Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Words of Wisdom

My Tante Betsy story

My Tante Betsy story

Hey girls wat een mooie verhalen allemaal bij de Happy Tante Betsy blog giveaway, waar je kans maakt op het winnen van een Tante Betsy jurk naar keuze. Mooi om te lezen wat Tante Betsy jurken en outfits voor jullie betekenen.

Ik zal ook mijn verhaal delen, ik deelde al in de blogpost van de winactie hoe het allemaal eind 2014 begon. Hoe ik Tante Betsy heb leren kennen via een Facebook winactie, maar er zit veel meer achter mijn liefde voor de jurkjes van Tante Betsy.

My Tante Betsy story

Toen ik Tante Betsy leerde kennen waren we op aan het krabbelen uit een enorm zware tijd. We hadden vier jaar lang dikke vette stress achter de rug ivm rechtzaken met manlief zijn ex over kinderalimentatie…en of ik wel of niet in mijn eigen levensonderhoud kon voorzien (ik heb een beroerte gehad net zes weken nadat ik manlief heb leren kennen).

My Tante Betsy story

Na jaren lang ieder dubbeltje te hebben moeten omdraaien en geen geld te hebben voor nieuwe kleding, was ik mezelf terug aan het vinden.

My Tante Betsy story

Ik heb in mijn jeugd al geleerd om met weinig geld om te gaan en als alleenstaande moeder had ik ook veel ervaring om te toveren met geld. Ik heb er altijd een sport van gemaakt om er goed uit te zien met tweedehands kleding, schoenen en tassen. Toen ik Tante Betsy leerde kennen gaf ik nog niet eens een tientje uit aan een tweedehands jurk, €4,50 dat kostte een jurk in de tweedehandswinkel en wat was ik er trots op als ik een mooie outfit kon samenstellen voor weinig geld.

My Tante Betsy story

Toen ik besloot mezelf met mijn allereerste Tante Betsy jurk te verwennen, had ik sinds een jaar een baan waar ik weer mijn eigen geld mee verdiende. Ik werk op een sociale werkplaats ivm mijn beroerte (eigenlijk is die voortgekomen uit die rechtzaken…die baan dus…niet de beroerte…alhoewel al die stress niet goed was voor mijn gezondheid).

My Tante Betsy story

Daarnaast zeg ik altijd dat mijn kleerkast mijn geldboom is, ik gooi nooit wat weg en bewaar kleding. Dus toen mijn Tante Betsy liefde een verslaving werd, hebben we er nooit een boterham minder om te hoeven eten. Ik verkocht mijn spullen op marktplaats en kon zo weer een leuke Tante Betsy jurk scoren.

My Tante Betsy story

En ja ik blogde al over Tante Betsy voordat ik een leuke samenwerking met haar kreeg. Het is nooit mijn bedoeling geweest om te bloggen om ‘gratis’ dingen te krijgen. Ik blog vanuit een passie en ik ben die gewoon gevolgd. Maar daar gaat deze blogpost even niet over ;).

My Tante Betsy story

Manlief en ik hadden net wat huwelijkse problemen toen die rechtzaken begonnen met zijn ex (waar hij destijds al heel wat jaren van gescheiden was) en door al die stress is ons huwelijk in de wacht gezet.

My Tante Betsy story

Alle energie ging daar in zitten, maar we hebben het gered…nou ja inmiddels wordt er van beide kanten aan gewerkt. We hebben allebei heel wat mee gemaakt in onze jeugd en in onze relaties en hebben allebei een flinke rugzak. En het is nu tijd geworden om dat los te laten.

My Tante Betsy story

Ik werk al langer aan de mijne en heb die lichter gemaakt door de jaren heen. Alhoewel ik nu aan het leren ben om ook bij mijn verdriet te komen ipv overal alleen het positieve van te zien en begrip voor iedereen te hebben ;).

My Tante Betsy story - I'm proud of myself

Mij helpen de Tante Betsy jurkjes enorm om me goed te voelen over mezelf, iets dat ik niet vaak terug krijg uit mijn relatie. Manlief is een man met veel verantwoordelijkheidsgevoel en werkt hard en als hij thuis komt is hij bekaf. Gelukkig ben ik een hele krachtige vrouw en ben ik een Miss Positive en heb ik door de jaren heen geleerd om mezelf mooi te vinden en mezelf complimenten te geven.

My Tante Betsy story - Tante Betsy Dress Cornflower Red

Niks fijners als mijn vrouwelijk lijf met veel rondingen in een mooie Tante Betsy jurk te persen en me daardoor beter in mijn lijf te voelen. En dit dan weer naar buiten te kunnen uitstralen.

