Follow:
Lucky Tante Betsy girls

Lucky FashionBootZ winners

Happy Tante Betsy blog - Lucky FashionBootZ winners

Hey girls wat een leuke reacties op mijn winacties en ook op mijn hulpvraag post, lief al die deelacties. Vandaag ga ik twee Tante Betsy girls blij maken. Die een cadeaubon/kortingscode van €75 winnen om heerlijk te gaan shoppen bij FashionBootZ. Daarnaast heb ik nog een 15% kortingscode die de hele maand november geldt.

happy Tante Betsy blog

Ik hoop dat jullie gezellig op bezoek blijven komen. Wil je niks meer missen van mijn blogs, verander dan je instellingen op Facebook bij ‘volgend’. Van ‘standaard’ weergave naar ‘als eerste weergeven’. Of zet de meldingen aan.
Als ik regelmatig bezoekers krijg op mijn blog kan ik leuke winacties zoals deze blijven organiseren. Iedere doordeweekse dag om 19.30uur staat een blogpost online ;).

Happy Tante Betsy blog - Lucky FashionBootZ winners

Shoppen met 15% korting

Heb je nu niet gewonnen, waar natuurlijk een vrij grote kans op is. Ik kan maar twee dames gelukkig maken met deze mooie prijs. Dan kun je nog de hele maand november gaan shoppen met de 15% kortingscode suusgeeftcadeau15.

De kortingscode geldt op álles in de webshop van FashionBootZ en is geldig t/m 30 november 2018.

Happy Tante Betsy blog - Lucky FashionBootZ winners

Leuk als je toch je kids zo’n paar regenlaarsjes wilt kopen voor de Sint of voor Kerst. Of natuurlijk jezelf wilt verwennen met een leuke paraplu, regenjas of een paar regenlaarzen. Of wie weet laat je je heerlijk verwennen en tip je de Sint of Kerstman even, waar ze de kortingscode kunnen vinden.

Happy Tante Betsy blog - Lucky FashionBootZ winners

Wie oh wie hebben de cadeaubonnen twv. €75 gewonnen?

Zoals altijd scroll ik met mijn ogen dicht door de reacties. Diegene waar mijn vinger cq muis blijft staan heeft gewonnen. Mits diegene zich de moeite heeft genomen om een leuke gezellige reactie te plaatsen. En dat ik er ook uit kan opmaken dat ze in de webshop zijn gaan snuffelen.

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red & Blutsgeschwister Trenchcoat

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red & Blutsgeschwister Trenchcoat. Doe je al mee met dé Tante Betsy blog winactie die gisteren startte, waarbij je kans maakt op deze jurk?

Blutsgeschwister Trenchcoat

Ik geniet dan ook altijd volop van de leuke gezellige reacties, als dank voor mijn tijd. Ook Carlijn van de webshop FashionBootZ (én van Boeties.nl) heeft meegenoten. Ik gun zo’n hardwerkende zelfstandige ook veel bezoekjes aan haar webshop(s). En hoop dat deze winactie ook voor haar lucratief is.

Happy Tante Betsy blog - Lucky FashionBootZ winners

Nou girls ik ben aan de pc gaan zitten en heb weer gescrolled met mijn ogen dicht. Ik ga twee dames blij maken die me al best lang volgen. Ik herkende de namen ;). Van Jolanda heb ik even gecheckt of zij diegene was die ik in gedachten had. Hihi Jolanda is meteen verliefd geworden op die gave Blutsgeschwister trenchcoat van mij en dat snap ik helemaal!

Happy Tante Betsy blog - Lucky FashionBootZ winners

Happy Tante Betsy blog - Lucky FashionBootZ winners
En Petra heeft een gave jas gezien van Ilse Jacobsen, lijkt me echt een superfijne jas! En met zo’n bon/kortingscode van €75 is het leuker shoppen.

Gefeliciteerd lieverds! Nemen jullie contact op met info@fashionbootz.nl ? Ik heb jullie namen al doorgegeven.

Happy Tante Betsy blog - Lucky FashionBootZ winners

Happy Tante Betsy blog - Lucky FashionBootZ winners

Ik ga dit weekend samen met manlief heerlijk genieten van een weekendje weg. We hebben morgen een overnachting in de buurt van Zwolle. We gaan naar de jurkjes meeting in de Grote Kerk te Zwolle. Wie weet ben jij er ook. Kom gezellig een praatje maken en vertel even wie je bent, als ik je niet meteen herken ;). Dikke knuffels zijn altijd welkom en geef ik met liefde terug.

Wie weet kom ik morgenmiddag nog live op mijn Facebook pagina (als ik genoeg energie heb en verstaanbaar ben). Dus zet die meldingen aan ;).

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

25 Comments

 • Reply Heidi

  Gefeliciteerd dames. Ik ben benieuwd wat jullie uit gaan kiezen. Tot morgen

  9 november 2018 at 19:35
 • Reply Monique Vermeulen

  Gefeliciteerd dames. Susan, heel veel plezier in Zwolle dit weekend!

