Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Words of Wisdom

New moon – new beginnings

Hey girls, hey lieverds ik heb een enorm heftig maar ook een heel mooi weekend achter de rug. En in het kader van de nieuwe maan, een nieuw begin wil ik jullie er iets meer over vertellen. De afgelopen weken waren voor mij weken waarin ik mezelf voor een grote keuze heb gezet. Ik twijfelde enorm welke keuze te maken en zag daardoor soms door de bomen het bos niet meer. Ik zag allerlei dingen die niet goed waren en kon het niet meer in een geheel zien.

Het is niet altijd even makkelijk om alles te zien waarvoor je dankbaar bent, als je het gevoel hebt dat je een keuze moet gaan maken. Ik ben met dreamboards aan de slag geweest en heb geaffirmeerd. Ik heb God en de engelen aangeroepen en gevraagd om hulp. Iedere keer als ik negatieve gedachten had, nou ja als ik ze opmerkte, heb ik mijn best gedaan om positieve gedachten te denken.

Zeker tel ik mijn zegeningen en zie ik gelukkig ook alles wat er goed gaat in mijn leven. Maar ik focuste ook veel op wat ik allemaal niet meer wilde in mijn relatie. Zaterdag hakte ik uiteindelijk de knoop door. Ik koos voor mezelf en om alleen verder te gaan. Geen makkelijke stap. Maar ik ben al eens 8 jaar lang een alleenstaande moeder geweest en ik weet dat ik het kan. Maar als je gewoon heel diep van iemand houdt, is en blijft dat een enorm moeilijke stap. Vooral omdat je ook wel ziet dat iemand heel hard zijn best aan het doen is. En niet alleen maar sinds dat hij wist dat het 5 voor 12 was.

Om een lang verhaal kort te maken hebben de Engelen me, zondag op een spirituele beurs, een duidelijke boodschap gegeven dat ik toch mag blijven vertrouwen op onze relatie. Dat we een stevige mooie basis hebben en eigenlijk zag die mevrouw alleen maar een goede solide gelukkige relatie. Ze vertelde wel dat de moeilijke periode in onze relatie voorbij is en dat het alleen maar beter kan gaan. Ook kregen we beide een mooie boodschap tijdens de zaallezingen.

Vorig jaar vertelde jurkjeszusje en Tante Betsy girl Carol me dit ook al eens tijdens een gewonnen reading, een nine star ki analyse. Ik heb me daar ook door gesterkt gevoeld. 2018 was het jaar van conflicten en vanaf februari 2019 (Chinees nieuwjaar) zou er een veel betere periode aan komen. Met meer communicatie en meer overvloed, tenminste dat zijn de dingen die ik er nog van kan herinneren.

Wat grappig ik zoek nu op wanneer het Chinees nieuwjaar dan wel is en dat is dus morgen 5 februari. Wow prachtig hoe het allemaal samenvalt en werkt. En dat ik nu dit blog aan het schrijven ben. Vanochtend heb ik een ritueel gedaan en heb ik op een papier alle mensen opgeschreven die ik wil vergeven. Ik heb het papier letterlijk aan het licht gegeven en in brand gestoken. Op blote voeten in mijn Tante Betsy ‘pyama-jurk’ in de tuin. Vergeving schenken is iets wat nu nodig is voor mij. De oude lasten achter me laten en een nieuwe start maken en zorgen dat ik meer in het hier en nu blijf.

Vanochtend keek ik naar een webinar en ook daar heb ik weer mooie dingen van opgestoken. Ik ga dit nieuwe begin, dit nieuwe jaar én onze relatie vol vertrouwen tegemoet. Samen gaan we werken aan onze relatie en aan onze dromen en wensen.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

33 Comments

 • Reply Hennie

  Wat heb je een moeilijke tijd gehad met alle lichamelijke ongemak maar ook met alle gedachten en onzekerheden. Fijn dat na een pittig weekend nu toch duidelijk is wat je wilt en waar je voor gaat. Het zal nog wel eens moeilijk zijn maar als de basis goed is dan lukt het . Je hebt heel veel steun aan je spirituele kant, dat is fijn. Veel liefs voor jou en Arno, ?Hennie

  4 februari 2019 at 19:41
 • Reply Ingrid Hietkamp

  ?!