My Tante Betsy story - Tante Betsy Dress Frieda Daisy Red

Zoals ik gisteren al schreef wordt je blij en vrolijk van de jurkjes van Tante Betsy en werkt het door in de rest van je leven. Jezelf de moeite waard vinden, goed voor jezelf zorgen, jezelf en je lijf omringen met liefde en aandacht. Want jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Alleen jij weet wat goed voor je is en wat je nodig hebt!

My Tante Betsy story - Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe Red

Lieverds ik hoop dat mijn blogpost niet te zwaar is geworden en dat je er iets uit kunt halen waar jij wat aan hebt. Ik vond het wel zo netjes om ook eens mijn echte verhaal te delen, nou ja het is maar een tipje van de sluier ivm privacy van de betrokkenen. Ik heb het verhaal natuurlijk wel opgeleukt met leuke foto’s ;).

My Tante Betsy Story - Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red & Long Hoodie Red

Ik weet dat er heel veel vrouwen zijn die me hebben leren kennen door de jaren en die me al die overvloed van harte gunnen en die weten dat ik heel wat uurtjes steek in mijn blog. Maar voor diegenen die wel eens jaloers zijn, helpt deze blik achter de schermen wellicht om het allemaal in perspectief te zien.

Tante Betsy happiness in a joyful dress

We hebben allemaal onze dingen waar we mee worstelen, we hebben allemaal onze eigen levenslessen te leren. Maar Tante Betsy jurkjes en outfits én al die lieve Tante Betsy girls en jurkjeszusjes helpen om in je kracht te gaan staan en heerlijk te stralen. Dankjewel lieve Tante en dankjewel lieve zusjes!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

80 Comments

 • Reply Maartje

  Wat ben je toch een prachtig mens ❤

  23 augustus 2018 at 19:37
 • Reply chucky1012

  Prachtig geschreven en het is jou gelukt en dit heb je ook verdient.
  Ik wist al wel iets.
  Maar het is niet niks om uit zo een diep dal geklommen te moeten hebben.
  Dit gun je niemand….
  Prachtig zijn de foto’s.

  Ik wens je een hele fijne avond ?

  23 augustus 2018 at 19:41
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd that’s life, die levenslessen horen er nu eenmaal bij. En echt in een diep dal heb ik nooit gezeten. Manlief en ik zijn er ook wel sterker uitgekomen. Maar het probleem werd in de wacht gezet en nu jaren later is het tijd om eraan te werken en het in het verleden te laten. Knuff!

   24 augustus 2018 at 07:10
 • Reply Jelka

  Dankjewel voor je openheid. Stukjes van het verhaal had ik wel al meegekregen in verschillende andere blogposts van je, maar het complete verhaal is heel verhelderend. Hoe vervelend soms ook, je achtergrond maakt voor een deel wie je bent, en hierdoor heb ik het idee je weer een beetje beter te kennen (wat ook gek is, aangezien we elkaar nooit ontmoet hebben), en daardoor kloppen andere verhalen ook weer meer.
  En ja, natuurlijk ben ik wel eens een tikkeltje jaloers op jouw mooi gevulde kast, maar niet omdat ik het jou niet gun! Ik ben ook blij met wat ik heb, en verder komt mijn tijd nog wel! ??

  23 augustus 2018 at 19:43
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh ja ik weet dat het merendeel van de dames me dit van harte gunt, maar er zijn echt mensen (of een iemand) die echt lelijke dingen zeggen over ons Tante Betsy bloggers. Onlangs nog bij Natasja en dat vind ik in en in triest, wetende dat Natasja ook heel veel energie in haar blog steekt en ook voor een deel wetende wat Natasja achter de rug heeft. Maar dat leggen we naast ons neer. Wij zijn gewoon heel blij met onze Tante Betsy jurkjes en outfits en delen die vreugde met liefde. Knuff!

   24 augustus 2018 at 07:17
 • Reply Merula

  Heerlijk mens ben je toch! Powervrouw!?

  23 augustus 2018 at 19:44
 • Reply Caro

  ???

  23 augustus 2018 at 19:46
 • Reply corine

  lieve Susan, prachtig mens ben je, ja heel knap hoe je met alles omgegaan bent. Knuffels, Corine

  23 augustus 2018 at 19:48
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   That’s life hè en geloof me de rugzak is nog veel zwaarder, maar daar deel ik niets over vanwege de privacy. Daarom ben ik ook enorm blij dat Tante Betsy in mijn leven gekomen is. Deze vrolijke jurkjes helpen enorm om in mijn kracht te gaan staan. Knuff???

   24 augustus 2018 at 07:20
 • Reply Ine wijnbergen

  Jij bent echt byzonder! Wat fijn en knap dat je ons laat lachen maar soms ook huilen. Ik hoop dat je nog lang doorgaat. Lieve groetjes ine

  23 augustus 2018 at 19:53
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Graag gedaan! Ik heb uiteindelijk nog iets weggelaten, dat was net een tikkeltje te zwaar. En ik wil positief vooruit kijken en vertrouwen hebben in de toekomst. Knuff???

