Follow:
Natural Upgrade, Review

Natural Upgrade in the spotlights

Natural Upgrade in the spotlights

Hey girls ik heb onlangs een nieuw product leren kennen en ik wil er vandaag iets meer over gaan vertellen. Ik heb een heel sterk vermoeden dat hier wel eens veel jurkjeszusjes (en hun families) baat bij kunnen hebben. Natural Upgrade by Nicole Jansen is een product dat de spotlights verdiend. Het is niet zomaar een voetcrème of een Body Butter die je opsmeert om jezelf te verzorgen. Dit is een ervaringsproduct dat je mag gaan voelen wat het met je doet.

Natural Upgrade in the spotlights

Je kunt je meer gegrond voelen door het opsmeren van de Natural Upgrade Feet Care en meer innerlijke rust ervaren. Je krijgt een flinke oppepper van de Body Butter en hij geeft verlichting én de handcrème kan je weer helpen ontprikkelen. Je ervaart ook iedere keer wat anders, datgene wat je lijf nodig heeft. Zo kan het zijn dat jij iets heel anders ervaart als je hooggevoelige kids.

Natural Upgrade in the spotlights

Natural Upgrade in the spotlights

Afgelopen zaterdag waren manlief en ik in Oeffelt om film shoots bij te wonen van diverse Natural Upgraders. Mensen die met dit product werken in hun coaching praktijk, yoga praktijk, massage praktijk of hun salon. En natuurlijk hebben ze Natural Upgrade allemaal eerst zelf ervaren. En ze zijn zo enthousiast geworden door de werking, dat ze het in hun praktijk zijn gaan gebruiken en er andere mensen én kinderen mee kennis laten maken.

Natural Upgrade in the spotlights

Er waren ook twee meiden om gefilmd te worden over hun ervaringen en ik raakte in gesprek met de moeder. Zo mooi dat spontaan verbindingen ontstaan. Dit gezin met twee hooggevoelige dochters heeft veel baat bij het Natural Upgrade startpakket, vertelde de moeder. Binnenkort vertel ik er meer over, dat lukt me nu niet om dat ook in deze blogpost te delen.

Natural Upgrade in the spotlights

Wat heel grappig was dat Judith, een jurkjeszusje die een kinderyoga praktijk heeft, er ook was. Terwijl we naar de plek van de shoot liepen zag ik opeens iemand in een Danefae jas. Ja wij jurkjeszusjes herkennen elkaar vanaf een afstand. Judith was er zaterdag ter ondersteuning van Nicole en de Natural Upgraders. Ze heeft goede ervaringen in haar gezin en in haar kinderyoga praktijk. Op de Facebook pagina van Natural Upgrade kun je haar filmpje gaan bekijken. Maar er zijn ook allerlei andere leuke en interessante filmpjes te zien. Ter zijner tijd zullen ook de filmpjes van de Natural Upgrade filmdag daar gedeeld worden.

Natural Upgrade in the spotlightsNatural Upgrade in the spotlights

Ik ben zelf ook gefilmd. Maar geef mij maar liever mijn eigen live video’s, dat doe ik toch tien keer liever whahaha. Maar wie weet kan er toch een leuk filmpje van gemaakt worden. We gaan het zien 😉

Natural Upgrade in the spotlightsNatural Upgrade in the spotlights

Ik ervaar zelf meer rust door de producten van Natural Upgrade. Mijn nek en schouders zitten niet meer zo vast. Ik had er zoveel spanning zitten. Ik smeer er ‘s morgens en ‘s avonds wat Body Butter (ik kreeg een mini flesje Lavender en Coconut & Mango) op en merk dat ik er veel minder last van heb. Wat ook enorm fijn is dat het heel zuinig in gebruik is, je hebt er maar een beetje van nodig.

Natural Upgrade in the spotlights

Natural Upgrade in the spotlights

De Feet Care smeren manlief en ik beide ‘s morgens onder onze voeten. We merken beide dat we overdag meer energie hebben en minder moe zijn. Ik voel ook af en toe heel duidelijk dat ik meer geaard/gegrond ben.