  4 februari 2019 at 19:41
 • Reply Heidi

  Ik schrok even. Pfff. Fijn om te lezen dat jullie toch samen verder gaan. Dat zal idd een heel heftig weekend zijn geweest. Met hele diepe dalen en toch weer positieve pieken. Kus

  4 februari 2019 at 19:44
 • Reply trees

  Goeie griebel Suzan, dat is niet niks.. Heel heftig allemaal. Maar wat je hebt opgebouwd in je relatie gooi je niet zomaar weg. Het is knokken en geven en nemen. Hier ook niet altijd Hallelua. Maar als je er samen voor gaat, is er een weg te bewandelen . Niet makkelijk, maar uiteindelijk kom je er wel. Go For It girl… Echt het is de moeite waard!! Eens zag je mooie dingen in je man, die zul je vast weer terug vinden. Ik hoop dat alles weer op zn pootjes terecht zal komen.. Ik duim en bid voor jullie. Dikke knuffel meid!

  4 februari 2019 at 19:46
 • Reply Neeltje

  Oh wat een ontzettend mooi bericht dat je vol vetrouwen dit nieuwe begin ingaat. Ik krijg er de kriebels/rillingen van. Ik gun je zo ontzettend veel gezondheid, geluk en liefde toe. Dikke knuffels en ga vooral genieten!

  4 februari 2019 at 19:50
 • Reply Daniëlle

  Oww Susan, van mij een dikke knuf ❤
  Volg je hart!!!
  Liefssss

  4 februari 2019 at 19:56
 • Reply Nieltje

  Soms is loslaten juist vastpakken wat je nodig hebt. Mooi dat je zo met jezelf bezig bent, hele mooie
  en waardevolle reis <3 Dikke knuffel

  4 februari 2019 at 19:59
 • Reply Marscha

  Ach toch lieve Susan! Wat ben je toch een prachtig mens! En wat een moeilijke maar vooral mooie beslissing heb je genomen. Ik wens en gun jullie alle geluk van de wereld. Heel veel geluk en liefde gewenst samen ????

  4 februari 2019 at 20:03
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Ik wens je veel geluk en liefde toe ?

  4 februari 2019 at 20:07
 • Reply Barbara

  Wat zit je toch in een heftige periode! En wat een hoop verandering en een hoop knopen wil je door hakken. Ik wens je veel rust en wijsheid toe. En héél veel liefde voor jou en je man. ?

  4 februari 2019 at 20:16
 • Reply Caro

  Het is enorm moeilijk een relatie vast te houden en mee te laten groeien met de persoonlijke transitie waarin jij je nu begeeft. Jij hebt veel, zo niet alle energie nodig voor jouw eigen ontwikkeling. Arno zal dus ook alle zeilen bij moeten zetten en ik lees dat hij dat doet. Ik vind het onwijs knap van jullie beiden en hoop met heel mijn hart dat jullie het gaan redden.

  4 februari 2019 at 20:17
 • Reply Corry

  Susan, een heftig weekend hebben jij hebben en Arno gegehad, zolang jij maar je eigen weg blijft volgen zal het zeker goed komen

  4 februari 2019 at 20:18
 • Reply Wilma

  Lieve Susan, wat een heftige tijd voor jou en Arno! Fijn dat jullie wel samen verder gaan en een stevige basis hebben! Heel veel succes en liefde voor elkaar gewenst om verder te bouwen aan jullie huwelijk!
  Dikkeknuf voor jou!

  4 februari 2019 at 20:19
 • Reply Jacqueline Harbers

  Lieverd…… ik heb even niet zoveel woorden… vreemd voor mij, maar ik kan alleen maar sprakeloos en vol bewondering lezen wat je/jullie hebben doorstaan de laatste tijd en hoe het van het weekend van het ene uiterste naar het andere uiterste is omgekeerd… wat ontzettend fijn, dat jullie, nadatvje zaterdag de knoop had doorgehakt, toch samen naar die bijeenkomst zijn geweest. Hadden jullie dit niet gedaan, had die mooie (echt wel zware) toekomst niet voor jullie open gelegen… heel veel respect, dat julliemdit samen oppakken, het aangaan en er samen iets heel moois, rijks en dieps van wikken gaan maken…

  Wens jou en Arno alle goeds op deze weg ?

  Dikke knuffel en een hele fijne avond ?

  4 februari 2019 at 20:41
 • Reply Eveline

  Volg je hart, want dat klopt was een boodschap die ik op een dag kreeg. Ik geef deze boodschap graag aan je door

  Veel kracht en liefde samen ❤️

  4 februari 2019 at 20:44
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, heb vertrouwen in jezelf en in de toekomst vwb je relatie, het kan alleen maar beter worden met zoveel positiviteit??lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  4 februari 2019 at 20:53
 • Reply Jacqueline Aarts

  Lieverd, wat een achtbaan hebben jullie samen in gezeten en fijn om te lezen dat jullie er hand in hand uit stappen. Jullie zijn er nog niet, maar het zal vanaf nu alleen maar beter worden, dat weet ik. Ook al heb ik je man nog nooit ontmoet ?

