Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Tante Betsy

My Tante Betsy outfit of the day

Hey girls vandaag ga ik gewoon weer eens gezellig tegen jullie kwebbelen. De dag is omgevlogen zonder dat ik echt veel gedaan heb. Ik heb gekwebbeld met die lieve Tante van ons en met een aantal Tante Betsy girls. En op een of andere manier vliegt de dag soms zomaar om. Maar dat geeft niet je hoeft niet altijd productief te zijn. Ik ben nu eenmaal een leeuw van sterrenbeeld en die kunnen soms heerlijk lui zijn.

Vandaag heb ik een mouwloze Tante Betsy jurk aan gedaan, ik had namelijk fysio ivm mijn rechter arm. Het is inmiddels al bijna weer 3 maanden geleden dat ik gevallen ben met de fiets en daarbij mijn arm heb gebroken.

Gelukkig gaat mijn herstel voorspoedig, dat konden jullie ook wel zien aan mijn ‘spring’ foto’s van gisteren. Nou ja deze foto hieronder was een poging tot :p.

Omdat ik binnenkort een review wil gaan schrijven over de Clumpy’s laarsjes (model Lien) die ik voor mijn blog ontvangen heb. Moet ik er natuurlijk wel tijd voor maken om ze te testen en gewoonweg te dragen.

Zoals ik al eens eerder schreef ben ik groot fan van laarzen in hogere modellen, met een hogere schacht. Dus het is voor mij even wennen hoe enkellaarsjes te combineren en of het wel staat. Met de fuchsia roze Kunert panty, die ik eens kreeg van Tante Betsy verkooppunt Stijl Iconen toen we daar op bezoek waren, vind ik het toch een hele leuke combinatie.

Ik koos vandaag daarom ook speciaal voor de mouwloze jurk met gave retro bloemenprint waarbij de honingkleur van de Clumpy’s weer terug in komt.

Gisteren na de fotoshoot in de tuin met mijn Dress Bibi Pixel Rose Gold liep ik op wolkjes op deze Clumpy’s laarsjes. Voor mij is dit echt de perfecte hakhoogte! Ze vallen by the way wel een maat groter uit dus neem een maat kleiner (binnenkort vertel ik er nog meer over in een review ;)).

Vanochtend was het nog fris dus hupsakee mijn Long Hoodie Pink aan als jas/vest. Wat ben ik blij met dit vest. Zaterdag had ik nog even een drama want ik kreeg een smeervlek er niet uit…die had ik vrijdag bij het stallen van mijn fiets bij de bedrijfsarts opgelopen.

En in plaats van de vlek eruit te krijgen bij een tweede poging. Leverde het een enorme vlek op aan de voorkant van de mouw, wat ik veel erger vond. Ik heb toen effe flink gehuild, maar vooral ook omdat ik niet lekker in mijn vel zat.

Uiteindelijk heb ik de vlekken met good old fashioned Ossengalzeep eruit gekregen. Ik had de hoodie in het bad gelegd met een vloeibaar wasmiddel en azijn en heb meerdere keren flink veel Ossengal zeep erop gesmeerd.

Lieverds ik hou nu toch maar op met kwebbelen want ik wil nog op mijn fiets ‘springen’ en een pakketje verzenden. Het is al laat in de namiddag en ik wil gewoon straks als manlief thuis is alle aandacht voor hem hebben. Dat schiet er namelijk door mijn blog wel vaker in.

Ik kijk by the way tegen de zon in…het is 26 graden hier in Zuid Limburg. Dus het ideale weer voor mijn Outfit of the day! Het Paris vestje heb ik even voor op de fiets aan gedaan.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply EstherK

  Oh, wat fijn dat je de vlek er nog uit hebt gekregen! Kan ik ook zo van balen als dat gebeurt, tot op heden krijg ik ze er gelukkig ook elke keer weer uit.

  Voor mij worden het helaas geen clumpy’s van de winter. Mijn voeten zijn te breed. ? Gelukkig heb ik vorige winter nog een prachtig paar laarzen van Art gescoord!

  28 augustus 2018 at 19:36
 • Reply petra van schijndel

  Wat mooi Susan, je jurkje,de panty, de vesten en de Clumpy’s! Gelukkig heb je je vest schoon gekregen. Liefs uit Zeeland.

