ik ben geen slachtoffer van de omstandigheden. Ik kan ze zelf veranderen door mijn gedachten erover te veranderen. Ik neem de verantwoordelijkheid om te kiezen voor liefde, geluk en blijheid.
Ik heb de kracht om mijn eigen geluk te creëren en voor de mensen om me heen.

En ik voel dat ik nog een kaartje wil trekken en wow zo voelt het ook precies. Ik mag hier liefde en licht brengen met mijn happy Tante Betsy blog. Ik mag mijn wijsheid hier delen en jullie kracht mee geven. Dankjewel lieverds dat jullie hier gezellig op bezoek komen en mijn happy Tante Betsy blog volgen. Het is zoveel meer als alleen een fashionblog of een blog waar je een Tante Betsy kadobon kunt winnen of zelfs een Tante Betsy jurkje.

Ik geniet ervan jullie te inspireren en te enthousiasmeren. Lieverds heb een fijn weekend! Ik heb mezelf beloofd deze blogpost wat korter te houden. Dikke knuffels!

Dress Lemonade Happy Camper Blue & Tante Betsy cardigan pink (AW2018)

Lots of love from Susan

* De items die ik draag heb ik ontvangen voor mijn blog.

Binnenkort schrijf ik een review over de ZOO Adventure laarzen Fuchsia roze Intens en de curvy super stretch tights van Pamela Mann.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply chucky1012

  Jeetje wat vervelend dat jij ineens heftige pijnscheuten kreeg.
  Prachtige teksten op de speciale kaarten….

  Ik wens jou heel veel beterschap en een fijn weekend ?

  19 oktober 2018 at 19:36
 • Reply Esther

  Jij ook een fijn weekend! Hopelijk zonder pijnscheuten!

  19 oktober 2018 at 19:52
 • Reply Jacqueline Aarts

  Zo niet leuk, de pijn in je rug. Misschien toch teveel gewerkt achter elkaar. Weer mooi geschreven en wat staan de laarzen jou prachtig ?. Zorg goed voor jezelf lieve Susan ?

  19 oktober 2018 at 19:55
 • Reply Corine

  Heel fijn weekend!! Geniet van het heerlijke weer, hopelijk gaan de pijnscheuten snel weg, knuffels Corine

  19 oktober 2018 at 19:55
 • Reply Petra van Schijndel

  Mooi weekend Susan. Ik wens je veel positieve gedachten en gevoelens toe. ?

  19 oktober 2018 at 19:57
 • Reply Neeltje

  Je ziet er schitterend uit en ga gerust door met inspireren!

  19 oktober 2018 at 20:02
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Lieverds ik heb verder geen last van mijn rug hoor ?. Alleen op dat moment en dat had meer met mijn negatieve gedachten te maken als met mijn rug?. Zo nu weer offline, zijn in Duitsland en hebben net gegeten. Dus geen zorgen er is niks aan de hand. Knuff???

  19 oktober 2018 at 20:13
 • Reply Alexandra

  Fijn om te horen dat de pijnscheuten (door het positieve denken) weer zijn verdwenen. Wat een mooi en leerzaam blog. Fijn weekend!

  19 oktober 2018 at 20:19
 • Reply Jelka

  Mooie combinatie had je vandaag aan! Héél vrolijk!
  Ik heb zelf niet zo veel met kaarten trekken enzo, maar je boodschap over positief denken en focussen op wat je wil neem ik steeds ter harte!
  Fijn weekend alvast!

  19 oktober 2018 at 20:34
 • Reply Annelies van der Valk

  Fijn weekend Susan. En ja goed naar je lichaam luisteren is belangrijk. Ik leer het ook steeds beter( lig nu heerlijk languit op de bank).

  19 oktober 2018 at 20:54
 • Reply Petra van Vliet

  Mooi Susan! Vanmiddag was ik met zoonlief naar Body Worlds, waar ook een paar prachtige spreuken aan de wand hingen, spreuken waar ik blij van werd, zoals : ‘See life as it is, but focus on the good bits’ en ‘There’s more to life when you stop and notice’
  Fijn weekend lieve Susan! x

  19 oktober 2018 at 21:07
 • Reply Jacqueline Harbers

  Heel fijn weekend lieverd! En wat een mooie boodschappen hebben de kaarten je gebracht!

  Dikke knuffel ?

  19 oktober 2018 at 21:23
 • Reply Sylvia W

  Je weet nooit wat voor kaarten je trekt maar gelukkig waren ‘t hele mooie op het goede moment, hoop dat je alle stress in het bos hebt kunnen laten en nu mag genieten van een fijn weekend samen met je hubbie x

  19 oktober 2018 at 21:49
 • Reply monique den boer

  wat een waarheid zit er in die kaarten zeg, en de spreuken zijn zo herkenbaar. Luister goed naar je lichaam Susan en geniet. Fijn weekend. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  20 oktober 2018 at 00:02
 • Reply Ger da

  Heel mooi deze blog, eentje om weer tot de realiteit te komen. Momenteel ben ik in oude gewoontes aan het terug vallen waarvan ik dacht dat ik daar afscheid van had genomen. Nu even een pas op de plaats en proberen om te denken. Haal veel positieviteit altijd uit jou blog’s, zoals ook deze weer met de mooie kaarten. Wens je een heel fijn positief weekend toe Susan, geniet!
  Xx

  20 oktober 2018 at 07:21
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.