  4 februari 2019 at 21:04
 • Reply Saskia P

  Susan toch, wat heftig. En wat knap van je dat je het zo op pakt. Veel liefde en wijsheid heb je in je. Succes!

  4 februari 2019 at 21:19
 • Reply Annette

  Ach, wat ongelooflijk bijzonder… Het heeft zo moeten zijn.. het ene loslaten, en het andere beginnen… ik wens jullie liefde in licht op de weg!

  4 februari 2019 at 21:27
 • Reply Ger da

  Lieve Susan,
  Mijn mond viel open en de kippenvel trok over mijn lijf, wel 3x overnieuw gelezen om tot mij door te laten dringen dat jullie er samen toch weer voor gaan. Power vrouw ben je, samen een nieuwe weg inslaan, ik wens jullie alle liefde en kracht toe, genoeg geknokt jullie beiden, hoogste tijd om weer van elkaar te kunnen genieten. Gun het jullie zo. ❤

  Hele dikke knuffel, voor jullie allebei ?

  4 februari 2019 at 21:42
 • Reply Sylvia W

  Jeetje Susan…. wat een weekend! Wat een tijd … hebben jullie achter je kiezen…vechten alleen vechten met zijn 2 en samen vechten met een hoopvolle blik naar de toekomst! ??? ik hoop met jou mee dat dit het jaar vol positieve ups wordt, knuff voor jullie ?

  4 februari 2019 at 22:05
 • Reply Maria Louisa

  Een nieuw begin, nieuwe kansen. Mooi dat je een nieuwe start maakt samen. Lots of love

  4 februari 2019 at 22:17
 • Reply Petra van Schijndel

  Oei Susan, ik dacht even dat je een punt achter de relatie had gezet.. gelukkig hebben jullie juist besloten om jullie pad verder samen te lopen. ?

  4 februari 2019 at 22:17
 • Reply Janny

  Wow wat een woelige tijd voor jullie zeg! Wat heb ik een respect voor jou en wat ontzettend mooi en liefdevol omschrijf je dit weekend. Beetje warrige woorden maar ben een beetje overweldigd door je verhaal. Krachtig dat je het zo met ons deelt. Heel veel liefs en een dikke knuffel, Janny

  4 februari 2019 at 22:53
 • Reply Doortje

  Dat is heftig… heel veel sterkte en goed dat je de knoop uiteindelijk positief hebt doorgehakt! Tijd voor lente!

  5 februari 2019 at 01:20
 • Reply Vera

  Wat een pittig weekend… een afsluting en een nieuw begin…ik wens jeheel veel liefde en kracht x

  5 februari 2019 at 07:55
 • Reply Déborah

  Heftig zeg! Heel veel sterkte en liefde gewenst op jullie pad samen! x

  5 februari 2019 at 09:53
 • Reply Wilma Rommelse

  ❤ ❤ ❤ wat een blog. wat een kracht. wat goed dat je keuze maakt er ervoor gaat. Het is hier al eerder genoemd, maar zo waar. Volg je hart, want dat Klopt. ❤ ❤ ❤

  5 februari 2019 at 15:17
 • Reply chucky1012

  Lieverd toch…..
  Wauw….
  Diep en heel groot respect voor jou….
  Wat jij ook doet ik zeg doe wat jij wilt doen en wat jij denkt dat goed voor jou is ❤️❤️❤️❤️

  Liefs en knuffels ?

  5 februari 2019 at 19:32
 • Reply Alexandra

  Ik schrok van je bericht! Toen las ik het goede nieuws, ik weer terug naar boven om te kijken of ik het wel goed gelezen had. Gelukkig, jullie blijven bij elkaar. Ik wens jullie een mooi nieuw begin en veel liefde en wederzijds begrip.

  5 februari 2019 at 20:34
 • Reply Ina Sloot

  Wat een ongelooflijk heftig weekend heb je achter de rug! En dan zo vol vertrouwen er tegenaan gaan. Wat ben jij een mooie sterke vrouw. Ik wens jullie samen heel veel kracht en liefde toe. Xx

  6 februari 2019 at 19:24
 • Reply Angelique Horselenberg

  ?

  9 februari 2019 at 07:41
 • Reply Cynthia

  Ik schrok al. Wat fijn dat jullie samen verder gaan. Communicatie is en blijft de sleutel in een relatie. Jezelf kunnen zijn ook. Veel kracht en liefde gewenst voor jullie beiden.

  13 februari 2019 at 21:29
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.