Follow:
BeYoutiful, Blog, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy

Love is all there is

Happy Tante Betsy blog - Love is all there is

Hey lieverds ik volg zelf al jaren geen nieuws omdat ik me heel bewust afstem op alles dat positief is. Ik schreef er onlangs nog over dat ik daar enorm gevoelig voor ben en steeds meer luister naar mijn gevoel. Gisteren in de auto zittend om samen een pizza te halen voor het avondeten, gevalletje geen zin of puf om te koken, omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Hoorde ik het nieuws waar ik enorm van schrok en in mezelf vragen begon te stellen over het Christendom.

Happy Tante Betsy blog - Love is all there is

Ik heb een aantal weken geleden voor mezelf besloten om nog maar drie keer per week te bloggen, maar dit gaat me aan mijn hart. Wetende dat er ook veel Christelijke dames zijn onder Tante Betsy girls voel ik de behoefte om te bloggen. Ik voel enorm de behoefte om vanuit liefde te bloggen, wat ik eigenlijk altijd al doe. Ik ben iemand die leeft vanuit haar hart en van daar uit handelt.

Happy Tante Betsy blog - Love is all there is

Ik ben drie jaar geleden mijn happy Tante Betsy blog gestart voor de liefde voor de geweldige Tante Betsy jurkjes die me vrolijk maken. Maar nog meer om dames te helpen die geen maatje S hebben, zodat ook zij kunnen zien hoe mooi en prachtig ze uit kunnen zien in een jurk van Tante Betsy. Door een voorbeeld te zijn en daar hoort voor mij ook mijn innerlijke wijsheid bij.

Happy Tante Betsy blog - Love is all there is

Ik doe keer op keer enorm mijn best om vanuit mijn hart te bloggen en mijn wijsheid met jullie te delen, mijn vreugde met jullie te delen en soms ook mijn verdriet. Gisteren had ik een zware emotionele dag, maar toch heb ik toch een enthousiaste SS2019 sneak peek blogpost gedeeld. Want dat is wat Tante Betsy jurkjes met mij doen. Ze maken me blij en als ik dan ook nog kan genieten van Tante Betsy op de televisie dan kan ik niet anders als daar enorm blij van worden en vanuit enthousiasme bloggen.

Happy Tante Betsy blog - Love is all there is

Daarom vind ik het belangrijk om me te blijven richten op positiviteit en op een diep geworteld geloof dat alles zijn reden heeft. Die tranen, die boosheid en dat verdriet mag er zijn. Maar de positiviteit, de intense liefde die ik voel, mijn manier om zuiver en eerlijk in het leven te staan zijn zovele malen sterker. Ik zal altijd kiezen voor mijn sterke innerlijke kompas die aangeeft wat goed is en die ook volgen.

Happy Tante Betsy blog - Love is all there is

Ik ben zelf diep gelovig en eerlijkheid, oprechtheid en handelen vanuit waarden en normen is voor mij enorm belangrijk. Ik ben van origine Katholiek maar ik ben geen kerkganger. Ik ga wel heel graag naar een kerk en verbind me daar met God, maar dat doe ik ook in de natuur, op het kerkhof of thuis zittend op de bank. Mijn geloof is iets dat ik in mezelf vind en ik probeer heel zuiver in het leven te staan.

Happy Tante Betsy blog - Love is all there is

Ik ben dan ook verheugd om te zien dat er veel Christelijke mensen laten zien dat ook zij diep geloven dat God allesomvattende liefde is. Laten we ons met ons allen blijven verbinden vanuit liefde.

Happy Tante Betsy blog - Love is all there is

Lots of love from Susan

Ps alle foto’s in Tante Betsy jurkjes heb ik al eens eerder gedeeld. Een groot gedeelte is van de huidige AW2018 collectie. In mijn Black Friday blogpost vind je alle info met maatadvies.

Morgen sla ik over en dan ben ik weer op donderdag ;). Dikke knuffels??