   24 augustus 2018 at 07:22
 • Reply Jacqueline Harbers

  Lieverd, wat een eer, dat je een stukje van je verhaal met ons wilt delen! Je bent ons namelijk niets verschuldigd, geen uitleg dus en zeker geen verantwoording voor de jurkjes die je krijgt! Die jurkjes zijn, wat mij betreft, dubbel en dwars verdiend! Jouw “reclame”, je enthousiasme waarin je ons allemaal meesleept, is krachtiger dan welke reclame-campagne dan ook! Ik respecteer en waardeer je enorm… als TB girl in al je mooie jurkjes en outfits, maar vooral ook je innerlijk! We hebben inmiddels al wat woordjes gewisseld ? en ik vind jou en je levensinstelling mooi! En nee, het is niet altijd gemakkelijk of alleen maar feest, maar je hebt wel een keuze. Of je gaat in de slachtofferhoek zitten (waardoor je vaak nog meer onheil aantrekt), of je zet de schouders eronder en probeert in elk mogelijk probleem een uitdaging te zien… een uitdaging ervan te leren en er sterker door te worden. Mijn, maar ook jouw keuze, is op de laatste optie gevallen en ondanks zware tijden kunnen we terugkijken op een enorme (innerlijke) groei…. blijf je mooie zelf lieverd, dat maakt je zo bijzonder ?

  Liefs ?

  23 augustus 2018 at 19:56
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd ja het is veel beter om in je kracht te gaan staan en het leven met een positieve blik vol vertrouwen te bewandelen.
   Alles dat je aandacht geeft groeit, dus daarom is het helemaal niet goed om in negativiteit, zelfmedelijden of slachtofferschap te gaan zitten. Er zijn maar heel weinig mensen die weten wat mijn echte rugzak is, dit kan ik niet delen vanwege de privacy van de betrokkenen. Ik zal in ieder geval als een leeuw blijven vechten voor ons huwelijk en mijn best doen om vertrouwen te hebben dat we ons er doorheen slaan. Ik ben enorm blij dat we allebei aan onze rugzak werken zodat die wat lichter wordt.

   Oh ja de jaloerse dame die lelijke dingen over ons Tante Betsy bloggers heeft gezegd heeft klaarblijkelijk totaal geen verstand van reclame en hoe dit werkt. En daar zullen we het verder bij laten ?.

   Dankjewel dat jij jou bent! Knuff???

   24 augustus 2018 at 07:29
 • Reply Natasja

  Mooi verhaal Susan, sterke dame ben je! ♥

  23 augustus 2018 at 19:58
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel meis, je snapt natuurlijk wel dat ik ook een beetje in mijn verhaal naar jou verwijs. We hebben er allebei mee te maken gehad dat er iemand is die nare dingen over ons zegt (bij jou zelfs tegen jou zegt). Ik hoop dat de dame in kwestie mee leest en gaat inzien dat we allemaal onze verhalen hebben, allemaal ons verdriet kennen.
   En dat we beiden al jaren lang bloggen vanuit een passie om te delen en dat het toch mooi is dat er zo’n bijzondere samenwerkingen uit zijn voortgekomen. Waar alle partijen baat bij hebben. Dikke knuffels voor jou!???

   24 augustus 2018 at 07:35
 • Reply Merel

  Je bent een kanjer en een knappert!!!?

  23 augustus 2018 at 19:58
 • Reply Linda

  Mooi mens! ❤️???

  23 augustus 2018 at 19:59
 • Reply Ina

  Wat mooi geschreven, heel knap hoe je weer uit het dal bent gekomen en ik vind je ook een echte powergirl, ik hoop nog heel lang van je blog te gaan genieten

  23 augustus 2018 at 19:59
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd, ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit in een diep dal gezeten heb (niemand krijgt deze leeuw eronder?). We hebben allemaal onze weg te bewandelen, gelukkig gaat het nog steeds voorwaarts en gloort de zon aan de horizon! Knuff???

   24 augustus 2018 at 07:39
 • Reply Tjaaktje

  Wat een mooie openhartige blog! Wat mooi en lief dat je dit met ons wilt delen! Wat heb jij toch veel meegemaakt en wat ben je mooi, van binnen en buiten … dat je overal toch zo positief en sterk uitgekomen bent: “what doesn’t kill you, makes you stronger.”

