Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Messages of love from Susan, Words of Wisdom

Messages of love from Susan

Happy Susan blog - Messages of love from Susan

Hey lieverds vandaag ga ik in mijn kracht staan. Ik ga een sprong in het ‘diepe’ wagen en doen wat bij mij van nature komt. Ik ga boodschappen van liefde verspreiden. Het is nú de tijd om volledig en vol vertrouwen mijn talenten met de wereld te delen. En te beginnen met mijn jurkenzusjes, zodat ik jullie mag helpen in je kracht te gaan staan. Lees je mee hoe ik dat ga doen en wie weet inspireer ik jou ook wel om jouw liefde, jouw talenten in de wereld te zetten.

Happy Susan blog - Messages of love from Susan middels engelenkaarten

Ja lieverds ik heb er al veel te lang om heen gedraaid maar ik ben er klaar voor om vol vertrouwen in mijn kracht te gaan staan. Te doen waarvan ik weet dat ik jullie kan en mag helpen, met iets dat ik al jaren met heel veel liefde voor mezelf doe en ook op zijn tijd voor mijn naasten. Ik ga mijn diensten aanbieden en ga boodschappen van liefde verspreiden.

Happy Susan blog - Messages of love from Susan

En natuurlijk ga ik dat doen middels mijn engelen kaarten, en eventueel aanvullend met affirmatie kaarten mocht dat van toepassing zijn. Ik ga mijn gevoel volgen, ik ga mijn natuurlijke passie volgen. Dit is wat mij al jaren helpt om in mijn kracht te staan. De engelenkaarten hebben mij ook altijd in moeilijke tijden geholpen. Ze geven mij een houvast, ze geven mij steun, ze geven me vertrouwen. En helpen me op mijn pad van bewustwording. In deze crisis tijd wil ik daarom mijn jurkenzusjes gaan helpen met mijn liefdevolle boodschappen én eenieder die op mijn pad komt.

Happy Susan blog - Messages of love from Susan middels engelenkaarten

Happy Susan blog - Messages of love from Susan

Ja lieverds de tijd is gekomen om er gewoon voluit voor te gaan. Overal om me heen kreeg ik boodschappen om als lichtwerker mijn steentje bij te dragen. Dankzij healings en meditaties, dankzij boodschappen van andere lichtwerkers stap ik nu volledig in het licht en ga ik mijn liefde verspreiden. Nu kan dit wellicht wat zweverig voor je voelen, maar ik ben heel gegrond en zal ook heel goed voor mezelf blijven zorgen hoor. Lekker het bos in of thuis in de tuin bezig zijn met plantjes en bloemen, met mijn handen in de aarde. En daarnaast blijf ik ook lekker creatief bezig en ga ik ook heerlijk boeken lezen. En natuurlijk ook blogs schrijven ;).

Happy Susan blog - Messages of love from Susan

Happy Susan blog - Messages of love from Susan middels engelenkaarten

Mijn liefdevolle boodschappen zullen je gaan helpen om in je kracht te staan. Ze zullen je helpen op jouw pad van bewustwording. Ik kan je alleen vertellen wat voor jou nodig is om te groeien, wat jij nodig hebt om te horen en om te helen. Wat is de volgende stap die je mag zetten in jouw groeiproces, op jouw pad van bewustwording. Wat heb je nodig zodat jij jouw passies vol vertrouwen gaat volgen. Ik zal hier een kleine bijdrage voor gaan vragen en de cijfers 8,88 voelen voor nu goed voor me aan.

Happy Susan blog - Messages of love from Susan

Happy Susan blog - Messages of love from Susan

Ik ga dit bericht de wijde wereld in zenden en loslaten. Vol vertrouwen dat er veel liefdevolle mensen op mijn pad komen die ik mag gaan helpen met mijn boodschappen. Je kunt me bereiken via een privé bericht op mijn Happy Susan blog Facebook pagina, maar je mag me ook een mailtje sturen mocht je van mijn diensten gebruik willen maken. En natuurlijk vind ik het ook heel leuk als je hieronder een reactie achterlaat.

Happy Susan blog - Messages of love from Susan affirmatie van de dag

Happy Susan blog - Messages of love from Susan - Tante Betsy Dress Betsy Stars Green

En natuurlijk blijf ik dit alles doen in mijn Tante Betsy jurkjes en blijf ik ook gezellige kwebbelblogposts schrijven. Ik blijf gewoon heel dicht bij mezelf, niks mooiers als heerlijk mezelf zijn. Ik blijf jullie inspireren en motiveren en mijn liefde verspreiden middels mijn blog en Facebook pagina’s.

Happy Susan blog - Messages of love from Susan

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Annelies

  Heerlijk dat jij je gevoel gaat volgen. Heel veel succes.

  25 maart 2020 at 20:18
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd💕😃. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen en dat ik nu ook lieverds op individuele basis mag gaan helpen. Dikke knuffels😘😘

   26 maart 2020 at 09:33
 • Reply Sandra Veneman

  Mooi Susan!❤️

  25 maart 2020 at 20:33
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd leuk om jou ook hier te zien😍😃. I’m ready for the next step💃💕💪🤩. Dikke knuffels😘😘

   26 maart 2020 at 09:35
 • Reply Willeke van Schagen

  Goh Susan, wat dapper van je! Ik weet zeker dat je hierin zult slagen, je bent goed in wat je doet . Heel veel succes meis😘 en ook gefeliciteerd met je nieuwe onderneming.

  25 maart 2020 at 20:37
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd💕😃 ja het is nu gewoon de tijd om ook op meer individuele basis lieverds te gaan helpen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen. Dikke knuffels😘😘

   26 maart 2020 at 09:38
 • Reply Annette Elias

  Mooi Susan! Ik denk dat dit een heel vanzelfspreend gevolg is van de weg die je tot nu toe bent gegaan. Verbaast me dus niets! Blij voor jou! ❤️

  25 maart 2020 at 21:01
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ja het werd eens tijd hè whahaha. Ja opeens was ik er klaar voor, ik had gisterenochtend een krachtige healing nav een engelen healing op Youtube. En opeens had ik zoiets van dit is mijn manier om nu te gaan helpen💃😍😃.
   Ik verspreid mijn liefde en wijsheid natuurlijk al via mijn blog, maar kan nu meer op individuele basis het verschil gaan maken. Dikke knuffels😘😘

   26 maart 2020 at 09:41
 • Reply Mina

  Super! Past ook bij je! Hoop dat je veel mensen mag helpen! De juiste timing nu ook.💖💖😘😘

  25 maart 2020 at 21:37
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja geweldig hè gisterenochtend viel opeens alles op zijn plek. Ik ga er vol vertrouwen in staan dat de juiste mensen en klanten op mijn pad komen. Dat ik hun mag helpen op hun pad van bewustwording. Yihaaa💃💕💪😃. Dikke knuffels😘😘

   26 maart 2020 at 09:43
 • Reply Bouke

  Yesssss! 💛✨

  26 maart 2020 at 08:04
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi jaaaaa ik ben er klaar voor 💃💕😃🤩. Dikke knuffels😘😘

   26 maart 2020 at 09:43
 • Reply Monique den Boer

  Wauw ik weet niet wat ik lees zeg wat leuk Susan en wat mooi om op deze manier je hart te kunnen volgen, ik wens je heeeeeel veel geluk en heeeeeel veel klanten toe maar dat gaat vast goed komen😘 lieve groet van Monique den Boer uit Dordrecht

  26 maart 2020 at 20:57
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.