Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy kids, Tante Betsy shops

Lots of happy Tante Betsy girls

Lots of happy Tante Betsy girls

Hey girls wat is het een feestje om al die lieve leuke reacties te lezen op mijn blogposts. Dankjewel lieverds voor jullie enthousiasme dat maakt bloggen zo leuk. Ik kwebbel een eind weg tegen jullie en jullie weer tegen mij. Vandaag ga ik weer een heleboel Tante Betsy girls blij maken, twee dames die mogen gaan shoppen bij Tante Betsy verkooppunt Studio Marneth en twee die kunnen gaan shoppen bij 38 Dresses met een gewonnen cadeaubon.

Daarnaast ga ik ook een aantal dochters, een kleindochter, een nichtje en zelfs een zoontje blij maken. Wat is het toch leuk dat Tante Betsy nu ook kleding heeft voor kleine meisjes en zo’n gave Sporty Jacket kan natuurlijk ook voor jongens!

Omdat ik een lieve Tante heb die ook voor jullie allemaal een lieve Tante is, mocht ik nog twee extra items weggeven van de Tante Betsy collectie voor kids. Als jouw dochter, kleindochter, nichtje óf zoontje niet gewonnen heeft hoop ik dat ze niet te treurig zijn. Wil je ze uiteindelijk wel verrassen, wacht dan niet te lang om het gewenste item te kopen. Er is maar een kleine oplage te koop.

Zoals ik gisteren al schreef heb ik zelf ook nog een extra verrassing! Ik verkocht nog wat items die ik te koop heb staan op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account. Met de opbrengst ga ik nog drie Tante Betsy kadobonnen weggeven twv. €25. Wel bestemd voor jullie kids/kleinkids hè ?. Die kadobon kan trouwens niet samen met Afterpay worden afgerekend is me eens verteld, dus het restant zo afrekenen.

Mascha jij mag je dochter gaan blij maken met Sporty Jacket Girl Solid Gold! Kunnen jullie samen gaan twinnen!

Carmen jij mag jouw dochter gaan blij maken met Sporty Dress Girl Gardenia Blue of wordt het toch een Happy Camper jurk?

Evy ook jij mag je dochter blij maken, zodat jullie samen kunnen gaan twinnen in Sporty Dress Gardenia Black! Denk er wel aan dat die van jou ruimer valt! Zie mijn overzicht van de eerste collectie met maatadvies.

Alexandra ik ga jou blij maken met een Tante Betsy kadobon twv. 25 euro, die je mag besteden aan een Pepper Girl Gnome Love Green voor je nichtje. Niet stiekem de Gnome Love blouse ervan kopen hè ?.

Fhathima jij krijgt ook een Tante Betsy kadobon twv. €25, dan kun je je zoontje blij maken met een Sporty Jacket in groen of blauw!

Annelies jij mag je kleindochter nu ook blij maken met een leuk winterjurkje. De helft heb je al in de pocket in de vorm van een Tante Betsy kadobon.

Zo nu hebben we de kleintjes gehad en zijn de groten aan de beurt. Als allereerste ga ik twee dames blij maken die gaan shoppen bij Studio Marneth te Ulft.

Ik heb trouwens alle winnaressen op en neer scrollend door de vele reacties, gekozen met mijn ogen dicht. En een dame heeft bij twee winacties gewonnen, ik heb nog eens op en neer gescrolled (dat was bij de Tante Betsy kids actie) en toen kreeg ik toch weer dezelfde naam eruit.

Annelies jij mag ook gaan shoppen in Ulft bij Studio Marneth, wat ben je een heerlijke bofbips. Wellicht heb je inmiddels al wat leuke outfit foto’s van Marianne gezien die ze deelde op de Studio Marneth Facebook pagina.

En onder de Facebook reacties kwam ik al scrollend terecht bij Rieneke die er lopend heen kan. Leuk dat je nu weet dat je gewoon in de buurt terecht kunt om heerlijk Tante Betsy te gaan shoppen. Ik hoop dat ze de Betsy Triangle Green nog in je maat heeft! Wat een gave foto van Marianne samen met die mooie Clumpy’s laarzen?.

Dan ga ik vandaag ook de twee winnaressen bekend maken van de winactie in samenwerking met 38 Dresses. Leuk dat het allebei dames zijn die in de winkel in Leeuwarden gaan shoppen…online shoppen is daar natuurlijk ook mogelijk. Betty deelde heel wat mooie outfit foto’s op de 38 Dresses Facebook pagina.

Jelka haar oma is binnenkort jarig en zou ze dit zomaar kunnen combineren met shoppen bij 38 Dresses.

