Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day

My ingredients for Happiness with Susan

Hey girls vandaag een blogpost rondom mijn outfit of the day, Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Purple, gebouwd. Mijn ingrediënten voor geluk geïnspireerd door het boek ‘van dromen naar doen’ van Petra van Dreumel. Het boek is ‘Een cursus geluk in 40 dagen’ en vandaag schreef ik in een mooi schrift mijn ingrediënten, waar ik gelukkig van word. Lees je gezellig mee.

❤️Lekker creatief zijn, kettingen maken…❤️

Heerlijk creatief bezig zijn is iets waar ik gelukkig van wordt en wat mij energie geeft en staat natuurlijk op mijn ingrediënten lijst voor geluk. Vandaag en gisteren ben ik aan de slag geweest en heb ik diverse kettingen gemaakt. Voor mezelf, maar ook voor twee jurkenzusjes. Gisteren deelde ik op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebookpagina al de ketting die ik onlangs voor Jacqueline maakte en nu iets korter heb gemaakt.

❤️Liefdevolle enthousiaste reacties van mijn jurkjeszusjes op mijn blog, Messenger, Whatsapp of Facebook❤️

Rebecca won onlangs de winactie op mijn Happy Susan blog Facebook pagina. Ik heb de Lapis Lazuli kralen heerlijk gecombineerd met roze kralen, dat wilde Rebecca graag. Het eindresultaat kan ik nog niet laten zien, dat is natuurlijk nog een verrassing. Maar het was een feestje om te maken en vandaag is de ketting op de post gegaan.

❤️Een prachtige vrolijke fleurige en kleurrijke Tante Betsy jurk om de hele dag in te stralen❤️

Wel kan ik jullie de ketting laten zien die ik gisteren voor mezelf maakte. Ik had wel al diverse kettingen met een combinatie met blauw, rood met blauw, roze met blauw, groen met blauw, maar geen volledig blauwe. Soms vraagt een jurk voor een meer ton-sur-ton combinatie en de ketting die ik maakte gaat perfect staan bij diverse Tante Betsy jurkjes uit mijn kast. Ja natuurlijk staan mijn Tante Betsy jurkjes ook op mijn ingrediënten voor geluk lijst. Ze maken me vrolijk, ze staan me super en ik kan enorm genieten van de mooie prints, mooie kleuren en geweldige pasvorm. Ik geniet er dan ook volop van en ja ze maken me gelukkig.

❤️Met bijpassende items zoals een rozen armband van Urban Hippies en zelfgemaakte sieraden❤️

Zo fijn om lekker je ding te doen en blij te worden van wat je creëert. Vandaag maakte ik een bijpassende ketting en armband voor mijn Tante Betsy jurk, Typ Miep Kitschen Purple die ik scoorde bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch. De jurk is weer terug, de stift punten bij de knoopsgaten bleken uitwasbaar. Zo blij dat ik er nu heerlijk van kan genieten en samen met eigen gemaakte accessoires en de gave armbanden van Urban Hippies is het een feestje om te dragen.

De jurk is nog in alle maten te koop bij SoMuch (klik). Hij is weer terug op voorraad ;).

❤️Een stralende dag met een heerlijk zonnetje en mooie wolken aan een blauwe hemel❤️

Ik kan ook enorm genieten van mooie wolken aan een stralend blauwe hemel. Wat wonen we toch op een prachtige planeet.

❤️Een mooie engelen boodschap via mijn kaarten of Facebook❤️

Gisteren trok ik engelenkaarten om te delen op mijn Happy Susan blog Facebook pagina. Ze inspireerden me om actie te ondernemen en creatief te zijn. En vanochtend genoot ik van de Energetic Weather Forecast van Radleigh Valentine (ik deelde deze ook op mijn pagina). En daarna verblijdde ik mezelf ook met kaarten van een van zijn decks.

❤️Een heerlijke wandeling in het bos, alleen en affirmerend. Of gezellig samen met Nicky, Arno of iemand anders. Samen delen, samen beleven❤️

Zo girls nu ga ik een einde aan deze blogpost breien. Ik wil nog heerlijk buiten gaan wandelen in het bos en lekker energie op doen. Het is er nog niet van gekomen vandaag, gelukkig is het nog even licht en kan ik heerlijk gaan genieten.

Wat zijn jouw ingrediënten van geluk? Wat geeft jou energie?

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Rebecca van Barneveld

  Wat een inspirerende blog weer Susan, geeft weer genoeg stof tot nadenken?. Inmiddels heb ik dit jurkje ook binnen, morgen maar even een foto delen?.
  Enne… ziet er veelbelovend uit, de ketting!
  Fijne avond nog ?

  29 april 2019 at 20:51
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wow hoe leuk Rebecca, ik vind het echt een geweldig jurkje. Ik word zo blij van vrolijke prints en knalkleurtjes en het is zo’n leuk model. Ik bestelde haar ook in het roze, maar die was scheef genaaid en is weer retour. Nu wachten tot Tante Betsy weer alle retourtjes aan SoMuch verstuurd ;).
   Ik ben heel benieuwd wat je ervan gaat vinden, ik zie namelijk nooit een ketting om je hals en hoop dat je er blij van wordt. Dikke knuffels???

   30 april 2019 at 07:11
 • Reply chucky1012

  Goed dat jij dit genoteerd hebt.
  Mooie post.
  Wat laat het geluk jou stralen….
  Zo mooi geschreven.
  Prachtige foto’s.
  Zulke schitterende kettingen had je gemaakt.
  De winnares zal er zeker blij mee zijn.