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtig en recht uit je hart….
  Toen ik jouw blog zag dacht ik meteen ‘yes wat fijn om eindelijk voor dames met curves en wat kledingkast meer de perfecte dressen gevonden te hebben’….
  Ook nog fijn in kleurrijke stretch stoffen…
  Het lezen en luisteren over het geloof is interessant….
  Ik ben niet gelovig en doe er zelf niets aan…
  Maar het is ook zo belangrijk om goed te weten en te leren van elkaar want er is.
  Voor mij is iedereen gelijk.
  Het maakt niet uit hoe je bent wat je doet etc…
  Heb respect…

  Een fijne avond en tot overmorgen… ?

  8 januari 2019 at 19:39
 • Reply Annette

  Het leven is zo veel mooier als je vanuit liefde denkt en handelt. Helaas hebben sommige mensen dat nog niet ontdekt. IK weet en geloof dat God liefde is, en al het andere komt uit mensen voort die (nog) niet beter weten. Hopelijk komt ook bij hen het besef dat God van IEDEREEN evenveel houdt. GElukkig weet ik dat het overgrote deel van de Christenen er ook zo over denkt.

  8 januari 2019 at 19:42
 • Reply Fhathima

  Ja dat kan heftig binnen komen het nieuws. Ik heb ook periodes dat ik t niet kijk, of eventueel het jeugdjournaal als ik toch enigszins op de hoogte wil blijven. Liever stem ik af op liefde ❤️

  8 januari 2019 at 19:47
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, ik geloof ook in God maar daarvoor ga ik niet naar de kerk maar bid lekker thuis in mijn eigen vertrouwde omgeving. Natuurlijk kom ik graag in een kerk maar meestal is dat bij bijzondere gelegenheden, ook om kerken te bewonderen ze zijn vaak stuk voor stuk even prachtig. Daarentegen geloof ik ook in de engelen die zorgen ook voor mij en dat geeft een fijn gevoel. Ik had gisteren ook een rotdag maar dat komt echt door het trieste weer ik kan daar zo slecht tegen. Maar probeer positief te blijven. Wat staat dat campingjurkje met het groene vest je prachtig zeg. Denk aan je zelf en aan al het moois wat komen gaat. xxx Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  8 januari 2019 at 19:55
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Prachtig omschreven en recht vanuit het ❤. Dat zijn al jouw blogs en door jouw voel ik me ook erg prettig in de tante betsy jurken. Mijn liefde voor de jurkjes groeien per dag.

  8 januari 2019 at 19:57
 • Reply Alexandra

  Ik vraag me de laatste tijd steeds vaker af in wat voor wereld we leven. Met zoveel geweld. Als je het niet eens bent met iemand, of iemand is anders, nou dan laat je wrede reacties achter of Social Media, ram je diegene gewoon in elkaar of nog veel erger… Ik kijk bewust ‘s avonds geen journaal, omdat ik daar te zeer van streek door raak, het nieuws hoor ik evengoed wel. Waarom laten mensen andere mensen niet in hun waarde. Het is toch juist mooi dat we allemaal anders zijn en daardoor van elkaar kunnen leren en ook zien dat het ook anders kan en dat helemaal niet verkeerd is, maar ook mooi. Laatst was ik bij de Human Library in de bibliotheek en ik vond het heel bijzonder om in gesprek te zijn met mensen die ik anders niet spreek. Om het verhaal achter de mens te horen en daardoor meer begrip te krijgen voor wie ze zijn en hoe ze leven. Ik vind dat mooi. Zoveel mensen zijn zo veroordelend. Handelen en denken uit liefde, ik ben het helemaal met je eens Susan. Hoe mooi zou de wereld zijn als de mensen dat meer in de praktijk zouden brengen.