  Ik vind het overigens meer dan logisch dan jij en ook de andere blogsters jurken ‘gratis’ krijgen. Voor niets gaat de zon op. Ik zie het als een soort van salaris voor al het werk dat je hiervoor moet verzetten. Bovendien stel jij je op deze manier ook kwetsbaar op met je verhalen, je hersenspinsels, je foto’s. Er ligt toch best een druk op jou kan ik mij zo voorstellen. Je wordt inmiddels door velen beschouwd als het boegbeeld van Tante Betsy namelijk. Je staat altijd heel snel klaar met antwoorden en advies. Je doet het geweldig! Echt respect daarvoor.

  Dat mensen jaloers kunnen zijn … dat kan ik mij nog wel voorstellen. Dat zijn normale gevoelens om soms te voelen. Ik bedoel ik ben soms best jaloers als ik al die lieve vrouwen zie, die hun dochters in mooie Betsy jurkjes kunnen steken… en dat ze kunnen twinnen met hun dochters. Maar verder dan een beetje jaloers, gaat het niet. Ik vind het heel naar als mensen afgunstig zijn… en dat door laten schemeren in hun reacties. Laat iedereen in zijn waarde denk ik dan!

  Prachtige blog Susan. Liefs van mij!

  23 augustus 2018 at 20:02
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd ja jaloers zijn we allemaal wel eens. Dat mag ook…soms zien we alleen de buitenkant…maar inmiddels zouden we allemaal moeten weten dat het gras niet groener is bij de buren.
   Die geven hun gras gewoon meer water of houden de schijn op voor de buurt??. Of die houden gewoon van groen gras whahaha.
   Ja afgunst hebben dat komt vanuit een pijn binnenin waar eens beter naar gekeken dient te worden ipv je pijlen en pijnen op anderen te richten.
   Werken aan jezelf en aan alles wat je in je leven mee maakt verrijkt je als mens en geeft zoveel meer verdieping aan je leven. Vanuit die innerlijke overvloed kun je delen, stralen en gewoon oprecht blij zijn voor de ander. Dikke knuffels voor jou mooi mens???

   24 augustus 2018 at 07:45
 • Reply Janny

  Lieve Susan,
  wat ook weer een mooi blog dit. Je verhaal raakt me zo. Ik struggle er op het moment ontzettend mee om mezelf belangrijk te vinden en dan gebruik jij die woorden in je blog…….
  Toeval bestaat niet zeggen ze. Grappig om te lezen hoe jij dat deed met die Tante jurkjes; eerst iets verkopen voor je iets nieuws koopt, zo doe ik dat ook ?. Dank je voor het delenvan je mooie, moeilijke verhaal. Je bent een lieverd en een kanjer. Dikke knuffel

  23 augustus 2018 at 20:06
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wat mooi dat ik dan een beetje mag helpen of wellicht een heleboel. Ja in het begin kocht ik alleen tweedehands jurkjes van Tante Betsy. Voor €15-20-25-35 max €45 dat was nog de tijd met de jurkjes die snel pillig waren dus daar gaf ik dan ook niet veel geld aan uit.
   Soms deed ik het ook wel eens andersom, een jurk kopen en dan verkocht ik vanzelf weer wat. Oh ik krijg opeens inspiratie voor een blogpost, dankjewel lieverd. Zorg maar goed voor jezelf! Dikke knuffels???

   24 augustus 2018 at 07:50
 • Reply Daniëlle

  Wat een mooi en indrukwekkend verhaal! Respect voor jou en hoe je in het leven staat. Een voorbeeld voor velen!!???

  23 augustus 2018 at 20:06
 • Reply Jacqueline

  Lieve Suzan,
  Wat ben jij een power vrouw en een prachtig mens om dit verhaal zo met ons te delen, en gelijk heb jij, van de jurkjes wordt je vrolijk en je voelt je mooi. En de complimenten die je krijgt maken het helemaal mooi. Gisteren kwam er een klein meisje van 3 naast me zitten, ze aaide mijn jurk. Ik vraag haar wat is er? Mooi jurk, fluisterde ze mij in mijn oor. Ik had een smile van oor tot oor door Teuntje van 3 ?. Het zijn de kleine dingen in het leven die het hem doen.

  23 augustus 2018 at 20:09
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wat leukk! Heb je haar moeder vertelt dat Tante ze nu ook voor kleine meisjes maakt hihi. Puur genieten is dat toch hè, we worden er niet alleen zelf vrolijk van maar maken mensen in onze omgeving ook vrolijk en blij. Niks mooiers als dat, om samen van de wereld een betere nog mooiere plek te maken. Knuff???

   24 augustus 2018 at 07:54
 • Reply Mirna

  Wat een mooi open verhaal en bijzonder dat je het deelt!
  Persoonlijk vind ik mensen die een verhaal hebben en wat mee gemaakt hebben veel interessanter! Je ziet meestal maar een fotootje en hebt een mening of vindt wat van iemand maar wat weten we nu echt?
  Wat je niet breekt maakt je sterker, cliché maar waar!
  Ik vind t top dat je zo uit je dal bent geklommen en ik geniet van je blog en passessies! ?