  9 november 2018 at 19:35
 • Reply patricia

  Gefeliciteerd dames !
  Veel plezier Susan , geniet ervan, maar dat gaat vast wel lukken he 😉
  Ik volg de foto’s en misschien nog wel “live “op Fb.
  Lfs Patricia

  9 november 2018 at 19:37
 • Reply Marjon

  Gefeliciteerd dames! Koop er wat moois van!!
  En Susan, tot morgen 🙋🏼‍♀️

  Heel veel zin om jou en vele andere ladies te zien in Zwolle!

  9 november 2018 at 19:42
 • Reply Petra van Vliet

  Ohhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ik win nooit wat! Dank je wel Susan! bloosssssssssssssssssssss 🙂

  9 november 2018 at 19:50
 • Reply Deborah Essers

  Heel veel plezier morgen! Het evenement ziet er superleuk uit dus het wordt vast een topdag! Ik ga niet maar zie de foto’s wel voorbijkomen 😄

  9 november 2018 at 19:53
 • Reply Hennie Rijnders

  Van harte gefeliciteerd dames. En tot morgen in Zwolle Suzan.Fijn om je weer te zien.
  😘Hennie

  9 november 2018 at 19:54
 • Reply Jacqueline Aarts

  Gefeliciteerd voor de 2 dames. Ik ben benieuwd naar de foto’s 😉.

  9 november 2018 at 19:55
 • Reply Petra van Vliet

  Superveel zin in morgen! Hoera! 🙂 🙂 🙂

  9 november 2018 at 20:00
 • Reply Nathalie

  Gefeliciteerd dames!

  9 november 2018 at 20:08
 • Reply Jolanda

  Susan, wat te gek dat ik een kadobon bij je heb gewonnen. Ik sta compleet te stuiteren hier!!! Ik ga morgen gelijk contact opnemen. Echt super bedankt. Fijn weekend en tot je volgende blog 😃😃😃

  9 november 2018 at 20:20
 • Reply Marianne

  Van Harte gefeliciteerd met jullie prijs. Veel plezier ermee en koop wat moois

  9 november 2018 at 20:22
 • Reply Caro

  Gefeliciteerd meiden!!! Benieuwd naar jullie regen-OOTD’s😄🌦. En Susan, morgen gaan we knuffelen in mijn mooie stadje😘😘😘

  9 november 2018 at 20:31
 • Reply Jacqueline Harbers

  Gefeliciteerd voor de winnaressen! Geniet van jullie moois 😘

  Tot morgen Susan, hoop dat je lekker slaapt vannacht 💖

  9 november 2018 at 20:34
 • Reply Esther Messing

  Gefeliciteerd meiden, heel veel shopplezier.
  Susan tot morgen in Zwolle. Leuk je weer te zien. Knuffel Esther

  9 november 2018 at 20:38
 • Reply Miranda Siebers

  Gefeliciteerd meiden, jullie zullen vast iets leuks kiezen!
  Ga je helaas niet ontmoeten, mijn lachaam laat het niet toe helaas.
  Wens je heel veel plezier en geniet ervan met je man tijdens jullie weekend weg!
  Liefs Miranda

  9 november 2018 at 20:40
 • Reply Alexandra

  Gefeliciteerd dames veel plezier met shoppen. Susan geniet van je weekend. Ik wens jullie veel plezier.

  9 november 2018 at 20:45
 • Reply Sylvia W

  Nou ik ben d’r heel blij mee dat je de pagina FashionBootz in de picture hebt gezet op je leuke blog en ik ze nu weet te vinden! Ze hebben een heerlijke collectie om ook de regenachtige periodes leuk door te komen. Gefeliciteerd dames met de mooie bon, leuke keuzes hebben jullie gemaakt. & Yesss! morgen een echte lekkere gezellige live knuffelllll x

  9 november 2018 at 21:20
 • Reply chucky1012

  Van harte gefeliciteerd.

  Een fijn weekend allemaal 😉

  9 november 2018 at 21:37
 • Reply Ger da

  Gefeliciteerd Jolanda en Petra, jullie zijn in de juich stemming 🎉🎉🎉
  En Susan, ondanks dat ik een beetje jaloers ben op al die dames die morgen naar dat fantastische evenement van Eva gaan, wens ik jullie natuurlijk echt heel heel veel plezier. Geniet van elkaar dames!! ❤

  9 november 2018 at 21:48
 • Reply Trees

  Gefeliciteerd dames en veel.ezier met jullie gewonnen bonnen. Veel shop genot!
  Suzan; tot morgen.

  9 november 2018 at 22:21
 • Reply Joke

  Gefeliciteerd dames!

  10 november 2018 at 10:50
 • Reply Cynthia

  Wat staat de jas je cute!! En wie weet kunnen wij samen ook eens een winactie opzetten? X

  11 november 2018 at 20:42
 • Reply Paola

  Hartelijk gefeliciteerd en ja, die jas staat je hartstikke leuk

  12 november 2018 at 07:32
 • Reply Alexandra

  Dames gefeliciteerd, heerlijk toch zo’n bon, kunnen jullie die mooie jassen scoren. Susan en de anderen die gaan, veel plezier morgen in Zwolle.

  12 november 2018 at 19:28
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.