Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka

Hey girls wat is en blijft het toch leuk om jullie reacties te lezen. Zo leuk dat ik meerdere dames blij mochten maken en niet alleen de dames die iets wonnen. Vandaag ga ik Tante Betsy verkooppunt Pinka in de spotlights zetten. Mis deze blogpost niet, want ook zij heeft een gave winactie! Dus lees gezellig mee…

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Thea draagt Dress Bibi Pixel Rose Old Blue

Tante Betsy girl en jurkjeszusje Thea ken ik inmiddels al heel wat jaren. Ik heb haar leren kennen via een vrolijke jurkjes Facebook groep. Ik vind Thea echt zo’n natural beauty en heb door de jaren heen ook vaker een foto van haar mogen delen op mijn Tante Betsy blog.

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Thea draagt Skirt Vintage Deer
Een aantal maanden geleden heeft Thea de webshop Pinka overgenomen en is daarmee zelfstandig ondernemer geworden. Omdat ik haar de aandacht gun en omdat ze geheel op eigen manier haar best doet om van deze webshop een succes te maken. Zet ik vandaag haar webshop in the spotlights. Én omdat ze een gave winactie heeft die je niet wilt missen!

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Pinka goes live in Goes

Pinka is heerlijk actief op de Pinka Facebook pagina en deelt volgens mij zowat dagelijks leuke outfit foto’s of leuk nieuws. En voordat haar webshop gevuld was deelde ze mooie sneak peeks.

En nog leuker is dat ze de mooie sfeerfoto’s die ze deelt, ook in haar webshop deelt. Zo kun jij ook mee genieten als je geen Facebook hebt (klik). En natuurlijk kun je hier vandaag ook mee genieten.

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka

Tante Betsy happiness in a dress at Pinka

Thea woont in Zeeland te Goes en heeft een aantal leuke enthousiaste Tante Betsy girls en jurkjeszusjes in haar omgeving. Die haar met liefde helpen, om al het moois wat in haar webshop te koop staat op de foto te zetten. De foto’s zijn gemaakt door Deborah Noordhoek.

Ik kan er zelf altijd enorm van genieten om te zien hoe de jurkjes en outfits van Tante Betsy bij verschillende dames staan. En geniet heerlijk van mooie combinaties.

Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Annelies draagt Dress Bibi Pixel Rose Old BlueTante Betsy happiness in a dress at Pinka - Petra en Annelies in Dress Bobbie Square Rose BlackTante Betsy happiness in a dress at Pinka - Annelies draagt Zipper Skirt Gardenia Black & Shirt Romy Solid GreenTante Betsy happiness in a dress at Pinka - Janneke draagt Dress Bobbie Strawberry Black

Vandaag kun je hier mee genieten met Tante Betsy girls en jurkjeszusjes, Petra, Janneke, Monique, Annelies en Noortje.

Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Noortje draagt Dress Zoe Retro GreenTante Betsy happiness in a dress at Pinka - Monique draagt Dress Sterre Triangle Green

Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Petra draagt Dress Selma Rain Black

Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Monique draagt Dress Mila Parkeet Black

Zo leuk om te genieten van al die mooie outfit foto’s, wat zien ze er stuk voor stuk mooi uit. Monique prachtig in een chique Tante Betsy look, Petra staat Dress Selma Rain ook prachtig en leuk Noortje van 19 in een Tante Betsy jurk.

En omdat Thea ook wel eens foto’s in de groepen deelt, ook wat backstage foto’s of gewoon heerlijk spontane foto’s ;).

Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Petra draagt Tante Betsy Coat Nora Stip Black/White en Big Shawl Rose Green Tante Betsy happiness in a dress at Pinka

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Annelies draagt Dress Lola Strawberry Red

Bij Pinka in de webshop zijn ook de Tante Betsy jassen, Coat Nora, te koop. En de Tante Betsy vesten en sjaals.

Ik heb even collages gemaakt van de foto’s van Petra en Annelies. Petra showt de enorm gave binnenkant met een big smile.

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Petra draagt Coat Nora over Dress Selma Rain BlackLots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Annelies draagt Coat Nora over Dress Lola Vintage Deer

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka

Alsook de jassen van Danefae en mooie omslagdoeken en natuurlijk ook nog andere merken. Je vind er ook Pamela Mann leggings in mooie bijpassende kleuren (tot maat XL).