  23 augustus 2018 at 20:17
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Met liefde gedeeld en ja soms is het ook belangrijk om ook de andere kant van de medaille te laten zien. Ik lichte by the way maar een tipje op, er zit nog veel meer pijn onder, maar daar wordt hard aan gewerkt en Tante Betsy hawr jurkjes helpen me enorm om gewoon lekker die vrolijke Susan te zijn. Knuff???

   24 augustus 2018 at 07:56
 • Reply Elke Caers

  Wat een intiem verhaal. Sterk van jouw en mijn respect!
  ?
  Knuffel Elke ell

  23 augustus 2018 at 20:17
 • Reply Ger da

  Wat ben je toch ook een mooi mens, van buiten maar ook zeer zeker van binnen. Jij geeft ons zoveel met je blogs, altijd een positieve boodschap. Weet je, als ik om wat voor reden even niet goed in mijn vel zit, ga ik blogs van voorheen van je lezen, en denk ik, kom op ga er voor. Ook dat doe jij dus,mij laten relativeren en denk wel meerdere dames met mij. Dus die mooie jurkjes van tante verdien jij dubbel en dwars. Geniet er fijn van, dat doen wij van jou. Win win situatie.

  Knuffel ❤

  23 augustus 2018 at 20:31
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd, wat mooi dat mijn stuiter blogs en soms diepzinnige blogs je door de zware momenten heen helpen. Mijn helpt bloggen ook door de zware momenten heen, ook al schrijf ik niet over mijn daadwerkelijke pijnen (die gaan zelfs veel dieper als wat ik hier deel). Toch helpt het me om iedere dag tegen jullie te kwebbelen, jullie zijn mijn klankbord en ik ben zo dankbaar dat ik zoveel lieve leuke dames om mee heen heb waar ik tegenaan kan kwebbelen. Dikke knuffels voor jou???

   24 augustus 2018 at 08:00
 • Reply Femke van Oudheusden

  Wauw wat een openhartigheid. Respect, maar je bent zeker niks verschuldigd aan ons. Jaloezie ken ik gelukkig niet, maar zegt meer over de ander. Je blogs vind ik super en je outfits inspirerend. Een tipje (als dat mag, je hoeft er ook zeker niks mee te doen): ik vind het geweldig wanneer je het hebt over je weelderige lichaam maar ik vind het zo vreemd staan als je zegt dat je je erin moet persen

  23 augustus 2018 at 20:32
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh ja ik las je reactie al gisterenavond en daar heb je wel een punt. Maar het komt meer doordat de jurkjes van Tante Betsy als een corset voor me fungeren en daar pers je je letterlijk in. Als ik een jurk in maat XL zou dragen dan heeft mijn buik alle ruimte dus vandaar ook dat ik me echt letterlijk in eenL pers. Maar ik zal er binnenkort eens een blog aan gaan wijden, dankjewel voor de tip en voor de inspiratie. Knuff???

   24 augustus 2018 at 08:03
 • Reply Eveline Jansen - de Jong

  Lieve susan

  Je bent een voorbeeld voor mij.
  Bedankt voor het delen

  Liefs Eveline

  23 augustus 2018 at 20:35
 • Reply Maria Louisa

  Wat een prachtige foto’s weer, rood staat je echt zo mooi. En mooi dat je je verhaal met ons wil delen. Maar je hoeft natuurlijk geen excuus te hebben omdat je zoveel moois krijgt van tante, dat is aan jou en daarvoor hoef je je bij niemand te verantwoorden lijkt mij.

  23 augustus 2018 at 20:37
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Op de eerste plaats dankjewel. Ik vond het ook wel grappig dat ik onbewust heb gekozen voor foto’s van mijn power outfits, ja rood is een hele krachtige kleur en is gewoon mijn kleur om heerlijk in te stralen.
   Ennuh dit was niet om me te verantwoorden naar jullie want ik weet dat velen van jullie me dit gunnen. Maar meer om te laten zien dat er veel meer achter zit als wat je aan de buitenkant ziet. En er zijn of er is een iemand die echt hele lelijke dingen zegt over ons Tante Betsy bloggers. Dus meer zo van kijk het gras is echt niet groener ?. Knuff???

   24 augustus 2018 at 08:11
   • Reply Maria Louisa

    Wow, wat lief, zoveel reacties bij iedereen, je neemt er echt de tijd voor.
    Ik snap je verhaal helemaal hoor. Ik zie ook weleens van die perfecte gezinnen. Maar merendeel als je mensen beter leert kennen dan is er overal wel iets aan de hand en is het zelden alleen maar rozegeur en maneschijn. Ik heb daardoor geleerd om geen instant oordeel over mensen te hebben maar ze eerst beter te leren kennen voordat ik me een beeld vorm.