  Een fijne avond Xoxo

  29 april 2019 at 20:56
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja nu nog iedere dag volhouden om aan de cursus geluk te werken. En visualiseren dat het me makkelijk af gaat dat ik dagelijks aandacht besteed aan werken met het boek ;).
   Ja zo blij met mijn nieuwe kettingen die ik heerlijk relaxed onder het afdak in de tuin heb kunnen maken. Jacqueline is er al heel blij mee en Rebecca vast ook, ik wilde eigenlijk al hopelijk ook schrijven, maar dat komt vast goed hihi. Knuff??

   30 april 2019 at 07:13
 • Reply monique den Boer

  Lieve Susan, wat heb je een hoop moois gemaakt het staat je allemaal even prachtig ook de tiep miep jurk ik ga toch maar eens een bezoekje brengen aan de site van tante. Je vraagt wat mij gelukkig maakt nou ik zal je zeggen een opgeruimd huis en als alles aan kant is daar wordt ik heel blij en gelukkig van het geeft een hoop rust in mijn hoofd maar het kost ook een hoop energie om alles zo te houden doe ik dat niet dan wordt ik vreselijk onrustig en dan denk ik ik moet dit nog doen en dat nog doen maar ja das de aard van het beestje zou ik dan maar zeggen. Van een middagje shoppen en dan met een mooi item thuis komen daar wordt ik ook heel blij van maar ook van een high tea samen met een vriendin, heerlijk. Zo veel dingen waar ik eigenlijk blij van wordt en dankbaar voor ben. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

  30 april 2019 at 04:00
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd ja snap wel dat je dat gelukkig maakt een schoon en opgeruimd huis en ja dat kan veel energie kosten om dat aan de kant te maken.
   Gelukkig kan ik mijn oogkleppen goed op doen, want ik heb het ook echt nodig om andere dingen te doen waar ik energie van krijg. Daarom heeft het me enorm goed gedaan om lekker creatief aan de slag te gaan. Maar ik heb ook weer alle spullen netjes opgeruimd. Voor de rest liggen er genoeg creatieve ideeën in ons huis hihi. Wie weet lukt het me vandaag om wat schoenen op marktplaats te zetten, dat ben ik al heel wat dagen van plan en die liggen dus nog steeds in de huiskamer ;).
   Vandaag komt mijn moeder op bezoek, eens kijken of ik haar kan verleiden tot een wandeling. Geniet van je dag lieverd ennuh bij SoMuch is de jurk ook weer in alle maten op voorraad ; https://www.somuch.nl/a-55655837-3852175/tante-betsy/tante-betsy-typ-miep-kitschen-purple/
   Dikke knuffels??

   30 april 2019 at 07:33
 • Reply Ger da

  Hay lieve Susan,

  Waar ik gelukkig van word? Dat ik eindelijk van dwang matige dingen/handelingen een stop kan roepen. Ben er nog niet, maar wel een goed eind op weg. En als ik onze jongens weer om mij heen heb, dan knalt mijn hart er bijna uit van geluk, Zo sterk het gevoel van houden van.
  En ja ook van het zonnetje op mijn gezicht,fluitende vogeltjes, en op z’n tijd een hazelnootschuim taartje ? geeft mij een heel blij gevoel.
  Leuk dat je lekker creatief bezig bent geweest,zou ik ook weer eens moeten doen, lekker fröbelen. Maar de tijd ontbreekt hier nu voor, komt vast wel weer eens. Voor nu is het ook goed zo hoor.
  Dankjewel voor je blog weer Susan, je ziet er weer spinning uit!
  Dikke knuffel ??

  30 april 2019 at 09:44
  • Reply Ger da

   ??? spinning, leuk woord maar ik bedoel natuurlijk stunning! ?

   30 april 2019 at 09:46
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja zo bijzonder is dat hè ik merk nu pas sinds dochterlief niet meer thuis woont hoe mijn moederhart enorm blij wordt van samen tijd doorbrengen. Daarvoor genoot ik er natuurlijk ook wel van, maar het is nu anders omdat het niet zo vaak voorkomt is het echt een diep genieten.
   En ik kan me heel goed voorstellen dat jij dat ook met jouw jongens hebt, ik weet dat in ieder geval eentje vaak langere tijd onderweg is dus dan is het helemaal genieten als hij er weer is.
   Hihi ja ik had er al stunning van gemaakt in mijn hoofd ??. Fijn lieverd dat je steeds bewuster wordt en dat je zo goed voor jezelf aan het zorgen bent. Ik vind je een kanjer. Dikke dankjewel knuffels ook voor jouw altijd lieve reacties. Knuff??

   2 mei 2019 at 09:02
 • Reply Ina Sloot

  Oh dat boek heb ik ook net besteld! Had het voorbeeld al bekeken en een schrift gekocht ? ben er benieuwd naar. Grappig dat jij ook net met dat boek bezig bent! Fijne dag, xx

  30 april 2019 at 11:37
  • Reply Happy Susan blogger

   Hoe leuk Ina daar ga je vast veel plezier aan beleven. Het is een prachtig boek met al die prachtige illustraties. Ik las nu dat als je het boek bij Petra op de site besteld, je er een prachtige handgemaakte illustratie bij krijgt. http://petravandreumel.nl/van-dromen-naar-doen/
   Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je het bij bol.com hebt besteld ;). Ik kwam het boek tegen in de boekenhandel. Geniet er heerlijk van!
   Ik ga er vandaag ook weer mee aan de slag, gisteren is dat er niet van gekomen. Dikke knuffels??

   2 mei 2019 at 09:09

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.