Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

Love the imperfect you with Susan

Happy Susan blog - Love the imperfect you with Susan

Hey lieverds gelukkig voel ik me alweer een heel stuk beter. Vandaag schrijf ik een blogpost over het houden van je eigen imperfectie. Natuurlijk vinden wij jurkenzusjes het leuk om matchende items te dragen bij onze Tante Betsy jurk of ander item. Het is vaak een uitdaging om er een mooie outfit van te maken. Maar het is ook belangrijk om dat te kunnen loslaten en te doen wat je hart je ingeeft. Door los te laten dat je er perfect moet uitzien, dat alles perfect in huis moet zijn of wat dan ook. Vandaag een blogpost over het belang van imperfectie op een dieper niveau.

Love the imperfect you with Susan

Zoals jullie allemaal wel weten en me inmiddels wel kennen ben ik heerlijk mezelf. Ik heb het ‘Ich höb sjiet aon de luij’ principe (schijt aan wat anderen van me denken) helemaal omarmd. Ik heb dit als klein meisje al heel snel geleerd. Wellicht omdat het voor mijn vader belangrijk was wat mensen over hem of ons dachten. Mij heeft dat nooit wat geïnteresseerd, er is niks mooiers als gewoon heerlijk jezelf te zijn.

Love the imperfect you with Susan

En dat mensen gewoon kunnen houden van jouw ware ik. En nee jij hoeft je niet beter voor te doen, je mag je kwetsbaar opstellen. Daar schuilt net je kracht in lieverd, door je kwetsbaar op te stellen en je oprechte zelf te zijn. Niks mooiers als je maskers te laten vallen en gewoon heerlijk te zijn wie je bent. Toon je ware ik en je zult zien dat de mensen die er toe doen en die om je geven, van je houden zoals je bent.

Love the imperfect you with Susan

Weet je lieverd dat als jij altijd naar perfectie streeft, dat je dan wellicht nooit echt gelukkig bent met wie je bent. Dat het nooit goed genoeg is, dat er altijd iets te verbeteren valt. Het vraagt veel kracht om die perfectie te kunnen loslaten, als dat iets is waar jij altijd naar streeft. Ik snap dat dit wellicht jouw enige houvast is geweest, dat je op die manier de boel onder controle kon houden. Toch hoop ik dat je mag gaan inzien dat je de controle mag gaan loslaten.

Love the imperfect you with Susan - Tante Betsy Dress Swirley Bouquet & Garden Bouquet

En lieverd natuurlijk vraagt dit even tijd van de anderen in je omgeving. Er zullen mensen zijn die altijd door jouw maskers hebben kunnen heen kijken en dolgelukkig zijn dat jij je kwetsbaar durft op te stellen. Er zullen ook mensen zijn die moeite hebben met jouw nieuwe ik, gun ze de tijd. Wellicht moeten zij ook nog leren hoe ze hun masker moeten laten vallen. Wees een voorbeeld door jouw ware zelf te omarmen. En weet dat jij de allerbelangrijkste persoon in je eigen leven bent! En dat het er niet om gaat wat anderen van je zouden kunnen denken, maar dat jij gelukkig bent wie je bent. En jezelf omarmt met al je onvolkomenheden én al je kwaliteiten.

Love the imperfect you with Susan - Tante Betsy Dress Lola Stars & Lala Disco Leopard

Ja lieverds wellicht is dit weer zo’n blogpost waar je van moet slikken, een traantje moet wegpinken of wellicht zelfs flink van moet huilen. Sta jezelf toe om dat er te laten zijn. Je hoeft niet altijd maar sterk te zijn. Maar weet wel dat jij enorm krachtig bent als je durft jezelf kwetsbaar op te stellen. Durf je hart weer te openen voor jezelf. Hou van jezelf lieverd! Jij bent de moeite waard lieverd.

Love the imperfect you with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Sweetbird & Lala Kitschy Deer

En als je nu vandaag een blogpost had verwacht waarin ik je vertel hoe je kunt combineren. Dan kan ik je alleen maar vertellen om daar ook heerlijk jouw ware zelf in te zijn. Iedereen doet dit op haar eigen manier en dat is het leuke eraan. Zeker is het leuk als we elkaar daarin kunnen inspireren en motiveren. Maar durf vooral jezelf te zijn en er iets van te maken waar jij blij van wordt en wat bij jou past. We zijn allemaal uniek en dat maakt het net leuk. Doe aan wat jou gelukkig maakt en wees heerlijk jezelf. Omarm jezelf en ga heerlijk stralen lieverd!

Love the imperfect you with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars & Dress Trudy Hearts

Lots of love from Susan

PS Ik heb wat leuke outfit foto’s erbij gezocht waaronder een paar foto’s van het verkleedfeestje met Jacqueline. De omslagfoto is wel mijn OOTD.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Jacqueline Aarts

  Mooi geschreven lieverd. Fijn dat het beter met je gaat. En ook zo waar, als je niet jezelf kunt zijn, zul je ook niet gelukkig zijn 😘

  29 januari 2020 at 19:40
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey leeve eens eindelijk even tijd maken om te reageren. Ja ik heb wel ons afspraakje gemist, maar tijd nemen om goed beter te worden was belangrijker. En ja ik denk ook wel dat als je niet echt helemaal jezelf durft te zijn, dat je dan ook niet echt volluit leeft en niet intens gelukkig kan zijn. Maar we kunnen allemaal ons leven helen en er is altijd hoop. En er is altijd werk aan de winkel om aan jezelf te werken😉. Dikke knoevels😘😘

   31 januari 2020 at 20:26
 • Reply Btjaaktje

  Een gevoelige, kwetsbare post met hilarische foto’s van jou en Jacqueline. Mooi duo zijn jullie! Ik word daar oprecht blij van om te zien hoe veel plezier jullie samen hebben. Jullie stralen extra als jullie samen zijn.

  30 januari 2020 at 19:47
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd voor je lieve woorden. En ja zo leuk is dat hè…ik zie ons echt heerlijk stralen op de foto’s met ons tweetjes. Zo mooi om gewoon heerlijk onszelf te kunnen zijn bij elkaar, dat is zo belangrijk. En ook zo fijn dat we heel veel overeenkomsten hebben en daarnaast vullen we elkaar heerlijk aan. Ik voel me dan ook heel dankbaar dat Jacqueline in mijn leven gekomen is. Dikke knuffels😘😘

   31 januari 2020 at 20:32
 • Reply Tamara

  Zó waar wat je hebt geschreven leeveke!! En wat een heerlijk gezellige foto’s van jullie samen, kan ik helemaal vrolijk van worden ❤️😘

  30 januari 2020 at 23:03
  • Reply Happy Susan blogger

   Daanke leeve jao zoe leuk hè die foto’s vaan us twiekes. Ik dacht zo maak ik het toch allemaal wat lichter en vrolijker voor de dames😉. Sjoen leeve dat ste d’r get met kins. Dikke knoevels😘😘

   31 januari 2020 at 20:34

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.