    25 augustus 2018 at 10:21
 • Reply Jeanet

  Susan, je bent een prachtige vrouw, zowel van binnen als van buiten.

  23 augustus 2018 at 20:41
 • Reply Patricia Derksen

  Een behoorlijke pittige rugzak fijn om te lezen niet van de ruszak maar wel dat we eigenlijk allemaal vechten tegen iets of iets moeten verwerken en afsluiten ik ben ook heel positief ingesteld ( gelukkig wel ) en heb een groot overlevings kracht nu wordt ik nog sterker omdat ik mezelf mag zijn in mijn leven en manlief en zoon dragen daar aan mee manlief met af en toe een jurkje sponseren en zoonlief door elke dag een mooi jurkje uit mijn kast te trekken ?

  23 augustus 2018 at 20:48
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wow hoe bijzonder lieverd. Mooi is dat om samen eraan te werken dat jij nog meer mag gaan stralen en gewoon heerlijk jezelf kunt gaan zijn. Geniet heerlijk van jezelf en van je gezin. En ja een pittige rugzak en een pittig levenspad, maar het brengt zoveel verdieping, het geeft zoveel kracht om de beren op ons pad te verslaan. Powergirls zijn we stuk voor stuk! Dikke knuffels???

   24 augustus 2018 at 08:15
 • Reply susan snel

  als je dan toch je levenspad met hindernissen moet lopen, dan maar in een vrolijk jurkje, dat helpt, dank voor je mooie “echte” verhaal

  23 augustus 2018 at 21:01
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha heerlijk ja inderdaad dan wel dat pad bewandelen in een mooie vrolijke jurk. Graag gedaan lieverd! Dikke knuffels???

   24 augustus 2018 at 08:17
 • Reply lindsay

  Wow….. sprakeloos!

  ik herken me in heel veel wat jij zegt!
  je bent een stralende topper!!

  23 augustus 2018 at 21:01
 • Reply Petra van Schijndel

  Alhoewel ik je verhaal al kende, is het toch weer bijzonder om te lezen. Dank voor het delen. Hier komt mijn knus naar jou toe..vangen! liefs, Petra.

  23 augustus 2018 at 21:15
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ik heb hem gevangen! En geef hem weer terug want dat is het fijne aan knuffelen…eindeloos geven en ontvangen! Dikke knuffels???

   24 augustus 2018 at 08:19
 • Reply monique v

  Mooi gesproken, een powervrouw, een voorbeeld voor velen denk ik!
  Ga vooral zo door!

  23 augustus 2018 at 21:28
 • Reply Marjon

  Hoi Susan,
  Ik ben heel blij met alles dat je met ons deelt! Bedankt voor alle tijd die je er in steekt om ons steeds weer te inspireren en te laten zien hoe we positief en vrolijk door het leven mogen gaan!
  Groetjes,
  Marjon

  23 augustus 2018 at 21:50
 • Reply Annelies van der Valk

  Ik heb je vorig jaar pas leren kennen ( niet persoonlijk maar via je blog ).
  En ik weet dat jij een behoorlijke rugzak heb. En alleen daardoor gun ik jou alle jurkjes die je krijgt. Jaloers zijn zit gelukkig niet in mijn aard. Ik tel elke dag mijn zegeningen. Het is elke keer een feestje om jou blog te lezen maar ga er maar eens aanstaan dat 5 keer per week te doen. Ik ga er even tussenuit morgen gaan wij heerlijk op vakantie na een moeilijke periode. Als ik Wi-Fi heb zal ik vast wel eens je blog lezen en of reageren. Liefs Annelies

  23 augustus 2018 at 21:54
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Geniet heerlijk van om er samen even lekker tussenuit te zijn! Samen de batterij opladen of gewoon even in een andere omgeving te zijn helpt enorm. Dikke knuffels???

   24 augustus 2018 at 08:23
 • Reply Yvon

  Mooie blog, indrukwekkend (voor mij als alleenstaande moeder herkenbaar) verhaal van een prachtige vrouw. Ik geniet altijd van je schrijven en van je foto’s waarop je zichtbaar geniet.
  Topper!?

  23 augustus 2018 at 22:28
 • Reply Pleun

  Heel belangrijk, al is het nog zo donker als we zelf de slingers ophangen wordt het weer een stukje lichter! ❤️

  23 augustus 2018 at 23:35
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Jaaaaa inderdaad, binnenkort ook echt eens zo’n slinger gaan ophangen. De spreekwoordelijke die hang ik iedere dag op? Knuff???