Ik zie in de webshop dat zelfs de Curvy Super Stretch panty van Pamela Mann te koop is, deze is bestemd voor de maten XL t/m 3XL. Ik hoop er binnenkort een review van te plaatsen, morgen komt hopelijk de doos aan :). Die review staat los van mijn post over Pinka.

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Janneke in Dress Lola Strawberry Black met een Danefae Jane Softshell jas

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Thea en Annelies showen prachtige omslagdoeken

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka (or in a skirt ;))

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - ook mooie bijpassende leggings van Pamela Mann

Wellicht heb je gisteren al op de Facebook pagina van Pinka gezien dat er een gave winactie komt. Waarbij je kans maakt op een Tante Betsy jurk naar keuze uit de webshop van Pinka.

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Maak kans op een Tante Betsy jurk via de nieuwsbrief actie

Deze keer is het een nieuwsbrief actie, zodat ook klanten en dames die geen Facebook hebben kunnen meedoen.

Dus ga je vooral inschrijven voor de nieuwsbrief van Pinka en waag een kansje als de nieuwe nieuwsbrief uit komt. Hoe dat ga je lezen in de nieuwsbrief (dit is een screenshot van de laatste nieuwsbrief die ik in mijn mailbox ontving en de actie aankondigt). Ben jij al ingeschreven?

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Maak kans op een Tante Betsy jurk via de nieuwsbrief actie

Wat enorm lief is dat hè?! Ook leuk om te vermelden, dat je in de Pinka webshop terecht kunt vanaf maatje S t/m 3XL.

Heb je hier bij de foto’s al jouw droomjurk gezien? Ik heb niet alle foto’s gedeeld, dus ga lekker eens kijken in de Pinka webshop wat er nog allemaal te koop is. En steun deze kleine zelfstandige ondernemer, Tante Betsy girl en jurkjeszusje Thea. Wow wat staat Coat Nora Stip Oker/White haar prachtig!

Lots of Tante Betsy happiness in a dress at Pinka - Thea in haar Coat Nora Stip Oker/White

Lots of love from Susan

* Ik heb aan Thea toestemming gevraagd om deze foto’s te delen en haar webshop in de spotlights te zetten. Dit is gewoon een spontane actie van me een dagje na de bekendmaking van de winnares van mijn winactie ism Tante Betsy.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply chucky1012

  Fijn hoe jij TB liefhebbers hebt leren kennen ?
  Leuk om ook tijdens events elkaar te zien en te spreken.
  Leuke foto’s van jullie allemaal….

  Fijne avond ?

  16 oktober 2018 at 19:34
 • Reply Corine

  Ontzettend leuk hoe Thea het doet, ben al lang lid van Pinka. Altijd goede en snelle service!!

  16 oktober 2018 at 19:38
 • Reply Jelka

  Wat leuk dat je dit zo spontaan doet! Met jou kan een kleine ondernemer zeker blij zijn! Prachtige foto’s ook inderdaad.

  16 oktober 2018 at 19:43
 • Reply Ria

  Inderdaad een hele lieve dame, heb haar ooit ontmoet in Antwerpen! Pinka zie ik inderdaad heel vaak passeren op mijn facebook, Thea promoot haar webshop met veel liefde en passie. Ik hoop dat dit dan ook een succesverhaal voor haar wordt!

  16 oktober 2018 at 19:44
 • Reply Nielke

  Fijn dat Pinka voortbestaat en dat Thea er weer volop moois van maakt. Geniet van de foto’s ❤️

  16 oktober 2018 at 19:45
 • Reply Alexandra

  Wat een leuke blogpost met opnieuw zulke mooie en leuke foto’s. Ik was al op de hoogte van de winactie van Pinka, want ik heb de nieuwsbrief vandaag ontvangen, ben al geabonneerd en wacht in spanning af.

  16 oktober 2018 at 19:46
 • Reply Gracia

  Super leuk hoe jij die lieve thea met pinka een mooi podium geef Susan.
  Geweldig ❤️

  16 oktober 2018 at 19:49
 • Reply Neeltje

  Leuk dat je Thea in het zonnetje zet. Ze had mijn wishlist jurkjes niet meer in mijn maat. Maar ik ga vast nog wel een keertje bij haar bestellen!

  16 oktober 2018 at 19:57
 • Reply Caro

  Leuk dat Thea hier in de spotlights mag schitteren. Dat is haar helemaal gegund?

  16 oktober 2018 at 19:57
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat leuk Susan dat Thea met Pinka hier mag schitteren op jouw blog. ❤️

  16 oktober 2018 at 20:02
 • Reply Caro la

  Ik vind t zó leuk, al die foto’s met Pinka modellen!!!! Echt inspirerend!!!!