En Daniëlle jij zou nu eindelijk heerlijk eens kunnen gaan shoppen in een winkel die Tante Betsy verkooppunt is. Vooral ook andere jurkjes passen want je zou zomaar eens verrast kunnen worden.

Alle winnaressen van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs! De dames van de Tante Betsy kids winactie daar neem ik morgenmiddag contact mee op na mijn werk.

De andere winnaressen mogen contact opnemen met de winkels en het met hun regelen. Doe dat even via een privéberichtje op hun Facebook pagina!

En alle andere dames leuk dat jullie gezellig mee hebben gedaan, ik hoop nog vaker van jullie te horen.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

36 Comments

 • Reply Tamara

  Wauw, wat een hoop gelukkige winnaressen! Van harte gefeliciteerd allemaal!

  25 september 2018 at 19:35
 • Reply chucky1012

  Allen van harte gefeliciteerd met de leuke prijs die ieder gewonnen heeft 😉

  Fijne avond Xoxo

  25 september 2018 at 19:37
 • Reply Tamara Tinnemans

  Wat een heerlijke blog weer, zó lekker enthousiast, nou dames van harte gefeliciteerd bofbipsen ?❤️?‍♀️
  En wat leuk dat je ook de kleintjes blij hebt mogen maken, hoe leuk is dat!!
  Ik heb de winactie helemaal gemist, hihi, ik geniet mee met dit enthousiasme en al dat mooie nieuws !!

  Dikke knoevel ❤️

  25 september 2018 at 19:37
 • Reply Heidi

  Gefeliciteerd!!!!! Heerlijk shoppen winnaars. En ik ben heel benieuwd naar al die kleine Betsy winnaars. Foto!!!!

  25 september 2018 at 19:44
 • Reply Jolanda

  Wat leuk weer om een boel mensen blij te maken met jouw acties, Susan. Winaars gefeliciteerd en geniet ervan!

  25 september 2018 at 19:44
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Zo girls ik heb echt een race tegen de klok gehouden om mijn blogpost online te krijgen. Ik heb de foto´s nog niet kunnen bewerken enzo en had er nog meer leuke afbeeldingen tussen willen zetten. Maar heb het maar losgelaten, zo nu ga ik avond eten…en in ruststand. Dikke knuffels van Susan

  25 september 2018 at 19:46
 • Reply Ria

  Wow veel dames springen een gat in de lucht vandaag, gefeliciteerd!

  25 september 2018 at 19:46
 • Reply Jelka

  Whooooo! Ik heb zomaar gewonnen! Wat gaaf! Dat wordt een leuke feestdag in Friesland!! Ik ben super blij!!! Dankjewel! ?????????

  25 september 2018 at 19:48
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Gefeliciteerd voor alle winnaressen! Grappig dat één dame dan tot twee keer toe er uit komt rollen. Dan moet het wel echt zo zijn! ? Shop ze allemaal! ?

  25 september 2018 at 19:48
 • Reply Deborah Essers

  Van harte gefeliciteerd aan alle winnaressen! Ik was alweer vergeten dat je vandaag de namen bekend ging maken. ?

  25 september 2018 at 19:49
 • Reply Giny

  Nou dat zijn heel wat blije gezichten vanavond. Echt super! En allemaal van harte gefeliciteerd!

  25 september 2018 at 20:00
 • Reply Wilma Rommelse

  Jeetje wat een prijzenparade weer. Top gedaan Susan. Gefeliciteerd prijswinnaars.

  25 september 2018 at 20:04
 • Reply Trees

  Joehoeeee mini’s en maxi’s… gefeliciteerd met jullie gewonnen kadootje… dat word weer lekker shoppen

  25 september 2018 at 20:07
 • Reply Hennie Rijnders

  Wat een enthousiasme Suzan hoe je dit weer allemaal doet. Gefeliciteerd dames met deze gave prijs. Bofkonten allemaal. Fijne avond en tot morgen.?

  25 september 2018 at 20:09
 • Reply Ina Sloot

  Wat een heerlijke vrolijke blogpost Susan! Wat heb je veel kunnen geven! Iedereen van harte gefeliciteerd geniet ervan!!

  25 september 2018 at 20:09
 • Reply Alexandra

  Susan, wat heb je veel dames blij gemaakt vandaag en wat heb je het er druk mee gehad! Je hebt me super blij gemaakt! Van de bon ga ik het jurkje aanschaffen voor mijn nichtje. Kan ik haar daar blij mee maken op haar verjaardag. De blouse heb ik al hoor, dus die doe ik dan op haar verjaardag aan, dan passen we helemaal bij elkaar. Ik vind het helemaal geweldig, mijn dag kan niet meer stuk.

