Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

Love yourself first with Susan

Happy Susan blog - Love yourself first with Susan

Hey lieverds ik hoop dat jullie heerlijk hebben genoten van jullie weekend met jullie gezin of wellicht omringd door andere lieverds of wie weet heb je wel genoten van Me-time. Vandaag een blogpost over de liefde voor jezelf. De liefde voor jezelf moet namelijk bovenaan je lijstje staan lieverd.

Happy Susan blog - ENJOY QUALITY TIME WITH SUSAN

Lief voor jezelf zijn, trots op jezelf zijn, goed zorgen voor jezelf…ik blog er regelmatig over. Want ja jij bent zo belangrijk lieverd in je eigen leven. Je staat iedere dag met jezelf op en je gaat ook weer iedere dag met jezelf naar bed. Jij bent diegene die moet leven met jezelf. Daarom is het ook zo belangrijk om jezelf op de eerste plaats te zetten. Om te zorgen dat jouw batterij wordt opgeladen door middel van Me-time.

Happy Susan blog - Change The Way You Look At Things And The Things You Look At Change

Daarnaast is het ook heel belangrijk om jezelf te leren kennen. Om naar jezelf te durven kijken en dat betekent niet meteen dat je heel streng voor jezelf moet gaan zijn hè lieverd. Zeker is het belangrijk om je eigen minpunten en je eigen pluspunten te kennen. Maar ga jezelf niet veroordelen, maar ga het eens omdenken. Die minpunten kun je daar ook weer pluspunten van maken? Ik vond mezelf altijd wel lui én ik ben langzaam. Maar eigenlijk betekent het dat ik heel goed voor mezelf kan zorgen en zorg voor rust. En dat langzame, ik ben gewoon heel nauwkeurig. Als ik iets doe, dan doe ik het goed.

Happy Susan blog - BE YOUR TRUE SELF WITH SUSAN

Wie weet kun jij dat ook wel voor jezelf bedenken en omdenken. Begin eerst bij je pluspunten lieverd! Welke positieve karaktereigenschappen kun je over jezelf opnoemen lieverd. En die hoef je natuurlijk niet om te denken hè. Die mag je hardop gaan affirmeren. Ik ben eerlijk en oprecht, ik ben een motivator en een inspirator. Ik ben liefdevol en vol compassie. Ik kan nog wel even zo doorgaan hoor whahaha. Ik heb vrij veel zelfkennis en ben gewoon mijn eigen beste dinnetje. Ik vind het heerlijk om te genieten van Me-time.

Happy Susan blog - Be your own best friend

En laten we nu eerlijk zijn er is toch niks leukers als blij te zijn met jezelf. Trots zijn op jezelf voor wie je bent en wat je mag bijdragen aan deze wereld. En dat heeft helemaal niks te maken met opschepperij of egoïsme. Het heeft alles te maken met zelfwaardering en jezelf de moeite waard vinden. Houden van jezelf om wie je bent. Jij bent het waard lieverd om volop van jezelf te houden en jezelf belangrijk te vinden.

Happy Susan blog - TREASURE YOURSELF WITH SUSAN

En zodra je leert met liefde en zelfrespect naar jezelf te kijken en jezelf te accepteren. Dan kun zo ook naar anderen kijken. Je kunt een voorbeeld voor de ander zijn, door heerlijk jezelf te zijn. Er is toch niks leukers als dat. We zijn allemaal stuk voor stuk uniek, dus geniet van je unieke zelf. En wederom ook die ander is uniek, die hoeft niet hetzelfde te zijn als jou. Kijk vol liefde naar de mensen om je heen lieverd. Kijk vol compassie en begrip. Maar bovenal doe dat op de eerste plaats naar jezelf.

Happy Susan blog - a flower never worries about blooming it just opens up to the light

Of je nu klein bent of lang bent, of je nu dik of dun bent, hou van jezelf zoals je nú bent. Omarm jezelf met heel veel liefde. Jij bent het waard lieverd om enorm veel van jezelf te houden. Maak jezelf dus niet kleiner, maar pep jezelf op. Ga die positieve affirmaties over jezelf dagelijks op zeggen. ‘Ik waardeer mezelf’, ‘Ik ben krachtig’, ‘Het grootste cadeau dat ik mijzelf geef is onvoorwaardelijke liefde’.

