Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Review, Tante Betsy

Love for red and pink dresses with Susan

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose - Hippie Dress Cherrie in Blossom - Dress Kyra Poppy

Hey lieverds gisteren ontving ik mijn bestelling van Tante Betsy en wow ik werd instant vrolijk van de kleurtjes van de jurkjes. Ik stond dan ook meteen met een big smile op de foto. Ja lieverds dat is wat kleurtjes met me doen en natuurlijk ook met jullie. Tante Betsy maakt ons happy en laat ons stralen. Zo leuk dat je gewoon heerlijk jezelf kunt zijn en kunt uitdragen wie je bent middels deze vrolijke jurkjes en outfits. Vandaag deel ik de outfitfoto’s die ik maakte en geef ik maatadvies.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Red

Vrijdag was ik aan het shoppen in Eindhoven met dochterlief en haar vriendin. In de tussentijd zou haar trouwjurk op maat worden gemaakt en hadden we wat uurtjes te spenderen. De dames wilden graag naar de Primark en ik huppelde mee en probeerde zoveel mogelijk rustmomenten te nemen. Ik was namelijk de dag ervoor ook al met Jacqueline gaan shoppen. En de SS2020 zomercollectie van Tante Betsy in twee stenen winkels in Noord Limburg gaan passen (klik voor de fotoshoot blogpost). Zittend in de paskamer kreeg ik bericht van Jacqueline dat Tante Betsy de items online had gezet. Als een gek heb ik toen een paar jurkjes besteld die ik absoluut niet wilde mislopen. En die ik de dag ervoor in een andere kleur had gepast.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose - Hippie Dress Cherrie in Blossom - Dress Kyra Poppy

Tante Betsy Dress Kyra Poppy Pink

Ik bestelde Tante Betsy Dress Kyra Poppy Pink in maat S, twee maten kleiner als mijn eigen draagmaat! Ik had haar al gepast in het groen (bij B-Beth) en in het blauw (bij BieAnja), maar deze wilde ik graag in het roze. Ik heb de roze Kyra Poppy meteen opgemeten voordat ik haar heb gepast. Oto 46 cm, Taille 41 cm, Heupwijdte 51 cm en Lengte 102 cm.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Dress Kyra Poppy Pink

Wat fijn is dat Tante Betsy nu ook in haar webshop bij de beschrijving van de jurkjes ook de OtO en de lengte heeft vermeld. Al is voor mij de taille afmeting dé allerbelangrijkste afmeting, toch is het fijn om zo een idee te krijgen of een jurk op maat valt. Natuurlijk is het ook fijn om ervaringen te horen van andere jurkenzusjes. Maar iedereen is anders en ieder lijf is anders. Wat de een op maat vind vallen, vind de ander weer niet. Dus ik hou me aan de Meten=Weten methode. Een maat L is veelal 47 cm OtO (oksel tot oksel wijdte plat gemeten) en 41 cm in de taille.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Dress Kyra Poppy

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Red - Meten is weten

Ik vind Dress Kyra Poppy een geweldig leuk jurkje met een heerlijke bloemenprint. Wel zijn de streepjes in de jurk wat crème, van mij had dat echt wit gemogen. Het is gewoon een heerlijk zomers jurkje, wel in een dunnere kwaliteit bio katoen. Je kan haar natuurlijk ook gewoon in een maatje kleiner bestellen, als je bang bent dat ze teveel aftekent of omdat je het in de lengte nodig heb. Óf je kunt haar zusje Dress Keyhole Poppy, die wel op maat zou vallen bestellen.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Dress Kyra Poppy Pink

En in de Poppy print zijn ook rokjes en het Nelly shirt, die zag je ook al in onze SS2020 fotoshoot.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Shirt Nelly Poppy Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Skirt Poppy

Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom Red

Daarna was Hippie Dress Cherrie in Blossom Red die ik in maat M bestelde aan de beurt. Wat is de Cherrie print toch gaaf en het liefst zou ik deze in meerdere kleuren willen. Omdat ik hou van de combinatie van rood met roze, moest deze jurk er gewoon komen. Ik had haar al in het blauw gepast bij B-Beth te Nederweert. En ook al is de jurk lang, een overslag model staat me vaak beter als een Keyhole model, vanwege mijn rijk gevulde buste. Natuurlijk heb ik deze jurk ook opgemeten OtO 46 cm, Taille 40 cm, Heupwijdte 52 cm en Lengte 122 cm.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom Red

Ik ben er nog niet helemaal uit of ik blij wordt van de lengte van deze Hippie Dress Cherrie in Blossom. Ik heb graag een jurk die op of net boven de knie valt. Deze valt duidelijk onder de knie, door die roezels…ruffle aan de onderkant. Ik heb vaak het geluk dat een jurk door al mijn weelderige vrouwelijke vormen, netjes op de knie valt. En in feite hetzelfde valt als iemand die langer en slanker is en dezelfde maat draagt. Check even onze SS2020 Tante Betsy fotoshoot voor meer foto’s.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom Red

Ook deze print is er in het Keyhole model en er zijn ook twee gave tops en ook rokjes in de Cherrie print. Het Keyhole model valt op maat had ik gelezen. De stof is trouwens wel van de dikkere kwaliteit bio katoen. Je mag er trouwens van uit gaan dat modellen die in andere seizoenen om maat vielen, dat nu ook doen. Zoals het populaire Betsy doorknoopmodel en het Lola model.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom Red

Gisteren kon ik me trouwens niet langer inhouden en heb ik nog een bestelling bij Tante gedaan ;). Waaronder twee jurkjes in die gave Brigitte Bardot print. Een exclusieve print die alleen in de webshop van Tante Betsy herself te koop is. Deze Beau Belle print die me doet denken aan de Kitschy Deer print waar ik zo gek op ben. Ik gok ook dat hij van dezelfde kwaliteit is als de Kitschy Deer jurkjes.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Beau Belle Brigitte Bardot

Ik had door de verkoop van Tante Betsy jurkjes budget gecreëerd en ik ga binnenkort ook nog eens selectief door mijn kast heen ;). Er komt óf er ís nog zoveel meer moois deze SS2020 zomercollectie van Tante Betsy. Als je de Facebook pagina’s van diverse Tante Betsy verkooppunten in de gaten houdt, heb je kunnen zien dat er weer een levering is uitgeleverd. Al deze Facebook pagina’s vind je ook terug in mijn Happy Tante Betsy shops lijst.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Happy Tante Betsy shops list - verkooppunten

Tante Betsy Dress Lila Savon Rose Pink

Last but not least vertel ik wat over Dress Lila Savon Rose Pink in maat M. Nu ga ik wel meteen vermelden dat die jurk dus eigenlijk gewoon netjes op maat valt, tov wat ik in de fotoshoot post vermeld had (oops). De afmetingen komen overeen met een normale maat M! OtO 44 cm, Taille 38 cm, Heupwijdte 48 cm en Lengte 102 cm.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose Pink

Toch ben ik blij met een maatje kleiner als mijn gebruikelijke maat L. Ik had de blauwe al gepast bij B-Beth te Nederweert. Ik ben niet zo van zo’n aangerimpelde stof op mijn buik. Ik moet er wel even bij vermelden dat de Savon Rose print ook een dunnere kwaliteit bio katoen is.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose Pink

Ik hoef mijn buik niet te verbergen, ik omarm al mijn vrouwelijke vormen. Ik zag dat ik zelfs al enkele centimeters minder omvang heb. Mijn nieuwe levensstijl bevalt me prima, door koolhydraat beperkt te eten raak ik beetje bij beetje wat extra kilo’s kwijt. Ik tikte vanochtend zelfs 73,3 kg aan op de weegschaal. Als ik zo doorga ben ik eind juni toch nog een paar kilo extra kwijt. En kan ik heerlijk gaan stralen in deze jurk op de bruiloft van dochterlief.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy Dresses - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose Pink