  8 januari 2019 at 19:59
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Ik vind het heel triest dat dit een schaduw werpt op het christelijk zijn, want wat deze mensen schrijven heeft niets christelijks: heb uw naasten lief! Wat zinnetjes uit de bijbel halen en dit niet in het juiste perspectief zetten. Gelukkig zijn er veel christenen en kerken die zich hier van distantiëren (waaronder ikzelf natuurlijk). God is liefde, laten we eens wat liever voor elkaar zijn. ❤️

  8 januari 2019 at 20:23
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hoi lieverd…. ik geef je groot gelijk, ik laat tegenwoordig ook graag het nieuws aan me voorbijgaan. Ik merk, dat het me soms heel erg van streek maakt en ik het ook soms nauwelijks los kan laten! Ik ben niet wereldvreemd en zal dat ook nooit worden, maar een beetje filteren voor jezelf is niks mis mee. Voor mij is het onmogelijk niet te handelen vanuit liefde, respect, mededogen en compassie. Ik ben ook net als jij een “deler”, iemand die graag geeft. Het moeilijk en lastig vind te ontvangen, maar ook dat tegenwoordig wel wat makkelijker accepteer. Ik realiseer me dan, dat anderen mij iets gunnen en ook dat blije gevoel van geven willen ervaren. Dus tegenwoordig accepteer ik af en toe dankbaar een “gift”.

  Ik hoop, dat je vandaag een betere dag hebt gehad! Luister idd maar naar die hele sterke intuïtie van je! Die spreekt de waarheid en leidt je de weg. Hier gebeurde vannacht iets en ook ik ben zo blij, dat ik mijn buikgevoel gevolgd heb. Dus nooit mee stoppen daarop te vertrouwen ?

  Dikke knuffel en een fijne avond ?

  8 januari 2019 at 20:25
 • Reply Maria Louisa

  Mooie posting Susan.

  8 januari 2019 at 20:28
 • Reply Merel

  Ik snap dat wel, het is ook zo veel ellende… zelf kijk ik wel het nieuws, maar van sommige dingen blijf ik ver weg, omdat ik van sommige dingen zo verdrietig word… en dat is niet om mijn hoofd in het zand te steken… je bent een pracht mens!! Heerlijk geschreven weer!!!

  Liefs merel

  8 januari 2019 at 20:33
 • Reply Neeltje

  Liefde is allesomvattend. Mooie en wijze woorden ?❤

  8 januari 2019 at 21:00
 • Reply Mina

  Ook ik kijk geen tv en journaal meer ik word er naar en verdrietig van! Er gebeurt ook nog zoveel moois op de wereld. Vandaag had ik 9 Engelenkaarten getrokken en deze boodschappen kwamen binnen bij me. Door jou ben ik ook echt aan het veranderen draag mijn jurkjes en geniet er heel erg van voel me er heel vrolijk door. Ook ben ik lekker aan het opruimen om zo meer rust en ruimte te gaan creëren voor mijn hobby’s waar ik ook vrolijk van word. Ik ben blij dat ik je blog en TB heb ontdekt. Het heeft mijn leven verrijkt. Hele dikke knuffel van mij!

  8 januari 2019 at 21:16
 • Reply Christel

  Mooie blog, vol van liefde!

  9 januari 2019 at 13:39
 • Reply Wendy

  Ik lees af en toe jou stukje. Wat ben jij toch een bijzonder mooi mens en wat fijn om te lezen dat je in God geloofd. Zo waardevol om vriendschap met God te hebben in mooie maar ook in wat minder mooie periodes. Gaaf om te zien hoe enthousiast jij van tante Betsy jurkjes bent.
  Lieve groetjes Wendy

  9 januari 2019 at 19:42
 • Reply Wilma Rommelse

  Liefde ❤❤❤
  Weer een liefdevol blog ?❤

  10 januari 2019 at 10:11
 • Reply Tamara

  Mooi geschreven, Susan! Liefde is waar het om gaat.

  10 januari 2019 at 15:38
 • Reply Saskia van Horne

  Alles is liefde en liefde is alles

  11 januari 2019 at 22:39
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.