Happy Susan blog - OPEN YOUR HEART WITH SUSAN

Vaak zijn we veel te streng voor onszelf. Ga vanaf nu heerlijk positief naar jezelf kijken, vol liefde voor die geweldige vrouw. Kijk eens in de spiegel naar al je pluspunten. Wat vind je allemaal mooi aan jezelf, wat waardeer je in jezelf? Open je hart voor die lieve vrouw die je aankijkt. Kijk vol liefde naar haar en laat dat hart van je overstromen vol liefde. Love is all there is! So love yourself first!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Bouke

  Helemaal mee eens???

  22 juli 2019 at 19:35
  • Reply Patricia Lourens

   Sweet. Dankjewel voor deze powertalk; heel pakkend geschreven ? Liefs, Patricia

   1 augustus 2019 at 22:49
 • Reply Tineke

  ❤ mooi lieverd?

  22 juli 2019 at 19:38
 • Reply Tamara

  Deze moet ik echt ergens opslaan! Hierin heb ik, helaas, nog véél te leren. Is nog altijd moeilijk om aan mezelf te denken en ik loop mezelf dan ook nog altijd hard voorbij. Vind het moeilijk een balans te vinden, zeker in tijden waarin je koortsachtig probeert alle ballen hoog te houden. Een goede les dus en een mooi artikel!!

  Daanke leeveke ❤️?

  22 juli 2019 at 19:38
 • Reply Neeltje

  Ik was/ben het waard om vandaag niks te doen. Gewoon lekker lummelen. Geen verplichtingen (behalve zorgen voor de inwendige mens) en lekker genieten. Ik ben vandaag lief voor mezelf geweest en heb heerlijk genoten met de kids. Voor jezelf zorgen en lief zijn, is echt belangrijk! Dikke knuff

  22 juli 2019 at 19:38
 • Reply Jacqueline Aarts

  Amen ?, niks meer aan tie te voegen. Helemaal met je eens ?

  22 juli 2019 at 19:42
 • Reply chucky1012

  Inderdaad en dat is wat ik de komende tijd ook doe….
  Lekker niets 😉
  Mooi staat de groene dress jouw en de blauwe….

  Een fijne avond Xoxo

  22 juli 2019 at 19:52
 • Reply Caro

  Ik geloof dat ik intuïtief mindfull denk, zonder daar ooit iets voor geleerd te hebben. Ook geloof ik dat ik volkomen natuurlijk voor mijzelf zorg… ben absoluut niet behept met het opofferingsgen, zelfs niet voor mijn kids. Kortom… kan me helemaal vinden in jouw blog?

  22 juli 2019 at 19:54
  • Reply Monique den boer

   Lieve Susan, mijnengebied vriendin dat ben ik zeker en ik kan heel goed alleen zijn maar op zijn tijd vind ik het ook heerlijk om vriendinnen te zien. Maar ik ben wel streng voor mijzelf wat in Mn kop zit zal gebeuren het liefst gisteren nog. Ik hoop dat ik tegen de tijd dat ik 50 wordt iets milder voor mijzelf mag/kan worden. Bedankt voor je mooie blog, lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

   23 juli 2019 at 22:19
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  (Ik heb dit gedicht met een enorme knipoog, ooit voor mijzelf geschreven.)
  ONBESCHRIJFELIJK TALENT
  Ik ben een onbeschrijfelijk talent,
  echt ongekend.
  Want ik kan zonder overdrijven,
  mezelf beschrijven.

  Ben te benijden,
  kan je met mooie woordjes verleiden.
  Maar ook als ik dreig te flippen,
  hang je aan mijn lippen.

  Daarin zit ‘m de kneep,
  ik hou je in mijn lettergreep,
  gevaarlijk als ik ben,
  gewapend met pen.

  Met mij valt heel wat te beleven.
  Ben nog lang niet afgeschreven.
  Want ik ben een onbeschrijfelijk talent.
  Tenminste dat zegt mijn vent!

  Liefs Rebelle

  22 juli 2019 at 20:16
  • Reply Monique

   Geweldig Rebelle!
   En Susan, inderdaad o zo waar… Met mijn verstand ben ik dol op mezelf, maar mijn gevoel… Dat blijft daarin toch stiekem nog wel eens achter want dat is te veel geraakt in het verleden.

   22 juli 2019 at 20:24
 • Reply Rebecca

  Helemaal met je eens!
  En hardop gaan affirmeren is misschien raar of eng, maar het werkt echt.
  Ik doe het ook al jaren, heerlijk om zo positief proberen te blijven ook als er tegenslagen zijn.
  Fijne avond, ?

  22 juli 2019 at 20:21
 • Reply Corine

  Lieve Susan, prachtig blog weer, knuffels Corine

  22 juli 2019 at 20:22
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.