Nou lieverds ik ga het hierbij laten, ik heb deze blogpost midden in de nacht geschreven. Ik werd om 4 uur wakker en kwam niet terug in slaap. Ik heb gelukkig wel nog wat kunnen slapen. Zo kon ik vanmiddag toch wat uitgerust naar de tandarts in Maastricht samen met dochterlief. We zijn met de auto gegaan, zo heb ik minder last van prikkels als met de trein. Altijd fijn om een paar uurtjes quality time met dochterlief te hebben. In de middag en namiddag heb ik de foto’s en links geplakt. Hopelijk helpt deze blogpost je met shoppen en beslissingen maken.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo een leuke lange post net prachtige foto’s 👌🏽
  Jij had zoveel mooie dresses etc.geshopt 😃
  Gezellig dat jij samen met jou dochter was.
  De overslag dress is top.

  Een fijne avond 😘

  4 maart 2020 at 19:45
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd💕😃 ja stiekem is het toch weer een lange blogpost geworden. Maar zo hoop ik veel jurkenzusjes en Tante Betsy girls te helpen met het shoppen naar de juiste maat😉😃😘

   5 maart 2020 at 10:18
 • Reply Corine

  De cherry dress staat je prachtig, ondanks dat deze langer is, art, of clumpy sandaaltjes eronder en shinen. De andere ook prachtig, er is weer zoveel moois, kan niet kiezen. Knuffels Corine

  4 maart 2020 at 20:18
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha heel herkenbaar met dat kiezen😁. Ja het was voor mij net wat makkelijker omdat ik al een aantal favoriete modelletjes had kunnen passen. Dat maakt het makkelijker om keuzes te maken en deze jurkjes wilde ik gewoon niet mislopen.
   Vooral ook omdat er een eSje bij zat en ze daar normaal minder van op voorraad hebben en ook de eMmetjes van deze een S bestellen😜😂. Én natuurlijk hét jurkje voor de bruiloft die wilde ik ook niet mislopen😉.
   Toch zag ik in de webshop dat ze nog op voorraad zijn hihi. Succes met keuzes maken lieverd😘😘

   5 maart 2020 at 10:23
 • Reply Caro

  De Hippy Cherry staat je geweldig. Ik zou niet twijfelen over de lengte. Mooi hoor!

  4 maart 2020 at 20:34
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi dankjewel lieverd💕😃. Ja ik kan er altijd nog de schaar in zetten als het me toch stoort qua lengte😜😂 We gaan het zien, maar ze is wel gaaf!
   En ik ben zooo blij dat ik haar heb kunnen passen in een Tante Betsy verkooppunt, een lengte van 1.22m bij een lengte van 1.57m is toch wel erg spannend😜😂
   Toch heb ik het voordeel dat er heel wat vrouwelijke vormen in de jurk gaan, waardoor ze vanzelf korter wordt😉😃😘

   5 maart 2020 at 10:26
 • Reply Willeke van Schagen

  Hoi Susan, ik vind je die lange cherrie jurk heel mooi staan , echt verrassend! Wat een leuke prints allemaal en wat staan ze je weer mooi! Ik hoop dat alles goed ging bij de tandarts en dat jullie voor de rest een gezellige middag hebben gehad. Liefs , Willeke

  4 maart 2020 at 21:05
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja we hebben de tandarts weer overleefd😉 zijn wel weer meteen naar huis gereden. Normaal maken we er altijd een leuk uitje van en gaan we met de trein en gaan we shoppen. Deze keer was het beter om dat niet te doen en waren we blij dat we weer snel thuis waren.
   Ja wat een verrassing hè dat die Hippie Dress toch mooi staat met mijn lengte van 1.57m😉 Ik heb het geluk dat door al mijn weelderige vormen jurken vanzelf korter worden en daardoor op de juiste lengte vallen. Blij mee💃💕❤️😃😘

   5 maart 2020 at 10:30
 • Reply Jooske

  Wat staat het kersenjurkje je prachtig! Wauw! Zowel de roze als de blauwe, allebei super! Ik kan niet kiezen, heb veel roze en rood al maar hou er zo van maar de blauwe vind ik ook zo geweldig. Zijn de kersjes trouwens roze/ cherise of echt rood?

