Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts

Make a difference with Susan

Happy Susan blog - Make a difference with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Hey lieverds mijn blogpost van vandaag gaat over een positief verschil te maken in deze wereld. En jij lieverd kunt dat ook! Wij kunnen dat allemaal ieder op onze unieke manier met onze talenten en gaven. Ik voel zoveel kracht en zoveel passie om ons te richten op positiviteit, op dienstbaarheid om de wereld een betere plek te maken.

Happy Susan blog - Make a difference with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Deze tijd van crisis geeft zoveel mogelijkheden tot groei. We worden met ons allen gedwongen in een groot transformatie proces. Doordat we letterlijk stil komen te staan hebben we de tijd om meer naar binnen te kijken. Te kijken naar wat echt belangrijk voor ons is. De verbinding met de ander, met onze geliefden, met onze medemens. Er wordt weer veel meer vanuit ons hart geleefd om er ook voor de ander te zijn. Maar we leren nu ook om heel goed voor onszelf te zorgen, te zorgen dat we rust momenten nemen. We moeten letterlijk een pas op de plaats maken en naar binnen keren.

Happy Susan blog - Make a difference with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Richt je aandacht op het positieve, want alles waar je je aandacht aan geeft groeit. Dus lieverds geef je aandacht aan alles waar je dankbaar voor bent in je leven en focus daar je aandacht op. Geef aandacht aan hoop, aan vreugde, aan liefde, aan vertrouwen. Het is echt heel belangrijk om in deze tijden van crisis daar de meeste aandacht aan te richten. Natuurlijk is het belangrijk om op de hoogte te blijven, maar sla daar niet in door. Geniet van alles dat er wél is en wat wel mogelijk is.

Happy Susan blog - Make a difference with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Ik vind het zo mooi dat ik een verschil mag maken met mijn blog. Zo blij dat in 2011 bloggen op mijn pad is gekomen en dat ik mijn vreugde, mijn plezier, mijn passie mag verspreiden. En ja ik weet dat de manier waarop ik vorig jaar van richting ben veranderd, wellicht niet iedereen even blij mee is. Het kan zijn dat jij er moeite mee hebt vanuit je geloofsovertuiging. Maar ik ben er dankbaar voor dat ik gewoon heerlijk helemaal mezelf kan én mag zijn naar de buitenwereld. Tegenwoordig kom je daarvoor niet meer op de vuurstapel ;).

Ook blij dat ik niet meer bekend sta als dé Tante Betsy blogger (ook al zal dat stiekem voor veel dames wel zo blijven voelen). Fijn dat ik gewoon heerlijk mijn eigen ding kan doen onder mijn eigen blognaam, in alle openheid én natuurlijk blijf ik dat doen in een Tante Betsy jurk.

Happy Susan blog - Make a difference with Susan - Tante Betsy Fandag

Tante Betsy heeft mijn enthousiasme voor hun merk altijd enorm gewaardeerd (en doet dat natuurlijk nog ;)). Sinds enige tijd hebben ze een samenwerking met een professioneel blogger via hun eigen Youtube kanaal. Zo houden ze het meer in eigen beheer. Je zag Jantine al verslag doen over de Tante Betsy fandag en wat is dat een leuk filmpje geworden. Ik zie net haar meest recente filmpje over fietsen in een Jumpsuit (te zien op Tante’s Facebook pagina).

Happy Susan blog - Make a difference with Susan - Tante Betsy blogger JantineHappy Susan blog - Make a difference with Susan - Tante Betsy blogger Jantine

Zo lief ook dat Tante zich zo betrokken voelt bij alles wat er nu gaande is. Lieve winacties heeft om onze lieve jurkenzusjes die in de zorg werken een hart onder de riem te steken. Maar ook op de jurkjesgroepen spruiten er leuke winacties omhoog en op haar Facebook pagina. Zo doen we ieder ons eigen ding, waar we goed in zijn en maken we deze wereld een vrolijkere vreugdevollere plek.

Happy Susan blog - Make a difference with Susan - Tante Betsy winactie

Happy Susan blog - Make a difference with Susan - Tante Betsy Dress Mila Savon Rose

Happy Susan blog - Make a difference with Susan - Tante Betsy Dress Mila Savon Rose

Zo leuk ik heb al twee aanmeldingen voor mijn ‘Messages of love from Susan’. Twee jurkenzusjes hebben me een berichtje gestuurd via mijn Happy Susan blog Facebook pagina. Ennuh lieverds ik krijg daar dan wel geld voor (ik vraag €8,88 voor een Engelenkaart reading). Maar daarnaast heb ik ook onkosten voor het onderhoud van dit blog. Onlangs was het weer tijd voor verlenging van de domeinnamen en het hostingpakket. Ik moet dan toch iedere keer weer even slikken, want dat is een flink bedrag. Gelukkig had ik onlangs weer wat jurkjes verkocht zodat ik niet rood kwam te staan.

Happy Susan blog - Make a difference with Susan - Messages of love from Susan - Business healing Margaretha

Ik weet dat ik met mijn blog een verschil mag maken en met die liefdevolle boodschappen kan ik nog gerichter een verschil maken. Ik ben trouwens achter de schermen bezig om mijn hoofddomein te veranderen, zodat happysusanblog.nl dé naam is van dit blog. Als dit gelukt is blijft mijn blog ook nog gewoon te vinden onder 365daysofhappytantebetsydresses.nl ;). Zo’n wijzigingen doe ik altijd zelf, maar met mijn niet aangeboren hersenletsel is het een uitdaging om die uitleg goed te begrijpen.

Happy Susan blog - Make a difference with Susan - Messages of love from Susan affirmatie

Maarreh als ik dat met mijn NAH én met mijn blond gehalte kan. Kun jij ook een verschil maken op jouw manier. Wat zijn jouw passies, waar wordt jij blij van en waar kun je je medemens mee helpen? Deze crisistijd vraagt ook om ‘out of the box’ te denken, dingen op een andere manier te doen als ondernemer. Heb er vertrouwen in dat jij dat kunt lieverd, heb vertrouwen in jouw kwaliteiten en luister goed naar je ingevingen!

Happy Susan blog - Make a difference with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo mooi en héél fijn om er voor zovelen te zijn met positieve instellingen….
  Om anderen te kunnen helpen waar het hard nodig is.
  Niet teveel aan negativiteit denken. Positief blijven.
  Voor anderen klaarstaan waar mogelijk is en nodig.
  Een mooi en goed vooruitzicht.
  Zo maakt men velen blij….
  Wauw….
  De gele dress met cardigan staat jou prachtig 😍
  Het begin van het voorjaar is aangebroken….

  Een fijne avond Xoxo

  30 maart 2020 at 19:49
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, het eerste wat me opviel aan je blog was het gele vest, ik heb hem ook en op de een of andere manier wordt ik zoooo bij van die kleur geel en alle jurkjes van Tante uit die collectie ik zal ze dan ook nooit wegdoen tenzij ze ondraagbaar geworden zijn. Maar ik merk gewoon dat ik verliefd blijf op die kleur geel. Die kleur geeft me op de een of andere manier positieve energie en dat is nou net wat we momenteel kunnen gebruiken met al die ellende om ons heen. 1 keer raden wat voor kleur mijn outfit morgen heeft😜 fijne dag nog. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  31 maart 2020 at 03:51
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.