  28 augustus 2018 at 19:39
 • Reply chucky1012

  Fijn dat de vlekken uit je hoodie zijn ?
  Want dat zou zonde zijn.
  Mooie dress met bijpassende boots.
  Het staat je heel goed.
  Wat een fjne temperaturen daar bij jou in he zuiden ☀
  De zomer is nog lang niet voorbij….

  Fijne avond ?

  28 augustus 2018 at 19:40
 • Reply Tamara

  Wat een heerlijk zonnetje inderdaad! Net als jij in die jurk:-)
  Ik gebruik ook regelmatig ossengalzeep, ideaal! Fijne avond.

  28 augustus 2018 at 19:42
 • Reply Ria

  Hoi Susan, je foto’s krijg ik niet te zien (ipad heeft kuren, misschien moet ik de honderden foto’s die erop staan al eens in veiligheid brengen…) blij dat de vlek toch uit je vest gegaan is! De originele groene dreft is ook altijd een mogelijkheid, goed op de vervuilde plaats smeren en hop de machiene in ? Fijne avond, groetjes Ria

  28 augustus 2018 at 19:43
 • Reply heidi

  Heerlijke roze wolk. Wat ben he toch mooi. Gelukkig is de vlek eruit gegaan. Zo naar als dat gebeurt

  28 augustus 2018 at 19:44
 • Reply Hennie Rijnders

  Fijn dat de vlek er uit is. Mooi weer….hier was het 24 graden en ook heerlijk. Ik ben blij dat die hitte voorbij is.Morgen weer voor het eerst werken na de vakantie. Kijken hoe dat weet bevalt. Fijne avond en tot morgen.Knuff Hennie

  28 augustus 2018 at 19:50
 • Reply Marianne

  Gelukkig die nare vlek eruit. Wondermiddeltje die ossegalzeep. Gezellige blog. Mijn fone doet nog steeds raar met typen op het blog. Dus houd het kort. Toppie weer

  28 augustus 2018 at 20:14
 • Reply Jacqueline Harbers

  Wat een toffe Clumpy’s en idd een supermatch met het mouwloze jurkje! Die Pixel Rose Gold vind ik je ook zo mooi staan ?…. fijn dat de vlek uit je hoodie is gegaan, want dat is zo balen, als iets net nieuw is.

  Geniet van je avond lieverd ?

  28 augustus 2018 at 20:37
 • Reply marieke

  ohhh je clumpy’s ik vind ze super. net als je leuke gekleurde panty’s.

  28 augustus 2018 at 21:08
 • Reply Caro

  Wat een leuke combi’s heb je hier in je blog laten zien! Benieuwd naar je blog over de clumpy laarsjes?

  28 augustus 2018 at 21:32
 • Reply Neeltje

  Oh wat fijn dat je vandaag weer lekkerder in je vel zat/zit. En waar ossengalzeep al niet goed voor is. Knuff.

  28 augustus 2018 at 21:36
 • Reply Ina Sloot

  Wat staat dat roze vestje mooi op de roze jurk!
  Geniet van jullie avond samen!
  xx

  28 augustus 2018 at 22:12
 • Reply Alexandra

  Ik vind die enkellaarsjes heel mooi bij de jurk staan. Geen probleem qua hoogte wat mij betreft, ik vind het leuk. O wat erg zo’n vlek, daar kun je behoorlijk stress van hebben. Wat fijn dat de vlek eruit is gegaan!

  28 augustus 2018 at 22:23
 • Reply Esther Messing

  Lekkere kwebbelkont. Maar nu snap ik ook waarom ik af en toe heerlijk een dag lui ben, ik ben ook een leeuw. Mooi excuus dus.
  Maar helemaal toppie dat de vlek uit je hoody is.
  Liefs Esther

  28 augustus 2018 at 23:43
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat een mooi combi zo dat jurkje de laarsjes en die Hoodie staat supermooi bij elkaar. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar je blog over de Clumphys heb vaak last van mn knieen als ik laarsjes met hakken draag. Maar ik vindt die gele zoooo leuk voor bij mijn gele pixel jurk. Toch maar overstag gaan misschien? Fijne avond nog. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  29 augustus 2018 at 03:44
 • Reply Janny

  Ik ben geen fan van clumpy’s maar meid wat staan ze je leuk! Wat kleuren ze super bij je outfit en wat heerlijk dat ze nou net de ideale hakhoogte hebben. Voor mij weer een boodschap: treed eens buiten je comfortzone Janny. Dank je wel lieve Susan

  29 augustus 2018 at 20:38
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.