  4 maart 2020 at 21:38
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd jaaa soms echt lastig om keuzes te maken want die blauwe is ook heel gaaf. Maar ik moest en zou de rode hebben whahaha en dan kijk ik later wel of er nog kleuren bij komen😜😂
   De jurk is rood, en als ik het goed heb zijn de kersjes ook gewoon rood (ik lig nog in bed, ik was vannacht weer een paar uur wakker😊). Het bloemetje eromheen is wel roze. Kijk nog maar eens goed naar de close-up foto van de jurk😉😃😘

   5 maart 2020 at 10:34
 • Reply Annette Elias

  Stuk voor stuk plaaaaaaaaaatjes Susan! Wat staan ze je mooi!

  4 maart 2020 at 21:51
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja echt weer pareltjes hè. Ik ben er ook zo blij mee en was zo blij dat ik ze allemaal al heb kunnen passen. Zo is het toch net wat makkelijker keuzes maken😉😃😘

   5 maart 2020 at 10:35
 • Reply Monique

  Alle drie de jurkjes staan je fantastisch!!

  4 maart 2020 at 22:42
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja ik ben er ook heel blij mee. Nu nog mooi en warmer weer, want vooralsnog draag ik gewoon mijn jurkjes met lange mouwen.
   En die jurk voor de bruiloft van dochterlief moet wachten tot eind juni…ik ga haar wel een keer thuis dragen want ik wil zeker weten dat de overslag mooi blijft zitten😜😂😃😘

   5 maart 2020 at 10:37
 • Reply Joyce siemons

  Wat ben je toch mooi in roze😍😍 en het is een echte feestjurk die je hebt uitgekozen voor de trouwdag van je dochter!

  5 maart 2020 at 10:13
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja echt mijn kleurtjes hè. Alhoewel ik fan ben van allerlei knalkleurtjes, maar deze jurkjes móesten er gewoon komen😜😂
   En ik wilde ze niet mislopen omdat het afwijkende maten zijn en ik weet dat er ook dames zijn die wel gewoon hun eigen maat bestellen.
   Ze blijken achteraf nog allemaal op voorraad, roze jurkjes gaan niet zo hard hihi. Maar ik heb ze in the pocket, yihaaa.
   En ja echt een feestjurk hè, manlief zei al en waarom mag jij wel in kleur lopen. Dus toch nog maar op zoek naar een vrolijker shirt voor manlief, zodat hij ook heerlijk kan gaan stralen op de bruiloft van dochterlief😉😃😘

   5 maart 2020 at 10:42
 • Reply Btjaaktje

  Wat een mooie jurken heb je uitgezocht! Ik houd ook van roze! Zit er al een jurkje bij voor je voor de bruiloft van je dochter?

  Ik vind het Poppyjurkje jouw prachtig staan. Ik vind het creme overigens wel mooi. Geeft het jurkje een hele retro uitstraling.

  En het kersenjurkje … ongelooflijk hoe mooi bij jou. Ik heb nu veel aanfoto’s gezien en als ik eerlijk ben, vind ik dit jurkje vooral mooi bij dames met vormen.
  Ik heb hem ook gepast maar ik heb hem teleurgesteld weer uitgedaan. Ik ben daarom maar voor de rokjes en verschillende tops gegaan.

  Liefs Xx

  5 maart 2020 at 17:17
 • Reply Heidi

  Wat staan ze mooi. Bedankt voor de info. En heb je t kersenjurkje al gepast met slippers? Ik vind deze look echt zomer uitstralen. Dus is misschien heel anders als je blote benen hebt. Vooral dat lange kan dan misschien best. 😘😘😘

  6 maart 2020 at 08:55
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.