Natural Upgrade in the spotlights

Daarnaast gebruik ik ook de handcrème om te ontprikkelen. Ik kreeg deze in twee verschillende geuren, Mango en Cherry. Fijn om in je tas bij de hand te hebben mocht je het door de dag nodig hebben. Het zijn flesjes van 30 ml en zijn zuinig in gebruik, je hebt maar een klein beetje nodig.

Natural Upgrade in the spotlights

De Skin Oil is ook een prachtig liefdevol product en is het enige product dat gebruikt kan en mag worden bij baby’s. Ik smeer het ‘s avonds op mijn slapen en voorhoofd en in mijn nek. Ik kreeg de mini Skin Oil met vitamine E van 30 ml en een druppeltje is al genoeg. Het geeft een hele bijzondere liefdevolle sensatie als je deze smeert. Nicole werkt ook samen met het Diakonesse Ziekenhuis in Utrecht op de Neonatologie afdeling.

Natural Upgrade in the spotlights

Wil je Natural Upgrade zelf ervaren dan kun je bijvoorbeeld aanstaande vrijdag in Beuningen terecht bij Spirit & Gifts. Op de site van Natural Upgrade vind je alle verkoopadressen van therapeuten, salons en winkels. En het is natuurlijk ook online te koop. Ik zou het leuk vinden als je mijn naam vermeld als je het gaat ervaren of kopen. Nicole en ook diverse Natural Upgraders staan ook regelmatig op beurzen. Hieronder alvast een overzicht van de Natural Upgrade ervaardagen die ik op de Facebook pagina vond.

Natural Upgrade in the spotlights

Natural Upgrade in the spotlights

En wie weet ben jij wel een jurkjeszusje met een eigen yoga praktijk, massage praktijk, coaching praktijk, pedicure of beauty salon die Natural Upgrade wil gaan ervaren en verkopen. Het lijkt me zo mooi dat meer en meer mensen dit prachtige product mogen gaan ervaren. Wie weet ken je het al en dan ben ik heel benieuwd naar jouw ervaringen.

Natural Upgrade in the spotlights

Lots of love from Susan

*Ik leerde het product zelf kennen op een beurs in Tongeren (BE) bij Petra Servaes en heb een aantal weken later contact opgenomen met Nicole. Door mijn enthousiasme mocht ik diverse mini’s ontvangen om te voelen en ervaren. Ik zal zeker de komende tijd vaker over mijn ervaringen gaan schrijven. Heb jij nav mijn blog ook ervaringen met Natural Upgrade, dan hoor ik het graag en wil ze met liefde delen.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply chucky1012

  Dit klinkt héél interessant…
  Ben altijd opzoek naar goede voetverzorging en handverzorging….
  De perfecte crèmes om droge, vermoeiende handen en voeten goed te hydrateren, bijna rimpelloos eruit te laten zien en minder vermoeiend…
  Ik ga eens rustig kijken….
  Goed en fijn artikel met duidelijke uitleg ??

  Een fijne avond ?

  27 februari 2019 at 20:00
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hey lieverd dit zijn dus geen normale verzorgings producten. Dit is echt een product dat veel meer energetisch werkt. Ga er maar eens over lezen op de Natural Upgrade website. Knuff??

   27 februari 2019 at 20:32
 • Reply Petra Leferink

  Hmmmm interessant voor Marit misschien. Heb wel eens het idee dat ze zo moe is als ze uit bed komt. Alsof ze niet geslapen heeft.

  Ga er eens rustig naar kijken.

  XxxX

  27 februari 2019 at 21:01
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat een interessante producten! Heb er nog nooit van gehoord dat zoiets bestaat. Dank je wel voor je info ?

  1 maart 2019 at 06:01
 • Reply Ellen Jacobs

  Het klinkt veel belovend alleen schrok ik me rot van de prijzen. Dit ligt ver boven mijn budget.

  1 maart 2019 at 10:42
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.