   24 augustus 2018 at 08:28
 • Reply Neeltje

  Oh Susan, je verhaal kende ik al. Maar wat onap om er zo over te schrijven en je kwetsbaar op te stellen. Ook ik kom weer steeds beter in mijn vel en tante betsy’s jurkjes en rokjes helpen hier geweldig in. Ik hoop nog vele jaren van je mooie verhalen te mogen genieten. Dikke knuff!

  24 augustus 2018 at 07:23
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd ja zo mooi om te mogen delen en ik blijf dat gewoon ook lekker doen hoor. Dit is mijn uitlaatklep, hier kan ik heerlijk tegen jullie kwebbelen. En ook al schrijf ik niet over de echte pijnpunten toch lucht het op en helpt het ook mij om positief in het leven te blijven staan. En daar helpen al die mooie vrolijke Tante Betsy jurkjes enorm bij en ook om in jullie gezelschap te mogen verkeren. Dikke knuffels???

   24 augustus 2018 at 08:31
 • Reply Margreet

  Lieve Susan, wat mooi om te lezen. knap van je dat je op deze manier jezelf weer opgetakeld hebt na alles wat er gebeurt is en gebeurt. Je bent voor mij een voorbeeld voor hoe je jezelf op waarde moet schatten ondanks alles en dat je goed voor jezelf moet zijn…zware les voor mij….;)
  Je straalt in alle jurken die je draagt en ik gun ze je van harte!!

  24 augustus 2018 at 09:11
 • Reply Adrina

  Mooi mens!! Mag ik wat van je positiviteit, ik ben een doemdenker en kan momenteel weinig vrolijks in mijn leven vinden. Dan koop ik een vrolijk jurkje, draag het alleen te weinig.

  24 augustus 2018 at 13:27
 • Reply Mieke

  Lieve Susan,
  Dat heb je mooi geschreven! En knap dat je dat durft te delen. Elk huisje heeft zijn kruisje.
  Ik lees met veel plezier je blogs en bekijk met evenveel plezier je vrolijke foto’s. Ik zie een prachtig mens.
  Het is je van harte gegund dat je veel krijgt. Je stopt er ook heel veel energie en tijd in.
  Ga zo door! Ik word blij van je!
  Dikke knuffel!

  24 augustus 2018 at 13:43
 • Reply Ina Sloot

  Lieve Susan, wat voor mij ook al een aantal zeiden; je hoeft je echt niet te verantwoorden! Ik gun het jou (en Natasja en alle andere bloggers van harte!) en niet alleen om al het werk dat je er voor doet. Het is ook fijn, gezellig en inspirerend om te lezen!

  Ik heb respect voor je hoe je ‘alles’ deelt met ons en tegelijkertijd zo onwijs positief en vrolijk bent! Natuurlijk weet ik ook wel dat je dat vast niet 24 uur per dag bent, wat domweg niet kan, maar dan nog, je draagt veel van je positiviteit en vechtlust aan ons over.
  De jurkjes is nog een ander dingetje 🙂 het is tegelijkertijd ook een verslaving, hahahaha; ik loop echt alleen nog maar in tante Betsy’s en de hebberigheid is nog niet over.;-)
  Maar, het geeft wel elke dag een steun in de rug om de benen weer uit bed te zwaaien en de ‘problemen’ even te parkeren. Door ook lid te zijn van de groep op fb en af en toe een ootd te posten krijg ik ook weer een boost om verder te gaan: zo mooi dat er altijd mensen zijn die dan positief reageren, ook al ben ik nog zo down, dat helpt wel weer even. Kan me voorstellen dat het voor jou ook zo werkt met je blogpost.
  Ik hoop dat jullie beide (man en jezelf) het rugzakje wat lichter kunnen maken en vooral van elkaar kunnen (blijven) genieten. Veel liefs, Ina

  24 augustus 2018 at 14:22
 • Reply Marianne Asselman

  Wat een super blog en veel dingen herkenbaar. Ga ik verder niet op in, want dan wordt het een boek. Diep respect en wens je echt alle goeds van de wereld. Hopelijk gaan jullie rugzakjes niet te zwaar worden en ipv daarvan mogen gaan vullen met de mooie dingen die jullie samen hebben. Ik herken ook veel van jouw verhaal in mijn geweldige dochter, waar ik ook zo onnoemelijk trots op ben en veel respect voor heb. Door haar ben ik ook bij tante Betsy terecht gekomen, maar het blijft haar ding.
  Veel liefs en petje af. Leuke mooie blog (ook alle lieve reacties) en laat die giftige groene kikkertjes maar kwaken. Ze worden toch wel opgegeten door die prachtige vogels die bekend staan om het nieuwe leven wat ze brengen.