  16 oktober 2018 at 20:11
 • Reply Ina Sloot

  Leuk dat je Pinka (Thea) zo in de spotlights zet! Vindt het zo leuk om te zien hoe zij de webshop op pikt. Ook altijd leuk om daar iets te bestellen. Eerst geeft ze al prettig en goede adviezen en dan is het pakketje ook nog een cadeautje op zich! Mooi en vol aandacht verpakt en heb ook al eens een extraatje gekregen (mooi armbandje). Erg leuk en lief. Leuke blogpost weer, dank je wel! Xx

  16 oktober 2018 at 20:11
 • Reply Jacqueline Harbers

  Ontzettend leuk hoe je Thea, een hardwerkende, gemotiveerde, gepassioneerde dame in het zonnetje zet! Ik heb meerdere stukjes gelezen over Thea en hoe zij ertoe gekomen is de webshop over te nemen en ik kan alleen maar heel veel respect hebben voor haar durf het leven nog eens helemaal “om te gooien” en je hart en passie te volgen. Geheel terecht dus èn hartstikke leuk dat zij vandaag nog eens extra in het zonnetje wordt gezet!

  Fijne avond lieve Susan ?

  16 oktober 2018 at 20:23
 • Reply Thea

  Dankjewel lieve Susan en alle trouwe lezers, dat ik met Pinka hier in the spotlights mag staan! Ook dank aan mijn vriendinnen uit de omgeving die op de foto wilden en dank aan Debora die de foto’s maakte. Het weerspiegelt allemaal het enthousiasme waarmee ik de winkel beheer! Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om aan de winactie mee te doen. See you! xxx

  16 oktober 2018 at 20:35
 • Reply Petra van Vliet

  Wat leuk dat je Thea even in het zonnetje zet! Respect hoor, dat ze Pinka heeft overgenomen en er zo heerlijk mee bezig is!
  Ik had de nieuwsbrief al gezien, met de aankondiging van de winactie, JOEPIE!
  Leuk al die fijne foto’s voor nog meer inspiratie!
  Liefs x

  16 oktober 2018 at 21:54
 • Reply Maria Louisa

  Prachtige foto’s allemaal, mooi om te zien hoe Thea het aanpakt bij Pinka.

  16 oktober 2018 at 23:11
 • Reply Monique

  Leuke foto’s!
  Ik zie Pinka regelmatig voorbij komen. Ziet er altijd erg leuk uit!

  16 oktober 2018 at 23:29
 • Reply Marianne

  Wat weer een leuke gezellige blog, die ik met veel plezier gelezen heb. Wat lief en gaaf dat je Thea met haar winkeltje Pinka zo in het zonnetje zet. Heerlijk voor haar en ze heeft het ook wel verdiend hoor. Ze post elke dag zulke leuke dingen op Facebook en is ook echt genieten.. Dank je wel weer voor de informatieve blog

  17 oktober 2018 at 05:05
 • Reply Carol

  Wat lief en leuk dat je Pinka in de belangstelling zet. Ik kende deze webshop niet. Ook fijn om te lezen dat ze 3xl verkoopt. Leuk ook om gelijk met foto’s te zien wie de dame erachter is. Veel succes Thea en lief Susan.

  17 oktober 2018 at 08:10
 • Reply Renate van der Mooren

  Mooi om te lezen hoe je kleine ondernemers als Thea een podium geeft. En wat een prachtige foto’s zijn het. Ik had ze natuurlijk al eerder langs zien komen bij Pinka zelf, maar ze blijven een lust voor het oog. Echte vrouwen die de kleding showen en geen geshopte modellen; daar hou ik van!
  Al met al weer een leuke blog om te lezen Susan!

  17 oktober 2018 at 09:24
 • Reply Ger da

  Ja pinka, ook die volgde ik al via Facebook en de nieuwsbrief. Zo leuk
  Om de kleding op “gewone” mooie vrouwen te zien,doet tante natuurlijk ook al, maar bij Thea is het toch net even anders. Meer herkenbaar voor mij zelf hoe een jurkje zal vallen. Dus helemaal top hoe Thea bezig is.

  18 oktober 2018 at 07:35
 • Reply Marjon

  Leuke foto’s laat Thea zien, geeft ook weer inspiratie om de jurkjes te combineren!

  Ik doe mee met haar winactie, nu duimen maar 😉

  19 oktober 2018 at 10:14
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.