  25 september 2018 at 20:10
 • Reply Peet

  Dat de wereld er maar weer een beetje mooier door wordt! Gefeliciteerd allemaal!

  25 september 2018 at 20:10
 • Reply Annelies van der Valk

  Ongelooflijk wat een bofbips ben ik. Dank je wel ik ben hier heel erg blij mee en mijn kleindochter ook zeker weten. Ik loop echt te stuiteren van blijdschap. Ik die nooit wat win twee tegelijk.

  25 september 2018 at 20:12
 • Reply Ger da

  Wat super weer, zoveel mensen blij, groot en klein. Gefeliciteerd allemaal, geniet er maar lekker van. Er is nog zoveel moois te verkrijgen. Toppie weer Susan!

  Fijne avond xx

  25 september 2018 at 20:26
 • Reply Evy

  Wiehoeeeee kei blij mee!!!

  25 september 2018 at 20:32
 • Reply Daniëlle van der Zijl-Parmentier

  Waaahhh! Super blij!!! Dank je wel Susan!!! ❤❤❤

  25 september 2018 at 20:43
 • Reply Fhathima

  Joepiiiieeee! Wat superGAAF dat we gewonnen hebben! Binnenkort lekker shoppen met mijn zoontje Senn! Hij ligt nu te slapen, maar wat zal hij blij zijn als ik m morgenochtend verteld dat hij zo’nnprachtig Tante Betsy jasje mag uitkiezen!! Dankjewel! ????

  25 september 2018 at 20:46
 • Reply Jeannet klompmakers

  Gefeliciteerd dames en ook de jonge dametjes het is jullie van harte gegund
  En wat weer een gulle aktie Susan ❤ groetjes jeannet

  25 september 2018 at 20:51
 • Reply Jacqueline Harbers

  Alle winnaressen : gefeliciteerd !!!! Susan wat ben je toch een kanjer, zoveel meiden weer een avond bezorgd, die niet meer stuk kan ??

  Dikke kus en een hele fijne avond!

  25 september 2018 at 20:58
 • Reply Jobke

  Wat heb je weer veel dames blij kunnen maken. Van harte gefeliciteerd allemaal!

  25 september 2018 at 21:04
 • Reply Ingeborg Dekker

  Gefeliciteerd meiden!
  Super Susan dat je mede dankzij tante en je eigen inzet zoveel mensen blij kunt maken.
  Hoe leuk is dat!

  25 september 2018 at 21:07
 • Reply Janny

  Wowie het regent hier prijzen! Wat leuk toch weer. Iedereen heel veel plezier met de gewonnen bonnen. Susan wat heb je iedereen weer verwend, we boffen maar met jou. Fijne avond lieverd. Liefs, Janny

  25 september 2018 at 21:10
 • Reply Marlou

  Oh wat een mooie feest voor de mini’s! Gefeliciteerd allemaal!

  25 september 2018 at 21:19
 • Reply Petra van Vliet

  Wow, gefeliciteerd lieve winnaressen allemaal!
  Lief van jou weer Susan, dat je weer zoveel dames blij gemaakt hebt! xx

  25 september 2018 at 21:25
 • Reply Miranda

  Hoi dat zijn heel wat winnaars! Alle meiden en kleine grietjes gefeliciteerd! liefs en fijne avond allemaal miranda???

  25 september 2018 at 21:56
 • Reply Marjon

  Gefeliciteerd dames, heerlijk voor jullie! Geniet steaks fijn van de gewonnen jurkjes, samen met de kleine Betsy fans!

  Marjon

  25 september 2018 at 22:08
 • Reply Esther Messing

  Wat heb je vandaag weer veel meiden blij gemaakt. En dan al die kindjes wat zullen ze stralen in hun nieuwe jurkjes. Gefeliciteerd voor alle winnaressen. Liefs Esther

  25 september 2018 at 22:32
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Allemaal van ♥️e gefeliciteerd met jullie prijzen! Super gaaf! En Susan, wat heb je alles weer mooi beschreven. Ik vind het ook erg leuk dat je gelijk maaradvies geeft aan de winnaressen van de jurken. Helemaal top! XXX

  25 september 2018 at 22:57
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat leuk al die blije dames en kinderen! Ik verheug me nu al op de ootd’s. Gefeliciteerd allemaal!

  25 september 2018 at 23:04
 • Reply Annette Elias

  Ohhh geluksvogels, allemaal supergefeliciteerd met jullie gewonnen bonnen!! Wat een prijzenregen Susan!

  26 september 2018 at 01:36
 • Reply Claudia

  Dit is echt happy in een Betsy. Veel plezier allemaal!

  26 september 2018 at 06:43
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.