  24 augustus 2018 at 20:05
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Hoi Susan,
  Op een of andere manier was deze blog nog niet op m’n tijdlijn langsgekomen en lees ik’m nu. Bijzonder dat je je verhaal zo met ons deelt! Ik vind het altijd erg leuk om je blog te lezen en je pasfilmpjes te zien. En ik vind het ook heel wat dat je je jurkjes weer verkoopt en daar cadeaubonnen voor koopt en weggeeft. Bijzonder dat je het zo weer met ons deelt. Ik herken het je mooi voelen in zo’n kleurrijk jurkje en het is ondertussen bijna een verslaving haha. Voor mij elke dag een tante Betsy ?. Ga vooral door en blijf zoals je bent. Liefs Jacqueline

  24 augustus 2018 at 20:08
 • Reply Nielke

  Dappertje! Super goed dat je de diepte ik durft te gaan publiekelijk. Dat geeft ook aan hoe sterk je nu in het leven staat. En prachtig dat je vanuit niets hebben nu echt kunt genieten can alle vrolijke jurkjes en meiden die je om je heen hebt verzameld. Mede door jou is deze groep aanhangers bij elkaar gekomen en dat is heel bijzonder. Iedereen met haar eigen achtergrond en verhaal. Je bent prachtig en perfect zoals je bent, daar geniet ik van. Ik wacht ook echt altijd even je passessies af om te kijken hoe het je staat, want dat komt meestal wel overeen met wat mij staat (handig). Blijf dit nog heel lang doen en zorg goed voor jezelf. Geniet van je mooie liefde en je prachtige dochter. Eindelijk is alles zo goed als in balans en dat verdien je. Dikke zoen

  24 augustus 2018 at 20:12
 • Reply esther

  Ik word gewoon stil van je blog. Mooi mens. Liefs Esther

  24 augustus 2018 at 20:44
 • Reply Nienke

  Ik vind jou zo’n lief mens terwijl ik je alleen maar ‘ken’ via jouw blog, je brengt zo’n positiviteit over, heerlijk!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  24 augustus 2018 at 23:57
 • Reply Caro La

  Lieverd, mensen die jaloers zijn, hebben zelf iets om aan te werken. ik snap dat je het noemt, maar je hoeft je nóóit te verdedigen. ik kende je verhaal al. Blijf het mooi vinden dat je je zo open stelt. ik heb het al vaker gezegd: jij maakt de wereld echt een beetje mooier. Door je blog raak je zó veel mensen en kan je je positiviteit verspreiden. Ik hoop dat je in real life ook warme mensen om je heen hebt die je wel complimenten geven. Want het is mooi dat je je man accepteert zoals hij is, maar een compliment van je dierbaren is toch nog fijner dan van ons X

  26 augustus 2018 at 07:55
 • Reply Annette

  Lieve Susan, wat een ontroerend blog… allereerst dank voor en openheid en eerlijkheid. Je kwetsbaar op durven stellen getuigt van zoveel kracht! Met ontzetting las ik hoe lelijk mensen kunnen doen, uit jaloezie of erger nog afgunst… Die zijn niet meer in staat om zelf na te denken.. niets gaat zomaar en het gras is ergens anders echt niet groener.. je moet het natuurlijk wel water blijven geven, niets gaat vanzelf… het zijn allemaal keuzes… kiezen voor jezelf zijn, kiezen om door te zetten, kiezen om je er niet onder te laten krijgen door de lelijke woorden van anderen…. het kost je wat maar levert zoveel meer op… sowieso trekt positiviteit positiviteit aan… Susan je bent naast een heerlijk vrolijk mooi mens ook een inspirator voor velen, Ik wens je toe dat al je diepste wensen uit mogen komen, en ik weet bijna zeker dat die echt diepste wensen bij jou niet materieel zullen zijn… alhoewel een mooi jurkje aan je lijf natuurlijk wel absoluut helpt :0) veel liefs van mij en alle goeds!

  26 augustus 2018 at 08:42
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat een fijne openhartige blog! Dank je wel voor het delen van jouw verhaal en dat ik een stukje achter de schermen mochten kijken ?

  26 augustus 2018 at 21:31
 • Reply Jacolien

  Super leuke blog! Ben sinds kort ook fan van Tante Betsy. Heb een gardenia blue dress aangeschaft. Nu nog op zoek naar bijpassende panty’s. Tante Betsy heeft helaas geen bijpassende panty’s op de website. Jammer. Zouden ze er ook bij moeten verkopen. Ik zag op je leuke foto’s dat je van die mooie rose en blauwe panty’s draagt. Mag ik vragen van welk merk deze zijn en waar je ze koopt?
  Groetjes Jacolien

  12 oktober 2018 at 20:47
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.